Äntligen Fredag!

Känns inte bra..... att dra damsugaren på freda kväll...men nu är det gjort :) Hinner inte me det imogon för då åker vi tidigt till Lycksele. Gokart imorgon och williams sista tävling för sesongen!!!
 
Hoppas hoppas inte det regnar bara.... blir så blött (nähä..) men har iaf packat flera ombyten till lillebror.... konstigt nog så brukar han bli blöt trots galonkläder och stövlar :)
 
Idag blev det god laxen me sallad och rom röran till middag....mätt och belåten har jag och sandra gjort stallet.... Jävla piss regn, vi trotsade ju igår men inte idag.... vila!
 
Tror min kropp samlar vätska.... känner mig svullen.....varför gör den det 1 gång i månaden ??
Ska äta lite chips ikväll....mmm va gott :)  ( men väldigt onödigt....eller??) 
 
Vad ska jag göra nu då??  Hmm... Lägga lite barn kanske :)
 
Puss

Doftar ljuvligt i köket....

Ganska snälla barn i morse när vi skulle upp och iväg :)
 
Snabb handlade en kasse på ica innan jag åkte och hämtade mina guld troll, hemma blev det blodpudding vilket vi alla uppskattar!!! Sen gick jag ut, stallet nästa, behövde lyfta om lite hö så dom äter det gamlaste först sen mockning och sen satte vi gjord på silver och jag longerade honom medans sandra satt på och hade lite sits träning, typ voltige :) Dom var båda jätte duktiga och sandra var super duktig, blev en hel del galopp :)
 
Jag skyndade in och började baka choklad och apelsin biskotti.... dom är klara nu men torkar i svalnande ugn.... ska bli spännande att smaka, har aldrig bakat just dessa förut, har bakat biskotti och det är ju så himla gott... synd bara att alla hamnar i min mage :)
 
Nu ser jag Robinson... slut tampen iaf :)  Tvättar gör jag oxå, sen har jag gräft potatis det blir nämligen lax och pären imorgon till god fredas middag, även om det kommer att bli något senare men men.... länktar! ska faktist röra ihop en rom röra oxå ikväll så den hinner stå och dra sig tills imorgon, mke godare då....
 
Kram

100 SPÄNN!!!

Man kan ju bli rik på kuppen ;)
Tvättmaskinen har betett sig konstigt dom senaste dagarna och inte velat tömma på vatten osv.... i förrgår var droppen, har aldrig rensat i rensfaket  på den (jag vet!!!! har haft den i typ 9 år ) Fy skäms, men jag vårdar inte mina trogna vänner så bra:/
 
Iaf... fick jag inte ens upp den för det var typ tjet fullt :).....me pengar!! japp, 101 spän närmare bestämt, och en hårnål och en liten säkring...haha, men nu funkar den som den ska och jag behöver inte köpa någon ny :))

Så stolt över min dotter!!

Kan förståss inte låta bli att vara det, tycker hon blivit så duktig på att rida.... och idag fick hon sin favorit - pinglan!!
 
Imorgon har hon lovat att rida silver efter middagen :)
 
Lillen som är ridskole ponny är till salu så ni kan ju haja vad vi pratade om i bilen hem......snäääääla....NEJ.....snäääla mammmma.....Nej.... Nej vi har faktiskt inte dom pengarna just nu och det känns som att sandra har lite svajande rid intresse...... och min TID!!! 
 
Här kommer några bilder från i sommras då sandra var me på ridlägret :)
 



En bra dag!

Kl. 9 imorse hade jag och Elias hunnit me att baka snickers kakor och gjort stallet. packat det som skulle me för efter lunch åkte vi och hämtade sandra som slutade skolan och drog på vrk. sandra var jätte duktig och red länge. Hade möte och åkte hem, korvmackorna var me så barnen var snälla  och glada :)
 
Lagade god middag i form av kyckling och klyft potatis, sallad och bea ..Mmmm, måste ju laga lite lyxigare mat då man är ledig :)
 
Sen gick jag till U och hämtade hem kameran som jag glömt.... ska tanka över kort men fan, hårddisken är ju full ... måste rensa och framkalla och flytta över på usb el nått.....
 
