Embla hemma, Tjejlunch,storm och lussebak!!

Hej på er!
Inatt var jag ju ut me liten halv 1 då jag kom hem, kissade o bajsade och käkade, vaknade kvart i 5 av två pip så jag skyndade mig ner och ut.... han kissade men ville snabbt in... jag la mig igen och tomas steg just upp... då bajsar den lille rackaren på golvet.... 
 
Åkte hem me embla :(
Stannade på lunch hos johanna där bästa tjejerna lina o maja oxå var :) så trevligt att träffa mina favoriter och desutom väntar en spännande tid framför lina o johanna då dom väntar första barnet :)
 
Liten var så duktig och fick ligga i bilen en liten stund men klagar inte på det.... nu har det blivit kallare ute och det märks att liten vill bara in då man är ute... kanske blir ett täcke!
 
Hem och lagade mmmmm god lax till middag , inga porttions förpackade bitar utan riktig lax :)
SEn bakade vi lusse bullar medans tomas skjussade william på skoldans :)
 
Nu har vi avnjutit dom goda gula katterna och snart blir det fredas mys.... känns som en bra fredag!!!
 
Imorgon blir det jobb 8-16, tror koda får följa me :)
 
Trevlig fredag :)

jag har sovit..

...i 7 timmar och trodde liten oxå gjort det men en liten kiss fläck när Tomas hade kommit ner ... så 6 timmar är svårt att hålla dig :/ men det kan väl bara bli bättre !

idag har jag hunnit advent städa klart , busat me liten och gjort stallet. imorgon ska Embla åka hem :( jag ska på tjej lunch date :)

sen ska vi baka lussekatter på kvällen om vi orkar !
advents kalenern sitter uppe och väntar på den 1'a



umeå

oj, t r ö t t .... Japp!!!
mke lite sömn dessa dygn :) men det är för en bra sak ...

idag så bestämde vi att gå vidare med William s kartläggning .
vi han äta lunch och besöka några affärer, jag gick en längre promenad med koda så han fick röra på sig , men han är så duktig och verkar trivas i bilen.... han ligger helldre där än att vara ute...liten, klart det är ju kallt ute och varmt o skönt i filten :)
inatt sov vi från halv 1 till kvart i 7 trodde jag men då var det lite kiss på golvet, men trötta mamman har inte hört nått ?! förutom kvart i 7 då, kanske han han precis göra det då...
så här söt kam man va om man inte orkar gå mer...då är mammas luva bra!


till mamma




Liten är så söt!

oj va vi myser Me liten , Han är så god o söt. det har bara hänt 2 olyckor hitils inne, så det är väl bra :)
jag är därimot rätt trött, blir lite lite sömn men i natt var jag bara ut 2 gånger :) kl 12 efter att Tomas väckt mig för liten gnällt länge där nere, sen kl 5, inatt fick Han sova nere vilket värkar vara bättre för oss alla :) vi får se..
var in Me Embla till vet. idag, fortfarande halt så vi köper inte:(
snö, vi vill ha snö :)
imorgon blir det Umeå...å ingen sömn i natt heller, phu, måste upp tidigt för att hinna Me allt innan vi ska åka. för sen blir det jobb!
hare gött!

Första natten !

vi såg film så vi gick isäng först halv 12, så då rastades ju den lille då, sen kom Tomas hem 2 så då fick Jan ta ut honom o kissa sen kl halv 5 och kl 6, då var det morgon tyckte liten....efter rastning och lite mat var det dax för bus..och precis vid 7 när Han började vilja sova vaknar Elias....suck!
idag har liten varit modigare och varit ute , Han har följt mig till stallet men sprang mäst på mina fötter och ville upp :) sötnosen !
har försökt börja med advents stöket och hann ganska mke men Elias är som en liten trots groda just nu, Han är överallt där Han inte ska....gaaaa. William är som en rastlös liten höna och Sandra är och drar i hunden hela tiden så jag Gaaa .... nu slutar jag snart jobbet och ska hem o sova...nja rasta halva natten :)


Välkommen lilla Koda!!

