Hej GRÄVLING!!

Måste börja med att berätta att ikväll när jag skulle gå för att ta in hästarna så såg jag nått i ögonvrån i porten då jag paserade höladan...vänder mig om och ser en grå svart svans som försvinner in i höladan... hm...tankarna går och jag tar in hästarna hör att det är något i höet, går upp på loftet och slår i väggen det prasslas och tillslut kommer den gåendes - grävlingen.....den smiter ut och jag känner att man inte kan känna sig säker med en sådan smygandes omkring.....
 
Tomas ringer lite samtal och nu 1½ timme senare så lever den inte längre :)
 
Iaf så började dagen inte så bra....Elias tänkte ta morgon kl 5.30....hmmm, men jag fick honom på andra tankar och han somnade om, vi vaknade 10 i 9 något piggare :)
Då blev det frukost och sen släppte vi ut hästarna och åkte till brännland på Leos lekland.... Barnen älskade det och var så snälla...full rulle.. lite god lunch och bus.... barnen var trötta halv 2, eller inte Elias han ville vara en stund till.... så vi stannade lite till sen köpte vi glass och åkte hem, lämnade william på kornvägen som skulle på träning i lycksele i kväll sen följer han me mormor o morfar till fjällen imorgon.... 
Det eller jo, HUR kan det bli så lugnt med bara en av dom stora hemma??  skööönt att få ha det så ibland :)
 
Hemma svirade vi om och sandra red ut med Embla....medans jag mockade!
Torsk o lax burgare till middag, lungt och skönt Elias satt läääänge och svamlade  utan stress....
 
Nu väntar jag in mannen från grävlings jakten så vi kan se andra filmen av Johan Falk.... kommer att vara trött imorgon :)
 

Städdag!

Ja det kan man säga att det blev :)
Skönt att ha sovmorgon, dock!!! Känndes som att den var efterlänktad och kännde att jag måste ta mig tid att inte känna stress över att kl paserat 9 :)
 
Sen tog det ett tag att få igång höstlovs latisarna :) Men sen var vi igång... william städade sitt rum, damsög och damtorkade, bytte säng kläder och sandra gjorde lika dant på sitt!!
Jag damsög och torkade golv, plockade och städade bort. damsög och tog hand om tvättstugan men barnen fick vika in sina kläder i sina garderober :) slängde lite skräp och packade upp badkläderna från igår :)
Lagade en skink o bacon paj till middag!
 
Det var en bra dag att åka o bada på, inte så mke barn då solen sken ute sen var det ju måndag och varmt i vattnet :)
 
Elias är som ett vatten djur.... nu kan han dyka ;)  köpte nya glasögon till honom och till sandra...dock är jag lite rädd för att sandra är lite känslig mot kloret.... men jag hoppas att det är mot madrasserna, för hon blir röd och det kliar på magen efter hon badat.....
 
Nå väl stallet han vi oxå me, nytt spån till hästarna men eftersom det regnade så ville inte sandra rida , det blev bara några snögubbar ute sen in igen och vi fikade peppár kakor!!
 
Jobb... men imorgon är jag ledig och då ska vi hitta på något.... lutar mot Leos lekland!!! Någon som vill jojna ??

JAG har sagt det förut....


tvättstuga n svämmar över med ren tvätt.... varför har man inge trollspö??
morgondagens projekt !!
idag drar vi och badar.... kram

Vinter tid!!

phu... skönt att få sooova och skönt me lite sovmorgon...9 vaknade jag men ändå var ju kl bara 8 ??
så fm var lång och jag han städa och plocka... mke jobb i veckan resulterar i oreda hemma??
 
satt julgrans ljus i ute granen matade fåglarna och packade ur loppis grejer ur bilen, åt lunch och lastade hästarna och åkte till vindeln och löshoppade dom , båda hästarna var snälla och gjorde sitt jobb :)
 
Handlade och åkte hem, mockade och var ute me lille man en stund innan vi gick in och myste... ritade lite och datade lite, blev bjuden  på middag hos svärmor- skönt!
 
