Hör ni ??? Det är tystnaden som talar.....









Långpromme i höstsolen...

jag o ellis hade en mysig fm med lite lek o bus samt lite städning....
sen efter lunch när killen skulle sova tog vi vagnen och gick på långpromenad, 8 km rakt ut i skogen (nej nej jag är inte björnrädd- men dom sover väl snart ?) killen sov en timme (tog precis 1timme o en kvart) där ute bakom'lia' hade tomas lämnat traktorn  så vi tog den hem, ellis var nöjd!

hann hem precis till barnen kom me bussen, vi var ute en stund sen gick vi in o fikade.....
bus o lek o lite ARG hann jag sen bli.....  lille man hann va på datorn o dra bort alla små tagentknappar så den är sig inte riktigt lig...trög osv.... jaja det är väl mitt fel som lämnat den uppvikt.... blir till att stänga den hädanefter kan jag lova..... skulle vilja ha en ny!!!!!   var är miljonen jag skulle vinna????


Tomas jobbar över ikväll  samt skulle han på föräldra mötet såhan har inte kommit hem än, så det har varit en tuff kväll, tur snälla farmor kunde vara ute med ellis en stund så jag kunde hjälpa william med matten....

Nu sover dom alla små o jag sitter med det tillkrycklande datorn i knäet framför tv'n oblir kvar här ända tills sängen ropar :)

Tog några fina kort men datorn vill inte laddaupp dem nu ikväll.....

allt för nu, sov sött  :)

Mina Tankar just nu!!!

Har tränat i kväll i vindeln - skönt att svettas lite :)

Ont i benhinnorna bara.......

Är stolt över lille bror som ätit all lunch o middag själv idag.....

Är missnöjd över att ellis börjat vakna såååå tidigt.....

Har äntligen fått upp williams skrivbord på plats.....

Har rensat klart i trädgårds landet (på tiden då det var -6 inatt...)

Är tacksam över att mamma bjöd på middag igår.....

Velar över morgondan....vindeln o liten o stor eller hemma mys....

Vad ska jag träna imorgon? och när?

måste sätta upp speglarna....

Drömmer om en goood kladdkaka me bär till.....

Men nu till verkligheten o det är sängen!!!!!

Natt natt  :)

kontors dag!

Japp idag har jag suttit på kontoret hela fm, välbehövligt!!!
sen har jag lagat lunch- korvstroganoff o bulgur blev det till lunch sen har jag förberett en tacopaj som vi ska käka till midda imorgon.... jag slutar ju 15.45, så det blir bra att bara kunna stoppa in i ugnen imorgon :)

nä nu ska jag ägna ½ timme till stor barnen, tror visst det var tvspel som stod på schemat, sen ska jag springa, dock bara 4 km, ducha o åka på jobbet!!!

ha en trevlig lördag!


Fredas myset kan strax börja ;)

Igår så var vi internett lösa, vilket alltid inte känns bra!
hade tänkt betala räkningar men slapp iaf det :)  gud så beroende av nätet man blivit!!!!

2 nätter på rad, är inget vanligt, ganska jobbigt o lite tid i mellan passen....
hemma vid 10 tiden igår o skulle åka 3 igen, så det enda jag han göra var att springa.... kände mig ganska tung i benen så jag bestämde mig för att skippa milen.... det blev 'bara' 6 km men med lite bättre tempo (hoppas jag :)
duchade o käkade lunch..... sen var jag så trött för det hade blivit mindre sömn på jobbet så jag passade på att luta ikull mig ½ timme i soffan - skönt!  sen lite små pyssel innan kl blivit 3 så då var det bara att åka igen....