Vår nya familje medlem , koda . Han är så söt och otroligt uppskattad :)
 
Du är efterlänktad :)

Oj vad vi länktar!!

Imorgon är det fredag och vi länktar med stort L..... spännande. lite omtummlande men mysigt!!
 
Nu länktar ni oxå ;)

Hej!

Torsdag och jobb jobb jobb...
Igår var sandra duktig på hoppningen, hon hoppade scott och det gick bara fint!
 
Jag länktar till jag har tid att sätta upp lite jul gardiner och stjärnor.... i helgen blir det!!
Har tjuvstartat med att hänga upp på sandras rum och en stjärna i vårt sovrum....
 
Nu länktar jag efter helg..... nästan ledig :( nästan....

jag har verkligen en HEN hemma....


...men det är väl så det ska vara i dagens samhälle :) kram


kreativiteten flödar....

Kreativiteten har infunnit sig i vårt hem idag!!
 
Jag påbörjade att sy en egen adventskalender med 24 fack så barnen kan få sig ett litet paket varje dag från 1 dec till julafton.... den blev bra, okej... men jag är nöjd. hade ju en 4 i syslöjd så jag måste ju leva upp till det :)
 
Så klart var jag tvungen att sy klart den idag och pillra med lite siffror oxå men jo jag är nöjd. Ni kommer att få se den närmare advent då vi ska hänga upp den och fylla den med paket.... hm.. paket ja, jo inga dyra saker små och kanske bra att ha grejer typ sudd, penna.... jag vet kanske inte allt för roligt att få men att få öppna ett paket varje dag tror jag kommer att bli roligt... nu gäller det bara att hitta ....72 .....små paket!!
 
Lucia dagen tror jag det blir en peppar kaka ...haha, det är väl mysigt på morgonen va??!!
 
SEn har jag varit i stallet och skott silver.
 
Det är typ det jag har gjort idag :) skulle behövas damsugas men jag blundar och säger åt mannen att han får göra det imorgon då jag är på jobbet :)
 
Fy, jobbar heeeeela dan imorgon 8-00 ....  Men bara le o vinka :)
 
om ni blädrar ner lite ser ni att sandra har sytt två st handväskor idag... lite hjälp av mamman men hon har sytt själv på maskinen :)

Sandra har sytt Sina första handväskor , duktig flicka




hej mitt vinter land....

.....var är du nånstans......

är ifs bra att det hinner frysa lite i backen men vitt på backen är alltid fint och mke roligare för barnen .

skönt att Elias bestämt Sig för att sova länge i morse så jag kunde krypa ner i sängen igen efter jag skickat iväg dom stora Me taxin..... halv 9 sov vi till-tack säger jag men inte Tomas som ska lägga honom ikväll :)

vi har lagat lite middag, damsugit ,badat, mockat och matat fåglarna innan dagis... och gissa om Han ville på dagis :) äntligen ! är så glad att det har vänt och Han nu vill dit :))
därimot har William nu feber :(


min lilla häxa :)

Tittar in....

Och säger HEJ :
 
 
Elias fortfarande krasslig...eller han är pigg och 'som vanligt' men lite feber, 38.0 nu ikväll så det är inte som det ska i lill kroppen, mer snorig än igår... hoppas det går över snart...
 
Ingen som kan jobba isf mig imorgon....så jag måste jobba och tomas får lösa elias imorgon sen jobbar jag em tor o freda så då löser det sig väl förutom en väldigt trött mamma då möjligtvis :)
 
Han är så söt den lilla killen...kommer med små roliga fraser hela tiden och ur tomma intet kan han plötsligt komma på saker :)
 
He he, träningsvärk i magen sen igår - bra va!!! dock orkar jag inte motionera idag utan prioriterar sänge och sova så jag orkar me en lång dag imorgon me jobb och ridskola :)
 
Idag efter jobbet var jag på utvecklingssamtal med william vilket gick bra, sandras tur nästa vecka!!
 
vet ni vad... nu ska jag lägga fram kläder inför imorgon sen ska jag ta med mig en tidning upp i sängen o läsa :)
 
Trevlig kväll!!