 
Sen gick jag i stallet och skodde om Embla...jobbigt men nu har hon både snösulor och brodd runt om!!!
Bara silvers tur kvar... kanske hinner imorgon??
 
Höstlov, har barnen... va ska jag hitta på åt dem?? hmm... lite svårt då jag ändå jobbar mån, tis kväll och torsdag dag....
 
Tror det blir badhuset imorgon :)
 
Nu ska jag äta lite chips i soffan.....kram

Loppis Lördag

Igår när jag åkte hem efter jobbet kom jäspningarna..... hade vart skönt att slänga sig i soffan och ha mysfredag med barnen.....istellet blev det ju fullfart hemma,skjussade sandra på kalas direkt efter fritids.... hem och stekte lite kött, blev snabb mat- kött o potatis sallad, :)
Göra stallet och ta in hästarna, fixa william snygg och fixa mig själv lite snyggare iaf!
kom hem 5 och åkte kvart i 7.... phu... william på skoldans och jag på förfest.... tomas åkte och hemtade hem sandra skjussade hem henne och la isäng elias o sa hos farmor sen kom han ner till vindeln igen och vi hade en trevlig kväll på hotellet.... är öm i nack musklerna.. inte van att dansa :)
 
TRÖTT... och hungrig då vi kom hem.... la mig på golvet medans tomas skulle göra varma mackor till oss......inte somna ja inte...haha, jo jag somnade på golvet!!!! tomas säger att han försökt väcka mig men utan resultat ??? han hade iaf lagt på mig en filt... men jag vaknade efter 1 timme typ.... var inte så skönt på golvet!! lite skönare att krypa ner i sängen!!!
 
Hade iaf jätte roligt och är glad att äntligen tagit sig ut....
 
I morse blev det inte heller sovmorgon..... hinna göra stallet och plocka i hop loppis grejerna.... trött dag men ändå nöjd över att blivit av me lite grejer ....typ 500 +  :)
 
Nu är jag på jobbet.... har blivit utbeodrad....suck!!  får trösta mig me att det ger pengar!!
Känns dryyyygt att jobba ända till 24....... men bara att le o vinka :)
 

trevlig helg!!




Kände det på mig...

När vi vek in på gården i em efter en dag me jobb och skola/dagis/fritids så känndes det lite konstigt, tittade i hagen men inga hästar men dom kan ju stå och trycka bakom ladugården oxå.....
 
Tänkte inte mer på det , gick in lagade korvstroganoff o ris, åt i lugn o ro men sen tänkte jag skynda ner till gammhuset medans det var lite ljust för att greja med loppis sakerna (loppis i hällnäs på lördag12-15, kom dit) springer över gräsmattan och hajar till....ser spår i det frusna gräset..... fortsätter men måste gå till baka.... jopp, ser ut som hovspår :) Hmm.... springer till baka och inte fanns det några hästar i hagen...
 
Panik.....VAR ÄR DOM?? 2 hästar tillsammans kan lätt ägga upp varan och springa långt om dom behagar... hjärtat börjar faktist slå lite hårdare.... hämtade en foder hink och ett grimskaft... men var börjar man.... vem kan hjälpa till att leta???  springer över gården för att säga till william att passa elias slår en snabb blick över ängarna neråt..... då lugnas genast mitt hjärta för längst ner ca 800 meter bort skymtar jag någe brunt i skymningen...phu...
 
Går dit och ropar så kommer 2 ponnysar galopperande mot mig :) Hagen är lagad och STRÖMMEN på!!
 
Blev att kolla loppis grejer i mörkret.....mockade o släppte in hästarna - vila idag!
Inne så kom sandra på att hon var bjuden på maskerad kalas IMORGON.... börja leta och fixa... på bilden tidigare kanske ni förstår vad hon ska vara utklädd till :)  William ska på skoldans imorgon kväll...fix o planering, lite dans träning hemma i köket ;)  sen bestämde jag att jag oxå ska gå ut på hotellet imorgon kväll,,,,, var läääänge sedan!!
ska bli sjukt skoj....hoppas jag :)   Tomas kör desutom :))  Så det blev en massa fix o klädletande för fina kläder har man ALDRIG då man väl ska ha någe på sig!!!
 
