Äntligen Höstlov!!

Hej å hå.... trots jag trivs på jobbet är det aldrig kul att jobba helg och vara borta då resten av familjen är hemma..... men att tänka posetivt är min grej och jag tänker väl då på ob'n istället ;)

Kom hem till william idag så vi fick lite kval, tid tillsammans , passade på att göra lite läxa o snacka men gud... den lilla aktiva killen håller på att bli en lite mer oaktik soffpotatis....om han får ;) men va ska man hitta på en sådan här dag utan kompisar o allt..... vi drog iaf till vindeln och tandläkaren, en mjölktand fick lite hjälp på traven att komma sig ut, sedan åkte vi å handlade.... mke o dyrt blev det ? varför då?  kanske detför vi typ köpte 7 påsar olw och en back dricka...HAHAHA, jo men william ska ha fest på fredag och sen är det pizza bak o fest i bya huset på lördan..... därav lite väl mke olw :)

sen fick william välja precis va han ville att vi skulle äta för middag idag..... japp, det blev fryst pizza från ica, det var typ.....super länge sedan vi käkade sådana, det var faktist ganska gott!!!  kanske blir någon fler gång framöver när fantasin tryter......

Hämtade änglarna på väg hem och åt sen middag,  sen har jag haft all uppmärksamhet på barnen, vilket jag älskar... typ bara att ta sig tid att ligga i soffan me sandra medans hon tittar på tv.... klia lite på varann osv... men sedan satte rastlösheten in och jag var tvungen att hitta på någe :)

Jag o sandra bakade lite mandel o choklad biscotti.... tror dom blev goda, dom är på kallning nu så lite provsmakning senare :)

Den minsta sover.... nu har jag bestämt mig- inge mer liggandes med honom....(ja det lät ju bra, men inge mer att ligga i sängen när han ska somna...) i lördas när jag la honom var det grin o skrik men ikväll gick det bra.... skulle jag skriva men sandra kom upp och var trött o grinig och lite väl högljudd så han som precis somnat vaknade och det blev väldans hysteriskt ett tag....från båda!

sandra tycker det är så fruktansvärt orättvist att william börjat få va vaken lite längre än henne nu men samtidigt skilljer det 2 år imellan dem ???

HUR GÖR MAN ?? dom har alltid gått isäng samtidigt hitills så jag förstår henne.... men william växer ju och blir äldre..... morgondagens bekymmer :))

köpte lite brie ost idag... tänkte det skulle va gott me lite ost o kex o kanske ett glas vin så här då jag äntligen är ledig... men nu kände jag inte alls för det, får bli en annan kväll helt enkelt!

sen köpte jag granat äpple men kunde inte köpa glass för hade ingen kylbäg med... får oxå bli en annan dag men oj va det ska bli gott..... 

hittade en insperations bild.... har just fått sandra och är på bb....
shit va stor jag var...heeelt horibelt!!!

och idag :


en till suddig....

ja ja... allt för idag!!!

puss o kram

hämtade hem en liten kanin från fritids id...

imag0297 (MMS)

hämtade hem en liten kanin från fritids idag....


YES... barnen kan det här med att ställa om sig till vintertid :))

Igår precis då jag kom hem kom en balja med kött.... jo tacksamt, absolut men det var ganska jobbigt att ställa sig o ta itu me köttet samtidigt som jag lagade efterlänktad lax till middag!!!

Mys kväll för hela slanten, trots att lillebror var en smula trotsig typ, kissade på pottan och hälde eller kastade pottan....lagomt bra -not!  blev en arg mamma och en lessen pojke som åkte isäng!!!!

Halv 8 igentlig tid... alltså halv 9 vintertid kom alla 3 barn tassandes :)  dom kan verkligen ställa om sig :) ja mena det har väl typ aldrig hänt att dom annars sover så länge i dessa dar !!!

Idag har vi satt upp ute belysningen hemma :) nu får snön gärna komma!!!

Snart drar jag och barnen på badhuset, ska bara få i dom lite lunch :)
sen jobbet.....blä, men snart en vecka ledigt!!!! jihooo - höstlovet väntar!!!!

Trevlig söndag på er!


från ett jobb till det andra...

imag0296 (MMS)

från ett jobb till det andra...


