Lussebullar ....

.....hade jag o ellis gärna bakat idag MEN glömde förståss att köpa saffran igår, suck!!

Så vi hade ist mys dag och tvättmaskinen har gått varm idag, rena kläder har tagit sig in i garderoben :)

Ingen tutte idag heller (nästan) han hittade en under köks soffan och oj så lycklig man kan bli... hämtade genast snutte och kom i knät o myste lite men sen såg han en teckning wille ritat och skuttade ner då tog jag tutten i farten sen har han inte ens frågat efter den.... jo kanske nu på kvällen då han satt i soffan men verkar acceptera detta bra!!!

När sandra kom hem så skyndade vi fika och  med köttgrytan på spisen så gick vi ut, sandra red och jag drog elias på boben för då fanns det snö kvar :) jobbigt och det blev väl en 3 km .... känns i mina axlar nu... fan va otränad man är.. men tänkte göra någe åt det efter nyår :)))  Någon som hakar på??

Köttgrytan blev suuper god, alla älskade den, hade i massa morötter, paprika och brockoli :)  men som tur var så syntes nästan inget av dem utan det hade fått koka ihop och försvunnit :))

Tror jag ska baka lussebullar imorgon då det är lugnt hemma innan det blir jobb för mig :)

Kram kram

lagar kött gryta till middag.... jo köttet...

imag0326 (MMS)

lagar kött gryta till middag.... jo köttet är där under någonstans :)


Härlig helg!

Hej o hå, vi hade en härlig helg i fredrika hos syster yster.... mys... gos... BUS....mat... GODIS... fika... !!!

Ellis sov på vägen hem i en timma vilket inte var det bästa då han inte var spec. trött igår kväll... nej nej, halv 11 slutade det med en grinig trotsig övertrött kille då vi skulle gå o sova... han var så trotsig att han åkte ut på balkongen i 2 sekunder, men det hjälpte och jag fick en snäll pojke som la sig o sov!!!

Om ni bara visste hur många gånger sandra vart ute på bron för att lugna ner sig...(när hon var liten... nu var det läääänge sen :). hoppas elias inte behöver hamna där ute lika många gånger men det är verkligen den bästa metoden som finns.... det är inga tomma hot och det ger förändring!!!

Efter jag skickat dom stora till skolan så kröp jag ner me lill killen igen och vi sov till 9 och myste till halv 10.... mm riktigt mys morgon!

Sen har vi städat och lekt! vart ute i snön o skottat lite snö!

Sen har jag börjat va sten hård.... Elias får bara ha tutte när han sover!!!! så idag har han inte haft den från vi steg upp (ifs lite sent men..) tills nu när han kröp isäng men oj va roligt att få tutten!!! han har saknat den massor idag men oj så trevligt att höra lill killen sjunga och prata hela dan :)
Frågan är hur det går på dagis på onsdag ??

Ridskolan ikväll gick bra, sandra lånade lillen och hon var så duktig!!

Nu ska jag slänga mig igenom duchen sen lite tv......

Hoppas din helg vart bra!!! kram kram


Efter pizza middag och en härlig promenad ...

imag0322 (MMS)

Efter pizza middag och en härlig promenad så spelar vi lite kort o käkar godis...lördas mys!!


Ja mamma.... Jag hat städat toan nu....:) ...

imag0321 (MMS)

Ja mamma.... Jag hat städat toan nu....:) Är så besviken , har fått fel färg på kaklet... Varför kollade vi inte då vi hämtade det??? Bläää!!! Nu är vi på väg till syster....


Sandra säger hon liknar en apa.... gör hon?

imag0320 (MMS)

Sandra säger hon liknar en apa.... gör hon?


rödspättan vi åt igår, och idag blev det f...

imag0318 (MMS)

rödspättan vi åt igår, och idag blev det fläskkarre me potatis klyftor!! mamma kom o hälsade på en stund och det förgyllde vår dag.... saffrans bullar...mmm.... sen har jag vart till Vindeln Me William o Sandra så dom fick bada sig less :)


Snart slut på veckan...

Torsdagen är snart ett minne blott... vart tar tiden vägen??

Idag har jag o ellis pellis fortsatt att städa i källaren och gjort jul mys där nere och det blev så bra... visst kommer du o kollar :))
Eller elias såg faktist på en film och busade mäst ;) men han är så gullig så det gör inget!!! Älskar detta gullig sharmiga bus barn!!