Nå väl en stressig kväll blev det och jag varvar nu ner lite snart dax för säng så man är pigg på jobbet imorgon :=
 
Hur har din kväll varit ??

häxkittel...




minus grader...

nej... nu börjar den oridbara tiden, hårt och halkigt på backen... i dag är det nog minus grader hela dan, betyder kanske vilodag för Embla... eller lite skritt...

Den första Julklappen....

.....är inhandlad......fasiken va jag är duktig och billig var den inte!!!
Barnen blir äldre, önskar mindre men dyrare grejer.... så det blir typ bara en åt dom var men man ser tusenlapparna flyga iväg.... men barnen är värda att skämmas bort :))
 
Ja det var sandras julklapp det... bara några kvar då :)
 
sen köpte jag teckbyxor till sandra och en ny almenacka 2013.... vinterskor till hästarna och ett nytt inne täcke....lite mineraler och fågelmat..... jo jag har varit i stan idag.... Jag har mått illa i 3 veckor...riktigt -jag är gravid illa- men jag äter ju piller och gjorde ett grav test förra veckan som var neg..... så jag var helt säker på att jag inte var det, men varför mår jag illa ??? det var det jag försökte ta reda på idag... men ingen cysta fanns.... och jag är INTE gravid :)
 
Varför mår jag illa??? stress ?? magsår??  ja vi får väl se om det tynar ut, dom senaste dagarna har det faktist vart lite bättre... men annars måste jag vända mig till vct.... och den lååånga vägen!!
 
Jag önskar mig ett löpband i tidig jul klapp...... vill kunna springa hemma på kvällen när en liten stund finns!!!!
Är lite för snål för att köpa ett , det tar lixom imot... men OJ va min kropp skulle behöva det!!!
Hos sjukgymnasten gick det ganska bra, hon sa att det gick att bota mig me lite rätt träning och bättre eller mindre rörelser, jag är ju överrörlig vilket belastar fel.....  Men vi han inte så mke idag utan har bokat in ett nytt möte, så kanske jag får mer trix o tips :)
 
Trött...höst trött.... vill vill ha ett löp band, man blir så mke piggare av att träna :) 
 
Imorgon jobb........föresten red sandra Embla en stund då jag kom hem... men rätt hårt i backen så det blev lite trav jobb.... dom var så duktig!
 
kram kram

4 veckor!!



uuuutan godis :). inte ens sugen !!

sjukgymnasten!

Mina axlar håller på att trilla av..... så nu åker jag till sjukgymnasten och ser om hon har någe tips o trix...
Ny lösning från Technogym: ARKE - effektiv funktionell träning på gymmet

Attans!

Jag hade tänkt att rida Embla idag då jag alltid fått tjata ut sandra till stallen (fast inte på slutet) men tänkte att hon kanske ville vila idag och Embla behöver ridas 'till' lite så jag tänkte ta tillfälle i akt men självklart frågade jag sandra lite fint om hon ville rida idag? JA!! kom det till svar..... så jag var en tyst och snäll mamma och sa inget om mina planer.... imorgon kanske :)
 
Är impad för det gick super bra idag..... vi hade trav bommar på volten, först trampade hon om och trampade på bommar men efter en stund lyfte hon på benen jätte bra, vi red 3 varv på volten och ett varv på 4-kanten i galopp.... jätte bra övning för dom. dels att fatta galopp så många gånger sen bad jag sandra hålla in henne så hon inte fick galoppera så fort utan lite saktare så dom båda fick jobba :) Dom var super duktig!!
 
