skönt med sovmorgon ?

Igår var en bra dag, möte, gym, tid me barnen och ridskolan!!

isäng tidigt så jag fick en lång natt.... men trött imorse(håller på bli sjuk???) så när jag skickat iväg ungarna så la jag mig på soffan och fick slumra ända till kvart över 8 innan lille bror kom då myste vi och såg lite barntv :)

plockat undan lite och dammsugit men känner att det inte är lönt att anstränga sig allt för mke då jag jobbar  mke i veckan så bätre att städa närmare helgen :)

stallet är gjort och lunchen i magen nu ska vi strax åka mot dagis och jag och tomas ska på möte angående william.....

sen blir det jobb för min del, trevlig tisdag!!


sköna söndag!

Några dar i månaden kan jag faktist vara riktigt lat om jag vill..... idag var en sådan dag då inget stod på schemat och inga måsten så min dag började med att jag tog mig sovmorgon till 9 :)
frukost och sen hjälpte jag både william och sandra med läxan, damsugade och tvättade några maskiner...

Gjorde stallet men sen bara softat och kollat lite internet....

På em var jag så rastlös att jag bara var tvungen att klä på mig och gå ut på prom, var lite kallt (-18) så det blev bara 2 km... men skönt att andas lite friskluft!

Sen lagade jag kyckling och ris  me curry sås till middag...sen har jag....håll i er - sett på tv :) sandra har legat brevid och kollat klipp på youtube!!!  killarna har vart ute och åkt längd skidor :)

Nu har sandra gjort sig klar för sängen och jag väntar in grabbarna så jag kan kasta isäng dom små.... så jag kan fortsätta att göra ingenting!!!!

Fan va skönt måste jag bara säga att jag oxå kan ha sådana dar då jag inte behöver göra nått :)

Imorgon blir det en tur till vindeln, måste på personal möte samt ska jag springa lite.... hemta hem barnen och åka hem innan det blir vindeln igen och ridskolan!!!!

Hoppas din helg vart bra!! sköt om varann :)

Hej mina vänner!

Myyyys måste jag bara säga!!!

Det är guld värt att ha underbara nära som ställer upp för en när man behöver barnvakt för att  gå ut och roa sig :)) TACK mamma och syster yster!!

Massage på wilmas var sköönt men alltid för lite ?? sen upp på hotellet där en överrakning kom :) snälla vänner!!
vi hade ju bokat ett vanligt *billigt* rum men en vän som jobbar på plaza hade uppgraderat rummet så vi fick ett finare rum på 13 våningen, alltså högst upp!!!! desutom mke billigare , TACK TACK!!!

Sen kom vänner och det blev bastu för grabbarna och jag och vanja tog ett glas rött, medans jag fixade iordning mig :)
costas var dagens middags ställe där det var god mat ock mke vin! sen gick vi vidare till allstar och dansade lite men det var sjukt dålig musik....SYND!! men vi gick 'hem' 2 eller förbi max innan :)

vaknade 7....japp, men lyckades somna om tills den andra rastlösa började tända lampor osv... men till slut gick han ner och åt frukost så jag kunde ligga till 9.30.... sköönt!

Frukost sen kom william o sandra och vi gick alla ut på stan, sandra hittade lite rea grejor (ovanligt va!!)
sen åt dom en korv på stan innan vi åkte hemmåt... hämtade elias i vindeln och jag stannade en stund på GYMMET, sprang i 40 min.... det va liite jobbigt så här dagen efter men OJ SÅ SKÖNT!!!
Handlade lite fläskfile till middag innan jag åkte hem och hemma så lagade jag en god middag....

städade undan och gjorde stallet, dushade och packade upp alla väskor!

Nu har jag poppat popcorn åt barnen som har lördas mys till gladiatorierna....även lille bror får äta lite osaltade popcorn och mysa  men han är trött och ska snart i säng!

känner mig lite sliten... att ett par glas rött ska göra en så trött ??
skönt att det är hela 3 veckor tills nästa gång :)

Imorgon finns inga planer!!!!!!  Så SKÖNT!!!!!
Så vi får se vad vi hittar på :)

Pannacotta står i kylskåpet och väntar på mig :)

Trevlig lördagkväll!!


Ajaja aj..