Idag så stannade jag till på gymmet för att träna när jag jobbat klart....  kändes både och.  nyttigt o bra, men skulle vara kul om man var flera så man kunde snacka lite oxå.... sprang ca 20 min på löpbandet oxå!
Handla en masssssa mat, hem, färga håret, damsög, torkade golven, lite lunch, plockade här o där, duchade, drog bort sängkläderna...... innan jag snodde o hämtade barnen från dagis.... mina älsklingar som jag älskar sååååå mke!!!!

vi kom hem o dolade på samt bakade hemmagjord pizza  o egen pizza sallad - MUMS VA GOTT DET BLEV!!!!
Alla barnen åt så dom nästan sprack :)  ja me!!!

nu åker killarna lastbil, sandra är med mig o jag ska damsuga övervåningen samt sätta lite rena sängkläder i sängen innan vi tar fredasmys med idol :)

Kramar!


Någon som vet någon som vill köpa en gård ?


Staan!

Sitter på kornvägen, just hit komme efter en halvdag i stan...
william har varit på lassa o kontroll. har inte fått veta provsvaren men annars såg det ok ut.... börjar ju gått 3 ½ år sen vi avslutade behandlingen, hoppas hoppas är allt vi kan göra at det inte kommer tillbaka denne hemska sjukdom.

sen åkte vi pp på biltema för att köpa några till konsoller till williams blivande skrivbord. sen på sko kanonen o där hittade vi ett par höst /vinter skor till killen samt et par fodrade stövlar till lilla elias......

Godishuset var nästa hållplats.....ojojoj....inte bra, nästan lite ågren över att påsen blev RIKTIGT full.... suck, men vi får ha som mål att den ska räcka längre än i helgen..... hmmmmm..... ja ja, man måste väl få njuta lite oxå inte bar hålla på o pressa sig själv :)

Lunch på max, stora killen påpekade att han skulle ha en vuxen hamburgare, då han var stor nu o hungrig.... shitt, det börjar kosta nu, säger jag bara!  jaja, jag orkade inte hela mitt mål o inte riktigt killen heller men klart han måste få känna sig stor :)

sen tog vi k-rauta till sist o köpte en skiva till skrivbordet.....

så härligt att vara me william i stan, inge tjat o gnat.... kunna prata ordentligt o skratta ikapp.... lyssna på hög musik i bilen o sjunga me..... kvalitest tid :))))

jaja, nu ska jag gå o mysa en liten stund me honom i sofan innan jag drar till jobbet o stora killen ska vara själv en stund innan tomas kommer o hämtar honom för hemfärd.

imorgon blir det pepp pepp pepp.... ska försöka mig på en ny mil om det inte spö regnar..... pepp pepp, jag behöver pepp :)) 

Ha en fortsatt bra onsdag!


Trist väder!

ja det har disat /duggat / regnat hela dagen här, vilket har resulterat i en inne dag för mig o elias.... gu så trött man blir av att bara vara inne.... men vi har myst o gosat, tittat lite tv, lekt, tvättat o vikt kläder. bytt gardiner i vardasrummet och fått höst i hela huset nu (tror jag...)

när ellis sov passade jag på att sitta framför datorn o maila lite...

till middag så lagade jag lite godare middag (för oss iaf) potatisgratäng o kyckling... man får ta det som finns i kylen ibland , det börjar eka där inne men hade tänkt att det skulle få eka tills på freda morgon då jag ska handla...
efter middan trotsade vi det dystra kalla vädret o gick ut o lekte lite i sandlådan...brr

imorgon ska jag o william på lassa för kontroll, sen ska jag dumpa honom i vindeln för att åka o jobba...

nu väntar idol för min del... ska faktist ta fram lite mögelost o kex o njuta av min ensamhet.... (suck) 

Kram på er!


Hej å hå...

solen lyser idag :)

ja men i fredas åkte vi så fort tomas kom hem, ellis som varit vaken sen efter 6 på morgonen (jo sovit så klart på dagis men dagen blev lång...) somnade inte i bilen på väg till skellefteå.... när vi kom fram så väntade god tacos buffe på oss -  mumma!

lite mingel sen så kl.8 vankades läggdax för ellis i ett rum medans det var fredas mys o idol för trötta barn i det andra, sen en tidig kväll runt 22 :)

jag dock har ju en konstig vana att inte kunna sova borta första natten o det var ju inget undantag denna gång :( men sen gnällde ellis oxå nån gång så ja......  5 vaknade elisspellis o tyckte det var morgon :/ inte hanns mamma , men han låg i sängen så vi låg o myste till halv 7 då bar jag över honom till grabbarnas rum, o jag fick slumra 1 timme - skönt!

