˙·٠•●♥ Gott Nytt År! ♥●•٠·˙

Det nya 2012 nårnar sig.... jag firar in det sovandes!!
Känns lixom meningslöst att vara vaken och bara vänta in det nya året då man är på jobbet... nej vila och bli starkare som mamma och med människa kanske!!

Igår åket vi till slalom backen på fm och kämpade i 2 ½ timme, elias var super duktig och tyckte det var suuuper kul att åka... lill vännen..

sen kom tomas och vi åkte  till stan, barnen köpte nya spel till konekt x boxen... sandra har spelat hela fm idag :)

vi åkte förbi vännäs by och hämtade några fönster tomas skulle ha, sen hämtade vi upp lillebror som stannat hos mormor och var äntligen hemma halv 10.... 12 timmar borta... phu, slut som attan och sängen väntade!!

Idag har inte mke vettigt blivit gjort.... och nu drar jag snart på jobbet ska träna lite först... behöver ventilera lite... det är jobbigt att vara 3 barns mamma och alla är hemma på jul lov :))

˙·٠•●♥ Gott Nytt År! ♥●•٠·˙

är i slalombacken idag...

imag0374 (MMS)

är i slalombacken idag...


Torsdag!

Så skönt me sovmorgon.... lille man vaknade halv 9 :)  men han hade inte riktigt ro att somna igår kväll så det var väl derför :) vi gjore inte vårt bästa men skyndade oss lite så vi var alla ute till kl 10... heja mig, 3 barn den ena segare än den andra på att käka frukost och klä på sig....

Vi skulle tolka bakom silver och sandra skulle rida men det gick inte.... han vart helt på tårna idag så det blev bara att sandra red och jag följde me på sparken men va tvungen att ha honom kopplad... han skuttade till en gång så sandra åkte av i snödrivan... tur det var mjukt, men vet inte varför han var så uppskärrad... men jag har iaf börjat titta efter andra ponnyer... det är inte roligt för sandra att rida om hon måste åka av var o varannan dag.... vi får se!!!

sen bestämde sig barnen för att käka lunch hos farmor så jag lagade kassler gratäng till mig själv!

sen städade jag undan lite och tvättade några maskiner....

Till middag blev det torsk gratäng me potatis.... gott!

Nu har barnen varit ute med sin pappa och jag har vilat mina öron ett tag!!!  Kollat ponnyer på häst net :)

Nu ska hästarna få kvälls mat sen ska jag äta lite socker fri glass i kväll till den sista delen av svärdet och spiran..... , vi har vart vakna till halv 12 hela veckan nu.... tur barnen har jullov en vecka till :))

Lite fler bilder från julafton:






Mjao....

...tänk om man fick va så lat som katten är på vintern.... inneliggandes på soffan mest hela dan :)

Idag har jag fått in lite rena kläder i garderoberna... elias har för första gången stått på ett par slalom skidor och det gick över förväntan... kommer nog att bli en slalom kille det där :)

Gått på promenad och vart ute med barnen..... känns som en lat dag precis som det var tänkt att bli :)

Gud, jag gjorde så otroligt goda köttfärs biffar igår... stoppade me massa fetaost och delade körsbärs tomater i färsen och om det blev smaskigt - o ja!!

Nu är jag ju inne på min 2 godis fria dag... och det går bra! över förväntan faktiskt... det gäller ju bara att bestämma sig, dock skulle jag vilja hinna på gymmet lite mer men det verkar va ganska hopplöst med det nu på jul lovet... men men får ta i med hård hanskarna när lovet är slut ist :)

Nä om man kanske skulle börja med midagen snart... kanske lite tidigt men barnen har inte fikat nåt i em så dom vill säkert käka tidigare.... det blir tunnpankaka åt dem!!
Några julaftons bilder :

Min fina...

Lycklig över att få paket

elias väntar på att få ge bort tuttarna..


Skönt med en extre ledig dag...

....för pappan i huset så barnen kan få njuta av honom oxå :)
Igår fick vi alla sovmorgon till kl 9 vilket uppskattas mke't!!!

Sen var vi mestadels ute i blåsten och åkte i backen och gick runningen! jag tog faktist fram dammsugaren och torkade golven för det var spillt en hel del....