Igår började dagen precis som vi planerat--- i soffan :)

sen drog jag upp mig själv och vi städade hela huset!!!! Fanken va duktig jag va, lite rena sängkläder oxå :)
Blommorna fick lite vatten och sen strök jag ett berg med kläder, drar ur sladden när jag är klar precis som vanligt sen går jag till garderoberna och hänger in ... ellis är med mig och hjälper till sen tar jag fram min tros låda för att sortera den och då kommer lille man snyftandes, Mamma jag blände mig..... lilla hjärtat han på två ögon blick fara till stryk gärnet och bränna lilla handen :(  tur att den var utdragen så glödhet var den inte men alldelens tillräckligt för att det skulle bli bränt i lill handen med så tunn hud.... Ja han rör nog aldrig mer stryk gärnet iaf....

sen satt han i soffan med handen i en burk med kallt vatten för att kyla, det var det enda sköna.... så i 3 timmar satt lill vännen sen var det bra!  jag lurade ifs i honom en alvedon oxå, krossade den och tog en sked med sylt och stoppade in... det gick!!

medans lille man satt och såg tv så gjorde jag en mat paj samt lagade middag.....

Igår kväll så red jag silver.... måste ju rida till han lite om han ska säljas..... 

Idag har jag packat.... att det alltid ska me så mke vart man än ska, klippt mig och färjat håret (själv) gjort stallet och hunnit myst me ellis..... nu är det strax dax att åka, ska bara kolla att allt är me... elisás ska till morfar, mormor.... sandra o william ska till moster.... och vi tar in på hotell i natt, vi ska gå ut o käka med linda, ak, jonas jossan och ulf o vanja..... det ska bli såååå trevligt!! sen kanske vi svänger våra lurviga på nått dansgolv oxå :))

Trevlig helg!!!

Skönt att träna!

Efter en lat fm så var det skönt att lägga på 5 minuter på löpningen sammanlagt 40 min på löpbandet så svetten rann :)

Imorgon är vi leeeeediga!!! vad ska vi då hitta på ?? tyvärr måste vi städa lite....suck men ska försöka hinna mysa med lille man i soffan och va ute och göra det bästa han vet - skotta lite snö! silver och stallet ska oxå få sitt!!

Lääänktar tills på freeeeedag, desutom har jag bokat massage tid innan paryt drar igång.... hotell och kanske hinna me och basta lite....mmmm massa mys!!


Jaha, då var det gjort då!!!

Åkte imorse iväg med barn o häst, dumpade lillebror hos älskade mormor som alltid ställer upp i vått o tort sen åkte jag o solong till vännäs och vetrinär besiktade, den som ville köpa var oxå där och han gick igenom utan anmärning!!!??!! Underbart, skrämmande och väldans fort gick det!!

Hade ute honom på annons i två dagar!?! sen nu efter en vecka precis så är han alltså såld, min fina kille som var den lugnaste häst jag haft!!! till ome tomas tyckte det var lite synd att vi sålde honom just för hans lugna psyke!!!  Ja jag skjussade iaf han till umeå där han nu bor i ett mindre stall med 4 nya vänner!! Lycka till säger jag bara, snyfft!!

silver var förståss lessen att mista sin kompis, han stod inne medans vi var borta men fick sen komma ut i hagen... han var ju en rymmare förut när han kom och stod ensammen ett tag innan solong köptes in så jag är ju rädd att han nu ska blrja smita igen... vi håller tummarna, därimot så ska han få börja stå inne på nätterna så det inte blir så ensamet ute i hagen.... kan ju bli läsligt ute då......

känns iaf konstigt att ha sålt solong!

Hemma tog jag hand om finkan osv sen var det lite soft innan ris o korvstroganoff tillagades!
Läxa, ritning, bus och mockning i stallet blev kvällens aktiviteter samt så damsög jag lite!

Eldar i kaminen och har det just nu riktigt skönt!! choklad moussen står och väntar på mig i kýlen, tänkte vänta på tomas som varit hos frissan ??!! japp, ni läste rätt, ska bli spännande och se hur han kommer därifrån... få se..... det var väl typ .....9 år sedan kanske han var hos en frissa sist! jag har ju alltid klippt honom men nu kände både han o jag att´det kanske var dax att förnya sig!