Hotell frukost :)))))   mums!!
Stan o shopping för jag ,sandra o ellis som somnade ganska omgående....  sandra hittade en hel del :)
jag hittade bara nått linne, sockar o grejs... jo en ny klocka :)
william fick sig ett par coola byxor oxå :)

william o tomas var på lacerdom vilket var uppskattat, sen blev det leoslekland o lunch för oss alla!!!
bada hanns oxå med i hotell polen :)

barn middagen bestod av pizza på hotellet o vi åt en timme senare - värdens godaste mat, kött stekta potatisar 3 olika sallader, beasås....mmmmmmm så gott det var!!!!

sen blev det lite underhållning , ellis var så trött att han gick i säng efter 8, tur vi hade barnvackten me oss :)
22.30, letade vi oss upp o kröp i säng med banen :)

Hotellfrukost igen :)))  ellis sov bättre (jag me för den delen ) 7 vaknade han idag....
sen hann barnen o tomas bada o fara på leoslekland medans jag fick värsta lyxet, masage i 1 timme + färgning av ögonbryn o fransar :)))    jag packade ut ur rummen o sen åt vi värdens godaste lunch (kyckling, pastasallad, ris o sallader...) sen en snabbis på coop innan hemfärd ....

summakardemumma : barnen har haft så in i bängen roligt o snälla o vi har bara myyyst :*))))



idag har jag städat  i hallen, pust o stånk, tänk om det aldrig behövdes någon fler gång....men... sen passade jag o ellis på att ta en promenad, runningen blev det :)

Lasange till middag, mums var länge sedan....

nu har det varit läxläsning, lek  o lite bråk (mellan dom stora o den lilla som inte får vara med )

nu ska jag åka på föräldra möte, sen till vindeln o träna, jag ser redan framimot kvällsfikat ;)

ska försöka få me lite bilder såsmåningom ;)

kram


snabbis...

...japp måste bara få skriva att vi haft en helt underbar helg me massa gott , lite sömn o barnen i fokus....

längre inlägg kommer imorn, är ganska trött nu o barnen ligger till kojs o jag ska krypa under filten framför tv me ost bricka :)

hoppas ni kan hållas till tåls ;)'

kram!


wiiiiii....

......tycker faktist att jag är lite duktig idag då jag äntligen kände mig peppad för att springa min efterlänktade mil....  det har ju varit ett mål att orka springa så långt o idag hade jag faktist bara tänkt att springa 5.8 km, men när jag sprungit 3 km o var där jag skulle vända känndes det helt okej i benen osv... så jag sprang på :)

Inte nägon räser tid direkt men sprang lite intervaller för att få upp flåset o sen lunka för att hitta pulsen igen - härligt.... nu på slutet har det inte känns någe i benen när jag sprungit 4 km, men det gjorde det idag :)

känns det ok i kroppen nästa torsdag blir det en ny mil då :))))
har det lite körigt nästa vecka med massa extra jobb (el byten igentligen) så det får bli som det blir med träningen då!



det blev jätte bra i köket då jag möblerade om lite igår :)
nu håller jag på att packa, för så fort karln kommer hem så drar vi mor skellefteå, en hel helg att bara umgås med barnen o varann..... välbehövligt!

å andra sidan hade det varit välbehövligt att vara hemma o städa bort ute inför vintern...men men det kanske hinns me det oxå :=) annars det som göms i snö kommer fram i tö.........


så nu vill jag bara önska er alla en riktigt härlig helg så höres vi framöver!!!!!!


elias nya lekplats....

kram på er!


Hej o hå...

