kvälls mys :)

imag0091 (MMS)

kvälls mys :)


Hemma!!!!

Jaha vart börjar vi.... jo i torsdags så var det ansia badpark, sol o bad som gällde hela dagen och grillat till middag, morfar var me o förgyllde barnens dag!

Fredag var det ju gokart för william, han var duktig och det var varmt, vi checkade ut från campingen på morgonen innan vi begav oss till banan för att sedan styra kosingen hemmåt.... borta bra men hemma ..... ja, jo kanske!

Väl hemma var det bara att bära in det viktigaste ur husvagnen, dusha barnen och sedan lägga dem för att sedan packa för folkrace. känndes jobbigt men vä bestämt!

Isäng alldelens för sent och vaknade för tidigt pga lille bror som kom till våran säng!

Jobbigt med 3 barn , två folkrace bilar och nervositet men dagen överlevdes men en rullning och en 2 :a plats i A finalen, inte för att det direkt var någon fait och desutom så var vi bara 5 startande tjejer så.... men jag hade ju gått in i denna tävling för att se det som en träning vilket jag ochså fick, dock kanske det var lite onödigt me en rullning men det var nån som hjälpte mig lite på traven...... inga skaodr förutom en framruta o en kylare, känns därimot lämmen i axlar idag, det är klart det blir ju några kg hängandes i bältet upp o ner :) 

tomas bil fick motor haveri.... men 2 heat vinster han han me :)

Hemma och tacos på kvällen... gott!
Lite social på kvällen me vänner men  oj så trött jag var så det blev en tidig kväll!! (23..?)

Idag har jag burit in lite mer ur husvagnen, men tyvärr mke kvar. klippt gräsmattan o städat undan lite inne. sandra har ridit o tagit hand om silver :) och jag har borstat upp solong!

Fika främmen och nu lagar jag pastacarbonara till middag, tomas o barnen är o tar sig ett dopp i sjön innan middagen.... ska försöka gå runningen ikväll!!



elias på djurparken, körandes elbil - jätte roligt!


1mil!

Måste bara få skryta lite.... mina ben orkade bära mig i löpande takt 1 mil igår, faktiskt lite stolt!!! bra jobbat Anna!!!

William var duktig på gokart banan, stolt mamma, bra jobbat william!!!!

Lite party i går kväll vilket var mke trevligt!!!

I dag har vi bara JÄST på badparken... jo badat lite oxå, mke trevligt!!!


Imorn gokart banan sedan åker vi hem.... vi höres. nu natt!!


Varför dessa onödiga skurar ?

Jag o wille o sandra kröp till kojs igår runt 12... lite sent , jag vet men det är ju bara husvagnssemester 1 gång om året.... eller hur!! Jag försöker då intala mig det då barnen säger ... bara en liiiten stund till....

Men jag vaknade halv 8 av ett väldans kraksande, nån skata som satt i halsen tror jag *suck*
men smög mig upp o käkade frukost i lugn o ro, sedan begav jag mig ut på en liten tur men OJ så trötta ben... har aldrig vart me om dess like.... dels var det liote träningsvärk kvar i dom sen gjorde nog inte cidrarna jag drack igår inte att det gick lättare utan tvärt om.... så det blev 40 min prom och sedan sprang jag till baks på 20, så uppskattnings vis 4 km :)  1timme!!

Hemma så sov mina fortfarande så jag han ducha oxå och ca 9.30 började det pillras i vagnen :)

Efter frukost *sjusovarnas* så promenerade vi in till centrum där det var moppe dragrejsing och jag o sandra shoppade lite. jag köpte ett par nya springskor *underbart* då jag börjat få skoskav av dom gamla :)

barnen fick en hamburgare nästan direkt (alltså vanlig lunch tid) när vi kom på stan, jag o tomas käkade lite senare på cafet, och det var lugnt o skönt att kunna äta i lugn o ro, barnen åt då glass och man han njuta av varje tugga man satte mellan tänderna *ler*

Hem promenad, lite data /lek tid innan middag som idag bestod av choritzo o potatissallad samt tomat röra!