Trött som attan har jag varit idag..... Morgonen började lite konstigt då tomas väckte mig 10 över 6 och sa att strömmen var borta så jag fick ställa telefon larmet....dock var det bara 13 minuter kvar av sömn tiden...... men men, lite svårt att hitta i mörkret, lite mysigt me tända ljus till frukosten....Elias tyckte det var konstigt :)
 
När vi kom hem kl 16.30 var strömmen fortfarande borta....vi satt på golvet och filosofiserade om vad vi skulle äta: antingen fil o mjukmackor eller gå till husvagnen och laga köttbullar o mos.... men  värst vad det var ploffade det till och strömmen var tillbaks :)
 
Då blev det köttbullar o mos inne :)
 
William har varit på klubben ikväll Elias lite trött......hoppas han inte håller på att bli sjuk igen.....
 
Imorgon är en ny strålande dag med nya möjligheter och hemligheter ;)

Mitt Hjärta!

Det värmer i hjärtat då barnen säger att dom älskar en utan att man sagt det först :)

Jo...vi lever!

Men mer är det inte....hehe, jo så farligt är det inte!
 
Skulle ju vart ledig imorgon men måste jobba...suck!
 
Idag har jag iaf unnat mig att gå till frissan :) Mörkt och en slinga, klippte inte så mke, har ju sparat ut lite för att kunna ha page.... Nöjd  iaf :)
 
Hemma så har Embla blivit riden, först sandra men sen fick hon ont i magen och satt av, så jag red henne en stund och krävde lite mer.... men han inte rida klart för då hade magontet gått över :) och sandra avlutade med lite hopp och lite bråk med hoppningen.... men nöjda och glada ändå :)
 
Efter middan som blev spagetti o köttfärsås åkte jag och william till vindeln, han skulle till skolläkaren sen åkte vi och handlade lite mat :)
 
 Nu ska jag snart krypa ner under täcket så jag får min skönhets sömn.....zzzzz
 
Puss!!
 
ps... igår jobbade jag ju heeeeela dagen och vi åkte till umeå och spelade bingo på äpplet...haha, rät roligt men fan , vann inget gjorde jag!!!

Nyttig utbildning !

Oj, alltid bra att få öva på hjärt o lungräddning... man vet aldrig när man kan behöva den kunskapen !!
Oj så trött jag var imorse när väckaren ringde, men bara att masa sig ut och ta hand om hästarna .... mocka o göra fint där ute :)

Oj, vad jag vill ha en hundvalp ... visst får jag en?

Hann träffa min lilla myspropp mellan utbildning och jobb, som var Me mormor idag för att slippa sättas tillbaka på dagis förtidigt efter att Han varit sjuk , feberfri igår och idag, men tycker Han e lite blek o inte full fart på än... bra me helg så är Han kanske på topp på måndag :)

Oj va skönt det ska bli med lördag och alldeles ledig och planlös!!

Trevlig fredag kväll!!

Torsdag

Hej på dig.... frös som en hund igår kväll under täcket... ELias vaknade som trott tidigare än väckaren, halv 7 vi låg dock kvar till väckaren ringde. efter dom stora åkt på skolan och vi käkat frukost lekte vi Me smålego på w's rum... soft morgon.... gick ut och mockade och spånade i stallet. nu är det inte mke vitt kvar, det har typ regnat hela dan i dag Me! suck!

lite små plock hemma men energi lös... hade Embla klar då Sandra kom hem efter skolan. hon var lite grinig från början av ridningen , när jag påpekade och försökte hjälpa henne med hennes sits... men sen slog det om och hon försökte ändra till det bättre :) hon hade lite galopp övningar , vända Me ytter hjälperna och några bommar, små skutt.... dom jobbade på bra :) sen var det bara att byta till arbets kläder och packa väskan :) jobbar em idag, har utbildning i morgon 9-16 och jobb 16-24....... länktar efter mys lördag!!

ha det gött.....

Snögubbe!