Wiiiiiii........................... Strax...

Wiiiiiii........................... Strax på väg hem, ska bli sååå skönt att komma hem till go skitarna, att man kan bli så beroende av dem :)


stl. 36/38.............................. ....

imag0295 (MMS)

stl. 36/38.............................. ....... någon som vill köpa en fin tröja, den var nämligen fö stor ??? nä måste byta den men har dom så stora stl att jag måste ha 34?? ja ja, den svarta tröjan var bättre, inte tait men en bättre modell så det gör inte så mke att den är lite stor!! kanske dax att sluta klaga på att jag e stor :) länktar hem.....bara 21 timmar kvar på jobbet ;)


Äntligen fredag...

...eller hur ?

Några timmar ledigt mitt på dan så jag har passat på att gå en lång promenad, duchat hos mamma och käkat lunch, nu har jag en timme kvar innan jobbet ropar igen.... men jag hade helldre spenderat dessa timmar me barnen :)

Nå väl jag gick in en snabbis på top shop i vindeln och det var ett tag sen jag var in där men blev posetivt överraskad då jag tyckte dom hade väldigt mke fint.... dock dyra kläder men om man ska ha nåt speciellt kan det ju va värt att kika in dit!!

Ringde och kollade me ellis dagis om hur det gått på fotograferingen, hade farhågor om att det inte skulle gått så bra, men det hade det!!  han hade skött sig...phuu!

Ha en trevlig helg, nu ska jag öppna paketet från kapphal....bild kommer senare :)

dagens lunch! gött efter en härlig lång pr...

imag0291 (MMS)

dagens lunch! gött efter en härlig lång promenad runt Vindeln....


dagens middag.......... kyckling gryta Me ...

imag0289 (MMS)

dagens middag.......... kyckling gryta Me ris, och självklart sallad som saknas på bilden ;)


Sandra går runt hemma i ett par inner skor...

imag0290 (MMS)

Sandra går runt hemma i ett par inner skor från ett par vinter kängor hemma... idag hittade jag dessa som hon får ist, dock kostade dom 300..vilket jag tyckte va lite väl dyrt! men men, kanske går att sälja på loppis sen hon vuxit ur dem om hon inte nött sönder dom helt :)


extra jobb!

Åker snart och jobbar extra.... blir en lite längre jobbar helg, tyvärr men när man ser lönen som kom in idag så åker jag med ett smile på läpparna gärna ut på extra jobb :)

Tog ett urin prov på ellis i morse så jag ska åka o lämna det på vct sedan så får dom kolla det.... det kanske bara är trångt i urinröret oxå och att när han hållit en stund gör det ondare ??  så svårt när dom små får ont och inte riktigt kan förklara för sig.....

Nå väl, hästarna har fått sitt, middagen är lagad. jag har vilat och är nu pigg (? not!!?)
Och jag länktar redan till på lörda em då jag får träffa mina små nästa gång....

Hatar detta dis regn som råder över oss idag!!!  hade tänkt me en promenad idag me men den får vänta tills jobbet, om det nu inte börjar att regna mer....  jaja, imorgon har jag timmar på dagen och stannar kvar i vindeln så då ska jag passa på att gå på långpromenad :))

Ha det gott, puss o kram!

Hej i kvällen!!

Bonde söker fru..... mitt favo program just nu :))
vilket är ditt??


Haft en underbar dag med mina älsklingar idag :)
sandra red silver på en promenad idag, blivit så hårt i backen så det blev mäst skritt o lite trav, ellis hängde me i vagnen... och jag fick lite motion!
sen vart sandra så fruktansvärt sur på mig men efter hon ridit så fick hon fixa allt själv... hon e ju lite bortskämd denna lilla dam, så nu gick jag ut till solong o pysslade med honom i hagen.... gu villket bi det var i stallet men jag vet ju att kon klarar allt så det är bara av lathet hon var arg!!

Elias har ätit som en häst idag.... frivilligt ?!?

elias har oxå börjat säga att det gör ont då han kissar men det har bara vart en gång på dan...?? han kissar ju lite fler gånger så varför gör det inte ont alla? kan det vara urinvägsinfektion??  hm... måste kanske kolla upp det!!