Imorgon blir vi hemma på fm, sen iväg på olika aktiviteter...... länktar tills på torsdag då blir vi hemma heeela dan och på fredag blir det stan på em!!! Länktar!!

Kramen!

Måndag igen och åter till vardagen....

Det har varit fast det låter hämst, varit så skönt att varit hemmifrå i ... hm, nästan 4 dygn.... händer inte så ofta och händer det är det med familjen.... men nu blev det alltså jobb, tor-fre.lördag sen lite mysigt surr och vi käkade på costas, helt okej och det slank ner hela 3 vinglas.... hoja se hemskt ;)

skönt att ha sovmorgon och ba va på söndan, blev en lång promenad men det  var det enda(nä, stannade till på exbo och gjorde några fynd :)  sen tillbaks till jobb...

Imorse  åkte jag till gymmet efter jobb... det börjar kännas riktigt bra med 30 min löpning nu... kanske ska lägga på några minuter ?? sen lite styrka oxå, skönt att svettas, handlade och åkte hem, käkade lunch, dushade och plockade undan allt jag haft me mig i helgen vilket var ganska mke ?!!

Sen åkte jag och hämtade mina små troll, och gissa om det var nån som va gla att se sin mamma :)

Lagade tjock pannkaka till middag sen åkte jag och sandra till vindeln på ridskolan det var fb hoppning och sandra red krille, en lite större ponny och det gick super bra, duktiga lilla unge!!

Hemma så fixade jag med hästarna och kopplade hästfinkan som förståss hade frysigt... imorgon håller vi ALLA tummarna va!!!! 

Nä om man skulle stoppa någe i magen och sen krypa till kojs... är trött efter en lååååååång helg!!
skönt att nästan va ledig i veckan... nästan iaf!

Hur har din helg vart ?

Jobb jobb jobb................. ...... Och...

Jobb jobb jobb................. ...... Och trött fast samtidigt tränings sugen??? Hur går det ihop? Men strax dax ätt ladda om för snart middag och kanske utgång ikväll om vi känner för det...länktar! Ska sova i stan ! Höres'


Oj vilken dag!

Hej å hå vilken dag det blev!

Gick ut innan nio och red solong ??!! japp, du läste rätt!
sen in och badade barnen sen kom älskade lina med ixa (dalmatin) vi myste och surrade och barnen busade med hunden....jätte roligt!
vi fick i oss lite lunch och sen gick vi ut... jag hann tillome skotta av ridbanan lite me traktorn, fikade sen åkte lina hem och samtidigt kom det speckulanter på solong så farmor kom över och var med barnen medans vi hade solong ute på banan.... 

dom vill köpa honom om han går igenon vetrinär bes....

sen lagade jag middag, visste inte vad jag skulle hitta på så gjorde en paj på rester... bra gjort!

Packade lite kläder och hjälpt wille me läxan har varit kvällens övningar!!

Imorgon blir det extra jobb.... eller först gymmet, hjälpa en tjej med ridningen sen jobb....
fredag blir det gymmet och stanna i vindeln nån timme innan jag ska till baks till jobbet...
lördag kväll när jag går av passet åker jag till stan och går ut o käkar med lina o johanna...länktar!!

söndag kanske vi hittar på någe innan jobb väntar igen.... mke jobb i helgen alltså!!!

Höres' kram


Mys måndag!

Igår efter jobbet åkte jag och tränade, hade mke energi och det var skönt!!
Åkte hem, dushade käkade och damsugade, satt framför datorn ett tag och ringde några måste samtal.

sen åkte jag och hämtade sandra och elias, elias stannade ute och skottade snö...i en timme!!
hjälpte medans william och sandra med läxan sen lagade jag middag och åt sen åkte jag och sandra till vindeln och på ridskolan....

Hem och sen lägga ungarna, ellis sov redan!

sen skjussade jag tomas fram o tillbaka så han kunde hjälpa pappa att flytta om bilen... mke bilkörning men det var gott att kvällsfika innan det var dax att krypa ner till sängen!

Vaknade av att det kom en myspropp till sängen en minut innan väckaren ringde så det var en skön start på dagen :)

ungarna iväg på skolan och jag o ellis har myst i soffan..... nu ska jag steka lite ägg och bacon till frukost, det kurrar i magen :)

Idag ska jag försöka att inte göra så många knop.... klarar jag det ?? hmmm....