Sandras fina snögubbe som hon gjorde igår står tappert kvar och ler trots att det har regnat idag.... det är lite vitt kvar på gräsmattan men ...ja men... nere på 0 an nu ....ursh... nu börjar en jobbig period tucker jag.... halkigt, slaskigt och MÖRKT!!!  Länktar tills det blivit vitt och fint på backen :)
 
Vad tror ni?? Det var väl typiskt att igår när det var min natt då vaknar elias och vaknar även super tidigt på morgonen.... inatt när det var tomas natt.... nähä, inte ett ljud från lill killen (vilket förvisso var bra så han fick en bra natt sömn) men....DESUTOM SOV HAN TILL HALV10 ??!!!???!!!!  Han kunde väl ha gjort det när hon som verkloigen behöver sova var hemma!!!
 
Ni ska se....inatt är det ju *min* natt igen och jag ska vara hemma med honom imorgon fram till 3 eftersom jag jobbar em.... då skulle jag behöva sova på morgonen igentligen för att inte somna vid ratten kl24 då jag kör hem... men dom stora ska ju me taxin och elias kommer vakna före väckaren dvs innan 7 !! Hur mke sätter vi??
 
Ja ja, sova får man göra när man blir gammal men jag blir en sådan mke gladare mamma men mke sömn :)
 
Sandra red föresten en pigg rs ponny som typ skenade runt med henne hela lextionen, trots det var hon vid gott mod när vi åkte hem :)
 
Nä, nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på en heel natts sömn :)

Vabb!

Har haft en riktig sjukling här hemma idag, 39.6 i morse men med alvedon i kroppen kan man knappast tro att han är sjuk utan han blir nästan överspidad..... han vaknade desutom flera gånger inatt och ville bums stiga upp innan 6 så det var bara för mamman att kravla sig upp men vi körde mys i soffan .
 
Var tvungen att åka till vindeln en snabbis för det ekade tomt i kylskåpet och med en sjukling kan det va bäst att ha någe ätbart hemma :)
 
sen bakade vi gjordens godaste lång pannekaka typ bonty.....  Makalös god blev den!
Sen har vi inte gjort så mke mer, lite tvätt lite damsugning och mockning när sandra kommit hem och myste me ellis i soffan.... lill killen somnade kl 15 i soffan, jag väckte honom en timme senare, då hade han 40.2....liten...
Han är jätte duktig och tar alvedon, dom som smälter i munnen....duktig liten!
 
Middag bestod av Faitas, dvs kyckling wook me frysta grönsaker och ris ihoblandat. lite aioli och tortillas bröd. mums.  skulle igentligen vart köttbullar o mos men styrde om lite då jag hade TID att laga mat :)
 
Snabbt i med  middagen sen hjälpte jag sandra att göra iordning Embla, hon red på banan...själv... hon känner sig otrygg att rida själv då jag alltid har varit me henne men jag tycker att hon behöver börja träna på att kunna rida lite själv.... var inne en stund men tittade på henne igenom fönstret... hon var jätte duktig och embla skötte sig jätte fint, hon är så snäll den där ponnyn!!!  Gick ut och stod bara och tittade på och hon fick rida på sitt sätt :) Duktig tjej!
 
skjussade William till hällnäs på klubben.... 
 
Bar fram lite hö och gav hästarna kvälls hö sen har jag fixat inför imorgon.... många aktiviteter och mke att packa :)
Nu ska jag snart uppsöka sängen, väntar bara på att mannen ska komma in och byta av mig.... lille man är ju fortfarande vaken då han sov idag :)  kram
 

blir det vinter på riktigt?


eller blaskar den bort lika fort som den kom ??


Febrigt barn....

När jag kom på dagis och hämtade lilla killen grät han nästan av att se mig...inte så vanligt, hade just gått in för han frös så mke... jag fick bära honom..... och såg på en trött kille att han hade febran....Jepp, så var det förståss!
 