Jag ville gå ut men inne katten Elias vägrade så vi har haft en inne dag idag med städ i fokus :)
Han städa två skåp i köket oxå :)

Röspätta o pären till middag sen gick vi till farmor som bjöd på försenat födelsedags fika.... gott mitt i veckan!!!

Sen fick jag mig en stund själv i stallet :)

Imorgon är det FREDAG!!! sen kommer en helg full me aktiviteter :)) - me like!!!


Fan va bra jag är!!!!

Drog i mig en celcius i morse....(för er som inte vet va det är så är det en typ energi dryck med massa koffein!!!)
sen har jag varit i badrummet i 5 TIMMAR, men vet ni vad nu har jag FOGAT KLART!!!!

Bara golv och tak + allt det andra förståss.... Men HALLEJUJA så skönt!!!!

Sen foetsatte jag i samma tempo och med hjälp av william så möblerade vi om nere i källaren, william fick 120 sängen, soffan o tv spelet åkte ut i stora rummet, william fick en egen garderob på sitt rum + två korg stolar och ett bord.... slängt och rensat ordentligt.... Fasiken va skönt!!!

Jo tog ju en paus när jag hämtade sa från fritids och när jag lagade middag och åt men annars har dte vart full huggning från kl 9 till kl 20 ikväll....Nu har jag värk i benen och är odentligt less... men nöjd!!

Dock lite städning kvar nere i det stora rummet och det måste ju få bli lite jul fint där oxå :))


Kram



Hallelojia....

...Ni vet med att få ellis pellis att somna själv om kvällarna... Nu gör han det och är så dktig!!!! Bara man är bestämd  så går allt om man väl har bestämt sig :))

Idag har elias varit med farmor så jag har kunnat 'jobbat' i badrummet ett tag.... sen har jag sett tv på dagen :)) fasnade framför äntligen hemma och sandra o ellis satt oxå förtjusta och tittade på hur fint hon inredde :)

sen har vi varit med william på samtal me fröken, han har lite svårt i skolan me konsentrera sig.... måste börja jobba mer o anstränga sig ..... ska kolla upp synen samt om han möjligtvis kan va dyslekter...eller va det heter då man blandar ihop bokstäver.... träna mera!!

Imorgon är en ny dag och jag ska njuta av dess innehåll oxå!!!!

Kram på er!


Mys dag!!!

Ja men det måste jag väl säga att jag o ellis haft!!

Medans han såg lite film på fm passade jag på att greja lite här hemma fast det ingen lust fans.... har nämligen väldigt konstigt i halsen...typ förkyld, hes och ret hosta!!! As jobbigt  men inte klagar jag .... nej nej vill bara ha lite medömkan :)

Sen var vi ute på em och åkte stjärt lapp.... jätte kul tyckte ellis!!!!

Sen åkte jag o sandra på ridskolan med silver och hon var SÅÅ duktig min stora tjej :)

Nu tv... imorgon nya tag ...heja mej!!!  hade helldre vart i stan me mamma  men men , varför är pengarna slut ??? kanske derför vi gör ett sådant dyrt badrum ;)

Puss

Får man vara less....

Efter att ha jobbat ett dygn.... middag och sedan fortsätta jobba hemma i badrummet ???

Nä tog faktist en paus då sandra bara var tvungen att rida ikväll i snöblåsten :))
sen var jag klar för dagen kl 21....... men det är ju självförvållat!!!

Det snöar då idag!!! då blir iaf jag glad men sen är finns det både + och - men snö och kallare klimat men van att ha snö på vintern och så ska det vara!!!

Det ska bli skönt att rå om lilla ellis imorgon iaf :))

Hej i kvällen!! Fasnade framför tvn igår s...

Hej i kvällen!! Fasnade framför tvn igår så jag var inte så sugen ätt stiga upp imorse när ellis kom kl halv 7...tur Tomas tog honom:) sen har jag förutom lagat lunch och tittat till hästarna, vart i badrummet... Jobbet är jag på nu och imorgon em efter middag tänkte jag stänga in MIG i badrummet nån timme oxå... Det är sköt jobbigt ätt foga, det är någon kräsen som valt klinkret!!! Men vi har ju ett färdigt datum så det är bara att tjura:). Tur jag är LEDIG hela nästa vecka :) så jag hinner vara med mina 3 älsklingar!!! Och på kvällarna lite i badrummet, så får dom små lite tid med pappan.... Nä, hoppas ni har en bra lördag, kram


Köket har tagit mig hela dagen...