Mke rejande, bilkörning, städande har det blivit i veckan....
ja igår gjorde jag ju oxå av me massa pengar.....  hittade en gasolgrill på rea!!!!  vi hadde tänkt köpa en sån men har varit lite för snål då dom kostar över 2 lax.... men nu slog jag till trotts grillsesongen är över men vi ska nog hinna med en gång iaf ;)

hyllor till garderoben i hallen, är så less på att allt samlas på golvet o inte har någon plats.... nu ska det bli ändring på det!!!!

Hyllor, skrivbord till williams rum, nu ska mitt gamla kastas bort :))

lådor o förvaring till willíam oxå.... ordning o reda!!!

Handlade på maxi... som vanligt blir det dyyyrt men men blöjor mm kostar ju en del!!

Hämtade barnen på dagis lite tidigare så jag skulle få rå om dom lite innan det var dax att åka på nästa kvällsjobb.... ridskolan!

hej, hejdå... har det varit för mig o tomas i veckan så jag ser verkligen framimot helgen .....
vi ska åka till skellefteå o bo på hotell hela helgen, myyysa, leoslekland, lacerdon, strosa på stan (sandra är mest ivrig på att shoppa- bidrag, någon?)

sen skulle jag ha jobbat på söndag kväll men kände att vi var tvugna att åka så tidigt hem då så jag har tagit semester!!!!  skööööönt!!!

jaja, nog om detta nu ska jag göra ett sista ryck innan jag drar på jobbet, vi höres imorgon.... tjing!

städar...

...stressar lite, snart jobb.....
men jag har hunnit mer än jag trott, alla skåp o 'köket' är städat :))  bara 2 fönster o golv (o köksbordet)
kvar då på torsdag.....

har kastat en hel del vilket känns skönt!!!!!

dammsugit uppe o här nere har jag oxå klämt in....

på fm då jag sprang känndes det i alla muskler jag har använt på sistonde...... men jag tog det lugnt o körde några intervaller....imorgon blir det efterlänktad vila!!!

nä nu får ni ha de' imorgon åker jag till Umeå o shoppar lite hyllor odl.....  sen jobb på kvällen, vi höres!!!


phu...

hemma at last :)

känner mig trött o sliten, men bara att ta nya tag imorgon :)

jag ska försöka hinna o städa köket (hinner nog inte allt ,men att börja är alltid nått..) lådor, skåp,fönster osv...

springa står oxå på chemat om det inte är för mke träningsvärk :)

sen Jobb....så klart!

godnatt!!


Känns i armarna idag!

Igår så flyttade jag äntligen upp kontoret på willes gamla rum, ska bli sååååååå skönt att få lite större garderob nere i hallen, vi behöver verkligen det!!!!

så städ, bära o packa ner o upp bestod min dag av (+ matlagning o barnskötsel då)  sen på kvällen åkte jag o provade på boxning.... det var annorlunda, kul o svårt att få till slagen.... men det känns i armarna iafall :)

en klase vindruvor o tv efter en skön duch.... sen blev det en tidig kväll!!!!



idag blir det en rejar dag... men börjar bli ganska van!

Först till hällnäs o lämna lilleman.......hem igen .   hemma 2 timmar innan jag drar till vindeln för personal möte...
hemma kanske till 16. - 16.30, hemma i typ 3 timmar sen åka ner till vindeln för att träna ;/  o hem igen!!!!


bara 15 mil idag då :)

nä, nu ska jag göra lite nytta innan jag drar i väg.....kontoret väntar på mig idag!

Ha en fab. MÅNDAG!!!!


En underbar lördags utflykt till lerfallet!!!!























När min man hittat hem i eftermiddas så åkte vi på utflykt till lerfallet vid gladaberg,
jag har varit där en gång förut när jag gick i skolan men då var det mke mer lera (jo jag lovar, inte bara ni vet att man var mindre o minns det så...)  men det fanns iaf lera så barnen blev nöjd :)

vi hade packat väskan full med hamburgare så vi grillade o käkade gott i gott gott!