Halva kvällen spenderades nere hos grannarna och den andra i tv soffan och för en gångs skull så var det någe att se på tv'n när man väl sätter sig där!!!!

Elias somnade igår innan 9 utan tutte, frågade bara en gång och då tog vi hela historien igen.... det var lite svårt att ligga still men till slut så, jo jag låg med honom.... fast vi hade kommit ifrån det men känner själv att vi måste kliva ett steg tillbaka för att sedan kommatvå skutt frammåt igen....

sen att den lille vaknade innan 4 imorse och hade väldans svårt att somna om, låg o vred på sig och pillade på mamman.... men tillslut så, efter 6 nångång gav han vika och så sov vi fram till 9... naice!

Frukost och sen var vi ute i backen med resten av barnen och åkte bob o skrana, sen lunch och sedan åkte vi till vindeln, william hade syn kontroll och sedan handlade vi massa mat....
Det råkade slinka ner lite räkor, ost bricka o vindruvor som blir kvällens mys när grannarna kommer över och självklart ett gott rött vin oxå :)
Är det jul ledigt så är det !!!

Imorgon är det en ny oplanerad ledig lat dag!

Ha det gott!


Jul jul strålande jul....

Älskar julen och dess innehåll, busiga , glada barn massa god mat och dubbelt så mke godis!!!

Jag äter godis som om det var det sista jag åt ;) och det är det ifs på ett tag :) men helt galen  i godis!!

Julafton summeras i mat, gott sällskap, skratt och julklappar!!

ÄLSKAR JULEN, trots man inte får några (nästan) klappar....


Började dagen med sovmorgon - Tack älskade man!!
sen lite bobåkning i backen innan lunch och lite främmande innan vi begav oss till bya huset för jul musik!
Middag hos svärmora och sedan lite glögg mys med nicke och emmelinda... älskar deras nyhet och är så glada för dom.....Vill oxå ha :)

Nu ska dom små... elias som slutat me tutte har i kväll fått vara uppe länge då det är svårt att somna utan den där lilla lugnande saken man kan suga på! Men nu sover han gott i sängen, bara dom äldre som är vcaken och ska kastas i säng.... känner mig oxå lite sliten ??? konstigt me tanke på sovmorgonen.... men tror snart det kommer att bli kväll :)

Love you!


uppesittar kväll Me mys...

imag0372 (MMS)

uppesittar kväll Me mys...


...

GOD JUL PÅ ER MINA VÄNNER!!!


har städat toan, phu.... blev jätte fint! ...

imag0367 (MMS)

har städat toan, phu.... blev jätte fint! bara lite ström som saknas + handukshållarna och hög skåpet, får se om jag orkar skruva ihop det ikväll.....


fiiiint!!!

imag0369 (MMS)

fiiiint!!!


Oj för vissa människor!!!

Det finns olika människor..... vissa lite för mke! vissa tror dom kan skälla ut människor hur som helst och sen finns det dom som är ganska tystlåtna + alla där i mellan förståss!!

Tur man får välja vilka man vill umgås me!!!

Fasiken vilket underbart väder det är idag... förutom lite snöfall från himlen!!!

Erik o ida var här igår så det hände lite till i badrummet :))
Rörmockaren är här idag :))

Bara lite el.... vem vill hjälpa oss och koppla in elen ??   sen lite städning o piffning :) en dörr tröskel oxå.... har jag glömt nåt ?? kanske det... länktar efter att få premiär bada :)

Jag har ridit solong idag :) Det var underbart, han var lite pigg och var tvungen att testa mig genom att ställa sig på bakbenen en gång men sen gick det fint och vi joggade lite :)

Sen har jag sparkat lite oxå, satt upp stjärnor i fönstret i det röda och det vita huset... Fasiken är det ingen som vill köpa någe hus av oss..... har lite för många :)

Nu väntar jag hem william från sin sista skoldag för denna termin.... Hoppas han vill vara ute så vi kanske kan ta en sparktur till :))

Ikväll ska vi testa risslan och se om silver orkar dra den :)

sitter och letar julgodis recept.. har lite nogat kvar och det är ju onödigt om det förstörs... eller hur!!