Efter vi diskat o städat bort så åkte vi ut på gokart banan, där wille tränade några varv inför imorgon, det var då det där onödiga regnet kom.... och inte så lite heller.... stört skur, skulle jag vilja kalla det.... men så är det , inget att göra någe åt bara le o vinka :)

Nu sover elis,han har inte sovit idag då han vakna så sent.... william är ju kvar på banan me morfar och sandra kom just inrusande, så nu äter vi alla kvälls fika med rökt fisk på tunnbröd..muma!

sjukt on i nacken........bläääää, ska tigga mig lite masage av mannen ;)

Go natt!!

Djurparken!

Idag vaknade vi efter en heeeel natts sömn!  Helt underbart... jag brukar inte kunna sova ordentligt dom första nätterna i husvagn eller borta så det var guld värt när jag kollade klockan första gången och den var 8...
Ellis vakb´nade inte förän kl 9, sååå skönt.

Frukost och sedan begav vi oss till djurparken där vi kollat in djur och lek en hel del, glömde kameran hemma i husvagnen *suck* men tur mobilen var me, så lite bilder kommer så småningom då vi kommer hem!

Grillat stod på menyn då vi kom hem... mums.

Sedan har vi umgåts med kändisar på campingen - mke travligt, nu lägger vi ellis pellis sedan ska vi väl sitta uppe en stund till :)



Igår var det lite sämre väder men vi bestämde att åka ut till tomas morbror o hälsa på, jag sprang dit - bra Anna!!
5,5 km var det och tog ca 35 min.... kanske inte bästa tiden men sprang lite vilse o irrade ett tag *ler*.... jaja mortion fick ja iaf :)

sedan på em kom mamma o pappa, syster o erik. och vi käkade gott nere på resturangen - TACK för det!!

Kvällen blev lugn och vi kröp alla isäng runt 23.....zzzzzz   skönt!


Imorgon är en ny dag, och vi hooooooopas på sooooooooooooooool :)   puss o gonatt!!!

semester!

Å så skönt, nu har vi äntligen tagit oss i väg på semester :)
Ska bli såååå skönt hoppa jag!


Dagen har bestått av packning och packning och fixning hemma så att en veckas borta het skall vara möjlig!!!
Men nu är vi i alla fall på campingen i lycksele, sandra har redan fått sig nya kompisar och william är på vift :)

vi käkade pizza till middag- riktigt lat.... sedan satte vi upp förtältet i lugnan ro, vi har gått några varv här runt o kollat läget, druckit ett glas vitt och blev bjudna på fika. Nu sitter vi i förtälltet, jag o sandra, äter godis o popcorn, tomas lägger elias och jag ska strax ringa hem wille. vi hade tänk att det inte skulle bli en allt för sen kväll....

Imorgon är en ny dag utan planer, vi vaknar och ser vad det är för väder!!!

Puss o kram från semestern ;)


Äntligen Fredag!

Njuter av varje semester andetag...........in.... ut, bara andas - solen smeker huden , underbart!

Skulle ju regna idag ?  glatt överaskad så sken solen och på fm blev det lite packning- vet inte hur mke kläder jag burit ut i husvagnen, men bättre att ha för mke än för lite!

Hästarna fick sitt på morgonen oxå :)
Efter lunch så åkte vi alla ner på badstranden för sol o bad sen hemma fikade vi och ellis fick sova lite för han var trött, sandra hade kompis o, wille var oxå med kompis själv drog jag till vindeln för att handla lite små grejer o tanka bilen

Hemma så var det bara att börja med middan på en gång och det blev grillade fläskkotletter o potatisgratäng med en massa grönt- mums

sedan städade vi av gården, plockade ihop leksaker som lille bror drällt över allt sedan åkte vi ner på flotten för lite vatten skoter körning, bad och fiske.... en hel ostkroks påse försvann visst oxå ;)  tur det var fredag !!!

Hemma 21.45, så bara att barnen fick kvällsfika och nu sover dom alla sött, är rätt nöjd me dagen oxå, känner mig trött och nu kommer spänningshuvudvärken tillbaka......  jo jag har ringt men han svarar inte!! kanske semester??  nu åker vi ju lix bort imorgon oxå så det får nog vänta ett tag till :(

det har blivit heeeemskt lite kort tagning på sistånde, får försöka ha den framme mer nu när vi åker till lycksele imorgon..... underbart med lite semester på riktigt!!!! skiter om det regnar nån dag, vi är iaf leeediga från allt!!