Nå väl, nu tv en stund till sen natt!!


dagens middag.... barnens favorit!!

imag0287 (MMS)

dagens middag.... barnens favorit!!


rätt söt kille!! Han orkar vara vaken då ...

imag0284 (MMS)

rätt söt kille!! Han orkar vara vaken då Han kliver upp strax efter 6, och är på dagis hela dan (utan att sova) men att va hemma Me mamma o Sandra en dag, det tar knäcken på lillvännen....


efter misslyckat brödbak så njuter jag av ...

imag0283 (MMS)

efter misslyckat brödbak så njuter jag av en underbar promenad!!!


En snabbis....

Haft en bra dag!!

Fick me mig mannen ut på promenad i kvälls mörkret... är lite mökrädd för att gå själv...haha, stjärnorna glittrade såååå underbart vackert saknade dock månen ? vart är den ?  saknar oxå lite snö som gör det hela lite ljusare!

För er som inte vet så snackar vi skog.... enskild väg... några få gatlysen en bit sedan är det naturens krafter som leder våran väg :))  Landet älskar landet!!

Imorgon är det TOMT i kalendern.... mys dag me andra ord, desutom e sandra ledig så jag får två underbara att gosa me.... tror vi ska baka lite!  Ridning och så vill dom säkert hinna va me farmor en stund oxå.... perfekt för då hinner jag gå rundan :))) 

Vad består eran onsdag av?

sandra har tagit kort på sin kanin stampe :

Sitter under filten me brasan sprakande.....

......och mannen jobbandes i badrumet....HAHA PRECIS SOM DET SKA VARA VA ?????

Idag efter hemkomst, städning och hästarna åt jag lite lunch sedan tog jag mig i kragen och tog en härlig promenad.... william kom hem o vi pratade om hans dag och han fikade sedan så åkte jag o hämtade dom andra barnen.... åkte hem o lagade korvstroganoff o bulgur, var ett tag sedan vi åt det och det gick på ett kick då barnen tycker det är smaskens :)

Sedan var william me ellis en stund och jag o sandra åkte mot vindeln för ridskolan, sandra fick rida furukolla idag och det gick bra. hon galopperade flera gånger :)

Dimma, dimma och dimma..... gick knapt att se stundvis och 75 km var maxfart.... suck!!

Men nu hemma och barnen sover efter en ägg kvällsfika, jag ska slappa resten av kvällen :)


Har jag berättat att vi letade åt en rissla i helgen dock var det en skena som ruttnat upp så den måste vi laga.... så kanske innan jul förhoppnings vis, tänk va mysigt att åka rissla kring julen  :)))

Ikväll så fick ellis pellis ett utbrott när han skulle få på sig pyamas och gå o sova och då kom jag på att det var jätte länge sedan han hade utbrott nu... vilket är väldigt skönt !!!

Imorgon blir det utbildning på fm, sen ska jag o kidsen mysa :) kanske lite stall oxå :)

Ha en fortsatt trevlig månda kväll!!!

vecko handling , tror ni vi klarar oss? ho...

imag0282 (MMS)

vecko handling , tror ni vi klarar oss? hoppas det iaf... ja lite lax o potatisbullar är redan i frysen...


ellis o Sandra hade egen mys middag i lörd...

imag0275 (MMS)

ellis o Sandra hade egen mys middag i lördas........... ... Idag kom älskade syster o Erik för att hjälpa oss att komma igång Me badrummet, jag åkte dock kl3 till jobbet så det ska bli spännande att se hur mke dom han innan dom gav sig...iii kommer att bli sååå bra!! Gu va man får mke tid över få barnen håller på att bli stora... Länktar hem... Imorgon hoppas vi på sool!! Hoppade du haft en bra helg...puss


hallen är numera ett favo ställe, skulle b...

imag0281 (MMS)

hallen är numera ett favo ställe, skulle bara ha rymts en fötölj så man kunde sitta o mysa där oxå :)


lite mer från hallen...

imag0278 (MMS)

lite mer från hallen...


ute på kvälls promenad... alla är Me!

imag0277 (MMS)

ute på kvälls promenad... alla är Me!


Sandra lagar tacos till middag!

imag0268 (MMS)

Sandra lagar tacos till middag!


Rävjakt....