När då? Jag drrrrrrrrrar mig för det!!! Hatar sådant!!!!
 
Städade värsta skåpet i hela huset idag.... men rensat och fint blev det, nu får jag plats me någe finare där inne :)
 
Nu äntligen ligger barnen i sängen... fick bli arg på mannen därimot som motarbetade mig i läggningen....suck! Han spelade tv spel me sandra.... grrrr
samspelta o fina :))))))) Grrrrrrr  , Ja ja det glöms nog bort.....
 
skickade via mobilen två fina kort ...får se om dom behagar komma hit så småningom!
 
Imorgon är det jobb 8-17 sedan gärnen o hämta sandra och åka ner på vrk, ridning på schemat!
 
Ha de gott!!

Idag har det regnat heela dagen!

Inatt när jag körde hem var det inte heller någe vidare väder... fy fanken va det regnade!!
Hade ställt väckaren på 9 imorse och fy va jobbigt det var .... det kommer som efeter det där med min sömn...måste få sova, och inatt tyckte Elias att det var morgon halv 5 då han kom till våran säng... han la sig sen nä men är det inte morgon snart och han gick och kolla ut bakom rullgardinen och som tur var så var det ju mörkt...  2 gånger var han och kollade innan han tillslut stupade bakom mig....
 
Jag märkte inte ens när tomas tog och bar ner honom för dagis.... men upp klev jag trött som fanken, tur Linda kom och förgyllde min fm, jag passade dock på att rensa blåbären samtidigt som vi surrade.
 
Sen blev det städ och plock i hela huset :)
Grävde potatis i spöregnet som vi skulle ha till middagen.... När william o sandra kom hem blev det fika och sedan ville dom stanna hemma medans jag åkte till vindeln för att lägga mina pengar på ica, dvs handla!
Hämtade upp gulle plutt och det är så mysigt när man är efterlänktad och får en puss....
 
Elias frågade direkt när vi satt oss  i bilen : får jag sova nu ? Är du trött frågade jag ? Ja, mamma det är jag...
....är det långt kvar? .... jo, en liten bit , vet du....... Men mamma , då somnar jag - Ja men gör det då, då väcker jag dig när vi kommer hem....Mmm......   Men sen var det så mke att se på efter vägen, dom håller nämligen på att lägga asfalt nu så det var bultar och asfallt läggaren mm......  skönt att han inte somnade för det brukar bli så gnälligt sedan....
 
 
Efter middagen så städade vi elias rum, damtorkade och butte sängkläder och gardiner. Mke uppskattat då det blev blixten MC quin på dom...
sovrummet fick sig en uppfrächning oxå, damtorkning, nya sängkläder och nya gardiner :)
 
Barnen har varit ganska snälla utom då dom drog ut i regnet utan vare sig stövlar eller regn kläder, då fick jag ta fram min arga röst.... tycker inte om det men ibland måste man!!
 
Nu sover dom små, hade tänkt att sätta mig framför tv'n men hamna här istellet..... jaja, magen kurrar lite , fanken oxå.... alldelens för mke gott i helgen :)
 
Om 5 dar då blir jag ett år klokare :)  Jag har önskat mig en ny damsugare av mannen, och blir faktist besviken om jag inte får en!!  Sen är det alltid roligt att presenter när man fyller år.... typ smycken och krimskrams (vitt)
såg föresten en fin ask som såg ut som en bok på en affär i vindeln ;))
 
Nä, jag antar att jag blivit för gammal för presenter!!
 
Nä, nog om det Ha en bra kväll och vet ni vad... imorgon är jag oxå ledig, då tror jag att jag o lille man ska baka lite :)
 
kram

så här blev brödet som jag bakat...jätte g...

imag0473 (MMS)

så här blev brödet som jag bakat...jätte gött oxå :) sen har jag hunnit me att laga pastasalladen , kokat blåbärs sylt, gått Runningen Me bästa J o, L haft picknick nere vid sjön, stallet samt bakat en blåbärspaj till resten av fam som inte ska på fest:) nu är jag klar och hungrig ... har slarvat och inte ätit någe idag... men snart!! jobb i morn :)


igår bakade ju jag och killen och vi glömd...

imag0471 (MMS)

igår bakade ju jag och killen och vi glömde inte mjölet :)


Helt besatt!!

