Liseberg

Morgon jogg i sol sken avklarad.......  frukost i magen och busiga barn!!!

Liseberg väntar efter lunch............... vi höres!!!

Varberg 2011

Ååååå så äntligen var vi här!!!!

Det är så härligt även fast det regnar just nu ute och att det var skit jobbigt att cykla hem från centrum i motvind och regn och sandras cykel på styret och hon på pakethållaren.... Hahaha.... så kan det gå!!!

Men resan ner i går gick över förväntan och det märks att dom stora barnen har just blivit stora.... mindre bråk och lite mer tålamod... och den minste var oxå snäll.... men när vi landat började sandra frysa ?  hon hade lite ont i öronen under flygningen och när vi äntligen var framme i huset kollade jag hennes feber som då visade 39.7... typiskt, men hon fick alvedon sen var hon mke piggare och idag är det borta ??

igår kväll så bestälde vi hämt pizza och myste.... vi cyklade en sväng och handlade lite mat o morsdags tårta - GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA...  samt hyrde vi lite filmer, vi såg igår Narnia men barnen och va vaken till 23.. ellis kastade vi isäng kl 22.... har man semester så har man :)

Jätte mysigt var det iaf!!!

sen vaknade jag som vanligt tiiiidigt!!!  halv 7, då drog jag på joggskorna och joggade en halvtimme, JÄTTE DUKTIGT ANNA!!! sedan när jag kom in igen kollade jag datorn sen halv 8 kröp jag ner under täcket igen.... haha, håll i er nu!!!  9.50 vaknade vi sedan hela familjen.......haha, va värsta sovmorgon!!!!!!
Blev sedan lite konstigt då man äter frukost halv 11 osv... men vi drog in till centrum o cyklade ganska långt, barnen var duktig!!!   lunch på stan samt lite shopping och mke kollning, ifall vi inte hittar det vi vill ha på ullared ;)
sen kom den extremt jobbiga hem cyklingen :)

Nu är vi hemma o softar......  det blir väl snart dax att laga lite middag det blir grillat o potatisgratäng :)

Höres snart..........kram



Resume'

Oj en hel vecka har susat förbi..... den har bestått av jobb, hästar, barn, städning, hagbygge och av kolhydrater.... japp har börjat smyga in dom men måste bara säga fy hunsingen va man pruttar av kolisar...hihi

nu blir det en hel vecka av att äta det jag känner för och det ska smaka så gott me vissa saker som tex glass!!

barnen har för ovanlighetens skull vart på dagis alla veckans dagar pga kurs i måndas o jobb .... nu är dom ganska knäckta o ligger som 3 dö sillar i soffan o bara länktar efter fredas myyyyys.... haha, mina små gottegrisar!!!

jag hör hur det gäspas oxå.... efter som vi åker till varberg imorgon så blir det skönt med en tidig kväll för oss alla!!!!   resdag imorgon  men det ska bli så skönt att komma ner dit.... förhoppnings vis får vi okej väder så vi kan hitta på en massa buuuuus!!!!

Nu kom sandra gumman och ska bums ha datorn.... spel står på tur så jag får ge me mig och vänta på karln min som jag hoppas ska komma hem från skogen snart så vi kan äta lite middag, det blir räkpannacotta.... barnen åt vanlig tid- pannkisar!!!   men som sagt det kurrar i magen!!

Kram från oss!!

Lörda kvällen i bilder....








Söndag : Gokart träning i Lycksele!!





+ ett besök hos gammelfarmor!!


Vi älskar er!!!



Värdens bästa mormor och morfar!


Snart heeelg!!

Ställer mig på vågen just .....nu, den visar 60.4........ jag springer genast och äter godis!!!!
Haha, jag kan verkligen inte va utan gosaker en längre tid..... men jag har ett dilemma, känner mig less på denna diet just nu..... vet inte riktigt va jag ska ta mig till just nu.... funderar på att gå över på lite gi istellet och fortfarande äta lite kolhydrater och mindre fett.... hmm, jätte svårt.... är ju rädd att om jag nu börjar äta kolhydrater igen så kommer jag gå upp alla 4 kg jag lyckats gå ner på kort tid.....

vilket dilemma jag hamnat i va.... och ni är en del av det :)

Jag tror jag har för lite att göra helt enkelt eller vet ni va... tror det är 30 års krisen....japp, så är det!!!!
jag brukar väl inte annars bry mig.... men det är ganska skönt att inte bära runt på en massa överflödiga kg!!!
jaja, nog om detta!!!!