Nä nu ska jag ut o kolla på en lada... ja jag vet, knas!!  men så är det ;)  framtida projekt!!!

Saknar fjällen.... ville igentligen oxå vara där ihelgen.... men så är det inte...

Ja ja, puss o go natt på er!!


En underbar dag!

Började inte alls med sovmorgon... har sovit helt kasst,  + att ellis pellis vaknade innan 7... då var jag ju död, tur pappsen var pigg som en mört och tog honom med sig :)

jag vaknade lite mer utvilad kl 9, fick äta frukost på bron i lugn o ro..... lovley!!

Sen har jag packat lite i husvagnen och hämtat ellis på kvarnhea för han ville stanna hos farmor en stund när han o pappsen hämtade röjsågen.

Efter lunchen så packade vi badkläder och åkte till kärleksudden i hällnäs o badade o solade, tom hämtade oss med båten så vi fick hälsa på dem på andra sidan, barnen badade i deras pol och vi surrade!

Elias somnade i bilen på väg hem och väl hemma så lagade jag kyckling gryta o ris, mums.

sedan har jag burit kläder i massor till husvagnen, kankse bäst att passa på för tror det skulle regna imorn och då är det inte kul att bära kläder.....

Japp, sen sprang jag runndan, benen var i toppform efter att ha fått vila i ca 1 ½ vecka- bara promenader, flåset var det lite sämre med för det känndes att lite slem i halsen var kvar.... men en bra tid tack vare pigga ben :)

Nu ska jag frossa i ett äpple :)

föresten skar jag mig på kniven i morse- blääää, igår bröt jag av halva nageln , ni vet så där att tet blöder o gör sketa ooont.... suck och smärta, varför inte!!!

Nu ska jag i min ensamhet för resten av familjen kryper i säng, segla lite på internet.... puss o kram


lilla samir, min uppfödning!!

Äntligen har kara sloken fått semester och jag kanske lite avlösning när det gäller dom 3 små vi har :)

Onsadag var det tydligen idag.... vill att dagarna, kvällarna,nätterna ska gå super sakta så att dessa underbara lediga 6 veckor aldrig tar slut!!!!

Meeeeen så lär det ju knappas bli utan på en grisblink har det gått massa veckor och tomas jobbar och sedan börjar barnen skolan och tillsist jag oxå....

Hoppas bara att tomas kan var a ledig lääääänge typ 4 veckor som man brukar så vi hinner göra annatr än bara vara ledig oxå :)

Idag började dagen med lite inne arbete, betala räkningar osv barnen var snälla och lekte. ´rensade kaninburen han vi me innan lunch oxå.  sedan tog vi in hästarna o verkade hovar och
Klippte gräsmatta efter lunch och var ute me ellis så han fick leka lite.

Sedan tog vi med fikat i vagnen och promenerade  runningen, barnen syklade och vi stannade till på badstranden. först hade vi ett gigantiskt bråk eller inte jag men dom två äldre men på något konstigt vis blir det även mitt i slutändan, nu sa jag bara hej då och började gå......  barn och syskon kärlek......Grrrrrrrr

Ja men sedan tog vi oss hem och blev lata, drog dammsugaren och ringde o sa att tomas fick köpa med sig middan hem så det blev grillad kyckling och potatissallad :)  gott!!

sedan städade vi bort och for ner till badstranden igen där barnen fick åka gummiring efter vatten skotern en stund innan vi fick främmande och fika dax.....

Nu sitter dom stora i källaren och ser film medans vi sitter i soffan och äter chips- utan barnens vetskap... hihihi, inte lördag än.... visst!!!!

förkylningen börjar kännas bättre kanske dax att börja löp träna lite igen.... får se hur det känns i kroppen imorn :)

Nu får ni ha er en underbar natt, rätt skönt att det inte längre är såå varmt så det går att sova :)

Kram


Jeeeting jävlar!!!!

Eller det var bara 1, men ont som satan gjorde det när den bet tag på insidan knät, kändes som den tog med sig ett heeeelt stycke. är rätt ömt o svullet där nu men jag fick iaf med mig 1 liter till av skogens gula guld ikväll!!!!