Om ni visste hur besatt jag är av cola....FAN!! Men gott är det!!!



Värsta mys morgonen idag.... skönt att äntligen få jobba em!!!

Skickade iväg dom stora sen kröp jag ner under täcket igen....somnade inte me SÅ skönt att ligga och fundera  i ett varmt mörkt sovrum.... kl 8 dvs 40 min senare kom lille bror och kröp ner med mig, vi myste och bysade i sängen i ½ timme :) MYS!!!

sen har jag varit flitig och lagat dagens middag, bakat en kaka och dammsugit och tagit hand om tvättstugan (ett STORT berg) + gjort stallet....

Nu ska jag strax åka och lämna elias på dagis för att sedan kunna åka på jobbet :)

Ha det gott!


wihoooo

Jag blir så glad och en lycklig mamma när jag slipper bråka :)
Elias åt sin kvällsfika med fil och flingor alldelens själv och i full fart (det tackar jag dagis för...) sen gick vi tillsammans på toan och han stod snällt och gapade så jag fick borsta bort alla tandtroll!!!!! Wihooo,  En bra dag gör att man kan ta 3 jobbiga.... men så härligt , sen gick vi upp i sängen utan bråk men att lillen sen hade svårt att somna kanske man inte kan råda bot på....

Idag eller imorse var sandra en sur grinig tjärring i bilen, hatar sådana mornar.... man blir ju själv inte på bästa humöret :/ I all hast glömde jag mobilen hemma oxå...vad naken man känner sig utan den!!

Jobbade mina 8 timmar sen hade vi personalmöte i 1½ timme....phu, slut i huvudet och i magen när jag kom hem.... åt 2 rostbiffs smörgåsar och sedan tog jag en promenad ner till sjön där restaen av fam var och spikade på bastun... slog in några spikar sen satt jag och njöt i kvälls solen med vattnet vid fötterna - lovley!!

Promenerade hem och gjorde stallet. sen kom barnen och vi gick in kvälls fikade och dom hoppade isäng...

Försöker planera resterande dar av veckan...... bara 3 jobb dar kvar för mig.... eller ska jag säga 4 då det ju är 16 timmar på söndag... suck pust och stön men jag trivs :)

Nu ska jag packa willes gympa påse sen knyta mig... blir en lång dag imorgon då jag skickar barnen me taxin kvart över 7 sen jobbar h´jag till 23.30.... men ska soooova på fredag :)

Go natt ;)

Terminens första dag..

...verkar ha gått bra för dom små, OS var visst det som utövats idag- roligt och skönt med en mjuk start!!

Någon som därimot inte var så medgörlig var Lillebror imorse...Han ville förståss inte alls till dagis, och det gör ont i mamma hjärtat att med alla medel ta med honom på morgonen... att lämna ett ledsamt barn är inte så kul men vet att han har det bra, och att han har roligt hela dagen.... det brukar gå lättare o lättare ju längre fram veckan skrider!!

Lite trött på jobbet , men det får man väl vara ;)
Handlade....varför ska det vara sååå dyrt ?? 1300, japp.... ifs så veckohandlar jag ju och det betyder att även dricka och olw inför lördas myset köps in sen handlade jag en massa socker, sylt socker för kommande syltning och mjöl i olika valörer då jag ska baka bröd till 40 års festen som jag ska på på lördag :) Kyckling och lax... Ja... mätt i veckan blir vi nog oxå :)

Det jag är mest stolt över är att jag klarat mig på lönen denna månad...åkte ju till ikea och gjorde av me 4500... så heja mig. en ny jacka har jag oxå köpt sen har jag beställt lite nya höst kläder till barnen men tur nästa lön kommer snart :)

Lagade köttbullar ,sås och makaroner till middag, men hoja för att äta halv 6....stöka bort , mysa med dom små, kvällsfika och lägga dem... Regna gör det ute idag oxå - Hösten är här!!!


Imorgon är det jobb sen ska jag på personalmöte kl 16 ?? Hur kan man lägga ett möte så sent när man typ vill hem!!! Jaja, Ingen ridskola för sandra imorgon helt enkelt.  Känns skönt att jobba em nu torsdag o fredag så jag hinner mysa lite med barnen och göra bort ett o annat....typ baka!!!!

