Bajs skottning!

soft morgon trots ellis vaknade halv 7.. vi låg o myste till kl 7 då vi väckte wille för skola!
frukost och sen torkade jag köks fönstren o bytte gardiner. Fick besök på fm sen lunch....

Lite mer städning och lite ute lek, varm macka till fika när wille kom hem, gott!!!

sen gick jag o ellis ut o började skotta hage.... lagade tacos till middag vilket var smaskens :)
sen har jag o barnen , japp alla 3 skottat bajs.... så nu är allt bajs borta och jag har stängt gräs hagen för detta år!!!!
 stoppade in en höbal så dom klar sig ett tag, vi åker ju bort i helgen så då slipper farmora bära hö!!!

tvättade håret i kväll och shit va konstigt o kort det kändes... behövde knapt nå shampo... ekonomiskt!!!!!

Imorgon ska jag försöka hinna en hel del innan jobbet :) men det förats är att gå en promena :)

Guuuu va jag länktar till kalaset som blir den 10 e, först familje kalas då vi firar min bror som fyller år på samma dag som jag och sen min älskade lilla lilla syster :) som snart är stor.... ne, det kommer hon nog aldrig att bli... ja mena jag vägrar ju att bli äldre så......

Jag hoppas bara att allt bjudet folk tar sig i arslet o släpar hit det så då blir det riktigt gött!!! men det blir nog fin fint!!

Nä nu bara babblar jag så nu blir det sängen nästa....... puss o kram, lingon dam!

Stads luft e jobbigt!

Blev super nöjd med frissyren, det är lite september (artisten) framifrån men en egen påhittning bakifrån :)
synd bara att det blir en utväxt av det ljusa fina så fort men nu känner jag mig ung igen :)

FÖRE:


NU:





VA tycks ? blev jag nå yngre ???

Idag efter jobbet åkte jag till stan, handlade massa dricka o snacks till festen på öb, häst mat på lantmanna, stan- present till lillasyster, bytte williams skor, hittade vantar och ett bälte på lindex och en stickad klänning och ett linne på kaphal :)  häst skor på pegasus, och mat o blöjor på maxi!!!

Hämtade barnen och åkte hem - phu

korv o makisar till middag och idag har jag slutat me LCHF, och det var så gott med en hårdbrö macka :)))
58 kg, tycker jag är en bra siffra, har ju kommit under 60 som var mitt mål, kanske kommer att gå upp lite när jag börjar äta socker igen - tyvärr men men... nu ska jag njuta av att fylla 30 och inte tänka på vikten :)))

se så tror jag ska njuta av lite glass me socker i ikväll, som jag länktat ;)

puss o kram

nöjd!!!

imag0120 (MMS)

nöjd!!!


Arbets helg avklarad!!

Gick rätt lätt ändå att komma tillbaka efter semestern :)

Nu skulle jag ju haft ledig vecka :) men kännde att jag kunde jobba lite extra så mån natt o tor natt blir det extra, pengar pengar :)  eller kanske får vi toaletten färdig innan jul ??  måste bara sparka mannen i arslet så han är där inne och jobba!!!!!  MER TIIIIIIIIIID TACK!!!

Det blev så mysigt i rummet efter höst städningen!!!! sitter där och njuter just nu... lovley, frågan är bara vad man ska hitta på att äta, lite socker fri glass kanske!!!!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till frissan :))))

Ellis pellis är snorig ???  men ska på dagis imorn.... jobb och sandra ska me mormor på ridskolan :))) TACK!!

Tisdag drar jag till stan, ska byta willes skor, hamdla på maxi och häst mat... ja lite små pyssel helt enkelt!

Ha det gott, puss o kram :))


Äntligen fredag!!!