LINDA:
körde lite mage igår på gymmet och det känns idag!
Men jag hänger på och tränar lite magmuskler när ni kommer upp :))

Hur länge blir ni uppe??
Vill dina barn vara med på det lilla lucia tåget i bönhuset på juldagen ?
kram


saknar.....mysproppen!

imag0359 (MMS)

saknar.....mysproppen!


check!

Klev upp med avdomnade händer- check!
Frukost och barn skola, dagis-check!
Kristall krona uppe i taket på badrummet-check!
Knäck bakad- check!
Tjockpankaka till middagen lagad-check!
Stallet klart - check!
räkningar suck, betalda- check!
fåglarna mat -check!
slagit in dom sista julklapparna- check!

Fick sådan lust att rida solong nu när han äntliogen har nya fötter och snö sulor runt om men hinner inte idag för jag hade bestämt att jag skall åka på gymmet och svettas lite innan jag åker på jobbet....
Men tror jag skippar gymmet imorgon och åker hem o rider ist  :)
Om det inte är värsta busvädret då förståss....


Bara 4 dagar kvar....


Härliga söndag!

Oj va effektiv jag var i går.... men sjukt trött och fruktansvärt ont i ländryggen när jag äntligen landade i sängen!

Började dagen med att foga golvet i badrummet... gav barnen lunch (sandra var i vindeln hos kompis )
sen var vi ute i 2 timmer och lekte i snön, jag gjorde stallet oxå sen gick vi in och jag städade bort lite fog rester ... sen efter middagen som bestod av julskinka potatisgratäng så jobbade vi på i badrummet , jag skruvade ihop tvättstället och silikonade lite där bakom där det inte syns för är det något jag inte gör snyggt är det att silikona... fy för det!

sen gick jag ut och skodde solong...väldans snyggt blev det trotts typ ryggskott....

sen nattade vi lite barn och sen skruvade jag ihop lådorna vilket var 4 st till badrums skåpert...
tog typ 2 timmar... fy fasiken för ont i ryggen men idag  känns det bra så den var bara fruktansvärt överansträngd!

Idag har jag varit på julbord på kronlund och det smakade super... fanns massa god lax mmmmm

Nu sitter sandra och gör lite läxa, hon ska strax käka lite middag sen drar vi för sista gången ner på klubben för ridlextioner denna termin.....

Hörni, det är snart jul!!!!

Härliga Lördag!

Okej... Det är bara att inse FAKTA.... det kommer nog att bli ännu mer oxå, bara att lägga sitt eget intresse på hyllan och satsa på barnen i detta skrivande stund sandra....

Vi har varit nere på klubben 3 helger i rad..... för hennes räkning!!! JÄTTE RIÓLIGT, VERKLIGEN men det blir ju min egna tid som försvinner.... shit.... hur ska man hinna me allt men det är väl detta som är det fantastiska livet! Bara att hänga me när det svänger så man inte trillar av....

Det var så fina o duktiga barn idag och man blir så varm i hela kroppen.... dessa hästar, vad skulle man göra utan dem!!

Sandra tyckte nog det var jätte kul att hon desutom hade med sin kompis så dom var två och hon fick en egen 'skötare'.... nog för att hon är fruktansvärt bortskämd av sin mamma som tyvärr gör alldelens för mke för henne!!! Kallar det bara KÄRLEK!!!!

WILLIAM då.... jo han har oxå fått göra det han gillar alldra bäst idag... nämligen att köra skoter... i timmtal tror jag så han är väldigt nöjd och jag tror att båda barnen kommer att sova gott i natt!!!

När vi kom hem i dag efter att vi skjusat hem sandras kompis så gjorde vi klart i stallet och sen tvättade vi av oss lite stall sen gjorde vi ischoklad och till sist en väldans god middag bestående av kyckling, super god brunsås, strips och lökringar....mmmmm

Hade tänkt att foga golvet i badrummet ikväll men plattorna hade inte riktigt torkat ännu - vilken himla otur va!!

så nu sitter jag här... Tomas o william gick ut en stund och sandra ritar eller skriver en skyllt faktist... ganska duktig tjej....
Elias gick just och tog en glass ur frysen... och sitter nu här och diggar lite musik :)
För en liten stund sen var vi inte glada på den lilla skiten som gjort stopp i toastolen... tur tomas var hemma och stoppade ner sin arm... jag hade ALDRIG gjort det!!! Hade du ??