Fast om jag tänker efter så skulle det och det ha vart gjort.....hmmm

kram

Mke bilkörning idag!

Nu trött och ska sova!!

God natt,höres imorgon :)


Sköna söndag!! Mmmm tycker om min man när ...

Sköna söndag!! Mmmm tycker om min man när Han stiger upp Me lille man..... Vaknade utvilad halv 9, se skönt!! Sen lite fix innan bya möte . Hästarna fick en ny hö bal innan vi åkte, jag åkte och tränade lite på gymmet innan jag slöt upp Me resten av familjen på badhuset... Skönt att simma lite efter att man sprungit. Sen avvek jag och åkte på jobbet, älskade mamma fixade middag i form av pizza till dom andra - älskar dig mams! Kanske man ska sova snart... Imorgon blir det gymmet när jag går av jobbpasset ! Härliga måndag ser vi frami mot.... Kram


Sköna lata lördag!

* sovmorgon till halv 10!!!!
* mysfrukost med sandra som oxå sov länge
* Läxläsning
* Dusch
* Städade sandras rum tillsammans
* lunch
* Hästarna
* patrik o marina med barnen kom och vi åkte bob i backen och grillade korv
* Lagade lite god middag
* Åt efterrätt : pannakotta :)
* 2 glas rött slank ner
* Massa surr
* Glada barn

*Min dag!! Har kännt mig glad idag :))


Tog ledigt och åkte på bio med min man!!!

Tog ledigt och åkte på bio med min man!!!


Blogg paus ??

Huvudet upp och fötterna ner men det som finns på insidan stannar där och kommer inte hit ut... än!

Hade tänkt att sluta blogga ett tag men , fortsätter skriva mitt ytliga ett tag till!!

4 natten utan sömn... less!!

Svettades på gymmet idag me :)

Handlade!

städade när jag kom hem!

Tog hand om hästarna!

Åt lunch och läste posten!

Hämtade william på skolan åkte till vindeln, han drog ut en tand samt hämtade sina glasögon, endast 2655 kr....

Hämtade dom andra , åkte hem och lagade ungstekt falukorv och potatis!
sandra åt ingen middag! det dög inte idag ? och jag tycker att det är verkligen korv som korv men tydligen inte, så klart ville hon ha någe annat men då sa jag NEJ, hon och william är så stor nu och det var verkligen ingen konstig mat så då fick hon välja. äta eller va utan!!

Jag har tagit hand om barnen ikväll medans t har grejat i källaren.... vet inte vilket ryck han har fått!

Nu ska jag gotta mig i soffan... lite glass kanske ??

Hej!

På utsidan........................ Kan all...

På utsidan........................ Kan allt verka så bra.... Medans det brinner , kryper och gör så ont att det kommer ut genom skinnet det som förbrilt studdsar på insidan..... En dag rinner bägaren över!


Trött...

Vilken hemsk natt det var... kunde inte sova, vilket var andra på rad ???
Men hade svårt för att somna sen sov ja väl en stund innan jag vaknade och hade ont i ryggen.... spelade ingen roll hur jag låg hur jag vred mig, det fanns kvar  sen som + så kom ellis kl 3 och somnade inte föränn kvart i 4 men sen somnade jag och hoppade glatt upp då väckaren ringde kvart i 7!!

Dom stora var snälla att få iväg och elias vaknade kl 7... alldelens för tidigt men vi låg o gosade i soffan med barn tv och frukt tills det blev dax för frukost!! (han brukar nämligen inte villa ha det direkt han vaknar så det fick vänta ett tag :)

sen har jag  - fuk va tråkigt det är att städa.... rummet och nästan hela köket, gardiner och tillbehör har kommit upp i hallen, rummet och köket!!!

Bara 'köks' delen kvar i köket sen har jag ju övervåningen och källaren kvar me julpynt odv.... suck!
Men ska försöka svisha bort allt imorgon!!

Ser framimot ... tror jag ska springa på gymmet imorgon.... länktar!
sen jobb och på torsdag ska jag oxå på gymmet innan jag åker hem sen ska william till tandläkaren för att dra ut sin första tand (av 4..) stackarn, men ett nödvändigt ont, vill man va fin får man lida pin :)

Måndag!