Hej å hå, fredag är snart ett minne blott men började alldelens för tidigt då jag vaknade kl 6.30 av mig själv.... kanske inte bra att gå isäng halv 11 om kvällarna ;)

Men låg o drog mig tills kl 7 då det var dax att väcka trötta barn!!!
Ellis vaknade kl 7.30 så vi käkade frukost och gjorde oss iordning, sen åkte vi på dagis och hälsade på i nästan 2 timmar men tror det var välbehövligt för lill killen inför måndag!!

sen åkte vi till mormor och käkade lunch och lekte, jag åkte på järnbolaget,ica och hämtade ut paketet med lite kläder till mig :)))))))

Hämtade barnen på väg hem och jag provade alla mina nya fina kläder när jag kom hem :)) tyvärr var det ett par rea jeans och en lång tjock tröja som var för stora... har inte riktigt vant mig me lite mindre klädstorlekar än ;)

men mke mys tröjor och strumpbyxor inför hösten :)
kofta, blus (men tycker den va så lång så den går att använda som klänning ) strumpor o benvärmare!!


härliga tröjor :

strumpor i härliga färger!!


En härlig klänning som jag kanske ska ha på mitt kalas ???? vad tycker ni????


kanske inte så vackra kort.... förstår inte vad det där på framsidan är som putar ut ???? Grrrrrrrrr!!!

Och värdens snyggaste hood.....


Ja sen var det fika taim och lek och lite pyssel innan william åkte iväg på gokart tävling me morfar, vi lagade hamburgare till middag vilket uppskattades sen drog tomas o ellis ut  och jag bytte säng kläder och laddade ny tvätt i maskinen sen gick jag ut på promenad - 4 km.... heja heja!

kvälls fika för barnen och nattning av ellis, sandra har ätit ostkrokar och nu ska hon knoppa in!

Ny dag imorgon då ska tomas o barnen åka till skellefteå och heja på william, jag ska storstäda rummet o putsa fönstren , stääääda hela dagen innan jobbet, nä ska hinna ut på promenad oxå :)

skönt med en tyst dag iaf :)

så imorgon kommer jag inte ha tid att skriva så ni får ha en härlig helg så höres vi på söndag, kram kram

Rast lös!

Idag har det varit en rast lös dag, vet inte vart jag varit eller vad jag skulle ta mig för.... men nått blev det iaf för nu lider dagen mot sitt slut!!!

På morgonen... ja förut så kunde jag bara säga på fm efter som vi klev upp ja tidigast kl 9 men nu är det ju slut på sommar lovet och skolan är åter ett faktum så nu stiger jag o dom älsta upp 7.... jo det är jobbigt för mig som är en natt skata igentligen ;)

Men imorse var vi , jag o ellis ute kl 9 och tog hand om hästarna, vi tömkörde silver och ellis skrittade av!!
sen hade vi lite team work i stallet, jag sopade och han lastade sin skottkärra o körde bort :)

sen var det vips dax för lunch och som tur var fanns rester i kylen :)

sen började min rastlösa tid då jag ville göra så mke men det känndes som jag inte gjorde nått alls , jag städade toan, städade ur husvagnen HELT klart, äntligen!! och putsade rums o köks fönstren på ut sidan....väldans skönt att ha det gjort.... hoppas bara dom håller sig rena tills innsidan är putsade :)

rummet kommer nog få sig en omgång på lördag då jag är allena på fm, resten befinner sig på gokart och sen på em åker jag på jobbet efter 6 v ledighet..... känns längre - skönt!!  i höst ska jag jobba extra och det känns bra, lite extra kosing behövs nu när vi kommer till slut klampen av badrums renoveringen och det dyra som kakel o klinkers , badkar o toa ska köpas in.....

Men jag blev glatt överraskad när jag öppnade löne beskedet idag ....wiiiho. en fetare lön än jag är van vid :))

Hämtade hem tomas från skogen och klippte upp tjockpankakan i stekpannan sen drog jag - ut på promenad... behövde få resna skallen lite, lite tyyyyyystnad är underbart!!!

vaknade till liv då det kom lite regn , men det var skönt!!

sen har jag hjälpt tomas med en grej och sen var det kvälls fika och nattning.... lillebror sover men jag hör dom två stora så jag måste snart resa mig och säga till..... varför ska det va så trist att sova????