Tjing

Nej... den får inte vara slut.....  vill utomlands till varmare bredgrader!!! Ge mig pengar :)

Måndag och extra ledig!!

Lördagens festligheter var mket trevliga och mysigt. Forsbacka is the place, säger jag bara!!
Söndagen därimot var lite lugnare ;)

Idag var dagis o fritids stängt så jag fick mig en lång helg....fruktansvärt skönt!!
Vi har kokat lingon sylt och smultron saft. sen har vi gjort svartvinbärs gel'e ....
klippt gräset och bara varit!! Efter middan så åkte vi ner och spikade på bastuhuset lite innan det blev hemgång och kvälls bestyr.... Nu ska sängen snart få besök... Imorgon är det SKOLA och jobb :)

Kram


Tacksamhet!!!

Känner en oendlig tacksamhet, för alla runt mig..... vad skulle jag göra utan er???

Älskar er Mamma & Pappa!!!


Hade en riktig mys kväll med Tomas o sandra igår nere på flotten, ostbricka och vin..
sandra o tomas bastade o badade men kännde att min snuva nog inte skulle må bättre av det så hoppade jag...
Dom körde även vattenskoter och sandra åkte gummiring. Jag njöt av tystnaden och solnedgången!!!


Eftersom man nu är van att stiga upp på morgonen så vaknade jag förståss halv 8... men skönt att kunna ligga och dra sig lite!
Idag ska jag måla naglarna (!!!) För ikväll blir det 40 års fest, tjohoo
Elias lämnade vi hos älskade mamma igår så han får en riktig mormor helg, tjoho sa han oxå :)

Nä, någe mer nyttigt ska jag kanske oxå hinna me idag ;)
Men säger bara LYCKA TILL min son som är i skellefteå me morfar och kör gokart!!

Kram


äntligen fredasmys....

imag0463 (MMS)

äntligen fredasmys....


skriver några rader....

Vilken sommar värme som kommit..... också jobbar man...VA!!! Jäla skit men får njuta av kvällarna ist, sen har jag ifs ett ganska bra jobb och vi är ute en stund varje dag :)

Igår kväll kom vi hem 20.00.... bara att hjälpa sandra isäng och ta in hästarna  sen natt i natt....skönt!!!
Idag efter jobb och middag ute på altan så gjorde vi stallet , vi rakade silver till hälften, fatta att vara russ i denna värme... han ser redan ut som en nalle björn i pälsen nu blev det mke skönare för honom och han sliper svättas vid ridning.

sandra red ut i skogen och jag följde me på fyrhjulingen, vi gjorde några hinder efter en skogsväg och silver hoppade höga fina språng och sandra satt kvar!!! dock ville sandra vara före mig och det var sista biten och förståss tvärstannade silver och vände mot mig... sandra trillade av och slog sin lilla rumpa.... typiskt!! det som hade gått så bra..... nå väl upp i sadeln i gen och vi red hem!

Plockade in gubbar från landet!
Dammsugat och hjälpt sandra att byta säng kläder och damsuga hennes nystädade rum!

Nu är det snart natt.... ska bara slänga mig i duchen..... elias somnade själv i kväll dock gråtandes för vi hade bråkat om tandborstningen - igen!!!!  Varför???  GAAAA!!! Kan han inte bara gapa  och le!!! Hot hi och hot dit... Ja ja, bra att ha faiter så dom lär sig vem som bestämmer..... eller??

Nä... vet ni vad!!! Imorgon är det fredag :) Kärlek

Hej i kvällen!

Godis sugen nånting.... semestern är slut och godisätandet på veckorna likså.... men det är svåårt!!
Att jobba heltid och 8-4 (ingen lunch) är inget jag strävat efter....eller bävat för att den dagen kommer, NEJ tack säger jag bara åt det.... shit hinner ingenting!!!!

Nu har jag bytt schema och kommer att jobba mer dagtid för att kunna umgås mer med familjen men i veckan har jag desutom tagit på mig extra så det blir dag heela veckan lång....