????

Jag vet...har inte haft energi till att skriva, känner inte för det och då gör jag det inte :)
 
Elias har haft lite hosta om nätterna nu ihelgen, inte så snorig , man hör att det är lite rossel där inne, men i går em fick han lite feber....38.8 så själv klart blev det vabb idag . men pigg o feberfri idag så jag tänkte att imorgon blir det ju dagis men nu ikväll hade han ändå 38.2 så det blir för honom att vara hemma imorgon me.... öronen? men han klagar inte.... så ja tiden får utvisa hur det ser ut....
 
Jävligt skönt att vara ledig nästan en vecka iaf.... stress prickarna på halsen har försvunnit...ska bli roligt att se hur länge då.... imorgon blir det iaf jobb och tomas får vara hemma :)
 
Träna, ältar mig i skallen men drrrrrrrrar mig för det.... fy fasiken.. vill ha energi!!!! NUUUUU!!!
 
PEPP PEPP PEPP men det hjälper inte.... nä nä överdrivet tjock är jag ju inte och jag har aldrig höll jag på att skriva men inte på 13 år iaf har jag vägt så lite....så det kan ha en liten segdragen inverkan faktist... men jag vet ju att man blir SÅ MKE PIGGARE av att träna, så derför skulle denna höst deprimerande kropp behöva lite träning :))
 
Nä ska faktist lägga mig på golvet och göra 10 armhävningar och 40 'situps'  då sover jag säkert bättre...
 
Kram

trevlig kväll !!!




slag i saken...

Det står ju en dammig gammal crosstrainer nere i källaren som jag lånade av mamma för typ 3 (?) år sen... använde den ett tag innan jag började springa men sen har det varit mer efektivt att springa men nu..... Japp, nu är det dax att börja röra på sig igen.... 15 minuter bestod första passet av , mjölksyran kom fort.... men nu har jag iaf tagit tag i saken ...bara att försöka hålla i!!!
 
Annars då...jo en jävligt pissig dag hos vetrinären :(
 
Firat svärmor som fyller 74 på söndag och ställt i ordning i bya huset :)
 
Imorgon ska jag......göra ingenting....nästan!!   älskar att kunna säga så :)
 
Hoppas din dag har varit bra!

93 lax!

Ursh... hatar att betala räkningar......  kan man aldrig få dessa summor ist ???

Återhämtning!!

Det är väldigt psykist stressigt på jobbet.... inga vikarier och utbeodringar hit o dit..... Jävla Vh assistans rent ut sagt.... det händer ingenting och dom bryr sig inte om någon ellet något!
 
Jag har jobbat 3 helger på raken och var inte så intresserad av att jobba en 4'e.... men som vanligt saknas det folk och desutom blev en tvungen att vara hemma med sjukt barn imorgon och det ifrågarsätter jag oxå lite.... men iaf ska jag åka till vetrinären imorgon så jag kan inte bli utbeodrad.
 
Embla ska vaccineras och jag ska böja igenom henne innan köp.
 
Idag har det varit en riktig återhämtnings dag.....låg i soffan till 10, myste me ellis och lekte. sen började telefonen ringa .....suck! iaf så har vi bytt från vh, till inre kraft så vi hoppas att det ska bli mke bättre och jag kanske slutar att få stress symtom.... kanske! 
 
Jag och elias har varit ute i det underbara vädret....vitt på backen och strålande sol- energi!
sparkade faktist....säsongens första tur :)  Har grejat lite i bönhuset inför lördag, alkohol är inhandlat och maten beställd.
 