Nå väl, imorgon väntar dagis besök för ellis, tänkte vi skulle åka o hälsa på, för på måndag börjar ju allvarlet och han har vart borta så pass mke, ny fröken har börjat och han har ju blivit stor och fått flytta upp på karusellen :)

Vindeln och en sväng till mammi, handla förståss och hämta ett efterlänktat paket  :))))

Kram på er!  Nu är det snålt me kommentarer i gen... jag blir så glad av så lite :)

Lite sommar bilder kommer här !!!










Hoppas kan man ju alltid!!!

Gaaaa, skrev jag att jag var trött igår kväll ?? det är bara förnamnet på vad jag är idag!!!!
Blev en liten konstig natt...... vaknade när jag skulle sno mig vid 2.30, men det gick inte för det låg en liten lillebror där bakom min rygg.... brukar ju alltid vakna när kan kommer för han säger oftast mamma .... men inte nu... han sover doch inte och det tar en låååååång stund innan han gör det oxå!!!

Närmare bestämt nästan 3 timmar!!!!  han låg o vred sig, gosade och stundtals var han på väg ner.... ja hej å hå, vid 4 gick jag ner o hämtade en banan som han åt lite av men seeegt att somna, men innan halv 6 hade han somnat iaf :)  jag vaknade dock av tomas väckare som ringde vid 6... suck men sov vidare till min ringde kl 7....

sandra hade ju ledig dag idag så det var bara william som väcktes, jag la mig på soffan o halv slumrade tills sandra kom kl 8 och ellis pellis timmerman kom kvart över!!!!!

Jag döööör om denna natt oxå blir konstig... måste få sova!!!!   (visst är jag bortskämd :)


men vi masade oss ut efter frukost, gjorde iordning silver och sedan red sandra ut i skogen, jag o ellis hängde på me cykeln. sandra var mke duktig och galopperade 3 gånger och vågade slappna av mer o komma ner i sadeln... försöker ju lära henne att sitta ner även i den så hon inte ska studsa så mke!!!

Hemma var det dax för lunch sen så har vi vart ute i det fin fina vädret.... jag har faktist gjort en vettig grej idag och det är att dammsuga o torkat bilen.... det var kanske ett ton me grus i den efter sommarens alla besök på folkrace och sandlåda mm....nu bara utsidan kvar men inte idag!!

Lagade tidig middag för jag var hungrig!!!  1 vecka kvar nu med inge socker..... 3kg borta.... kan det hinna bli ett till ?? 

Guuud vad jag länktar till vi åker upp till boden... hotellfrukost o bara myyyys!!! 1 ½ vecka kvar.... och att det är min födelsedag gör det oxå mysigt!!!

För en gångs skull så förväntar jag mig lite presenter, jag menar ju man fyller ju bara 30 1 gång :)

Efter midda och bort stök tog jag o ellis oss en sväng me fyrhjulingen, vi tog me bärplockaren och hinken och skulle igentligen plocka lite mer lingon men hittade massa blåbär så det blev 2 liter blåa som fick följa me oss hem men det var ganska mke mygg så vi var bara ute i 20 minuter.....

Blå om fingrarna är jag iaf nu när jag rensat och stoppat i frysen :)   länktar efter blåbärs paj.... mmm blåbärs muffins.... mmm.... snart, snart!!

Tomas kom hem lagomt till nattning så han fick ta hand om den biten men ellis är såååå fruktansvärt mammig så det går nästan inte..... blir bra att börja jobba snart!!

Nå väl nu är snart denna dag slut... blir en tidig kväll!!!!! puss på er :)



Alldelens för spännande!!!

Oj vilken tidig morgon det blev idag... sandra var över taggad och kom påklädd kl 5.30.... och var taggad, lite för tidigt kanske :) lillgumman blev förståss lessen då hon var tvungen att lägga sig igen.... men vaknade lätt kl 7 då det äntligen var dax :)

Ellis vaknade halv 8, och ville ha mys morgon i tv soffan, jag gjorde bort lite papper sen åt vi frukost och begav oss till lingon skogen, 1 timme lyckades jag hålla honom kvar där ute, men han ville gärna hem men 12 liter han jag hitta, så nu blir det att koka lingon sylt en regnig dag :)

rensade sedan alla lingon  och lite ute lek me ellis, middag sen mer ute med tömkörning av silver och sandra skrittade av, elias o william körde lite fyrhjuling och lekte i sandlådan.