Elias har vart trött idag, satt länge i soffan o såg tv, vilket gjorde att jag han byta gjord åt mina orkidee'r :)
regnade gjorde det oxå så vi hade en inne dag ända till efter lunch när killen sov och jag han rida o göra stallet!
sedan var vi ute o lekte.

Lagade god tors o räkgryta till middag....mums!

sen har vi haft husvisning av det vita till ett ungt par som verkade trevliga....hästar hade dom oxå! men ja .... det är kanske ett stort steg .... vi får väl'a se!!!

Imorgon är det fredag....jippi!!!   tror dock tomas har bjudit några på middag...hmmm, va ska man då laga ??

på lördag är vi själva bortbjudna på middag - jippi, ska oxå premiär sova i husvagnen, hur det nu ska gå me 3 busiga ungar som aldrig vill somna nu förtiden :)

Hoppas  eran helg blir bra, kram
kommer ni ihåg.... det gör jag :) snart 3 år sen...va tiden rinner i väg!!!

Pink väder!!!

Regnet öser ner  (just nu skiner ifs solen men resten av hela dan har det regnat och det väntas visst mer...)

Känner mig desperat....  suget efter gosaker ökar men ska attingen klara mig minst till på lördag så jag får se vad vågen visar... doch fick jag ett litet bakslag idag och stoppade i mig choklad.... sen om jag kom över kolhydrats gränsen för att inte stanna kvar i ketos som det vackert heter ... ja det återstår att se.... är det så att jag inte är i ketos ikväll så ska jag minsann stoppa i mig en glass eller någe annat gått.....haha, det går bra för mig va!!!

Åja, mitt mål var ju att komma under 60 kg.... det är nära nu kanske derför det inte känns så roligt längre.... provade mina gaaaaamla kläder bla några kjolar jag hade......innan jag blev gravid första gången, jopp jag kan ha dom!!!!  super nöjd förståss men lite taita sitter dom men helt underbart!!!!

därimor är ju fortfarande bebis magen kvar och det var ju den jag hälst skulle vilja ha bort men det verkar som att den tänker hänga kvar ett tag till......

Glömde väga mig i söndas så vi avvaktar tills på lördag så får vi se hur det gått!!!!!

Katten är dock en bättre jägare än mannen..... nu är lill tass i himlen!!!


Städ dag har jag haft då det regnade ute idag, städat rummet, under o i soffan (där det var en heeeel del!!)
bytt gardiner o torkat fönstren o gjort sommar fint där! bytt taklampa har jag oxå gjort. sovrums maskros lampan ska prov bo i rummet o tvärt om så ja... vi får se hur det blir!!

Imorgon blir det kökets fönster som får sig en omgång!

ikväll så ska jag på samtal på elias dagis, hoppas han sköter sig snyggt ;)

Kram på er!!! (jo jag vet jag ska ladda upp bilder från kameran så ni kan få er lite nya härliga bilder!!! )
vår söta william!!
morfar o elias
sandra när hon fyllde 7

Trött!!!

Fy va trött jag är ... det tar på att jobba låååånga pass..... red solong gjorde jag oxå direkt när jag kom hem så jag fick inte mat  i magen föräns vi 19... hungrig och gott var det med grillat som jag lyxade och gjorde :)

ganska tomt o tyst har det vart här hemma  men skönt att vila öronen när man jobbat ....

Nu blir det tv en liiiten stund innan jonblund kommer och tar mig!!

Go natt :)


Åååååå....

.... Nu har jag en jobbar helg framför mig....suck! jobbigt förståss men ett måste då det är här man tjänar mäst stålar ;) och tyvärr kan vi inte vara utan dem.....   så morgon kliver jag på 13.30 och jobbar till lörda em 15,30... bara att bita ihop!!

william ska på sesångens första karting tävling.... i piteå, spännande!!  synd att man inte kan va me o se men så är det ibland!  tomas skulle åka upp på lördan o kika .

sandra ska få lyxa o va me mormor hela helgen... hon länktar... finns ju många kompisar på kvarteret så det ska nog bli skoj :)

ellis får bara hänga me pappan .... men det går nog bra det oxå :=)

idag har jag harvat på den där j*vla åkern... det tar aldrig slut.... men vi måste hinna så den innan vi åker till varberg!!!  samt är det tydligen massa andra saker vi oxå MÅSTE hinna så jag ser inte så mke av min man just nu.... jätte tråkigt och ganska ensamt!!!!