Imorse när jag åt frukost och tittade ut genom fönstret så såg jag borta på en åker först kom det ett skuttande rådjur... sedan ett till, sedan ett som gick sakta men sen såg jag att det sista var nämligen en räv som var på jakt... undra om han fick sig något morgon byte eller :

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET OCH HA NATUREN SÅ NÄRA!!!
Rödräv


Årets första snölyckta är gjord.....

Snön låg fint på backen när vi vaknade, jag sov dock i källaren alldelens ensamen.... vilket gjorde att jag inte sov så bra under hela natten men jag skulle provligga på bäddmadrassen som william fått ny, vill oxå ha en ny och det kan ju va läge att veta om den duger lix då man ska köpa nytt..... men tror den var bra och hoppas det inte var derför jag inte kunde sova.... ska släpa upp den till min säng i natt (antar att wille inte kommer hem idag ? det brukar vara så...) så får vi se om jag sover bättre då..... alltså i min egen säng.... att man ska va så jäla kräsen om vart man ligger!!!!

ja iaf så fick jag två gosande ungar i sängen vid 8 , det va så mysigt!!!  som sa att det va snö ute, så vi skyndade upp o käkade frukost sen så klädde vi på oss och gick ut, det blev en snölyckta så nu lyser det fint om kvällen!!!

ellis syklade en sväng men det klibbade fast en hel del under däcken....

När vi kom in satte vi igång att baka en kladd kaka, så om du är fika sugen mitt på dan så är ni välkomna :)

Nu ska sandra gumman spela en stund på datorn medans jag ska lista ut vad vi ska käka till lunch....

Fredas myyyyys!!!!

Vilken mysig fredag vi haft!!!!

Först var jag super efektiv på fm, han greja klart på toan, tvätta o ta hand om den rena tvätten, ringa flera samtal, betala räkningar på endast 30 papp... jätte kul!!!  torka golvet 2 gånger (trots att jag gjorde det igår!!!) japp har man en liten naken skrutt här hemma som är uppe i lek och inte hinner på potta så blir det lätt så.....

Hästarna fick sitt och sen när wille o sandra kom hem fikade vi sen passade dom ellis och jag målade golvet uppe i hallen innan vi åkte till vindeln!!!

jag har för första gången skickat eller reklamerat en chips påse.... japp vi skickade till baks den till olw så får vi se vad som händer.... den var nämligen utan salt.... då menar jag helt UTAN salt... Hoppas vi får 10 tillbaks :)))

Ivindeln hälsade vi på älskade mormor sen åkte vi och åt skräp mat och sist badhuset.... jag simade o simade... phu, barnen tvingade jag oxå att simma lite innan det var fri lek!!! 

Glass sen lämnade vi av william me mormor o morfar innan jag o sandra åkte hem.... Nu är vi TRÖÖÖÖTA!!
IDOL och lite fredas mys men sängen är nära...

puss o kram

Gaaaaa....

Hade beställt nya mattor... en till rummet och två till sovrummet, på varsin sida om sängen.... men blev sketa besviken då dom inte alls var som jag trodde!!!!   pruuuut!!!!  om jag då kom ihåg vart jag beställde den runda fina mattan jag har, för det är likadana som den jag vill ha!!!!

IKEA- någon som ska dit ????

Måste ha några grejor därifrån för att kunna fullfölja hela fina hallen!!

sandra är alldelens extas och tycker det blev sååå fint :))


Ja så målat är det jag gjort idag efter jobbet!!! ja hästarna han få sitt oxå :) 

Sen städade jag som vanligt oxå, damsög o torkade golven.... men det är lite otacksamt att när mannen kommer hem så hinner han knapt va hemma 15 min och man måste fram me dammis igen... suck!! 
jaja, husmor o städerska är väl mitt kall.....

ikväll så var det gitarr spel med william och läx läsning.... sandra fick spela på datorn ett tag!
Tomas har vart i badrummet o grejat, nu ligger dom små och länkter till i morgon kväll då det blir badhuset igen :)
sen stannar william över hos morfar!!