Klippte lite gräsmatta innan vi gick in och fixade kvälls fika... ellis är super dålig på att äta nu igen och det resulterar ju i gnäll..... så bums i säng och han fick så klart ett utbrott, bara att vara stark och fortsätta med det som var tänkt!!!!  

william o sandra somnade nog på en gång efter sagläsningen :)

Nu är jag TRÖTT.... länktar efter sängen!!!!!

Gonatt!!


spännande dag imorgon!!!

Ja, imorgon blir det spännande för sandra gumman, 1:an... stora tjejen nu!  Hon har lite förväntningar bla, att hon ska äntligen få me sig egen läxa hem.... hon har ju velat att hjälpa william men det har ju vart lite för svårt ;)
Hoppas bara att hon inte blir besviken då hon inte får läxa första veckan :)

william börjar 3:an.... hej å hå vad tiden går!!!!


Idag så vaknade vi till ett mindre kul väder, det har nästan regnat hela dagen vilket gör rastlösa barn men det har gått ganska bra! Ellis har varit ute i perioder då det regnat mindre, han är ju en ute kille och viiiil bara ut, så lite regn dör man inte av :)

Jag har städat Hallen idag.... grus o damm, gamla skor och sommar skorna har åkt bort, rensade och kastade en hel del, känns skönt!!!  torkade fönstren och hängde upp fräsha gardiner :)  Nu känns det höstligt där ute, bara resten av huset kvar då :) men det kommer det me!!!

Kl 16 åkte jag o sandra mot vindeln, ridskolan väntade.... sandra var super duktig och silver snällare än förväntat :)

Nu har jag lagt ellis och william läser gonatt saga för tomas o sandra, vi har bestämt oss för att willaim ska läsa varje kväll innan sängen härdan efter.... han behöver träna, så en saga för sandra passar ju perfekt :))

Imorgon fm tror jag att om det inte regnar så ska jag o ellis ut i bär skogen, vi ska se oss om lite lingon, kan va bra att ha i frysen :)

sen ska det bli spännande att höra hur barnens dag varit oxå.... länktar!!!

Liiite jobbigt är det kanske att måsta börja stiga upp kl 7 igen... houva, men vi hade ju en mjukstart i morse med halv 8...... så det ska nog gå :)

Nä, kanske är det nått på tv ikväll..... skulle helst av allt vilja gå en promenad men inte i regnet!!!!


Söndag!

Hej o hå så var den helgen borta....

lördag morgon  började tidigt, ellis vaknade redan kl 6 ???? han kanske kände på sig att mammi skulle bort, annars har han ju aldrig vaknat före 9... jaja, jag skulle ju lix upp!!

så kl 8 var jag i skogen... plantera är.... tråkigt, men ganska rogivande!  motion får man iaf!!! sen är det ju på vårat eget så det är ju för barnens framtid kan man säga :)

efter middagen så bestämde vi oss för att åka in till vindeln och gå på hotellet för att träffa lite folk,  vi har blivit lite ososiala på slutet.... svepte 2 glas vitt sen drog vi!
trevligt men lugnt från vårat håll men ändå kul att komma sig ut....

imorse ville ellis kliva upp kl 8, men inte mammi men hade tydligen inget val!
Tomas var redan i skogen och jag o ellis myste hela morgonen.....

sen efter lunch tog farmor barnen en stund så jag kunde följa me på hygget och sätta klart de sista plantorna....
hittade värsta lingon stället så jag o ellis måste dit i veckan , kanske blir på tisdag :)

la' familja käkade pizza till middag sen har sandra ridit, först lös galopperade o hoppade vi honom så det inte skulle finnas så mke busenergi kvar, svettigt!!

Nu ska ellis få kvälls fika, sen isäng... länktar till en tyst stund i soffan framför tv ätandes på en pannacotta!!!

elias har hittat mammis maskara, vist blev han söt i smink ??