Tvättar bort lite smuts kläder och fick lite energi av att få hem ett paket beställda kläder- bara till mig!!!
så nu äger jag en :
skön och verkligen slappar vänlig!!!! Min har varit på heeela dagen :)
sen förståss lite andra saker, bara ett par byxor som var för små som jag måste skicka tillbaka eller tvär banta men det är ju jobbigt ;)
 
Igår hade sandra me Embla på ridskolan, det gick bättre än förväntat faktist!!!  sandra var duktig!!
Igår var jag även på möte angående william...  det är mke stress faktorer inombords nu men vi överlever nog!
 
Därimot håller vi på att länkta ihjäl oss till om 2 veckor, drygt.... blandade känslor även där men mäst roliga!!
 
Igår såg vi andra filmen av johan falk.... har du inte sett dem- gör det!!!  vi tycker dom är as bra :)
 
Klippte sandra idag efter skolan... hon ser ut som en liten pojke :) men hon vill ha kort så nu är det kort!!
sen blev det tacopaj till middag och nu har jag målat ''flickornas'' naglar turkos....inte mina... sandras hår ska tydligen tonas men först ska vi ta in hästarna :)
 
Trevlig kväll!!

Nä....fasiken..

...Fy fasiken va less jag är...trött och ....MKe NU....PUNKT
Men plötligt en dag det kanske vänder.... Det blir till vad vi gör det till....
God natt!

ÄNTLIGEN!

Jippi... nu har vi sålt det vita huset.... bra nu har vi bara 3 hus och ett garage att ta hand om ;)
 
Nä men det känns skönt att slippa ha det hängandes över en och till bra människor som känner till byn och barn i våran ålder så det tackar vi för!!!
 
Sen har sandra ridit Embla själv på ridbanan vilket gick bra, jag har gjort stallet och hunnit damsugit o bytt sängkläder... ska bli så skönt att krypa ner i rena :) Haft möte om nästa helgs bya pub, planering!
Sen kom älskade mamma o pappa hem med älsta sonen så jag lagade lite middag.... sen har tiden flytit bort.... nu ska jag slänga mig i soffan...fast jag hela tiden tänker på ett löp band.... tänker på en annan sak oxå :) men den är hemlig!!!
 
 
Sen bestämde vi idag att sandra ska få Embla!!!!
 
Nu skulle vi bara ha hittat en ny familj åt silver....
 
Imorgon väntar jobb!!!
 

Dans!

ikväll är det den årliga halowen dansen i hällnäs .... jo men jag jobbar ju som vanligt, det har jag typ alla år som jag arbetat, någon gång har jag tagit ledigt men jobbat dom flesta.... iaf så måste jag svänga förbi där på hem vägen då mannen svirar som vanligt ;))

hoppas ni har en trevlig kväll!

Ledig Fredag!!!

så himla skönt med en ledig dag... idag har jag verkligen tagit mig tid att vara ledig oxå :) sandra hade kompis som sov över så jag har passat upp lite på dem och myst me min lill propp..... vi har damsugit och städat toan sen har vi lekt och tillverkat mini mellos.... ni vet bolibompa :)
 
Sen har jag gjort stallet och förberett middagen, vi får främmen och jag bjuder på  :
Förrätt : skagen toast
Varmrätt: kyckling tortillas
Efterrätt: Blåbärspaj me vaniljvisp.
 
Imorse sa Elias sött... Mamma, får jag sova över hos mormor?
 
Imorgon är det jobbar lördag, den är röd och det ger bra utdelning ....dock hade jag faktist helldre varit hemma med mina.... men nästa helg ÄR jag ledig!!
 
 nä, bäst att duka på..och hoppas gästerna dyker upp snart, jag är hungrig!!
 
kram

Detta är allt en trött mamma bjuder på denna torsdag kväll!!


mina älsklingar!!!

Tycker om djur men nej tack!




RSS 2.0