Vi var på vct och kollade elias knöl han har under foten men hon kunde inte säga nåt så hon skulle skicka en remiss till barn i umeå så får vi hoppas att vi få komma o kolla upp den snart :)
Nog inge farligt hoppas vi men det kanske inte är så skönt att ha den där under hälen.... så nått hoppa sjag dom gör!!!  ja ja eller inte innan vi åker ner till varberg.... för dit måste vi få åka!!!

farao va trött jag är, nu kvälls 'fika' sedan sängen!!!

Ha en underbar helg så höres vi...kram!!!

Musen...

....lever, än så länge!!!!
den gömmer sig under toa golvet.... och vi får inte fram den, hm... jätte kul va!!!!

Kram


Meeeeen!

ser nu att inlägget jag skrivit förra dan inte alls har kommit me.... dessa teknikprylar... man vill ju att dom ska funka!!!

Ja ja, kommer inte riktigt ihåg vad jag skrivit men idag har vart en bra dag , jag o ellis har hunnit me mke
bla. ridit, lekt, sladdat ridbanan, röjt me motorsågen runt ridbanan, mockat i stallet,sprungit rundan och solat lite.... härliga dag!

igår sprang jag ju rundan med sikte på en bättre tid än förra veckan då den var på 24 min.... nu pressade jag mig och kom i ''mål'' på 22...heja heja... men faaan va jobbigt!!
ikväll passande jag på att springa igen men ack vad  tunga ben jag hade.... men pressade första halva så den tiden var bra, andra halvan joggade jag lätt o gick stundvis men hör o häpna så var tiden iaf bättre än första  rundans tid... 23. nånting var det idag... inte illa me tanke på dom trötta benen... vad beror det på, jo kanske pressningen igår  ;)

Tomas kör dynga och jag latar mig i soffan, mina naglar ska få sig en fin sommarfärg :)
kram 


Loppis!!

Dagen på loppis i hällnäs inbringade hela..... håll i er nu..... 630 kr!!!!!  tycker ändå det var bra, dock dålig timmtid men säkert 1 kartång mindre på vägen hem :)))

Grillade kött till middag, mums va gott.... feta ost sås och en god sallad.... kan det bli bättre, jo just en fet bea sås oxå :))

I morse var det ju ''invägning'' och jo jag är väl nöjd av veckan som gott.... dock har jag ju bara sprungit 1 gång och hoppas på fler gånger nästa vecka :)

Iaf så var det - 900g idag och det var väl helt ok. så 3 ½ kg på 2 veckor.... det tar sig!!!!

Nåvål igår då jag gick igenom garderoben för att se om det var något som skulle me på loppisen så hittade jag ett par oanvända jeans me lapp kvar, köpte dem typ i julas men efter som dom var lite för trånga då men på rea så istes jag inte skicka tillbaks dem.... men hallå, igår var dom på gränsen förstora ???  ja men bäst att börja använda dem nu kanske :))  visst är det härligt när kläderna blir för stora ock inte tvärtom.......

Har just pratat me william som e på träningsläger och han verkar ha det bra, full fart hela dagen så jag vet en som kommer att vara slut me efter helgen...haha... så är det att va borta!!

Lillebror har fått kvälls fika och varvar ner me stora maskiner i tv soffan... sandra är ute än o fångar insäkter... snart dax för henne me att börja leta sig innåt :)

känner mig orkeslös just nu...kan bero på dieten... men men bara att bita ihop... en del av mig skriker efter att fara ut o springa medans den största skriker åt mig att sätta mig i tv soffan o inte lyfta ett finger rästen av kvällen..... lutar nog åt den som skriker högst.... soffan!!!!!

Kram på er!!!

Magpumpning!!

Idag så var jag o ellis ute på fm ...lekte mäst!     sedan så lunchade vi och lite mys innan det var dag´x för honom att sova en stund... han väckte ju mammi kl 6.30 imorse vilket inte var så populärt.... men men när han somnat så gjorde jag stallet o longerade solong på banan!