HELG... hörrni det är HELG nu :))))   Ledig dessutom... ja enda till på sönda em då :)))

Ha det gott och ni, hör av er om ni vet någon som ska på IKEA!!!!

hallen börjar ta form, blir så bra, lite g...

imag0265 (MMS)

hallen börjar ta form, blir så bra, lite guldiga lister och ett varv måla till på golvet + den runda mattan...


hittade kristallkronan i ett annat hus, tu...

imag0264 (MMS)

hittade kristallkronan i ett annat hus, tur man har lite samlat !!


naprapaten idag!!! har ju haft ont i rygge...

imag0257 (MMS)

naprapaten idag!!! har ju haft ont i ryggen flera där så äntligen idag bröt Han till den men frågan är om det blev bra? målat har stått på mitt schema ...blir förhoppnings vis bra när det är färdigt... imorgon blir det golvet :) hästen hostar, måste ringa vet imorgon , suck!!! ellis grät imorse då jag lämnade på dagis , det gör så ont i mamma hjärtat... ville bara ta Me honom... Lill puss gurkan!! nä nu sova lite kanske...känner MIG dock piggare idag än igår.. jippi, puss puss


SMS-inlägg

imag0256 (MMS)


SMS-inlägg

imag0254 (MMS)


snyggingen!

imag0252 (MMS)

snyggingen!


Tisdag!

Såg mitt inlägg som jag skrev i går kväll inte kommit me så här kommer det  :

Sandra var super duktig på ridningen idag och vågade tillo me galoppera :)))

Efter handligen i morse så åkte jag hem och började med att klippa gräsmattan... sen lite lunch, och jag började måla med penseln i hallen, typ runt dörrarna och över dom blå fåglarna!
Lagade dagens middag, spagetti o köttfärsås!'

sen red jag solong i skogen och första jogging turen :9

lastade silver och åkte o hämtade barnen, drog till vindeln och tomas hämtade ellis och jag o sandra åt lite midda hos mormor innan vi åkte ner på ridskolan :)

Hemma så var det natt och tv en stund för mig innan sängen kommer o tar mig!!!



Idag så , fan va trött jag är.... förkyld ? halsontet försvan på bara en dag i torsdags men sjuuukt trött o i morse även snorig.... lat fm me ellis i soffan sen fick jag ett ryck för att ligga still är inte riktigt min grej.... klädde på oss o tog ellis i vagnen och gick runningen i lätt dis regn, helt ok väder att gå i och skönt me frisk luft ända tills halvvägs då det började spö regna :(  motvind, spöregn och gegga att styra vagnen i.... inte min dag!!!

monterade ihop en hylla till kontoret som vi köpte sist på ikea... ellis hjälpte sin mor att skruva... hm!
Lunch och sedan målade jag lite i hallen....
dö trött på em och la mig på soffan o vilade innan middagen lagades, det blev köttfärs biff, ägg o potatis!
sandra läxläsning och sedan hela familjen klipp.... nöjd och det blev bra, man måste förståss va suuuper snabb me ellis, typ  4 minuter sitter han still.... men idag så fick jag köra maskinen på honom :) duktig kille!!!!

duchade bort lite hår och ellis var mke snabb upp på övervåningen och tyvärr så ville han måla lite på sitt rum, så det blev lite vita ränder där fint på tapeten :/ han har alltid varoit en snäll o lydig kille men nu bara för vi pratade om att han inte vart så trotsig så kommer det väl nu då..... suck!!

Nåväl, nu ska wille ligga me ellis så han somnar...hm lär väl gå si så där 2 sekunder innan det blir livat i holken...
imorgon är det onsdag och barnen ska på dagis /fritids.......ska hinna göra bort lite innan jobbet!!

på återseende, kram

jodu...

...vi lever :)
har bara haft fullt upp denna helg så jag har inte ens hunnit starta datorn :/

har igentlgen inte tid i dag heller, nu ska jag laga dagens middag innan en ridtur på solong sen åker vi till vuindeln för sandra har ju lektion....

på åter seende, kram kram


Plask o bad!!

OJ, vad vi badade..... tillo me jag :)
Ellis därimot tyckte det var kkk--kalt, och jag håller ifs me me men tvingade mig att vara i och träna med william och sandra, sandra var mke duktig och simmade från lång sida till långsida :) william hamnar rätt fort i trams , han som skulle behöva träna så han orkarde simma lite längre än han gör idag!!!