....att städa! urk, och ännu är jag inte klar... har några skåp och lådor oxå som behöver röjas!!!

Men julen är iaf välkommen även i köket nu :)

Tomas väckte mig kl 6 :(  och frågade om ellis fick följa me honom till stan  (på jobb!)  han var lite svår flörtad me på morgonkvisten då han inte hade sovit klart men det gick....
Jag la mig sen efeter att dom stora åkt till skolan o vilade en stund till...mke skönt!!!
sen städade jag köket o rensade överällt satte upp gardiner och gjorde mysigt.
stallet och lite efterrätt bakade jag sen kom dom små hem alla 3 och vi fikade sen lekte vi och städade 2 skåp, sen förberedde vi middan som skulle vara tacos och jag o ellis han stå i duchen en stund.... skönt!

Middas gäster och lite surr ...trevligt!

Nu snart idol och dom små ska få se en liten stund innan kvällen tar dom till sängs.... jag känner av rövinet som passerade min strupe, att man dricker så sällan nu förtiden men billigt , ja det blir det ;)

Imorgon står fogning på mitt schema innan jobb..... naijs!!!

Puss o kram


Gäsp....

Vi blev hemma i morse... william fick sov morgon till 9 , men ingen feber utan bara lite ont i halsen så febern var ett täcken på att någon baselusk hade kommit till kroppen och skall gästa honom ett tag ;)

Han har fått se film och träna på 6 ans tabell + läsa lite!

Märks på ellis att han tycker det är så mke roligare när någon av syskonen är hemma....
Jag städade hallen på fm, rent o snyggt o advent även där!!!   Efter lunch ville farmor låna barnen så då passade jag på att städa rummet oxå, skulle inte igentligen göra det men nu när jag blev barn lös så passade det ju fint!!

Sen han jag även smita runningen innan dom små kom hem och vi lagade torsk potatis me äggsås till middag!!

Sen har jag tillbringat 3 timmar i badrummet och fogat.... evighetsgöra!!!  men en liten vägg klar :)

Nu har jag ätit lite glass, tyckte jag var värd det!!!!  och nu sitter jag i soffan men länktar till sängen... så jag tror inte det är så långt borta... tomas skulle köra grus i kväll/natt....

Imorgon är det kökets tur att få sig en omgång sen ska jag hinna mysa me lillebror lite oxå :)
puss o kram


Hej!

ville bara kika in och säga hej....  william har haft feber i em /kväll men den hade gått ner innan han hoppade i säng så hoppas bara att den var här på en snabb visit... men han blir iaf hemma från skolan imorgon!!

Jag o ellis hade tänkt åka på öppna förskolan men nu vet jag inte hur det blir.... vi avaktar helt enkelt till imorgon bitti så avgör vi då!!

Ellis pellis vaknade halv 5 i morse ?? somnade om efter 6 så vi sov till 9 , skönt men en konstig morgon.... sen har vi städat övervåningen och bytt gardiner och hängt upp änglar och stjärnor i fönstren :) jul jul kom du underbara jul......

nu är det bara storstädning här nere som väntar i dagarna 2....

jaja, vi gick runningen och sandra red, trevligt!!

stuvade makisat o korv till middag!!

nu ska min andra hälft ha datorn så jag säger tack o hej frå mig!!!!


Tisdag!

Hej o hå....
var en ''lite sömn'' natt på jobbet inatt så kände mig inte direkt utvilad imorse men när jag kommit hem efter jag handlat så städade jag undan lite sen så började jag rensa den stora skrubben uppe på övervåningen...skulle ha fram den gamla symaskinen som stod längst in och jag hade verkligen byggt in den, var tvungen att plocka ut allt och ta bort hyllorna jag satt in där för att få ut den :)

Men nu står den dammig och fin i vårat sovrum.... en riktig sovenir :)
Och skrubben fick sig en ordentlig upp städning oxå :) hittade lite undanstoppade leksaker som elias blev så glad över :))
Tvättat.... vilket påminner mig i skrivande stund att jag måste gå ner i tvättstugan och flytta tvätten till tumlaren!

lite lunch eller två rostade...hm, men var inte hungrig och sen ut i stallet :)
Letat åt alla jul gardiner imorgon ska vi börja advent städa på över våningen.... hoppas vi bara på lite snö oxå!!

vilade... ja jag la mig på soffan o sov en timme...så skönt!!

