Äntligen fredag!!!

Hej å hå, fredag är snart ett minne blott men började alldelens för tidigt då jag vaknade kl 6.30 av mig själv.... kanske inte bra att gå isäng halv 11 om kvällarna ;)

Men låg o drog mig tills kl 7 då det var dax att väcka trötta barn!!!
Ellis vaknade kl 7.30 så vi käkade frukost och gjorde oss iordning, sen åkte vi på dagis och hälsade på i nästan 2 timmar men tror det var välbehövligt för lill killen inför måndag!!

sen åkte vi till mormor och käkade lunch och lekte, jag åkte på järnbolaget,ica och hämtade ut paketet med lite kläder till mig :)))))))

Hämtade barnen på väg hem och jag provade alla mina nya fina kläder när jag kom hem :)) tyvärr var det ett par rea jeans och en lång tjock tröja som var för stora... har inte riktigt vant mig me lite mindre klädstorlekar än ;)

men mke mys tröjor och strumpbyxor inför hösten :)
kofta, blus (men tycker den va så lång så den går att använda som klänning ) strumpor o benvärmare!!


härliga tröjor :

strumpor i härliga färger!!


En härlig klänning som jag kanske ska ha på mitt kalas ???? vad tycker ni????


kanske inte så vackra kort.... förstår inte vad det där på framsidan är som putar ut ???? Grrrrrrrrr!!!

Och värdens snyggaste hood.....


Ja sen var det fika taim och lek och lite pyssel innan william åkte iväg på gokart tävling me morfar, vi lagade hamburgare till middag vilket uppskattades sen drog tomas o ellis ut  och jag bytte säng kläder och laddade ny tvätt i maskinen sen gick jag ut på promenad - 4 km.... heja heja!

kvälls fika för barnen och nattning av ellis, sandra har ätit ostkrokar och nu ska hon knoppa in!

Ny dag imorgon då ska tomas o barnen åka till skellefteå och heja på william, jag ska storstäda rummet o putsa fönstren , stääääda hela dagen innan jobbet, nä ska hinna ut på promenad oxå :)

skönt med en tyst dag iaf :)

så imorgon kommer jag inte ha tid att skriva så ni får ha en härlig helg så höres vi på söndag, kram kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Så kul m lite höstshopping! Jag köpte oxå massa sköna tröjor tidigare i veckan, blev nästan lite besviken sen när det var +22 ute o det enda man kunde ha på sig var shorts, haha, som att hösten inte är tillräckligt lång ändå...

Tycker den blå klänningen såg fin ut, fint m 3/4 ärm på en klänning. "Putet" kan du säkert gömma i ett par höga strumpbyxor :) Ser ut som du tappat en hel del, kör du lchf fortfarande?



KRAM

2011-08-27 @ 19:36:28
Postat av: Anna

Haha, ja putet får jag väl stå ut me, bara att tänka på dom 3 som vart där :)

Är nere på 58kg nu... jag har precis kört 4 veckor lchf, jag är ju en periodare tyvärr... men kan inte avstå från allt gott nu när jag fyller 30...nej nej det går inte, så mina sista dagar me nyttigt :) hur ser det ut för er den 10'e, skulle vart sjukt kul om ni kom :)) det är väl älgjakt så barnvakten är ju kirrad ;)

2011-08-28 @ 20:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0