Vi var alla trötta i morse...måndag är inte att leka med!! men en arbetsdag och skoldag har vi tagit oss igenom . hemma blev det räser fart... men visst skrev jag igår att jag lagade lasange på kvälls kvisten så middagen idag skulle vara klar :)
 
Jag han pussa o sköta om sjuklingen lite samt mocka i stallet innan jag vände på klacken och åkte på elias föräldra möte!
Hämtade några grejer åt tomas på väg hem och var hemma halv 9... suck, släppte in hästarna och har ringt jobb och grejat på, måste ju vara hemma imorgon o vabba, medans jag inte kan va borta från jobbet på onsdag så då får tomas så lov att vara hemma, sen på torsdag jobbar jag ju em så då kanske tomas kan börja tidigare och komma hem när jag åker :)
 
Sen hoppas vi att han är frisk!!!!
 
Jag kan rekomendera Johan Falk filmerna.... dom e bra!!
 
Nä nu ska jag sova ... man vet aldrig hur feber natten blir!!! kram

nu blir det ingen fler iår...




snart jul...


kransen som mamma fick...


Söndas mys på högnivå!

Vaknade av väckaren, vimsig och trött men bara att masa sig upp då vi skulle ha styrelse möte kl 10..... jo jag vet 10 tänker ni men eftersom jag jobbade till 24 igår kväll och fick ta en lång omväg via vännäs för att hämta mannen som roat sig så blev det rätt sent innan ögonen slocknade så att stiga upp halv 10 var lite tröttsamt....
 
sen åkte vi till vindeln och hämtade sandra o elias som sovit hos mormor och åkte till badhuset och plaskade lääänge, varmt o skönt en glass så god åt vi oxå. sen åkte vi och käkade pizza på svanen...riktigt god, nya ägare kanske aningens tunn men God! 
 
Det märks att elias blir större, han kan ju sitta stilla och vänta på maten och sedan sitta på rumpan medans han äter.....  hehe, duktig  kille har han blivit sen pratar han hela tiden och roliga saker drar han tillme, önskar man kunde spela in vissa frekvenser :)
 
Åkte o hyrde film- johan falk!
 
Hemma så gjorde jag å sandra stallet, hon red Embla och det gick så himla bra. hon hoppade även några språng i mörkret.
 
Nu myser vi under filten....filmen väntar :)
 
 

drar på badhuset......

söndas mys pågår....

Drängen hämtar pären!




en krans klar....




Mjukkakor!

Jag brukar ju baka mjukkakor minst en gång varje år.... det är ju sååå gott , lite jobbigt att bestäma sig att man ska göra det, en hel dag (nästan) går ju åt, en stor deg som ska göras och det ska städas i bagarstugan innan (spån i väggarna så när det blåser o vajar i den gamla stugan rasar det lite dam från väggarna...super jobbigt!!)
 
Jag VET att det inte ska va så varmt, vet igentligen när man ska börja baka....MEN lik för..... så brukar jag alltid ha bränt många kakaor...många som blivit svartare längs kanterna ......
MEN IDAG BLEV ALLA PERFEKTA!!!!!! ?????
 
Jävligt goda desutom :)
 
Kanske var det för att jag fick vara där alldelens själv i lugn o ro, ingen att prata med och ingen att lyssna på :)
Lill bagarn som jag skull få hjälp utav drog me morfar o körde lite grävare ist :)
Dom kom och fikade lagom till jag gräddade sista, elias fick förståss göra en egen men den hamnade i soporna utan hans vetskap :) hehe.
 
Tror det nästan blev 40 kakor, gott att ha i frysen :)
 
Sen låg vi (jag sandra o elias )på golvet och myste, jag var rätt less i ryggen och vi kliade varann sen spelade elias gitarr och showade lite :)
 
Middag bestod av potatis, köttbullar o sås, toppad me lingon samt salt gurka ....mmmm
 
Sen blev det krans tillvärkning.... ska bli fint att sätta på dörren! jag william o sandra gick i skogen och samlade ris....elias följde pappan ner till sjön och spikade lite!!
 
Nu har jag nattat barnen, sandra kom o sa att hon mådde illa.....hmm, kanske för många mjukkakor :)
 
Gud va skönt att få vara LEDIG några dagar på rad...... LEDIG imorgon :)
Lite städning och krans tillverkning samt stallet står på shemat imorgon!!!

det närmar sig bak!




Äntligen en dag utan regn....