HELT UNDERBAR EFTERMIDDAG MED GLADA  BARN!!!

Sen åkte vi förbi sandras kompis i gladaberg där vi blev varen en stund innan vi åkte hemmåt, då väntade kvälls rutiner för lilleman o sen popcorn o alfabet med william o sandra :)

Nu känns det som om det vore läga att krypa till kojs själv oxå men det blir väl att kolla dumburken en stund till...

Hoppas NI haft en underbar lördag!!!!

Kram :)


Fredas myset framför idol med popcorn....mmm

Idag har jag inte kännt för att göra någe vettit o då gör jag det inte heller :) bra av mig va att kunna göra typ ingenting.... jo lilltrolle har ju fått massa uppmärksamhet o vi gick rundan på fm så han fick åka vagnen, sen när han sov ansträngde jag mig faktist att vika o lägga in tvätten i garderoberna.....

sen lagade jag fläskfilegryta o klyft potatis till middag...mums!
synd bara att min andra hälft inte var så snabb hem så han fick ''som vanligt'' äta kall mat.... men när han kom hem så smet jag ut o sprang mina 4 km....dock lite jobbigt med mat som just landat i magen sen tror jag att jag sprang på ganska bra tempo.... 

jag hann precis hem till främmen som kom på en kaffe slurk! Johan o sophia med barnen tittade förbi vilket var mke trevligt med en liten pratstund :)

sen blev det popcorn o idol  : fredas mys, helt enkelt ..... men inte alltid så bra att låta barnen vara uppe en timme extra, nej det han bli lite sura miner o gråt innan den älsta äntligen tagit sig i sängen : övertrötthet, kallas det!!!


ny dag i morgon ock som vanligt är jag änka.... andras män är på älgjakt men min röjer i skogen....
får se vad denna lördag har att erbjuda :)

Njut av kvällen det tänker jag göra :)

Godmorgon!!!

Det är Freeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!!!


Nya roliga lekplatsen....



Dax att ta tag i dagen :)


Sä där ja...

....då var man mätt i magen efter all smörgås tårta, kladdkaka osv :)

Jag o Patrik fyller ju på samma dag (den 2'a) o ida idag, 1 vecka senare .... (hur tänkte du igentligen mamma ?)

så iår tänkte vi att vi kör en gemensam fika, lix samma människor som ska komma o svårare med åren att hitta en dag då det passar alla.... så det var en bra ide av mig tycker jag ;)

Jag fick mina försenade presenter, blommor, halsband o pengar :)

William var idag oxå till tandläkaren, han har väldans trångt i munnen ,tandställning är nog ett måste i framtiden (tomas hade räls i unga år o jag hade 'gom' ) vi får se om han måste dra någon tand om han inte tappar någon snart.... återbesök om 6 månader (tydligen ändå inte akut...)


Nä nu dax att slita sig från tv o datorn för att leta reda på lite fina kläder åt barnen, det är nämligen fotografering på skolan imorgon.... det var visst klänning o skjorta som gälde.... 

Tjinge ling /imorgon fredag o myys :)


Maila mig!

påminner er som inte sett det än,men  ni måste maila mig o få ett användar namn + lösen om ni hädanefter vill följa min vardag!

bloggen är öppen bara tills ikväll så ni hinner se detta!!!!

[email protected]


Bakar jätte god cockoskladdkaka!

Här har ni recptet:

100g smällt smör
2 ägg
3dl socker
4msk kakao
2tsk vaniljsocker
1dl cockos
lite salt
100 g mörk 70% choklad  smälltes tillsammans med smöret

blanda allt i bunke,  smöra o ströa cockos i en form,  175g på ugnen ca 25- 30 minuter.

servera med hallon, Mums!


Gott me kvällsfika!

Japp, efter att stått ute i 2 timmar o frusit hade det varit skönt att komma hem till en sprakande brasa, kaste sig under filten med en kopp varm choklad.....

