Varför dessa onödiga skurar ?

Jag o wille o sandra kröp till kojs igår runt 12... lite sent , jag vet men det är ju bara husvagnssemester 1 gång om året.... eller hur!! Jag försöker då intala mig det då barnen säger ... bara en liiiten stund till....

Men jag vaknade halv 8 av ett väldans kraksande, nån skata som satt i halsen tror jag *suck*
men smög mig upp o käkade frukost i lugn o ro, sedan begav jag mig ut på en liten tur men OJ så trötta ben... har aldrig vart me om dess like.... dels var det liote träningsvärk kvar i dom sen gjorde nog inte cidrarna jag drack igår inte att det gick lättare utan tvärt om.... så det blev 40 min prom och sedan sprang jag till baks på 20, så uppskattnings vis 4 km :)  1timme!!

Hemma så sov mina fortfarande så jag han ducha oxå och ca 9.30 började det pillras i vagnen :)

Efter frukost *sjusovarnas* så promenerade vi in till centrum där det var moppe dragrejsing och jag o sandra shoppade lite. jag köpte ett par nya springskor *underbart* då jag börjat få skoskav av dom gamla :)

barnen fick en hamburgare nästan direkt (alltså vanlig lunch tid) när vi kom på stan, jag o tomas käkade lite senare på cafet, och det var lugnt o skönt att kunna äta i lugn o ro, barnen åt då glass och man han njuta av varje tugga man satte mellan tänderna *ler*

Hem promenad, lite data /lek tid innan middag som idag bestod av choritzo o potatissallad samt tomat röra!

Efter vi diskat o städat bort så åkte vi ut på gokart banan, där wille tränade några varv inför imorgon, det var då det där onödiga regnet kom.... och inte så lite heller.... stört skur, skulle jag vilja kalla det.... men så är det , inget att göra någe åt bara le o vinka :)

Nu sover elis,han har inte sovit idag då han vakna så sent.... william är ju kvar på banan me morfar och sandra kom just inrusande, så nu äter vi alla kvälls fika med rökt fisk på tunnbröd..muma!

sjukt on i nacken........bläääää, ska tigga mig lite masage av mannen ;)

Go natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0