Fredag!

Hej å hå... började som vanligt me sovmorgon.... rätt härligt att ha sommarlov!!!

sen blev det en blixt visit till vindeln, ellis mamma ringde och ville låna sandra idag :)

så vi släppte av henne i bodarna innan vi snabt var ner och hämtade ett paket från jotex, trodde jag hade klickat hem gardiner till hallen me tji fick jag, jag blev nog för snål i sista stund och tog bort dem från varukorgen.... för det var bara nya påslakan me i paketet!!

städa, damsuga o torka golven innan lunch och sedan bakade jag en kladdkaka utan mjöl o socker...smakade si så där! samt en daimkaka, bra att ha i frysen!!

Till middag så fixade jag grillat men det var bara jag och elias som behagade äta, william drog till vindeln, sandra hade inte kommit hem än och tomas kom senare hem från skogen så var det med vårt fredas mys :)

sandra kom hem och hon o ellis hade mys i soffan och jag fick lite tid till annat..... tomas var hem o åt och sedan åkte han till skogen igen! 

vid 9 gick vi en sväng till kent som fyllt 40 i veckan och grattade honom men sen hem igen eftersom sandra var hemma me sovandes ellis......

Nu väntar sängen, jag ska försöka ta mig upp kl 8 , haha imorgon, ska åka till skogen o hjälpa tomas plantera lite, farmor ska vara med barnen.
Go natt!!


Grrrrrrrrrrr

Fasiken va arg jag blev just nyss!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Varför?

Jo jag kom inte in på mitt tradera konto så jag kunde buda på en fin vinterjacka åt elias!!!!
jag köpte i våras tekisar på rea, och nu vill jag ha en passande kaks jacka!!! men 600 kr känns lite för mke för en ny... nu gick det en väldans fin för 225 kr + 53 kr frakt och den hade ju kunnat bli min om jag kom in på det där förbaskade kontot men icket!!!! Grrrrrr.....


Jaja, annars har dagen vart bra, inge bråk - hurra!!! kanske för dom inte träffat varann så mke :))

skjussade william till hjuken sen sandra till vindeln, hälsade på mammi o åt lite lunch där, sedan åkte jag o ellis på apoteket sen järnbolaget och sist ica och gjorde av me ännu mer pengar!!!!!  fy att det ska va se dyrt de där man måste stoppa i munnen!!! jaja, den som lever får se!

sen hem och me kassarna fulla av indigrienser så att börja baka var bara ett måste!!!!

elias såg till en början byggare bobb, och jag bakade i 2 timmar- det blev daimdrömmar, kokos drömmar och hallongrottor!!!  småkakor med andra ord... bra att ha i frysen :)

ellis hjälpte till lite så det blev som det blev :) lite i magen och lite på golvet!!!

Lagade middag samtidigt, korvstroganoff o ris som avnjöts med egenodlad GURKA.... vill ha mig ett VÄXTHUS!!!!
Haha , det önskar jag mig oxå!!!!

Efter middagen så blev jag barnlös en stund , små killarna hängde me morfar i skogen och jag passade på att gå en snabb promenad på 4 km, lite lätt duggregn men det var rätt skönt att komma sig ut o rensa skallen lite :)

sandra var hemma och lekte....

stallet han jag me då jag komm till baks och sen blev det bortstädning och kvällsfika och till slut sängen för dom små!!!!  Nu är det min tur att softa lite i soffan innan sängen lockar!!!

puss o kram!


Oj....

....gud så joooobiga barn jag hade i morse....eller på fm....... gud va dom bråkar!!!!  jag håller på att bli tokig på dom två äldre!!! idag höll dom på att ha ihjäl varann i källaren innan jag han dit... det slutade med att sandra blödde näsblod.... ja herre gud.... små barn små bekymmer eller....

sen efter lunch var dom sams så jag kunde städa lite, källaren och sandras rum fick sig en omgång. elias har vart en snäll prutt idag!!!

ute i underbara solen har vi oxå varit, william o sandra hade kapplöpning... vilket var bra, tror dom behövde göra av me lite överskotts energi.... sen var dom kompisar och lekte på sandras rum i 2 timmar!!!!!

ja dessa barn!!!

