Hoppas kan man ju alltid!!!

Gaaaa, skrev jag att jag var trött igår kväll ?? det är bara förnamnet på vad jag är idag!!!!
Blev en liten konstig natt...... vaknade när jag skulle sno mig vid 2.30, men det gick inte för det låg en liten lillebror där bakom min rygg.... brukar ju alltid vakna när kan kommer för han säger oftast mamma .... men inte nu... han sover doch inte och det tar en låååååång stund innan han gör det oxå!!!

Närmare bestämt nästan 3 timmar!!!!  han låg o vred sig, gosade och stundtals var han på väg ner.... ja hej å hå, vid 4 gick jag ner o hämtade en banan som han åt lite av men seeegt att somna, men innan halv 6 hade han somnat iaf :)  jag vaknade dock av tomas väckare som ringde vid 6... suck men sov vidare till min ringde kl 7....

sandra hade ju ledig dag idag så det var bara william som väcktes, jag la mig på soffan o halv slumrade tills sandra kom kl 8 och ellis pellis timmerman kom kvart över!!!!!

Jag döööör om denna natt oxå blir konstig... måste få sova!!!!   (visst är jag bortskämd :)


men vi masade oss ut efter frukost, gjorde iordning silver och sedan red sandra ut i skogen, jag o ellis hängde på me cykeln. sandra var mke duktig och galopperade 3 gånger och vågade slappna av mer o komma ner i sadeln... försöker ju lära henne att sitta ner även i den så hon inte ska studsa så mke!!!

Hemma var det dax för lunch sen så har vi vart ute i det fin fina vädret.... jag har faktist gjort en vettig grej idag och det är att dammsuga o torkat bilen.... det var kanske ett ton me grus i den efter sommarens alla besök på folkrace och sandlåda mm....nu bara utsidan kvar men inte idag!!

Lagade tidig middag för jag var hungrig!!!  1 vecka kvar nu med inge socker..... 3kg borta.... kan det hinna bli ett till ?? 

Guuud vad jag länktar till vi åker upp till boden... hotellfrukost o bara myyyys!!! 1 ½ vecka kvar.... och att det är min födelsedag gör det oxå mysigt!!!

För en gångs skull så förväntar jag mig lite presenter, jag menar ju man fyller ju bara 30 1 gång :)

Efter midda och bort stök tog jag o ellis oss en sväng me fyrhjulingen, vi tog me bärplockaren och hinken och skulle igentligen plocka lite mer lingon men hittade massa blåbär så det blev 2 liter blåa som fick följa me oss hem men det var ganska mke mygg så vi var bara ute i 20 minuter.....

Blå om fingrarna är jag iaf nu när jag rensat och stoppat i frysen :)   länktar efter blåbärs paj.... mmm blåbärs muffins.... mmm.... snart, snart!!

Tomas kom hem lagomt till nattning så han fick ta hand om den biten men ellis är såååå fruktansvärt mammig så det går nästan inte..... blir bra att börja jobba snart!!

Nå väl nu är snart denna dag slut... blir en tidig kväll!!!!! puss på er :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0