Jag, elias o sandra började dagen med att åka in till vindeln för att handla och sandra skulle ju få ta hål i sitt andra öra men otur  för hon som tar hålen hade semester så det får bli en annan gång.
elias hittate sin pappa på vägen så han fick åka lite traktor sen blev vi bjudna på lunch - LYX

Hem och ellis vilade lite, somnade inte men låg o trillade på en leksak säkert 1 timme så då han jag både med hästarna i lugn o ro sedan koka hjortron sylten!!!
sedan fick ellis en macka i vagnen och vi gick runningen, stannade till nere på badstranden där william o sandra var så det blev lite bad innan vi gick hem o lagade ris o korvstroganoff!

Hade 2 extra mat gäster, kusin vitamin emme och morfar som hämtade william som nu är o tränar lite gokart- är ju tävling nästa vecka så bäst att passa på!

sen smet jag till skogen och fick mig ett jetingstick + lite hjorton.
hem o badade elias samt vek lite tvätt i tvättstugan.... nu såver minsta o sandra leker me barbie i soffan.
tomas kapar ved innan det blir bastuflotten för grabbarna, jag nöjer mig nog med något att tugga på framför tv'n

Imorgon kommer en ny spännande dag, som vi får se vad den har att erbjuda!!!

Föresten måste bara berätta att jag tror Elias har börjat känna när han blir kissnödig för idag på stranden sa han att han skulle kissa och ställer sig o håller i skruven.... och hör o häpna så kissar han.... jaja, engångs grej kan man tycka men det hände en gång till efter en liten stund ??  hoppas hoppas vi kan sluta me blöja snart :)

Puss o gonatt!!

Här är skrutt pv'n som vi körde med i åsele, synd vi tappade den för den gick rätt fint!!!


en nervös Anna


Lääääänge sen sist!

Har så jävla ont i nacken att jag tror huvudet ska sprängas bort.... varför då ????  måste ring o få tid snart... men att det kan sitta så lång bort att bara lyfta luren.....NEJ imorgon ska jag ringa!!!!

Annars då?  jo jobbar helgen gick fruktansvärt långsam och den byttes av med en förkylning.... super slö o trött, suck!!   Ellis pellis är en liten gnäll skit och sandra är en trotsig 7 åring..... behöver jag skriva mer!

Hade lovat mig själv att inte äta någe gosaker denna vecka men det sket sig rejält då jag var tvungen att få en lung njutbar stund med lite glass.... springa kan jag inte heller då hjärtat klappar bara man går.... men jag och ellis gick runndan innan regnet kom imorse, det var skönt!

sen damsög o torkade vi golvet och trotts fröken fick städa sitt rum själv innan hon fick fara till kompis!
 Vi bakade blåbärs muffins och fikade dem till em fika- mumsigt!!!

sedan åkte jag o ellis ut i skogen för att spana efter hjortron, och vi fyndade.... lovley!!
Tänk att bara behöva fara ca 2 km hemmifrån och plocka skogens guld, vi var kanske ute i 20 minuter sedan började det regna så vi åter vände hem o rensade bären.

Till middag blev det pasta carbonara, värdens godaste.....

sedan jag städat bort tog jag mig en hink och återvände till skogen för att gräva mer guld :) kom hem 1½ timme senare med ca 4 liter!!!!   imorgon ska det kokas sylt.....  åååå länktar tills det blir tunnpankaka me hjortron sylt..... mumma!!!!

Ja sedan har jag rensat bären i soffan tillsammans med två gnabbande barn.... duch och nu blir det sängen trots en underbar sovmorgon till kl 9.....  men som sagt förkylningen gör sitt och det är bara att lyda!!!

Imorgon hade jag tänkt att vi ska åka in till vindeln på fm, måste handlas sen skulle visst sandra ta sitt andra hål i örat oxå... tror jag lämnar den älsta hemma så blir det lite lugn o ro :)

Nå väl, vi höres- kram!

säng, mamma, säng....

för första gången i elias levnads år har han ikväll bett om att få gå i säng, precis nu halv 8..... han slumrade då bara i 5 minuter idag i bilen så jag förstår honom!!  Men att det skulle hända... ja det hade man inte trott i första hand!!!  men nu sussar han alltså snart, sandra kom just in från garaget där hon har målat folkrace bil... jag o ellis var där en timme oxå men det var bara gnäll från den lille så vi gick hem!!!