Hämtade små troll och lagade deras favo middag - spagetti o köttfärssås!!

Sen åkte vi till hällnäs, william har 'klubben' på tisdagar och jag o sandra hade kvartsamtal med hennes fröken, sandra sköter sig i skolan och är posetiv och aktiv o me på allt! Härliga lilla unge :)


Imorgon är vi leeeediga!! så skönt att inte behöva åka någonstanns :)

Nämde jag att jag har sjuuk träningsvärk- rumpan!!! kan knappt sätta mig ner, men samtidigt en skön/ ond känsla för det är ju bra att ha det :))  (det kommer från skoningen igår... så onaturlig ställning man står i och inte allt för ofta därav träningsvärk!!)


Hur har din dagit varit ??

puss o kram


JA... Jag sprang!!

Först ett gympa pass i stallet, skodde den lilla busiga ponnyn silver... sen tog jag av dom svettiga kläderna och svirade om till joggin kläder, 4 km på 30 min.. inte bra tid och jag var tvund´gen att gå några gånger... fy va man kan tappa kondis på 3 månader.... haha, slutade med att springa 1 mil för 3 månader sen och nu orkar man inte ens springa 4....

Nu har jag damsugat och städat bort... slappat ett tag och åker strax på jobbet....
Ny dag och nya tag imorgon :))


Farsdag!!

Började morgonen med sovmorgon....8.30...nice!!!

sen blev det att fira pappsen med paket på säng, en skjorta, en fin sten och en grej till kabelanslutning och ett stilit armband :)

sen frukost och sedan gick jag o sandra ut i stallet, jag gick / sprang och hon red runningen.... gu så härligt!!!
minus grader... som ja har länktat!!!

sen blev det lunch innan vi åkte till vindeln och badhuset.... vilda glada badbarn och trött mamma o pappa efter massa bus :)
vi åkte förbi min pappa och fikade gott :)

sen blev det go middag hemma i form av lax och pasta...mmmmmm MMmMMMMMmmmmm

kvällen har vart lugn med super trötta barn ? trots sovmorgon... tar på krafterna att bada, tydligen :)

Nu är kl 8 och minsta sover och dom två äldre ligger i sina sängar men me lite bråk.... sandra trotsar som vanligt och retar william och sen blir det slagsmål...syskon kärlek ??

Nu har jag tänt ljus, tagit fram gott och mannen kom just in... vi ska se film ??? hur länge sen var det... år sen, typ... blir iaf 4(?) filmen av  pirates of the caribbean, någon som sett den ??

Ja imorgon blir det massa tid i stallet silver ska skos..... och jag var sugen på att springa ?? men det återstår ju att se om den lusten finns kvar imorgon :))

Puss o gonatt!!


titta va fina rosor vi fick av middas gäst...

imag0317 (MMS)

titta va fina rosor vi fick av middas gästerna....


Julgranen är fixad!

Idag har varit en bra dag då vi hade morgon mys..... Gran hämtning i skogen.... korvgrillning.....Häst pyssel.......lagade rabarberpaj och go midda...... ....fick trevliga gamla klasskompisar med barn på middag....... fullt ös medvedslös....

puss o kram!


om ni tar i riktigt mke kan ni oxå känna d...

imag0315 (MMS)

om ni tar i riktigt mke kan ni oxå känna den underbara kalla luften.... underbart!! vila eller promenera, vila el. promenera ..... det blev en prommis i undebart väder, nya krafter är samlade och kanske det rymms gosaker ikväll :) har städat huset då jag kom hem sen har hästarna fått sitt... nu kom just William hem så vi ska fika lite innan vi åker mot Vindeln och kalas.... trevligt fredag på er!!!!


ni vet väl att det är fullmåne inatt... de...

imag0314 (MMS)

ni vet väl att det är fullmåne inatt... den lyser fint!


