En underbar dag!

Började inte alls med sovmorgon... har sovit helt kasst,  + att ellis pellis vaknade innan 7... då var jag ju död, tur pappsen var pigg som en mört och tog honom med sig :)

jag vaknade lite mer utvilad kl 9, fick äta frukost på bron i lugn o ro..... lovley!!

Sen har jag packat lite i husvagnen och hämtat ellis på kvarnhea för han ville stanna hos farmor en stund när han o pappsen hämtade röjsågen.

Efter lunchen så packade vi badkläder och åkte till kärleksudden i hällnäs o badade o solade, tom hämtade oss med båten så vi fick hälsa på dem på andra sidan, barnen badade i deras pol och vi surrade!

Elias somnade i bilen på väg hem och väl hemma så lagade jag kyckling gryta o ris, mums.

sedan har jag burit kläder i massor till husvagnen, kankse bäst att passa på för tror det skulle regna imorn och då är det inte kul att bära kläder.....

Japp, sen sprang jag runndan, benen var i toppform efter att ha fått vila i ca 1 ½ vecka- bara promenader, flåset var det lite sämre med för det känndes att lite slem i halsen var kvar.... men en bra tid tack vare pigga ben :)

Nu ska jag frossa i ett äpple :)

föresten skar jag mig på kniven i morse- blääää, igår bröt jag av halva nageln , ni vet så där att tet blöder o gör sketa ooont.... suck och smärta, varför inte!!!

Nu ska jag i min ensamhet för resten av familjen kryper i säng, segla lite på internet.... puss o kram


lilla samir, min uppfödning!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0