....men så blev ju inte fallet!  nä utan fixa ordning barnens kläder o grejer inför skolan imorgon, ingen karl hemma som eldat men kvälls fika , det är i magen :)

Sprang på ledig tid i dag, jobbigt värre då det var första gången efter förkylningen....gött o svettas lite!
Red gjorde jag på em, riktigt najs!

Lääääänktar tills nästa helg :))))

nu ska jag besöka kudden, upp me tuppen i morgon :)   natti natt!


tv mys me brorsan...


Godmorgon!!!

En ny strååååååååålande dag, ser låvande ut :)

vad kan göra en gladare än solens strålar på morgonen ?

DET ÄR FÖR OSS SOLEN GÅR UPP....

Elias har börjat vakna tidigare på mornarna, vilket inte gör mig så mke, 6.50 hörde jag hans joller börja
sötingen där.....  vi hinner så mke om man kliver upp i tid o inte sover bort halva dan, nu är det desutom så mörkt på kvällarna att man inte kan vara ute o härja till mitt i natta.....

idag står sätta upp gardiner i sovrummet o lite annat pyssel innan jag ska skjussa barnen på dagis sen jobb nere på ridskolan.......

så hoppas ni har en trevlig mitt i veckan onsdag

kram kram


Glader..

Nu blev min lite dystra kväll räddad då jag fick ett oväntat , överaskande , glädjande mail :))))
att så lite kan få en så glad :)))

Länktar redan :)))

wiiiiiiiiii


Städat var det här!!!

Idag har jag farit runt som en tok o gjort det mästa känns det som.....

Jag har Bakat BULLAR, var lite virrig o glömde sockret i mina vanilj bullar men det gjorde inget dom blev jätte goda o lite nyttigare :))

Grävt upp dom sista potatisarna...

Avfrostat o rensat frysen....

Damtorkat o bäddat rent sovrummet....

Städat sandras rum....

ja samt har jag ju varit 3 barns mamma  ;)



I går var jag o tränade i vindeln på korpens intensiv träning, jätte roligt att komma bort från löpar rundan o ändå svättas o idag känna att man har mag o rump muskler :)

det blir nog fler måndagar i vindeln ;)
på söndag ska jag oxå åka in o kolla in det passet!


Då jag inte har mina hästar o kan rida varje dag måste jag ju hitta andra roliga träningssätt....
Jag är ju trots allt 29år o har aldrig tränat förut så någon gång måste ju bli den första ;)

jaja, nog tjatat om träning hit o dit...


Tänk om jag kunde skriva av mig som jag skulle vilja här på bloggen, skriva - jag är så j.... less på ....
fattar inte hur m....... är funtad osv... men då skulle det väl bli ett j..... liv... 
vi får väl se nu då när jag har lösenords skyddat om det lugnar ner sig o människor inte tycker att jag skriver det jag igentligen inte skriver... vrider o förvränger det jag skrivit till sin egen nack del...
självklart är jag bäst i min blogg, det är ju en självisk grej där jag bara skriver om mig o min familj!

är så less på människor.

saknar mina hästar.

vill vinna 10 miljoner....nu...sluta jobba...massa hästar...drömma kan man ju!!!


tittar på idol...tänk om man kunde sjunga annat än barnvisor ;)

nä nu ska jag inte sitta här  mer utan njuta av den sista stunden framför tv'n....

Kram till alla mina bloggisar ;) 




Lösenord...

Hej hopp!

Har bestämt mig för att lösenords skydda min blogg så jag kan skriva vad jag vill när jag vill....


om du fortfarande vill hänga me så maila mig så får du kanske lösenordet!!!!

[email protected]



Tappat lusten!

jobbig  helg , pysiskt!  men bara att bita ihop o le :)

varför lösenord på bloggen?
jo det är väl dax att ta reda på vilka konstiga typer som läser den :)

måndag idag, o huvudet upp o tårna ner!!!


Belgian Blue potatisar!