Vuxen poäng ????

Jag har aldrig vart en sådan som räknat vuxen poäng men det kanske är för att jag har 3 barn och då känns det som att man redan är så  vuxen man kan bli ?? eller ??  sen vart man är i sinnet är ju en annan sak.... vuxen men med barnasinnet kvar kanske :)

Nå väl hade jag räknat såkallade vuxen poäng hade jag fått flera idag då jag först städade sandras rum från topp till tå och rensade ut lite gammalt skräp, städade mus buren oxå.... sen damsög jag och bytte resten av husets sängkläder.... sen strök jag massa skjortor :) och sydde dit en knapp på willes skjorta... japp, duktigt!!

sen så bar jag bort en massa skräp hemmifrån och pokalerna från sommarens folkrace åkte ner till garaget där dom andra står sammlade :)

Hästarna fick en ordentlig uppborstning, var i stallet i 1 timme.... älskade djur!!

Nu slöar jag tills jag ska åka på jobbet......

Glömde säga att jag hittade mig en super mysig morgon rock oxå..... kanske ännu mer vuxen poäng när man börjar ha nattlinne och morgonrock på morgonen ist för att springa halv naken i bara trosor.... barnen kanske börjar va gammal nog för att tycka mamma är pinsam.... men samtidigt ganska bra att se att det inte ska va så skämmit utan naturligt :))

Imorgon är det FREDAG, då blir det kalas för hela slanten på kvällen, sandra ska på en kompis kalas och vi andra drar till min bror då brorssonen fyller 7....

Har jag sagt att jag har en plan...... en tränings plan.... ska utveckla den mer och mer i detalj... men nu ska jag vara lat ett tag till så får ni höra om mina planer mer sedan.....

Puss o kram :=

shopping idag!!

varför blir det så dyrt då man åker till stan....??  Hmm, kanske för man är där för sällan ?? eller är det mitt shopping begär som slår slint då jag äntligen får åka dit???

Ja det blev iaf en ny bäddmadrass till våran säng men vi har ändå haft våran säng i 10 år så något var dax att göras.... har kollat på en på ikea men ne, nu bestämde jag mig för denna som var bäst i test på jysk och dessutom 2000 kr billigare än på ikea :)

Farsdags presenter till tomas, en från oss var :) vad får ni väl veta på söndag ;))

Present till farmor som fyller 74 på fredag....

En julklapp till william (en dyr och den enda han får )...

Ett par byxor i julklapp till sandra...

En kavaj och en kofta till mig :)

En vas till hallen....

En snö spade till ellis....

En ny telefon (inne telefon) som hänger på väggen i hallen....

En ljus lyckta som ska stå inne på toan....

Badrumms mattor....

Häst mat....

Fågelmat (i massor så nu hoppas jag fåglarna klarar sig heeela vintern :)

Ja sen handlade jag ju mat för 1600 på maxi oxå innan jag åkte hem!!!
Suck, va handlade jag som va dyrt ?? inte vet jag men tydligen ska jag handla på ica i vindeln för att inte lockas av annat än mat :))) fast det var bara mat men kanske onödig mat som inte står på listan.... gu va jag babblar!!

Hämtade hem mina guld klimpar från skolan  och åkte hem o packade ur allt från bilen, det är det jobbigaste innan man fått allt på plats....

Till middag blev det lax burgare, och det är en favorit hos oss alla :))

Nu ligger dom små i sina sängar.... jag ser bonde söker fru som är mitt favo program men tycker nog det är tråkigare än förra året :)

Tomas kom just hem från ett möte så nu ska jag vara lite social :)
puss o kram!!

titta va fin jag hittade idag när jag var ...

imag0312 (MMS)

titta va fin jag hittade idag när jag var på promenad i skogen....måste va en gammal dyngvagn... typ gödsel spridare, va den dock gjorde där ensammen långt in i skogen kan man ju undra :-) skulle va rätt fränt att gå se tillbaka i tiden....


Tisdag!

Tror vi glömmer måndagen som den var.... allts inte den bästa... ellis har börjat bli så busig och gör rackar tyg hela tiden, en del gulliga och en del mindre gulliga, sen vaknade han ju halv 6 som jag befarat då han somnade tidigt...... vill man att sina barn ska vakna tidigt så lägger man dom tidigt.... vill man att dom ska sova lite längre så håller man dom vaken en stund på kvällen.... så enkelt är det!!''

ja, så att sova på dagen var j ett måste, jag slumrade oxå en stund och det var skööönt!!!