Idag så , jag älskar att få kliva upp me dom stora, skicka iväg dem till skolan och sedan krypa ner i sängen o bara titta o höra ellis andetag..... det hände både i dag och i går och det är lycka för mig!!!

sen har vi lekt, lagade en kyckling paj till lunch och sedan sov ellis i 1½ timme och jag passade på att göra stallet o gå igenom post, betala räkningar osv.... sen kom william o sandra hem och vi fikade blåbärsmuffins sedan åkte vi till vindeln, handlade lördags godis och sedan åt vi på kina, jätte gott! sedan badet i 3 timmar... phu, glass innan vi åkte hem och direkt upp i sängarna.....

,nu spelar idol i min bakgrund.... imorgon måste jag åka till skellefteå för att hämta hem kaklet!!! får se om jag åker själv eller om jag får med mig några familjemedlemmar......  ja just, först ett möte!! almenackan full som vanligt!!!!

Kram på er!!


fredas lyx, kyckling paj till lunch! ikvä...

imag0250 (MMS)

fredas lyx, kyckling paj till lunch! ikväll blir det badhuset Me hela fam o lite vänner... trevligt!


Nu...........

............bryter det ut!!!
det har legat o pyrt i 2 veckor medans barnen har bytt av varann............

Väldans ont i halsen i kväll.............. Go natt!!!


Halva veckan gjord!

Igår var vi ju i staaan och ellis pellis var väl typ överallt  men han var snäll och lydig oxå.
shoppade inte så mke då jag igentligen har shopping förbud resten av månaden....
Men istället fick jag ju leta fina kläder till mammsen :)  nu kan hon inte komma o säga...ni vet : har inget att ta på... när hon ska va fin, för det har hon visst :)))

hemma blev det middag hos farmor och sedan stallet med alla barn runt om kring :)
Nattningen var min och den blev extra MYSIG då lille ellis höjde huvudet och tittade på mig då jag låg brevid honnom : älska dig mamma.... med dom sötaste godaste orden i munnen och verkligen mena det..... åååå äälskar den där lilla myyys prutten!!!

I em hade sandra me 2 kompisar hem.... snacka om livat o lite uppskruvad har det vart här hemma , nej det har gått bra och dom är båda intresserade av hästar så det har gått bra. ridning och massa lek...

Nu är jag som vanligt heeelt tömd på energi, orkar inte lyfta ett finger... vart är min energi som jag brukar ha??

Tling pling!!!



lilla gubben i lådan... en spännande dag p...

imag0236 (MMS)

lilla gubben i lådan... en spännande dag på stan!


inte för trång säger ellis när Han provar...

imag0235 (MMS)

inte för trång säger ellis när Han provar...


Äntligen Måndag!!

Japp, äntligen leeeeeedig i 1 vecka!!!!  sååå skönt men vila... nej nej, hela veckan FULLSPECKAD som vanligt :)
Men det ÄR ju mitt liv - fullt av aktiviteter o full fart!!!

Idag handlade jag och köpte färg till hallen dår uppe, + mer golvfärg för det är bara målat 1 varv så det ska målas minst ett varv till... sen ska det lila på väggarna bort och det ska bli vitt o ljust!!!!  När hinner jag det då?

Sen hem och städade stallet, red och skottade gegga ur hagen... fan va det gegat ihop sig där ute nu i höst när det regnat så mke.... man kanske skulle ha kört dit någe matrial typ sand...... ja ja någe annat liv kanske!

sen han jag städa sandras rum och dra damsugaren uppe.... innan jag lastade silver och åkte o hämtade sandra o elias, vi åkte till vindeln, tomas kom å hämtade ellis och jag o sandra käkade middag me mormor innan vi drog ner på stallet och sandra hade ridlextion, hon var duktig och silver var pigg som vanligt!!

Hemma och med hästarna i hagen så spelade william lite gitarr för mig, jag o sandra duchade och sen läste jag ur kvällsboken, skattkammarön som för övrigt är lite läskig sen la jag mig me ellis och han somnade så sött....

Nu softar jag i soffan med ett äpple mellan tänderna och snart ska sängen uppsökas :)

Imorgon väntar ett stads besök me ellis o mormor.......

sooov gott!!

Elias hjälper Aslan att äta....eller!!