Jätte stora o fina potatisar har vi i år!!!
Tänk vad lyckligt lottade vi är som kan sätta vår egen potatis, slippa bära hem från affären o billigt oxå.
Jag tycker det är lathet om man inte ids ha potatisland hemma om man kan :) men alla är vi ju olika o prioriterar olika ;)  (bäst jag skriver så så ingen tar illa upp!)

Ja, som ni förstår så har jag o elias gräft peren idag, sandra är en inne katt o tomas en skogs mus...
William har inte kommit hem än utan är kidnappad av morfar.... läxa väntar då han kommer hem, kanske derför han inte riktigt vill söka sig åt detta håll.....

När jag är så här förkyld känns allt så tråkigt att göra, kan lixom inte ta för mig nånting.... o idag ska jag ju på jobbet senare så då blir det lite som att man bara går o väntar på att klockan ska rinna iväg...
men imorgon hoppas jag att det känns bättre ;)
då har jag mke på min göra lista!!!



nä, bäst att sätta plattan i mattan....

föresten, har ni stora potatisar i år ?


Lördag!

Tur jag typ motionerade hela onsdagen så jag inte får abstinens av att inte röra mig nu när jag är så förkyld....
det blev ju trots allt 6.7 km snabb promenad, 1 timme med vagnen senare + en ridtur :)

I går fick jag oxå turen att motionera 2 hästar innan jag åkte på jobbet, japp, nu var det slut på sommarlov o kanske man får lite lön igen :)
Visst, promenader på jobbet MEN  inte i det tempot att det ger något, men att röra på benen lite i höst solen värmer :)
Trött o snuvig... : orkeslös!!!!   skyller på att barnen börjat skolan då kommer alltid den första förkylningen.... hoppas bara att det lir den enda (or not!!!) men hoppas kan man ju :)

William min skatt har varit i umeå idag o 'tävlat' med gokarten, duktiga lilla kille!!!!
Sandra har varit på kalas i hällnäs, så jag hämtade upp henne på väg hem från jobbet, nu väntar middags lagning- det blir kyckling o potatisgratäng, zaziki o kanske bröd o en sallad till - lördas myyys ska jag ha ikväll med popcorn o massa gott :)
kanske ska vi gräva lite mer potatis först bara :/

lite bilder här på bloggen hade kanske suttit fint snart..... men va..... är ju jobbigt att ladda över från kameran :/ or . not!!!! den som lever får se :)

TREVLIG LÖRDAG PÅ ER ALLA!!!


Tror jag fyller år idag...trallala lala...19 var det va!!!

Då var den här, den stora dagen som man såå länge väntade efter då man var mindre.... presenter o tårta o massa saker : bortskämd!!!  jag vet, alla har det inte lika bra, men nu hade jag det :) o väldigt glad över det är jag!!!

Idag är det inte lika spännande att fylla år, 29, neee bara ett år kvar till 30... är man vuxen då man är 30 ?

Sandra därimot är glad över att det är min födelsedag, william o hom sjöng lite i morse för mig , dock inte hela ja må on leva, men glad , ja det blev mamman :)

Elias är på dagis själv idag.... jätte konstig känsla... så liten kille, alldelen själv, sorig dessutom... äta o sova borta.... jag har bara ringt 1 gång o kollat, då hade han nog iaf somnat :)
lilla vännen som håller på att bli så stoor...... kanske dags att skaffa en till - NEJ, jag skoja bara :)

Trots förkylning i min kropp (betyder vila från träning ett par dar..) o min stora dag så har jag grejat på här hemma,målat trappan, börjat ta upp potatis, börjat rensa i trädgårds landet, dammsugit o torkat golven inne, samt tvättat lite.
nog för att soffan hade känns härlig o lägga sig på när förkylningen härjar på i kroppen....men...

nu ska jag byta kläder från mjukisarna o sen åka o hämta alla barn på skolan, sen drar vi till vindeln.
Bvc besök står inför dörren för Elias.
Sen ska vi käka pizza....
Ikväll blir nog kanske en lugn mys kväll framför brasa o tv :)

Happy day!!!


RSS 2.0