Dagen började med en trött mamma.... trötta barn.... fy farao va jobbigt det är att stiga upp efter jullov!!!

Men halv 8.... jo nästan ;) tog vi oss upp sen frukost i slowmoition barnen tv eller sandra hade som ett måste idag att städa sitt rum så hon gjorde det och jag rensade bort alla julsaker, gardinerna åkte ner och alla ljusstakar.....

sen var det lunch och som tur var fanns det rester :)

Efter lunch gick vi ut, sandra till stallet och tog hand om silver och william åkte längd skidor och elias skottade snö och körde lite spark.... vi longerade silver lite på banan.

sen gick jag in, men fick kopiöst ont i huvudet....suck, soffan och alvedon + ibumetin men det hjälpte inte sen kom barnen in och lekte.... fasiken va ont jag hade , trodde inte det skulle ge med sig men satt i masage apparaten en stund och det började ge med sig så kanske är någe muskulärt igen :(

tiiidig middag - halv 4, sen åkte vi till vindeln, kollade ut glasögon bågar till william.... nu är det bestämt!
Lämnade wille o elias hos pappan som vart hos tandläkaren sen åkte jag o sandra till ridskolan , har numera två grupper och sandra får först titta på den första innan det är hennes tur... Hon var SUPER duktig och hängde me dom lite bättre bra!!!

Köpte choklad på ica så vi skulle klara bilfärden hem.... jo socker fri så klart :)
Gav hästarna vatten då det frusit i vatten kopparna ?? sen in och göra kväll.... snart snart är det dax att besöka sängen!!

Hoppas din dag varit bra!

Det känns och ser konstigt ut här i huset då det varken sitter gardiner eller lampor i fönstren men det kommer.... lite i morgon sen tänkte jag städa klart på onsdag :)

Kram


Hemma!!

Borta ledigt o bra men hemma bäst och ostädat..... Hmmm

Mamma du som vart ''ledig'' i helgen kunde väl ha överaskat mig och stor städat och plockat bort allt jul pynt.... Nä hä, inte det nån måtta får det väl va va!!!

Det är min veckas jobb helt enkelt.... länktar lite tills på tisdag då dom stora börjar skolan och jag hinner lite mer :) ons börjar ellis oxå efter 2 veckors ledighet.... länktar ... då ska jag på gymmet och svettas lite innan jobb..

Nå väl, efter lunch så städade vi i stugan innan vi begav oss... lång väg men det gick bra, handlade och korv middag i lycksele...

Hemma så har jag packat upp all packning och tvättmaskinen går för fullt.... hann inte städa innan vi åkte men har nu dammsugat källaren så inte dom rena kläderna ska damma bort... sen har jag renbäddat våran säng vilket jag oxå hade tänkt hinna innan vi åkte men som sagt...

Barnen har lekt en massa det är nog det bästa med att åka bort ett tag , leksakerna blir som nya!

Vart ute hos hästarna en lång stund har jag oxå, dom behövde lite kärlek!!

Nu ska jag sortera lite rena kläder innan jag tar kväll..... måste ställa väckaren imorgon , kanske på halv 8... så vi får tillbaks lite rutiner..... fasiken va vi sovit på lovet :)


Imorgon börjar ridskolan oxå..... sandra länktar!

Nä sista rycket..... kram

Fyndade ett par hellyhansen skor idag....

W SKULD 2
Fan va glad ja är!!!!

Det är kallt idag så vi är inne och myser... åkte en sväng in till tärna men det var - 32 på väg in...Brrr....
Tur det är skidor på tv och charlott kalla kom just 3 a.... bra gjort!!

Nu är det nog dax att gå o fixa lite middag... antar att ingen annan gör det!!
Feta ost biffar och potatis blir det....mums!

saknar att äta en massa godis när vi är här i fjällen men hör o häpna så har jag hållit mig... annars är det lätt att falla dit när alla andra går och äter gosaker medt hela dagen :)

kram

Trettondans afton!

Idag fick vi sov morgon till 9, vilket va skönt då jag och dom stora var vaken till 12 för att se klart harrypotter... blir inte lika sent ikväll, jag lovar!