Sandra skapar, fin snigel va? nu strax mo...

imag0226 (MMS)

Sandra skapar, fin snigel va? nu strax morots kaka till fika sen jobb, trevlig söndag!


mys morgon, 3 naken fisar och brasa i kami...

imag0225 (MMS)

mys morgon, 3 naken fisar och brasa i kaminen(4,jag är oxå byxlös :)


Hej hallå lördag kväll...

Jobb, jobb jobb..... först på borta plan och sedan på hemma plan!!!
började med att städa undan här hemma, damsuga och sandra torkade golven.... sedan lagade vi super god casler/potatis gratäng.

Kvällspromenad med alla familje medlemmar en bit sedan gick jag en bit till i lite raskare tempo :)

Efter lite mys så ligger äntligen dom stora och jag ska poppa lite popcorn :)

Fortsatt trevlig kväll :)


härlig kvälls promenad..

imag0224 (MMS)

härlig kvälls promenad..


Äntligen fredag!!!

Men lillebror är jätte hostig o tät i näsan på morgonen så jag bestämmer att han får vara hemma från dagis...lillvännen!!

vi myser, det stormar och regnar ute..... blä för denna höst! Ingen (fan) ridning idag då jag blir inne med lillebror.... vi har ist stått länge i duchen och sett tv, tänker inte dra damsugaren utan låter mannen göra det i em :) lite fördelning ska det väl vara??

Nu blir det lite lunch, jag är hungrig!! sen åker vi mot vindeln där tomas får ta över lilleman, kanske han har turen att åka lite traktor en stund innan han lessnar....  men ibland måste man vabba, alltså avstå från arbetet för sitt barns bästa!!  Inte jag , inte...nej nej :) haha, jo men skulle viljat börja lite senare men ingen som kan jobba antar jag i 2 timmar så det är bara att finna sig det!

Ha en trevlig helg så höres vi - puss o kram!!!

Såå trött!!!

Hur kan ma va så trött som jag är idag ???

Orkar verkligen inte ta för mig nått.... fan, höst depp som kommer smygandes ?
skulle verkligen behöva någe kul nu känns det som.... nä ist jobbar man helg!! Jippi!!

Har ju jobbat dubbelt så mke i sep som jag brukar... kanske kommer surt efter?  sen ska jag jobba extra nu i november oxå men pengarna behövs!!! så är det bara och det går inte att komma ifrån!!

lagar i detta nu middag till imorgon..... japp, ja vet.... dom är bortskämda den andra hälften av familjen men å andra sidan måste jag oxå ha me mig någe att äta till middag imorn så en taco paj lagar sig nu i ugnen...
till middag idag blir det stuvade makisar och köttbullar....det var lääänge sedan, men gott det är det!!

Jaja, sluta va så anti o deppig....

När sandra kommer hem hade jag hoppats att vi kunde skritta ut tillsammans :)
det förgyller dagen :))

Ta vara på er!


glömde säga att jag köpte värdens sötaste ...

imag0220 (MMS)

glömde säga att jag köpte värdens sötaste orkidéer i dag , så liten o, söt


Puust...

Efter jobb i dag så hade vi personalmöte och efter de åkte jag hem till bästa mammi... vi åt lite (för att vara en onsdag) lyxig lunch, men gott var det!!! sen fick jag någe fint av mamma som jag bara kan säga -TACK till, ÄLSKAR DIG!!!

Sen hämtade jag barnen kl 13 och vi åkte tillbaks till mormor och busade lite innan vi åkte vidare till vännäs och folktanvården för att william skulle göra en rönken på käken eller alla tänder.... sedan gärnet hem och hemma kl17.30 - varmkorv me bröd till middag och alla hjälptes åt så det gick fort att få middagen på bordet, ja tomas är ute på egna äventyr ikväll så vi har fått klara oss själva!!

sedan raskt ut och sandra ville så gärna skritta solong så hon fick göra det .... sen in och jag han damsuga och byta sängkläder i min säng..... kvällsfika gjorde barnen och nu är sagan läst och trollen ligger i sängen förutom att det sitter en liten i trappan och sjunger ??? jodå, han hade gått i säng han oxå... men han sov i bilen mellan 15-,15.45 så jag förstår att han kanske inte kan sova riktigt än... men vi är ju LEDIGA imorgon :)))

så vad gör väl det!!!!  eller ledig, jag har tagit på mig att jobba på ridskolan på kvällen  :)

Känns skönt att ha damsugit när man slår sig ner i soffan och har morgondagen ''fri'' från städ och måsten... imorgon har jag o ellis myyyys morgon :)

Kram på er!

liten tjej skrittar stor häst idag!

imag0215 (MMS)

liten tjej skrittar stor häst idag!


mums... tisdags gott!!!

imag0214 (MMS)

mums... tisdags gott!!!