åt min egen middag medans jag lagade resten av familjens middag.... sen när tomas kom hem så drog jag ut på lång prom.... behövde få lite lugn o ro efter en bråkig o skrikig dag.... 6.3 km blev det- lovley!!!

william är inne i en trots, jag hör och jag vägrar att göra period.... och jag blir så less... lääääääänktar till skolan börjar och vi får vara ifrån varann några timmar om dan.... älskar mina barn men att bara gå hemma me mamma... kan sätta sina spår tror jag!!!


Nåväl sen sfter prom så ville sandra rida, det blev barbacka men med gjord så hon kunde galoppera på lina vilket gick super bra!!!! sen på slutet då hon skrittade kom elaka pappan me en fullt brummande traktor och skrämde silver så han hoppade till först en gång men det klarade hon sen gasade han en till gång och silver tog ett till skutt och då trillade lilla gumman i backen igen.... lill tjejen... men hon är så duktig, grinet kommer för hon blir förståss lite rädd men mamman kastar upp henne igen så hon får skritta lite innan vi ger oss.... tror det är bra för rädslans skull!!!   men det var så onödigt denna dag att trilla av... och ont gör det förståss oxå!!!

Nu ligger barnen, jag ser tv och länktar efter sängen....
imorgon ska jag till älskade mammi en stund, lämnar av dom stora hos kompisar och handla lite på ica.... det är det som e planerat sen får resten bara bli....

puss o kram!!


Bakdag!

sandra blev så super söt i sin nya korta frisyr!!!!
Läääääänktar tills jag får gå till frissan, vilket bara är någon vecka bort :))))

vågade klippa tomas i en fräsigare frisyr oxå, så det är bara jag som nu är ovårdad men snart så :=)


igår så städade vi lite grann och lekte en del, lite bråk och stoj blev det no oxå.....
på kvällen drog jag o sandra till vindeln, ridskolan väntade och vi hade me silver.
sandra var super duktig och det märktes att hon tränat i sommar :))

Handlade en massa innan vi åkte hem och du räddningen i dag var ju att sandras beställda ridstövlar han komma så hon stapplade stolt i dem nere på stallet :) att så lite kan göra en så glad!!!!
sandra glad - mamman glad!!!

hemma så var hon så duktig och tog hand om det mästa själv.
sen väntade kvällsfika och klippning och duch....



I dag så vaknade jag halv 9 då ellis kom krypandes men somnade genast om i min säng....hmm, andades halvfort så jag misstänkte att han hade feber.

Jag åt frukost i lugn o ro, började baka bröd och väckte dom stora.
bakade även kolakakor o super stora choklad muffins inför födelsedag....
hade gärna bakat mer men saknade indigrienser....

ellis vaknade strax efter 10.... torr o skakig, så där som man är vid feber, drack en massa o åt lite fil....
37.5 hade han bara men knäckt så.. js jag vet inte vad som e felet...
han låg på köks soffan hela fm medans jag dolade o städade bort...

Lunch och elias åt upp allt.... sen har han vart piggare, lekt på sitt rum medans jag satt på kontoret och sorterade papper.... fikade bulle o några kex till fika, sen gich han en stund till farmor innan maten.

Lasange lagade jag till la'familja vilket uppskattades!

pojkarna var ute en stund och jag o sandra gjorde stallet, hon red barbacka idag och var så duktig.... travade mke o tillo me på volt!!!

nu sover ellis och dom stora har jag skickat i säng men det lär nog ta ett tag innan dom funnit ro misstänker jag!

jag ska skita i allt nu och sätta mig framför tv'n tänkte jag... med hemma gjord socker fri GLASS....
jag är på socker avgiftning... fasiken vad det är beroendeframkallande...jaja, några kg kan ju få försvinna på kuppen oxå, hade inte skadat :)

har kommit på lite mer jag hade uppskattat att få i present.... typ presentkort hos massör!

nä, ha det gott- vi höres!!


snygg tjej va!

imag0102 (MMS)

snygg tjej va!