Idag har det vart en lugnare dag, då vi först var ute o lekte på fm med grannarna sedan lunch och sen skjussade jag sandra till kompis medans jag o ellis drog en snabbis till vindeln för att skjussa ner en sak tomas glömde imorse, som skulle lagas till folkracsarn.... det var alltså då killen bara hade ro att knoppa in i 5 min...
hämtade igen sandra igen, sen har vi tvättat lite kläder, tagit hand om hästarna och bakat bullar och te kakor som vi sedan åt till soppan som serverades till middag!!!   tekakorna blev fantasktist goda, dock var inte soppa så omtyckt av dom små.... men man kan inte alltid gilla allt, så är det!

sen vi städat bort middagen  så var det alltså garaget som gällde, nu ska jag dusha sandra och packa lite sen ska hon få se film ett tag om hon vill medans jag går ut till garaget igen... 

kram på er!!


Trött!!!

Oj, trött nu... sängen är nära!!!

Vart en sämre natt på jobbet och tidigare morgon, fullspeckad dag med handling, hämtat kompis till sandra, sprungit 5 km till maltjälen för att hämta hem bosse (traktorn), dragit av solong bakskorna o raspat lite, lunchat ungarna, dushat, åkt ner på badstranden me barnen så dom fick bada, hem o käkade glass innan jag skussade hem kompis o hämtade elias från dagis...phu.....  hem o vek o sorterade rena kläder, lagade potatis o fiskpinnar till middag..... ut till garaget och skruvade folkracebilar o städade lite i garaget för är det nått min man kan så är det att drälla grejer omkring sig.... sen kom en besiktningsgubbe och besiktade några bilar och samtidigt kom ett par från vindeln och kollade på det visa huset!  kl 8 gich jag hem med en trött ellis och gav kvällsfika o nattade, sandra stannade inne o såg film och jag o tomas har vart i garaget sen... nu är kl 22 och jag nattar sandra och strax mig själv............. 

det var min dag det!!!   hur har din varit ?? jag har kanske suttit  på rumpen i några sekunder men känns knapt så, hoppas på sovmorgon imorn men eftersom ellis knoppade in rätt så tidigt så... ja hoppas kan man ju!!!

GOD NATT, SOV SÖTT!!


Lördags nöje!!

Hade visst glömt bort att om man ska köra folkrace så måste man tydligen skruva oxå.... så det är lördags nöjet vi pysslar me här hemma, men just nu nattar jag elias och .... det kanske tar ovanligt lång tid ;)

Idag har det vart loppis i byn , men av erfarenhet vet jag att det inte är många stutar som kommer så här långt för lite skrot så jag hade inte tänkt va me..... men sandra kom på den brilljante iden att hon skulle bums ha ett bord o sälja sina gamla klänningar.... sagt och gjort....  hon tjänade 145 kr, då hade jag hängt dit några förstora kläder från min garderob oxå.....   duktig tjej!

sen har jag varit ganska duktig fast det vart lördag... skruvat ihop williams hylla, städat på hans rum o hängt upp lite tavlor där....
sandra har fått upp sin nya rullgardin oxå!

sen har damsugaren gått en sväng samt nya sängkläder..... men VARMT är det , lovley men kletigt!!!!

Elias vaknade vid halv 5 o kom till våran säng, tog ett tag för honom att somna om i värmen men lyckades till slut så då var ju kl givet halv 9 nästa gång vi slog upp ögonen, han har derför inte fått sova nått i dag, men knoppade alltså nyss....skönt!

Han är dock super snuvig.... det rinner heeeeeeeeeela tiden ur näsan, suck!


Imorgon kommer en till dag då det ska hinnas så mke som möjligt,samt att jag jobbar natt..... sen är jag ledig i veckan innan ett maraton pass till helgen väntar men efter det ............SEMESTER!!!!

Länktar inte alls ;)


Igår grillade vi lax och potatisknyten och det blev huuuur gott som helst!!!
hackade rå potatis i små bitar, blandade i wookgrönsaker, paprika, lök, lite salt, massa vitlökspeppar...hmm tror det var allt men skit va gott det blev...ja just det ja, smör klickar oxå.... alltså i dubbelt folie och på gasolgrillen ca 20- 30 min....  mums!

idag grillade vi fläskkottletter och potatisssallad och det va oxå smaskens.... gott o äta grillat på sommarn!!!!


kram på er, nu ska jag gå ut till hästarna en stund!!!

elias äter lördas gott.. l


Min tjej är hemma!!!