Härliga Måndag!!

Lite surt att ingen annan än jag tycker att Ellis var duktig på stt cykla efter som ni inte kommenterat.... tråkigt!!



Idag handlade jag innan jag åkte hem efter jobbet.... det har varit lite dyr maträkningar nu över sommaren och vi måste försöka snåla in lite och BARA vecko handla, verkligen planera så allt följer me annars drar det lätt i väg.... okej vi är 5 st i familjen och 2 som äter ganska mke... och mer lär det bli.... men över 6000 krper månad är väl lite väl saftigt.....så mindre godis o dricka kanske ??  haha

Hemma så skruvade jag upp tempot till 110, och tapetserade 4 våder i badrummet.... kastade i mig lunch, gav solong 1 timme- skrittade i 25 min.... in och satte upp 3 våder till i badrummet.... fikade me william som kommit hem, damsög och torkade golven.....

och åkte till vindeln kl 14.45... (var hemma10.45) med silver me...

Lånade köket hos mamma, lagade spagetti o köttfärsås och åt där sen drog jag o sandra på ridskolan och sandra var super duktig och tyckte det var kul att jag var ridfröken!!

Hämtade upp ellis, och hem... lastade ut hästarna i hagen och in - kvällsfika, duch och kvällsläsning nu sussar dom så sött i sina sängar och den stressande mamman kan pusta ut med datorn i knät och ett rent hem.. ska fixa en brasa så är mys faktort på topp oxå :)

Imorgon är en annan dag... då ska jag o ellis myyysa men jag måste åka o jobba på em.... extra, extra :)
Ha en mys kväll nu och pussa på dina nära, alla kan behöva lite omtanke ibland!!


Söndag!

Vilken lugn o härlig dag vi hade igår.... inga måsten utan bara få va med barnen o njuta av deras bus o kramar...
solen strålade vilket var underbart....

Morgon mys, lunch och sedan ute lek... ellis som ni såg tränade på att cykla utan stödhjul vilket jag tycker han gjorde med bravur!!!!!  2½ år... det är rätt bra!! så jag tror att nästa sommar då fixar han det nog själv... han e ju lite kort ännu och når inte ner .... lillvännen!!!

God lax till middag sedan en härlig promenad me fina jossan, skönt att ha sällskap ibland :)

God glass och tv hela kvällen.... perfekt avslutning på en härlig dag!!!

Ellis hostar..... så han kom i morse o hostade i våran säng, stackars liten , tänk om man kunde få den i stället för honom...då skulle jag gärna ha den!!!

Vel fram o tillbaks om vi skulle sätta upp våderna i toan, men efter lite övervägning så bestämde vi att tomas skulle göra det han måste med min bil...typ kolla över ena däcket som kanske är punka på o byta olja och jag tog mig an dom stora barnen och läxa.... så ska tomas förbereda allt och jag ska sätta upp våderna imorgon efter jobbet då det är lugn o ro här hemma..... så svårt me 3 små som irrar omkring och bråkar då tillfälle ges....

Nå väl, nu blir det strax parisare till lunch och sedan ska jag o sandra ut i stallet.....
sen väntar jobb för min del!!

Fortsatt trevlig söndag!!

Duktiga kille!!


Här kommer ett till.... håller ni inte me att han e super duktig!!

middag..

imag0212 (MMS)

middag..


Vilken duktig kille va!!



2½ år och cyklar utan stödhjul..... han cyklade mke, fram o till baks.... ingen hjälm - jag vet!!!!
men jag sprang ju me hela tiden och nästa gång ska den på!!!!


min tjej... vilken mys morgon vi haft!

imag0206 (MMS)

min tjej... vilken mys morgon vi haft!


RSS 2.0