Vi var ute på fm (?) sen efter lunch åkte vi in till hemavan och sandra åkte lite slalom och william bräda... elias lite bob... och jag fick mjölksyra av att halv springa uppför backen :)

Gud vilka lata dagar vi har här uppe nästan så jag länktar hem till gymmet :)

sen tog vi en tur till tärna och kollade i lite affärer.... sen hem o lagade middag, det blev super gott jag gjorde kyckling men en super god sås till i ugnen... strips till dom som ville :) sallad förståss....

Nu har dom stora spelat kort, elias fått lite fredas mys och ser lite tv innan natten kommer....

Imorgon är det lördag!!!

mjölksyra av att springa uppför slalomback...

imag0380 (MMS)

mjölksyra av att springa uppför slalombacken...nu ner!!


Njuter!

Hej o hå.....
Idag hade vi sovmorgon :) det blev rätt sen innan alla kom sig i säng igår kväll så vi såv (låg i sängen ) till 10!!!!
Det är Lyx och fjällens härlighet!! (Förutom att jag var tvungen att släppa in morfar som kom vid 8 tiden?? ) Token som inte sovit nått alls (antar jag) på hela natten!

Sen åt vi frukost /lunch : wåfflor innan vi åkte in till hemavan och köpte nya pjäxor till william sen åkte vi 3 timmar i backen, sandra var inte på någe vidare humör från början.... sen gick det dock som tur var över!!
Elias var ett tag med morfar innan dom kom in och så fick han åka sista ½ timmen i barnbacken med mig.... han är så sååååå duktig!! Han åkte själv i knappliften... och vilken knappt 3 åring gör det lixom ???
sen har han börjat få mer kontroll på skidorna och har börjat svänga :)

Sen åkte vi och köpte nya pjäxor (begagnade förståss) till sandra oxå.... dom hon har dom william hade ifjol är inge bra.... bara ett spänne på dom och inget bra stöd, barnens ben blir helt raka idom!

Sen åkte vi hem och lagade spagetti o köttfärssås till middag!

Nu har vi myst  och dom stora har varit ute lite, elias har hållt låda och jag har försökt att se på skidor :)

Nu ska barnen (och jag) äta kvälls fika sen blir det harrypotter!!!!

Puss o kram


surpuppa i backen...

imag0378 (MMS)

surpuppa i backen...


Framme i älskade fjällen!!!! Barnen snäll...

Framme i älskade fjällen!!!! Barnen snälla efter lycksele och handling och middag på Golden bar..... Var sin godis påse och film så var tystheten ett faktum :) Dock var det snöoväder så det var inte så kul att köra...men nu är vi i alla fall uppe, Elias har fått nått i magen och är dushad... Han var ganska kletig efter allt godis ätandet...nu sover Han! Dom stora slå oxå strax isäng efter fruktsalladen! Hoppas på inte snöstorm imorgon..... Puss


Phu...

Efter en dag i stan (trots det bara var ett snabb besök) är man alldelens knäckt!!

Efter pass ansökan på det spännande polis huset så åkte vi ner på ica maxi och handlade blöjor och fyndande sockar :) sen åt vi lunch där... barnen korv och jag en sallad, perfekt!!

sen gick vi en sväng på Lindex, elias garderob börjar va för liten och kläderna som william hade i den här åldern.... tycker jag inte om, eller det är ganska mke jeans och det är så klumpigt nu för tiden... men det fanns inge annat då.... Nu finns det så härliga mjukisar så det blev 2 nya sådana och 2 nya tröjor.... hittade en sbygg rea träja åt sandra och william ville ha en t- tröja!!!

MEN det var fullt shå att hålla reda på den lilla där inne.... han ville ha allt och kom bärandes på massa kläder ;)
sen var han borta oxå, men åter fanns under en klädställning.... Hmm.... vi skyndade oss kan jag säga!!

