Min tjej är hemma!!!

Å, saknar när dom e borta men ganska skönt änndå, sandra socker toppen är till baka.... mötte upp i vindeln där vi skulle på kalas hos kusin isabelle som fyllde 4, sandra var så gosig o mysig som hon kan vara MEN.... det gick inte många minuter när vi kommit hem innan det värsta trottset utbröt och allt skulle komma ut och allt var fel osv.... men jag börjar bli rätt van, för det kommer alltid värsta trots, bråket då hon varit borta ett längre tag.... det är så jätte härligt att få hem henne så man ropar högt av glädje.... jaja, nån timme i vindeln han jag ju njuta av den goda sidan hon har :)

Elias hade därimot plockat fram sin sämre sida i vindeln...... men men, bara att klappa sig på axeln och övertyga sig hur stark man är, att inte ge upp utan vara stark!!!!  Jag kan, vill och ska överleva :)

Därimot var det inte så skoj att komma till födelsedagsbarnet o höra att hon var sjuk..... det enda man tänker är.........NEJ jag vill inte att mina barn smittas..... suck! inte nuuuuuuuuuu, jaja den som lever får se!!!

Har betalat in folkrace licensen i dag....*gulp* va gjorde jag.... hihi, ja ja som sagt den som lever får se....  
Ev. blir det att köra nästa torsdag i åsele.... om jag hinner få licensen, om tomas kan va ledig, om vi har skruvat ihop någon bil.....osv... det bästa hade ju vart att låna pappsens ny inköpta buss *blink, blink* så vi kunde åka dagen innan... dock måste vi ha me tält som dom stora barnen får såva i då.... jaja, vi får se....

På tal om min man... FAN va han e snäll, han tog in allt slaget hö igår - ÄLSKAR DIG TOMAS!!!
Höskörden är alltså klar för i år och jag jublar!!!!   kanske måste slå av någon åker i gen innan hösten så det inte ska bli så mke gammfönnan till nästa år men men.... hö'et är iaf inne!!!


sandra, william, kusin Emanuel och lilla Elias!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0