Två trötta gnälliga ungar kom hem från skolan och dom bråkade HELA tiden... jobbigt att få haft höst lov!!

Kvällen på ridskolan gick bra och sandra skötte sig bra, trött innan vi kommit oss hem ca halv 10... bums isäng!

Idag hde jag tänkt att lata mig ett tag, typ se tv på dagen.... vem gör det lixom ??  men började med en promenad sen satte jag på tv'n men satt typ 15 min sen kunde  jag inte hålla mig någe mer och jag började me annat.... lite städ och all ren tvätt har flyttat in i garderoberna igen, börjat renbädda... 3 sängar kvar bara :)
lagat middag till i kväll och nu ska jag strax åka på jobbet....

Imorgon ska jag till stan!! Någon som ska me ?


Ha en bra fortsatt dag på er!!! puss o kram :)


smurfarna!!

Hej å hå vilken lat helg detta varit.... kanske kan va bra att inte ha en massa måsten ibland!!!

Lördagen va lat med eldning i bagarstugan och fika, ellis ringde o frågade mormor om han fick åka dit och packade genast påsen då hon sa ja..... tomas skjussade ner honom och sedan bakade vi med massa vänner pizza i bagarstugan... super gott som vanligt!

Sen gick vi till bya huset där det var bya pub, trevligt med musik och lite dans.... hemma efter 12 och sovmoooorgon till 10, trodde knappt det var sant då jag slog upp ögonen, var ett tag sen man sov så länge :)

damsög o torkade golv o städade bort här hemma satt i soffan och gjorde inte så mke innan vi åkte till åmsele och såg bio med dom stora, smurfarna stod på menyn och barnen tyckte den var bra!!
sen åkte vi till vindeln och åt midda med ma o pa, hämtade hem ellis som somnade på vägen hem så jag bar bara upp honom till sängen och hoppas han sover lääänge imorgon bitti oxå......hmm

trött och ska snart oxå krypa isäng!!!

föressten glömde berätta att vi lånat ut bagar stugan i dag till grannars som skulle baka mjukkakor så vi tog me smör o ost och gick dit och käkade frukost - nybakta mjukkakor....mmmmm vilken lyx frukost!!!!


Nåväl, imorgon är jag o ellis hemma, sen ska jag jobba på ridskolan på kvällen :)

Har er helg vart bra? det har min :))


är på bio i åmsele, smurfarna....

imag0311 (MMS)

är på bio i åmsele, smurfarna....


ett gäng mini mellows... den längst till v...

imag0306 (MMS)

ett gäng mini mellows... den längst till vänster har jag o Elias gjort!!


Fredag och killfest!!!

Hej å hå, lingon tå!!!

Idag har det varit stora pyssel dagen, mimimellows har till verkats  i massor... bild kommer senare!!!

sandra och kompis har sovit lite då jag ssss ade på dem när jag kröp i säng och jag vaknade av tissel o tassel halv 8 i morse..... suck!

Gott kött o pommes till middag sen snabbt bortstök innan killarna kom.... glass tårta och bus är avklarat och nu badar dom för fullt sen väntar dicso, limbo och massa chips ätande..... länktar till kl 9...haha, nä, inte det men ska bli skönt att läga sig i soffan en stund sen :)

Trevlig fredag :) puss o kram


3'e kvällen på rad....

...förhoppnings vis det går vägen för lille bror att somna själv!!

sandra har kompis här som ska sova över så det är full rulle kan jag säga... inte alls spidade, inte alls :)

Dagen idag har vart tråkig då ellis velat va inne, sandra har inte kunnat göra nåt bara väntat på kompisen och jag har ju bakat en del i veckan så det känndes som att det inte var läge för det heller, ganska välstädat har vi oxå, tog faktist toan, för den kan man nog inte städa för mke....

sen fick jag mig lite motion då ellis gick till farmor en stund o lekte, skönt me frisk luft och att få bli lite varm!!
hästarna har fått sitt.... räkningarna är betalda så lite har vi väl gjort idag :)

till middag blev det pasta carbonara, mums!

nu sover ellis och det gick idag me!!! jihooooo, tjejerna ska bada i bubbelbadet och jag ska sätta mig o se tv en stund, sen var det visst glass beställt av sandra :) kanske lite kvälls fika först..... sen hoppas jag att dom kan somna någon gång oxå :)

imorgon är det williams tur, då blir det ju kill fest!!!!

puss o kram!!