William hänger oxå Me i mode svängen!

imag0106 (MMS)

William hänger oxå Me i mode svängen!


SMS-inlägg

imag0101 (MMS)


Sandra har valt frisyr själv.

imag0103 (MMS)

Sandra har valt frisyr själv.


Piss....

Fredag idag då.... det har varit en blandad vecka!!!

I tisdags så var vi ju på nolia och spanserade, kom hem me lite onödiga - jag måste ha grejer... men det blir nog bra!! ma o pa var där oxå och alla 3 barnen förståss :) sandra köpte sig en ny shal, wille inget och elias en klubba!!

vi käkade pizza innan vi lämnade umeå och jag lyckades hålla ellis vaken hela vägen hem - gött. så det blev kvällsfika för dom små sedan sängen och jag gick ut i stallet!!

Onsdag var vi ner till vindeln en sväng, sandra tog sitt andra hål i örat :) handlade och åkte hem igen!!!
Lunch.... på tal om lunch så är det ganska jobbigt att både laga lunch o middag var eviga dag.... länktar lite men bara lite efter att skolan börjar :)

Onsdag kväll ploskade jag 1 liter blåbär så nu är muffinsbaket räddat i vinter :)

Torsdag var en pissig dag.... surt på dåligt humör och nerstämd... och mina 3 gull ungar känner väl det och gör allt för att bråka o reta varann.... höll på att gå i tusen bitar!!  efter lunch så bestämde jag mig för att byta rum på elias och kontoret (williams gamla) sagt o gjort, elias sovde i sin nya stora bil säng i sitt nya rum.... duktiga kille!!

Vaknade kl 8 imorse och kom tassande.... underbara unge!!!

Ska nu väcka dom större.....

Idag har vi inga planer, sandra kanske ska rida och vi skulle ha motionerat lite oxå....vart dålig på det på slutet!

william åker på gokart tävlingar i helgen så morfar hämtar honom i dag.... synd det är såååå långt -vuollerim och luleå, annars hade jag gärna följt me men sen har vi MASSOR som måste göras hemma oxå - suck, så han får klara sig me morfar :)

ikväll vankas lax, sparris mm mmmmm.... TREVLIG FREDAG!!


WILLIAM PÅ PRISUTDELNING och lille bror e me!!


Måndags kvällen lider mot sitt slut....

Helgen gick i rasande takt!!!

Fredag så fick jag tillfälle o, shoppa lite i stan, hittade lite rea kläder åt barnen och ett par super snygga jeans åt mig.... har igentligen 100 par så om någon behöver ett par jeans så kan ni ju alltid hojta ;)

Hittade snygga höst skor åt sandra men valde att inte köpa då det nog är bäst om hon e me.....

sedan åkte vi mot övik, handlade lite på vägen och sedan var vi på banan, besiktade skruvade lite och gjorde iordning bussen för sovläge!!  middag grillade vi i senaste laget men det blev en sen kväll för dom små...
Jag sovde ju som vanligt heeelt kasst så det blev inte många timmar den natten....

lördag och 3 kval heat. 4, 2, 2, var mina placeringar och jag var nöjd.... körningen blev bättre o bättre och jag sladdade bättre o bättre :)  tomas drog till med  en vinst, 2'a plats och en 3'e...  bra jobbat!!

sen på em så drog vi in till övik o käkade pizza -gott!  sen var det banan hela kvällen med ett glatt gäng, jag o elias gick o la oss vid 23, och grabbarna kom in lite senare!

Ny dag och ett kval heat där jag knep 2'a platsen och totte blev styrd och kom in på 4'e plats... surt....
Tomas kom precis utanför final....surt, men så är det då det är över 100 herrar som kör, han kom ju ändå på 23 plats.... så det må ju va bra!!!

Jag var först in i c final... vilket oxå var surt... om det bara hade vart a o, b final hade jag ju hamnat i b final efter som det är runner upp... jaja, jag tog starten och körde vad jag kunde på denna sönderkörda bana.... men kom imål som 2'a....