Igår när vi kom hem kastade jag i barnen mat som fanns färdig för att sedan laga middagen bestående av pasta och skinksås. sen gick vi ut i stallet och sandra red silver på banan.
In och städa bort. tvätta och vikte ren tvätt. la i säng en trött kille och landade i sängen strax innan 22 för EN TRÖTT MAMMA ÄR INGEN GLAD MAMMA!!!

Jag behöver sova för att orka vara glad och tålmodig med mina barn :) så att lägga mig halv 10 är mitt mål varje kväll men klockan går i räser fart och det känns som att jag inte hinner göra nått!!

Idag kom vi hem lite tidigare än igår för då handlade jag ju oxå, lagade korv o makaroner. städade bort och gick ut i stallet, sandra red ut i skogen och jag o elias följde me på fyrhjulingen.
sen in och jag lagade spagetti o köttfärsås- alltså morgondagens middag :)
Elias kollade in radioapan på datorn :) sen kvällsfikade han och jag hade bestämt att söva honom tidigare då han är så trött på morgonen när vi ska upp men inte gick det.... det tog 45 min innan han hade lagt igen sina blå....
Duchat och fixat inför imorgon.... funderar på om det finns några röda gubbar i landet som vill in eller om det blir data tid resten av dessa 25 minutrar som är kvar av kvällen :))

Imorgon kväll är det ridskolan som gäller efter jobbet!!

Läääänktar till helgen, kan ja säga!!!!

Heltids mamma!!

Säger då bara det.... heltids mamma och heltids jobb... phu...Godnatt!!!


Respons TACK!

ALLTID KUL ATT FÅ EN LITEN KOMMENTAR DÅ OCH DÅ....... Smygläsare där!!!



Förkylningen håller i sig...
En trevlig dag i fredas då jag och elias åkte till Ratan och hälsade på en kompis över dagen, på väg hem lyckades vi desutom åka och titta på en annan kompis hus som just är nyinköpt!

Fredag kväll, alltså det är så lyxit att bara ha elias hemma att ni fattar inte!! Vi grillade iaf gott och åt en smarrig middag med 2 glas rött ute på altan i solens strålar - lycka!!

Lördag var ju jobbar dag för min del, mina 16 timmar och kännde mig rätt nöjd när jag landade i sängen kl 1 efter att ha kollat till fest prissarna som var i bya stugan, det var nämligen bjuddans med live musik där ock dom var lagomt runda under fötterna :)

Elias kom strax innan 8 och telefonen ringde samtidigt ?? Det var från jobbet och nattpatrullen... Brukaren hade larmat men dom kom inte in i lägenheten ??? slarv fråns vems sida ?? tur att det inte var allvarligt. Får ta tag i det imorgon på jobbet!!!

Kunde förståss inte somna om så nu känner jag mig rätt pömsig efter en varm och solig dag.
Det har varit en lat o härlig dag. Har dammsugit HELA huset. bäddat rent i sängen. Rensat ut gamla försmå sandra kläder som ståt i tvätt stugan. tvättat och städat william o elias rum.
Ridit silver och målat lite lister sen har jag plockat 3 liter blåbär som nu ligger fint i frysen och bara väntar på att få bli blåbärspaj :)

Måste planera lite inför veckan.... kommer att bli en lång vecka. med jobb varje dag för min del sen har jag både lämning och hämtning varje dag utom på onsdag då jag bara hämtar sandra och åker på ridskolan me henne.
Middagar som ska lagas och baran som ska nattas.....phu. Tomas jobbar bara 4 dars vecka vilket INTE GYNNAR MIG det minsta. Men så är det ibland. bara att bita i det sura äpplet.


Promenera eller inte... det är frågan igentligen vill jag sätta mig i soffan och äta chips men hjärnan skriker UUUT!
Kroppen håller nog me den första tänkaren om att vila bort sin förkylning :)
Vi får se...kl är ju bara kvart över 7...

Lilltrölle skull ha het sig te sänga oxå.... dagis väntar ju imöran.

Har din helg vart bra?

Kram


syskon kärlek!


Mina finaste!!



HUR KAN MAN GLÖMMA MJÖLET???

Efter en natt med mindre sömd då lill killen har legat inlindad runt huvudet på mig och med rädsla att försova mig ? (vilket typ aldrig har hänt...) och typ vaknat varje timme andra halvan av natten så kanske det inte var en sådan bra ida att BAKA småkakor på kvälls kvisten.