Å, saknar när dom e borta men ganska skönt änndå, sandra socker toppen är till baka.... mötte upp i vindeln där vi skulle på kalas hos kusin isabelle som fyllde 4, sandra var så gosig o mysig som hon kan vara MEN.... det gick inte många minuter när vi kommit hem innan det värsta trottset utbröt och allt skulle komma ut och allt var fel osv.... men jag börjar bli rätt van, för det kommer alltid värsta trots, bråket då hon varit borta ett längre tag.... det är så jätte härligt att få hem henne så man ropar högt av glädje.... jaja, nån timme i vindeln han jag ju njuta av den goda sidan hon har :)

Elias hade därimot plockat fram sin sämre sida i vindeln...... men men, bara att klappa sig på axeln och övertyga sig hur stark man är, att inte ge upp utan vara stark!!!!  Jag kan, vill och ska överleva :)

Därimot var det inte så skoj att komma till födelsedagsbarnet o höra att hon var sjuk..... det enda man tänker är.........NEJ jag vill inte att mina barn smittas..... suck! inte nuuuuuuuuuu, jaja den som lever får se!!!

Har betalat in folkrace licensen i dag....*gulp* va gjorde jag.... hihi, ja ja som sagt den som lever får se....  
Ev. blir det att köra nästa torsdag i åsele.... om jag hinner få licensen, om tomas kan va ledig, om vi har skruvat ihop någon bil.....osv... det bästa hade ju vart att låna pappsens ny inköpta buss *blink, blink* så vi kunde åka dagen innan... dock måste vi ha me tält som dom stora barnen får såva i då.... jaja, vi får se....

På tal om min man... FAN va han e snäll, han tog in allt slaget hö igår - ÄLSKAR DIG TOMAS!!!
Höskörden är alltså klar för i år och jag jublar!!!!   kanske måste slå av någon åker i gen innan hösten så det inte ska bli så mke gammfönnan till nästa år men men.... hö'et är iaf inne!!!


sandra, william, kusin Emanuel och lilla Elias!


En gnällig Måndag!

Fy va Elias har varit gnällig och trotsig idag.... är alldelens slut me i hjärnan......
Han har bla.... va ska jag kalla det ...rymt 3 gånger idag.... han har ju aldrig farit från gården själv men i morse han jag knapt släppa ut honom så var han långt borta efter vägen.... han kom förståss inte då jag ropade, lite skällning sen hem... sen han han klättra upp till williams påbörjade koja oxå.... lifsfarliga unge!!!!

sen tog vi båda en tupplur idag....håller jag på att bli sjuk ?? sketa trött, fattar inte varför!!!
vände hö och sedan trotsade lilla killen igen... denna gång värre och utbrott, suck!!

Senare middag då fikat blev lite senare än vanligt, men mke trots o kasta mat... hjälp mig!!!  han är så snäll vissa dar men så plötsligt händer det!!!  ja ja tids nog går det väl över antar jag....

har lyft ur ena sidan me hö ur hö ladan, mer hö ska in i morgon.... stackars tomas som måste ta in själv imorgon för jag jobbar.....  skulle vilja ta ledigt men tror inte någon vill jobba för mig...
vi hade ju tänkt ta in höet på onsdag men nu har vädergudarna ändrat och det ska regna på ons morgon.... suck!

jag ska tvinnga mig ut o gå runningen när ellis pellis somnat!!!!!!! 

kanske hinner jag me lite springning i veckan, hoppas iaf!!!

Ha det gott!!


Helgen!

Har äntligen tagit tummen ur och köpt mig en nu mobil.... man kan ju inte gå å va irri hut länge som helst på sin gamla för att den avbryter samtalen och har kas teckning.... ja så nu ligger en sådan här hemma och jag e nöjd :

men en lila tonad :).....

vi hoppas på en till vecka med super bra väder då vi slagit ut dom 2 sista åkrarna, dom med det bästa o mästa gräset..... så det blir förhoppningsvis att ta in nått lass på onsdag kväll sen jobbar jag torsdag kväll så då får min stackars, snälla man dra det tygnsta lasset och ta in resten... det ska tydligen regna på fredag igen så bara att plocka in höt i tid :)

Igår var jag o william i stan och shoppade nya crossbyxor till honom, samt lite andra kläder.....Idag har vi varit på folkrace i robertsfors, gick dock inget vidare för tomas men första tävlingen i år så man kan vara lite ringrostig.... jag har bestämt mig för att damma av hjälmen oxå.... hmm, hur det nu ska gå det var ju några år sedan jag körde men känner att jag ska prova lyckan .... man är ju lix där hela dan ändå, då kan jag ju oxå köra :)

Vad har ni pysslat me i helgen???

