Rast lös!

Idag har det varit en rast lös dag, vet inte vart jag varit eller vad jag skulle ta mig för.... men nått blev det iaf för nu lider dagen mot sitt slut!!!

På morgonen... ja förut så kunde jag bara säga på fm efter som vi klev upp ja tidigast kl 9 men nu är det ju slut på sommar lovet och skolan är åter ett faktum så nu stiger jag o dom älsta upp 7.... jo det är jobbigt för mig som är en natt skata igentligen ;)

Men imorse var vi , jag o ellis ute kl 9 och tog hand om hästarna, vi tömkörde silver och ellis skrittade av!!
sen hade vi lite team work i stallet, jag sopade och han lastade sin skottkärra o körde bort :)

sen var det vips dax för lunch och som tur var fanns rester i kylen :)

sen började min rastlösa tid då jag ville göra så mke men det känndes som jag inte gjorde nått alls , jag städade toan, städade ur husvagnen HELT klart, äntligen!! och putsade rums o köks fönstren på ut sidan....väldans skönt att ha det gjort.... hoppas bara dom håller sig rena tills innsidan är putsade :)

rummet kommer nog få sig en omgång på lördag då jag är allena på fm, resten befinner sig på gokart och sen på em åker jag på jobbet efter 6 v ledighet..... känns längre - skönt!!  i höst ska jag jobba extra och det känns bra, lite extra kosing behövs nu när vi kommer till slut klampen av badrums renoveringen och det dyra som kakel o klinkers , badkar o toa ska köpas in.....

Men jag blev glatt överraskad när jag öppnade löne beskedet idag ....wiiiho. en fetare lön än jag är van vid :))

Hämtade hem tomas från skogen och klippte upp tjockpankakan i stekpannan sen drog jag - ut på promenad... behövde få resna skallen lite, lite tyyyyyystnad är underbart!!!

vaknade till liv då det kom lite regn , men det var skönt!!

sen har jag hjälpt tomas med en grej och sen var det kvälls fika och nattning.... lillebror sover men jag hör dom två stora så jag måste snart resa mig och säga till..... varför ska det va så trist att sova????


Nå väl, imorgon väntar dagis besök för ellis, tänkte vi skulle åka o hälsa på, för på måndag börjar ju allvarlet och han har vart borta så pass mke, ny fröken har börjat och han har ju blivit stor och fått flytta upp på karusellen :)

Vindeln och en sväng till mammi, handla förståss och hämta ett efterlänktat paket  :))))

Kram på er!  Nu är det snålt me kommentarer i gen... jag blir så glad av så lite :)

Lite sommar bilder kommer här !!!










Kommentarer
Postat av: lizaloop

semesterlönerna är alltid roligare än de vanliga, tänk att man ska tjäna mer när man är ledig....

framöver så kommer jag dock att få ut mer än hälftern mindre än vad jag är van vid, så jag ska öva på att leva snålt nu...för det här var min sista lön på lääääänge!

2011-08-26 @ 10:27:31
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0