Elias den trogne bakaren skulle förståss oxå hjälpa till vilket kanske var den andra faktorn i varför jag var tvugen att kasta 3 plåtar av dom godaste kakorna ever!!! Dom bara flöt ut på en gång men det är väl inte så konstigt då det bara var socker och ägg....haha. blandade i lite vitt mjöl och poff blev det iaf 15 stora kakor att mumsa på!!

Att gå på affären efter jobbet då man är hungrig är typ inge bra!!

Köpte hem bröd och kyckling röra vilket blev min middag.... fy att slarva med maten men åt ordentlig lunch iaf :) annars brukar det vara tvärt om! men tjock pannkaka som fanns i kylen känndes lika näringsrik som en macka!!

Ridit silver har jag oxå gjort. tänkte att han skulle vara igenom riden tills sandra kommer hem. så blir ett litet pass imorgon sen på söndag oxå :) Han är så duktig, lill killen!

Nu ska kostcirkeln fullbordas en torsdag som denna.... chips skall intas!!! Är man sjuk så är man....haha, Nä sjukt godis beroende när jag har mens!!!

Imorgon är en annan dag! kram


As förkyld!

Har kännt mig trött i några dar, Tomas har vart förkyld och barnens näsor har runnit så självklart blev det min tur...Måndag mårgon kom det som ett brev på posten men lite smygandes men valde att åka på jobbet ändå då 'brukaren vill att jag ska jobba och det har vart lite si och så med vikarier desutom skulle en ny vikarie skolas in.... det var nästan värre att åka på jobbet igår för då hade den brytit ut på riktigt!

Igår var desutom stressigt hemma, efter en seg morgon så skulle jag som vanligt hinna så mke som möjligt... skulle faktist vilja ha karaktär att vara sjuk på riktigt och bara ligga i soffan och inte lyfta ett finger!!!!
Men det är inte jag. kanske har ADHD ??

Började med att städa skrubben och sortera lite barn kläder, stallet och plocka in lite jordgubbar och rabarber för att frysa in. sen ringde fransmannen som skulle komma och kolla på vithuset, vilket jag totalt hade glömt bort!!!!
kastade i mig lite fil, snabbt in i duchen , husvisning och gärnet till vindeln - handla och lämna varor så tomas kunde ta hem. och sist åka på jobbet....phu.....

Idag var jag trött då elias vaknade kvart i 8.... slumrade lite på soffan medans han såg barn tv.
sen har vi städat undan i huset...såg för täskit ut...
Skurat upp badrummet
Klippt gräsmattan- sjukt jobbigt då jag är kraslig!
Gjort stallet
Byggt pärlplatta
Lagat dagens middag bestående av torsk o äggsås
Lagat morgon dagens middag :)
Skjussat sandra till maltjälen , hon fick oxå följa me mormor o morfar upp till volerim och luleå där william ska köra kart ihelgen :) Tack snälla!!
Badat
Dammsugit och torkat golven

Och nu bloggar jag och tröst äter lite glass..... Igentligen är jag rå peppad på att springa...... men måste bli frisk först..... glömmer lätt att jag är typ sjuk!

Nu ser jag os, ska snart krypa under täcket så jag orkar med en ny arbetsdag imorgon :))

Kram

mina fina badbarn!!


Äntligen en lat dag....

...det var lixsom på tiden på denna semester kan jag ju säga :)
Inga måsten inga jag ska bara.. inga jag måste hinna!!

så efter frukost/lunch gick jag å sandra ut i stallet, hon red ut i skogen och jag o wilma följde me på promenad som sälskap, det blev mke skritt o galopp för hennes o silvers del.... kul!

sen lekte jag lite me elias på hans rum vilket var väldigt uppskattat sen tog vi fika med oss och åkte o fiskade.... dock blev det bara en sketen abbore!!

Middag och sen kom bästa A o L upp hit på lia.... mke surr det var ett tag sen sist :)

Dock så slamsade elias och trillade ner för lill trappen och slog i tänderna, inte så mke blod och det gick snabbt över så hoppas att det inte skadade tänderna nått.....

Nu sover barnen och det ska jag me göra- kram!