sedan åkte vi till mio där jag sett en tavla jag ville ha... men barnen satt kvar i bilen och fikade lite mellis!!
det blev även en plast orkide o en annan plast blomma till badrummet :)

sen till vindeln där william gjorde en ny ögon under sökning och han konstaterade att william nog skulle behöva glasögon för mucklernas skull så dom slappnar av mer.... han provade bågar men inget riktigt var bra förutom en modell men den fanns bara i brunt.... vill ha svart! så hon ringde och beställde hem sådana för påseende.... så vi avvaktar till nästa vecka....... men det känns ändå som att det blir en utgifft :((

sen hämtade vi upp socker toppen på väg hem och åkte hem .... packade upp och började med maten... fiskpinnar o mos fick det bli, jag därimot kännde direkt jag kom hem att något var tvunget att stoppas i magen innan jag skulle tappa humöret så jag tog en härlig smörgås me lax röra på så jag var inte direkt hungrig vid middas tid men kännde nu kl 8 att det var lite tomt i magen så nu har jag ätit middag och barnen har kvälls fikat, elller wille följde tomas till hällnäs när han skulle till kiropraktikern... tror han skulle stanna hos kompis ett tag!

Länktar efter ett bad ?? kanske ska ta primiär badet...... bara jag får isäng dom små..... phu!

Imorgon ska jag först på jobbet en sväng sen så ÅKER VI TILL FJÄLLEN och jag länktar!!!


lunchar på maxi....

imag0377 (MMS)

lunchar på maxi....


Det snurrar i huvudet....

Försöker packa inför fjäll resan på onsdag.... handlingslista ska skrivas och planeras... hmm, samtidigt som vi inte rymmer allt för mke saker i bilen som vanligt men det brukar ju alltid vara full änndå....

Badhuset idag i 2½ timme, käkade lunch där och barnen älskar verkligen att bada.... idag så åkte elias vatten ruch kanan själv och jag stod där nere och tog i mot.... modiga lilla kille!!!!

Hemma så blev det soft i soffan medans jag lagade lasange till middag....

sen fick william o sandra ett lek il så dom har lekt tillsammans heeela kvällen utan gnabb!! kors i taket!
ellis har pinnat på och mäst letat saker han inte får göra :)

Nä, bäst att se vad som ska me imorgon.... jag o william o elias drar till stan för att förnya willes pass.... tror inte vi har så mke andra ärenden men halv 3 måste vi va tillbaks i vindeln för då har wille synundersköning...
sandra stannar i hällnäs hos kompis :)


Någon som vill köpa en sådan badrumms skåp från ikea :

GODMORGON Högskåp, högglans vit Bredd: 40 cm Djup: 37 cm Höjd: 160 cm
Nypris:1795 kr, NU : 1400(kanske ännu billigare oxå...)
Äldrig använt... bara börjat monterat ihop men isärplockat igen... helt och inga skador!!!


Vi har iaf köpt en ny, eller en annan modell.... nu blev det en svart typ steg hylla istellet.... den passade mket bättre i badrummet!!!

3 trötta barn efter en dag på badhuset...

imag0375 (MMS)

3 trötta barn efter en dag på badhuset...


Jobbar helgen över!

Se skönt!!! Då är man ledig i 1 ½ vecka då innan nästa pass... lyxit värre!!

Jag sov som en stock över tolvslaget och vaknade pigg o utvilad i morse... det betyder att det nya året kommer att ge ett lung o harmoni... det kommer att bli ett toppen år , barnen kommer att bli äldre och jag får vara med på deras resa :) en resa till fjärran land kommer att genomföras :) Några kg kommer att åka av min kropp :) Kommer att bli en bättre mamma och ta mig mer tid med varje barn :) Kommer att bli en bättre hustru och inte gnälla på små grejer som lix inte går att ändra på (har jag märkt) utan försöka se det posetiva ist :)  plocka bort julen och in med ljuset och våren ! Försöka åka till fjällen minst 3 gånger detta år samt vara ledig på semestern (kanske).... Bada mke och det kommer att bli en solig fin sommar så vi får in mke hö! Höstens mörker då jag lätt blir deppig kanske måste ljusas upp med en resa ?  och nästa jul och nyår hoppas jag att jag får vara ledig!!

Nyårslöfte ?
Nej, inte det.... jag har ju redan tjuvstartat med att träna igen :)
samt har jag ju slutat äta socker.... i 3 månader var min plan!
Får se hur det går..... en resa kommer ju där i mellan och då kan det vara svårt att hålla sig till regler :)
Imorgon är det vägning och det ska bli spännande att se vad en vecka utan socker har gjort... kanske några gram;)

Imorgon drar jag och ungarna på badhuset!!!
Blir nog en heldag där eller så länge elias orkar :)


RSS 2.0