När jag har tid över....

....bakar  eller lagar jag god mat :)

Idag blev det så att sandra följde me på personal möte, sen handlade vi lite onyttigt på ica - japp glass :)
sen hemma så ville ellis vara kvar hos farmor en stund så jag passade på att ta en promenad efter lunch, skönt att komma sig uuuut!!

Har börjat få sååå ont i nacken igen??? fan på ren svenska!!  kan man gå till läkarn o säga att man har kroniskt ont ?? och att naprapat inte hjälper??? kan man få en utredning om vad som är fel eller blir man bara 300 kr fattigare ??  har du någon erfarenhet ??

bakade sedan morotskaka för att ha i frysen ifall man får fika främmen nån gång men tycker det är långt imellan gångerna nu för tiden ??? mamma..... du måste komma o hälsa på snaaart!!! vi länkter efter dig!!!!

Kyckling tortillas till middag igentligen en för våran del helg mat men va ... nu är det ju lov och jag har all tid i värden + att jag älskar ju att laga mat o baka :)

sen klinklar vi lite oxå ikväll..... snart ser man framsteg!! länktar tills det blir klart!!

nu har jag nattat lillen och hör o häpna två kvällar på rad har det gått jätte bra att han somnat själv jag sitter bara i lill rummet brevid honoms och då är det ok... alltså på kontoret och på datorn... så han kommer att bli van att somna till knappandet på datorn i stellet :)))

stackarn det blir många förändringar  bara för att man snart fyller 3 och blir stor.... måsta somna själv, tutte till tomten när han kommer , snart ingen blöja osv.....


ikväll kan du ge dig på att det blir glass och granatäpplen.... mumsfillibaba!!!

Trevlig onsdagkväll på er!


jag o Sandra har bakat morots kaka idag!

imag0304 (MMS)

jag o Sandra har bakat morots kaka idag!


dagens middag, kyckling tortillas.... mums...

imag0303 (MMS)

dagens middag, kyckling tortillas.... mums fillibabba


mums..

imag0302 (MMS)

mums..


Tisdag!

Sov morgon till halv 8...jihooooo :) sen låg jag o ellis o gosade till efter 8 då vi kände att det var dax för frukost, sandra vaknade då oxå och wille kom sist upp ur källaren vid 8.45.....

Lugn fm me lite packning o bort plock, wille o sandra städade sina rum och damsög där för att få sin månads peng som numera ges den första varje månad om dom har hjälpt till då vi ber om det och att städa sina rum minst 2 gånger under  månaden......  100 kr, det är dyrt att va mamma ;)

Ellis har blivit snorig igen så han är lite hängig men inte febrig, bara snuva o lite hosta som vi inte hoppas blir mer.... så jobbigt för dom små att ha hosta!

efter lunch hjälptes vi alla åt att flytta upp ellis leksaker som varit i köket upp på hans rum.... blev så tomt i köket att jag var tvungen att hämta ett litet bord o två stolar tills vidare.... ellis rum därimot blev välfyllt!!!!!

morfar kom o hämtade william för att dom skulle upp till fjällen... såkert roligt för honom att åka iväg men saknar honom redan då det är mysigt att kunna ha tid för dom alla 3 på lovet.... ja ja, sandra fick hem en kompis och jag lagade den super goda fiskgratängen till middag, den rekomenderas starkt!!!!!! jätte god :)

Grejat en stund i badrummet sen har jag bakat kokoskakor.... mmm så ljuvliga, jag o sandra kunde ha ätit upp alla om vi fick men någon häjdade oss :)

nu ska jag gosa med stora tjejen som jag lovat skulle få va vaken ett tag till.....

puss o kram!


dagens middag, fiskgratäng!

imag0301 (MMS)

dagens middag, fiskgratäng!


kakorna blev mke goda....

imag0300 (MMS)

kakorna blev mke goda....


RSS 2.0