Föresten så kom tomas hem med den bästa grejen på länge i fredas.....nämligen någe väldigt efterlänktat från min sida.....EN SPRILLANS NY GRÄSKLIPPARE,  med självdrift! fick typ springa för att hinna med den, haha... bra motion :)   Jag e super glad!!!! Tack min man!!!

Puss o kram!!

så här glad blir man av både en gräsklippare och en ny mobil!!!!


Höskörd... sol, bad...hål i örat och brölopps dag!!!

Tar mig lite tid att skriva lite.... det har varit en fullspeckad vecka med massa att göra!
Måndagen var lugn, bara lite hövändning och en febrig liten kille.... promenerade runningen och svettades i underbara solen!!

Tisdag skulle ju va den mysigaste dagen på året då vi firade 3 årig brölopps dag men vet ni va... det var den sämsta dagen typ..... inget ville som jag ville och tårarna kom lätt den dagen!!  hövändaren gick sönder, fick tråkiga besked, tomas kommer alldelens för sent hem för bilen gått sönder så vi hinner inte ens till stan där vi skulle göra några ärenden och sedan gå ut o käka en flådig middag på tu man hand..... bläääääää, barnen var hos älskade mamma- det var guld värt!!!! TACK!!  vi käkade nere på hotellet i vindeln bara men det var faktist otroligt gott, vi käkade röding planka...mmmm, sedan handlade vi på ica innan vi åkte hemmåt och till höladan där vi var i 3 ½ timme för att städa ut och göra höbalar av det gamla höet som var kvar där inne.... sedan blev det glass i stora tröstande lass vid 12 slaget innan ögonen slöts.....

jag har då bestämt att b dagen inte ska planeras o firas någe stort för det värkar inte vara vå melodi :)

onsdag fick jag ju sovmorgon och hör o häpna men det kanske behövdes men sov ända till kl 10... lite panik när jag vaknade men solen sken så det var bara att sätta sig i traktorn o vända hö!
klippte hela gräsmattan i solens strålar, solade lite o städade ur porten och stallet.
på kvällen kom mina älskade ungar hem samt mormor o morfar, robert o jenny så då var det fika för 9 åringen, han fick så fina presenter, en mobil och en mp3 spelare :) han blev suuuuuuuuper nöjd!!!!
innan kvällen var slut han vi ta in 2 lass hö oxå :)

Torsdag började med vända hö sen efter lunch så gick vi runningen och slutade på badstranden där vi badade o solade, en kort sväng till vindeln där jag o sandra gjorde en spontan grej som hon önskat en längre tid.... HON FICK TA HÅL I ÖRAT, ja vi började med ett så får hon ta i det andra sedan... snäll mamma hon har!!
Hem o lagade middag i värmen sen var det ännu ett kalas för resten av familjen ute på flotten, patrik me familj och ida o erik kom och förgyllde hans dag....
sandra följde me ida hem till fredrika för att mamma ska få vila öronen en stund från den surrande ungen !!TACK!
jag sprang 4 km i rask takt... sedan grävde jag ut hö lasset tomas kört in i hö ladan, vi fixade lite me höbalar som vi gjort innan det blev kväll :)

I dag är det fredag och en lat sådan, jag har bara dammsugit o torkat golven lite här hemma , ingen som velat va inne i veckan då dethar vart så härligt väder, idag väntas det tydligen regn o åska , ganska skönt änndå men hoppas värmen stannar kvar bara till nästa vecka oxå!!!

ikväll kanske vi får middas gäster, känns si o så att måsta va trevlig men men.... så är det!!

Hoppas ni där ute mår bra, det gör jag längst in i själen... bara lite stressad på ut sidan!!

puss o kram


RSS 2.0