Sedan så samlade jag ihop alla loppis sakerna som ska me imorgon.... massa barnkläder och lite annat smått o gott!! 

Sandra kom hem ensamen för william o morfar har ju fart på träningsläger i karting till östersund....
chokladbollar var önskemålet till fika... jätte nyttigt men det är ju fredag :)
ellis fick därimot inte det när han vaknade utan han fick gott hålla sig till en skål me fil.....

pizza bak till middag, själv åt jag ''rester''  men det är SÅ JÄKLA SKÖNT att inte vara socker beroend- i love it!!!!

Ikväll ska vi faktist lycksa till det för jag har gjort LCHF pannacotta alltså me inge socker eller annat skit!!! men har ju inte provsmakat än så vi får väl'a se hur resultatet blir ;)

just det ja... det blev magpumpning ikväll efter middan, sandra o tomas busade på studsmattan och det råkade bli krock me sandras mage så hon kräktes upp.... otur!  men nu är hon glad igen efter att stoppat in ny pizza :)

Nu ska jag stoppa i lille bror kvälls fika o kasta honom till sängs!!!

Föresten... vi har ju ett till dilemma här hemma.... Lilltass är borta.... suck!!!!   tror han har rymt för sandra glömt stänga den nya buren.... katten var ifs inne den natten men tomas påstår att han legat i källaren hela tiden.... jag var förståss på jobbet det är ju då som detta alltid händer om ni minns.... ja så vi kanske har en liten mus nånstans i huset.......jätte trevligt!!!!!

PUSS O KRAM


OJDÅ!

Tiden har inte riktigt vart på min sida dom här sista dagarna.... inte så pass att jag hunnit sitta framför datorn iaf ;)

Men tävlingen för sandra gick ju super.... hon va så duktig, lilla tjejen!!!
sedan efter tävlingen ville hon bums hoppa mer så det var bara att ta ut o nu blev det lite högre vi hoppade... jätte duktig tjej, mamma är sååå stolt!!!

Elias sitter ute i sandlådan i detta nu så jag måste springa fram o tillbaks till köksfönstret för att se till att han sitter kvar där och inte vandrar iväg någon annan stanns men han skulle bums vara ute sen jag hämtat dem från dagis :)

mke fix hemma har det blivit.... städ o bort plock sedan ska vi va me på loppis på lördag så det har vart att leta åt saker eller rättare sagt mer kläder som ska föraökas säljas men det är svårt för på ett vis skulle jag vilja ha kvar allt men hallå det ryyyyms inte.... killkläder från wille blir ju kvar ett tag till efter som ellis får ärva det men sandras ska försökas krängas......   skulle kunna spara massor me kläder tillkommamde kusiner men tror samtidigt inte att man vill ärva allt.... men lite ska jag nog kunna stoppa undan!!!

länge sedan jag sprang..... flera veckor sedan och jag har verkligen dragit på det men nu fasiken tog jag mig i kragen idag och sprang rundan... det var förståss jobbigt då kondisen försvinner ganska snabbt ;)

Men nu har jag klockat och ska försöka springa på bättre o bättre tider.... japp lite motivation får man leta efter!
24 minuter tog det idag, första halva på 12.24 o andra, dock några 100 meter kortare tog 11.36.... så bara att klå det nästa gång :)

Men jag äter ju nu LCHF igen utan kolhydrater .... gjorde ju det för ett tag sedan oxå men nu är det på allvar!!! japp ska komma i bikinin i sommar!!!  Första vecka försvann det 2.½ kg.... jag vet att det låter mke, men så är det... mke vätska som också frigörs mm... spännande att se vad vågen visar på lördag för jag har nämligen bestämt att det är på lördagar som jag ställer mig på vågen annars kan man lätt bli beroende....
Men dom säger att första veckan går man ner 2-3 kg sedan ½ kg i veckan.... så vi får hoppas på det eller kanske lite mer... haha, derför fick jag lite panik i dag... tänk om vågen inte visar tillräckligt mke.... jag har ju bestämt mig.... jag ska!!!! 

Fick föresten hem 2 nya tröjor o ett par 'sommar' byxor idag som jag beställt för läääänge sedan, det passade och gjorde min dag!!!!

Tjock pannkakan till barnen piper i ugnen o vill ut så det är bäst att kila............kraaaaaaaaaaam!


RSS 2.0