Elias åker hö vagn


Lööööördag!

Hej o hå, precis gått rundan med U , lääänge sen sist! fan måste börja röra mer på mig..... ska ju ner till mitt mål :)

Före det gick jag ut i skogen och plockade 1 liter av skogens gula guld....som jag kastade i frysen, lite tråkigt är det att det är bara jag i familjen som äter hjortron sylt - det är ju såååå gott!!

Efter den goda middagen vi blev bjudna på igår så åkte jag hem och tomas o barnen sovde över i husvagnen , jag kände att jag inte hade tid med det... jag åkte helt enkelt hem och målade lite i hallen :)

Och det första jag gjorde i morse när jag slog upp mina trötta ögon var förståss att måla igen :))

MEN NU ÄR HALLEN KLAR- JIHOOOO!!!

Det är bara i passagen det saknas lite list, men det ska mannen få spika dit, jag kanske måste måla dom :)



Sen har jag bärt upp kläder från källaren och hängt tillbaks i garderoben , rensat och kastat. rensat ut det som är för litet och sådant som ska på loppis och det som ska sparas....

sen har jag rensat i en skrubb innanför toan uppe, mäst skrot var det där.... dit ska jag he alla kläder som elias kommer att kunna ha i framtiden alltså det jag lägger bort från william... en alldelens egen skrubb.... kommer att bli jätte skönt, som det är nu så vet jag knappt vart allt är så varje gång han går upp i storlek får man leta ihjäl sig på olika ställen där jag tänkbart kan ha stoppat det!!!!


Sandra fick kompis idag och vi bestämde att det skulle få bli en ridfri dag idag. nu har jag börjat sätta lite 'press' på sandra. Nu måste hon rida silver lite mer. annars kan vi lika gärna he bort hästarna. idag så tog hon ut honom på ridbanan och lösgalopperade honom iaf :) sen gick hon på promenad med honom, jag måste sluta ta hand om honom som om han var min..... mera ansvar till sandra :))


Det har även varit en kvinna och tittat på det vita huset idag, till veckan kommer en familj från frankrike och tittar :)


Lax, älskade lax blev det till middag idag och som efter rätt hemgjord glass med ''hemgjorda'' jordgubbar . MMmmm Va gott!!

På måndag börjar vi jobba... det var dom fria ''lata'' veckorna det!!


Min fina bror och svägerska på 'deras' dag!!


Fina syster yster med ''sin'' Erik


tänk om alla kunde le samtidigt!!!


KÄRLEK


60 mil.....

... i baken, åkte till ikea igår, själv.... lite tråkigt men os på radion hjälpte mig!
Handlade det jag skulle och är lite stolt att det bara tog 2 timmar där inne :) sen gick jag i dom andra affärerna lite oxå och hittade det jag skulle :) allt till hallen!!!

Väl hemma hjälpte jag sandra att rida silver sen blev det hallen resten av kvällen , Nu nästan klart :)

Sjukt bra blir det iaf!!

Idag är jag trött!!!  Vad har jag gjort.... jo varit i hallen men nu är det dom roliga sakerna kvar att göra , gardiner mm..... blir fint!!

sen har jag filmat lite då sandra rider..... fina lilla köttbullen vi har. lite busig är han! film kommer en annan dag då tid ?? finns!!

Nu ska jag ducsha sen ska vi åka bort på middga!!!! puss på er :)

I dag har jag....

...gjort vadå??

Dagen har runnit iväg. vi började med att bala och göra 6 höselage balar... sen kom regnet!!! suck!!!
Lunch och vävning och målning i hallen!
Skodde silver = värsta träningspasset och svetten formligen ran....
Hjälpte sandra att rida silver vilket gick super tränade lite skänkelvikning och på slutet gick han i form på volten!
Målade kistan varv r 3 och lagade chili corn carne till middag- Mums!

Har tvättat häst shabrak hela dagen i farmors källare :) Min har oxå gått varm då det är en hel del från semestern som behövdes tvättas....
Vad mer har jag hunnit med då??  Bråkat med lillebror om tandborstningen, tjurskallen våran... men jag VANN!!

Nu ska jag skynda i säng..... ska på IKEA imorgon :)


RSS 2.0