Jag är mke nöjd, då jag inte hade några som helst förväntningar...amazon...och ringrostig... men som sagt - Nöjd!


stannade på lottas krog i nordmaling o käkade på väg hem... gott!  sent hemma och fy o blä för att packa ur bussen.... men med nästan allt inne så var det skönt att sätta sig o varva ner efter att jag snusat lite på hästarna!!




Idag så har det regnat heeeeela dagen, blä, men ganska skönt för då fick jag ta tag i lite städning, tvättning och renbäddning här hemma... det behövdes kan jag säga.... är inte klar ännu men imorgon åker vi nog på nolia och ser om det finns någe trevligt där!!

I em kom min lilla prinssesa hem oxå....   hon var förståss ridsugen så vi longerade silver oxh sedan fick hon rida barbacka alldelens själv oxh hon va såååå duktig o travade själv!!!!

nu har jag äntligen fått i säng alla 3.... oj, när skolan börjar.... hur ska det bli.... tror jag rymmer då :)
sen har jag sagt upp williams fritids plats, tycker han e så stor nu att han kan fixa morgonen själv o åka skolbussen.... då får han ju sovmorgon dom dagar jag jobbar :)

Nä, allt för nuet... nu ska jag mata magen sen tror jag det blir tv en stund.... jag o ellis sov ju till 9.50 imorse...hahahahaha.... puss!!


Packat...

...har försökt packa idag, men med en liten vid min sida kommer jag inte ens ihåg vad jag packat ;)
men huvudsaken regnkläder och många ombyten är med för det ska visst inte vara så bra väder ihelgen...tyvärr!!

vi åker ju till övik på folkrace tävling hela, ne nästan hela familjen, sandra följer mormor o morfar till fjällen och får bli ompysslad lite!!  hon har packat och länktar!

lånar morfars husbil och tar med tält till william, och han länktar!! bara vi inte flyter bort dvs... då får han tränga in sig med oss!!

Målat lite vitt på huset idag med... nu är 3 'e sidan nästan kvar... fattas runt vårat sovrumsfönster och balkongdörren men båda dom ska bytas så jag ids inte slösa färg ännu på dom.... frågan är bara när vi ska hinna me det ??

sandra har ridit, vilket gick bra men hon trillade av dock i framskrittningen då han ruskade på sig.... ingen skada skedd.....

Elias pinkar på pottan så fort han är inne och naken, har han shorts händer lätt en olycka, derför springer han nu utan buxor när värmen tillåter :)

elias provar sandras.....jätte söt va!!



har precis lagat pasta sallad som ska me, less på hamburgare till lunch varje folkrace o gokart tävling....
vi tar vägen förbi ume stan imorgon då det är några saker som behöver inhandlas....

nä nu ska jag packa lite till innan sängen kommer,
TREVLIG HELG!!!


Tjoho!!

I tomte mössan.....eller?

Hemma o fuuuuult upp!! , vi målar om huset och har nu avverkat 2 sidor, rött och allt det vita runt fönster osv. och det blir såååå fint!!  inte för att huset såg förtäskit ut men det började va dax så man inte behöver skrapa så mke gamfärg så nu hoppas vi att det stoppar 15 år som färgen utlåvar ;)


I måndas var jag duktig och sprang 3 km, snabbt. sedan badstranden för kvällsdopp, barnen älskar verkligen att bada och denna sommar har verkligen levererat!!!

Tisdag fick vi fin främmen mitt på dan av mamma o pappa som hade me sig tårta som vi avnjöt nere på badstranden, även kvällen spenderades där nere med grillmys o vin. william den store var hemma o var barnvakt åt en sovande elias.


Sandra har nu ridit varenda dag, och jag vet inte vart jag ska rita korset :) jätte glad mamma :)

Idag var vi ner till sjön så hon fick prova vada i vattnet, gick bra men solong som jag ledde tyckte det var lite läskigt.....  på vägen hem så galopperade sandra o silver ikapp oss två gånger, duktiga tös!

målning målning och målning.... ja sen efter 9 då jag kom in så har jag börjat packa inför helgen....

Ha det gott, kram


RSS 2.0