Så underbart härligt att det inte har regnat idag..... det finns ju så mke man kan göra och vill göra ute!!!
Idag har jag och Elias skjussat hem lilla shettisen wilma. vi tackar för att vi fått haft henne hos oss trots hennes tjurighet har sandra haft nytta av henne :)
 
Gjorde stallet och spånade när vi kom hem sen lite lunch och sen ut igen, vi hämtade gran och tall ris samt en liten gran, planterade ner ljungen vi köpte igår och gjorde så fint på bron :)
Nu är det bara en större tall och gran som saknas som vi ska brevid pippimaten.....
 
Sen hjälptes vi åt och kärrade ved till bagarstugan där det ska bakas mjukkakor imorgon :) Jag och lill bagarn!!
 
Sen kom dom stora hem och sandra hade kompis me.... lek o bus och jag damsög och städade övervåningen, bytte sängkläder och elias fick en ny bäddmadrass igår så den har kommit på plats oxå.... säng och sova skönt, tycker jag är så viktig även om man är liten o lätt......  nu sover vi alla skönt i detta hus :)
 
sen kokade jag potatis till mjukkaku degen så är'e gjort :) spagetti o köttfärsås till middag och elias satt kvar till sist och tog en portsion till :) så söt kille!!!
Lastade Embla och åkte till ridskolan, sandra lånade Blackis och var jätte duktig. jag hoppade lite me embla och hon var faktist duktigare än jag vågat hoppas på :) men pga hennes oerfarenhet och att hon inte har kondis så var vi bara me en liten stund. hon har ju aldrig varit i ridhus men hon var så duktig :)
 
Hemma....soffan.... hemma......soffan.....så jäla skönt!!!!!!!!!!!  
snart dax att sova:) lite fika först, eller en banan kanske ;)
 
Är ni sugen på mjukkaka- välkomen o fika imorn :)

Inget godissug...

2 veckor :)
Jepp, och nästan inge choklad heller :)
 
Fan va jag e bra, nu ska jag ta en banan!!!
 
 
 

storhandling


jepp,1500 kr fattigare men inge onyttigt, massa kött ost o mjölk ;)

oj vilken dag, man blir trött... skriver mer imorgon !


Hej!


bad hair Day... mössa på och på väg till stan!


Jäla skit väder!!!

Oj, vad det regnar... denna sommar och höst måste ju gå till värdshistorien ?
Det har typ regnat idag!!!!
 
Men lagade lite tunnpankaka på fm (morgondagens middag)!!! sen blev det wåfflor till lunch och jag glömde ju säga att jag drog en liten sovmorgon :) halv 10...hehe, fasiken va skönt!!
Sen var det stallet och dra på trissor vi klarade oss undan regnet när vi for ut i skogen.
sandra red Embla och jag silver , mysigt och båda hästarna var snälla.
 
Mockade och donande på i stallet sen blev det tvättstugan och källaren som fick sig en omgång.
städa bort i bagarstugan så vi inte får oväntat besök.... ska försöka baka mjukkakor på torsdag tänkte jag!
Lagade fläskfile me klyftpotatis till middag.
 
Rensade och städade min garderob...hehe behövdes!!
Nu ryms det mer nytt ;)
 
Mys me sandra o elias. Nu sover alla små, jag o tomas har kvälls fikat!
Nu ska jag surfa runt lite innan jag ger mig för dagen :)
 
Imorgon blir det 15.½ timmes jobb!!
 
På tisdag blir det återbesök på barn3 för william och alltså lite shopping!!
 
Ha en bra start på din vecka!
söta kaniner på liseberg va????
 

 


Lördag!

Nä hä.... jag har jobbat idag :)
Men har bytt lite så jag fick sluta kl 4 men måste dock jobba nästa lördag oxå 16-24 :)
 
När jag kom hem blev det pizza bak i bagarstugan, super gott men eftersom jag drog i mig en halv chips påse på väg hem så åt jag inte så mke....Hmm.... jo men det är LÖRDAG!!!
 
Sen skyndade jag ut och red lilla embla på banan. gick fin fint!
väldigt grön, men snäll, lite svårt att ställa höger men det kommer!!
 
Jag har beställt lite nya ponnygrejer bla .
som jag hämtade ut efter jobbet
men måste byta stl på några grejer...... suck!
 
Sen har jag njutit av ett glas rött eller kanske 2 :) och lite nötter samt trevlig sällskap :)
Nu ska jag zzzzzz
 
puss o kram!

Igår!


Välkommen till stall sjöbrånet EMBLA!

Vi har henne bara till låns i 4 veckor så får vi se sedan. hon är rätt grön på ridfronten men SNÄLL!!
Har filmat första ridpasset idag så vi har nått att gämföra me om nån vecka :)
(sandra kallar henne Emma!)

Har jag visat er denna sötnos?



saknar dom små.... mys morgon imorn :)

Jobb jobb jobb

Vad gör ni idag?
 
Jag är på jobbet :)
 
Vilken är eran favorit ?
Min är med frystorkade jordgubbar i....Mmmm

En snabbis....

Jag lever.... men  det är det enda :)
 
Trött tröttare tröttast, det är va jag är så nu ska jag soooooova!!!
Hela natten hoppas jag.... inatt blev det inte så många timmar av dom 6 timmar i sängen jag skulle få så var det lite hajkon tajkon då Tomas jagade en FET fluga som höl på att störta i taket hela tiden....As jobbigt sen kommer lill knatten ..maaaammma... eller förs gosade han me kisse som låg på golvet i hallen sen mammma jag är hungrig.... jag låsades inte om honom och han gick till sin far..... hehe, men han tystade ner jhonom och bad honom lägga sig så han låg och blippade på min läpp..... zzzz Jo jag är trött!!!
 
Imorgon är det 'bara' 15½ timmes arbets dag....jippi!!
 
God natt :)

Vet ni vad!!

Idag har det gått en vecka utan godis.... Hurra va jag är bra!!!!
Och sugen är jag inte ens.....men det är ju för att jag tillåter choklad- livets goda

Ida!

Vi vill ha lite fina bilder från hopplektionerna du tagit på mig /// sandra

Tårögd....

Jag håller på i loppis lådorna, har bokat bord i hällnäs den 27oktober.... Ska spara sånt som jag tycker är värt att spara åt min syster (jag tycker det börjar va dax snart ;)  men sen är det ju så mke raat.... som jag skulle vilja bli av me... alla williams större kläder är ju på förvaring åt elias men sandra har ju en hel del kläder som hon haft.... så är du i behov av tjej kläder i alla dess storlekar och färger har jag lite på lager....
 
Nå väl , varför tårögd heten då.... jo förut har jag gjort en stor rensning på vad jag ska spara från barnen var bäbis att ha kvar själv och som dom kan få när dom själv får egna barn om det nu sker.... men nu hittade jag fina kläder som william hade då han var pytte pytte bäbis och jag fattar inte att jag lagt dom i ''loppis'' lådan.....
 
Dom hamnar i ''idas'' låda :)
 
Det är så många nära som är gravida, nästan så man blir liten sugen själv.... NÄSTAN....
 
Nå väl, nu måste jag rusa till jobbet..... har hunnit städa hemma, lagat middag och ridit ett ordentligt dressyr pass på silver. fin ponny!!  skjussat tomas till jobbet och tagit en promenad men inte frisk ännu..... host atack al'a stor när jag kom in....suck!
 
Lite jobbigt att jobba sen kväll ikväll och börja 8 imorgon..... sen ridskola och på torsdag jobbar jag 8-23.30......
Jobb jobb och åter jobb.... Länktar till fredag- då är jag leeedig!!
 
 
                    xoxo
 
 

Måndag!

mys mojs morgon har JAG och Elias haft, stallet och lite middagslagning. lite skogs promenad innan JAG åkte till Vindeln,handlade och skickade hem varorna Me Tomas. nu jobb :)



RSS 2.0