Nå väl nu är det aldelens strax julkalender som vi alla brukar se.... ser du den iår ?
Tycker både och om den då det handlar om att tjuva....

Fortsatt trevlig helg!!

alla var så fina idag på julklapps hoppnin...

imag0365 (MMS)

alla var så fina idag på julklapps hoppningen...


slurrrrp sa det sen var den julmusten slut...

....och värre blir det nog!!!

William, sandra och hennes kompis som vi hämtade på väg hem från stan har på typ 5 minuter satt i sig en stor julmust ??  törstiga... kanske det... och värre kommer det att bli!!

sandra kommer alltså att vara trött imorgon för jag antar att det kommer att fnissas en hel del innan dom somnar :) sen måste vi ju åka kl halv 9 för att hinna i tid till klubben... men allt är packat utom hästen förståss :)

Lämnat bilen på värkstan idag och fick en audi hyr bil... helt okej dock enpetare så bäst att tänka på vart man kör :)

Pank. lite julklappar inhandlade.... jo vi var klar men hade glömt den viktigaste i mítt liv - Han måste ju oxå få nått :))

Trött se nanting... Hoppas du haft en bra fredag!!!

Äntligen HELG!!!!


Hej min vänn....

Julfesten igår gick fint, fastän elias var övertrött och kunde inte sitta still, lite sent att börja (18.30) och räckte till kl 20... tog me pyamas som elis fick krypa ner i innan vi åkte hem för han somna förståss och då var det bara att bära isäng honom hemma....

Därimot så sa först sandra att det kliade i örat då vi kom hem.... men det blev värre o värre  ONT... och hon vägrar ju att ta alvedon el dylikt då hon fått för sig att hon inte kan svälja dom... hon gjorde ett försök men resulterade i en nästan kräkning....

Natten har rent ut sagt varit förjävlig då hon legat med oss och grinat o sparkat  ?? i timmar... stackarn måste haft skit ont!!!

Bättre i morse men så är det väl alltid att det är värst på kväll / natt o bättre på dan... jo men hon har fortfarande ont iaf... hemma från skolan så klart och hon som skulle ha kompis hem idag.... stackarn!

Vi sov iaf till 9 vilket var mke välbehövligt (jo, jag var upp o skickade iväg william me taxin, ringde fröken o kompis mamma osv men sen kröp jag ner igen...mmm)

Sen har vi städat övervåningen , bäddat alla sängar rena så nu länktar ja tills man får krypa ner i den nybäddade sängen :)


Efter lunch efter mke mut försök för igentligen ville inte elias gå ut... min lilla innekatt! men ute träffa han farmor och dom lekte ute i snön och då passsade jag på att sko om solong bak... skönt att ha det gjort bara fram kvar nu då :)

Efter fika , glass och narr av jul godiset så ska jag stax börja med middagen som består av spagetti o köttfärssås... barnens favorit!!

Sen ikväll ska jag vara med barnen så tomas kan få fortsätta att lägga golvet på toan.... det tar sig!
vi har beställt rörmockaren till början av nästa vecka så då måste golvet va klart och badrums skåpet o hanfatet och toan vara på plats.... Helgen full alltså!!


Sen var jag sugen på att umgås med någon... kanske måste bjuda nån på middag ??

Julklapps hoppning på klubben för sandra o silver om hon nu är okej på lördag fm........

Ni ska bara veta hur gått det var me julskinka igår...mmmm

på måndag ska jag desutom på kronlund o käka julbord me jobbet... åha va det ska smaka!! kanske bäst att inte käka någon frukost då så man orkar massor..... mmmm

Kram




Julskinkan grilljerad och den lilla röda på!!

Japp, potatis, ägg och julskinka till middag.... mmmmm länktar!!!

Sen åker vi på lucia fest på skolan.... derför är den röda julklänningen på!!

Har haft en mys dag med lite julgodis bak och ute vistelse... sandra red silver på banan och jag o ellis hejade på, vi klipte bort lite päls på silver så nu kanske han inte svettas så mke :)

sen gick elias till farmor en stund och jag o sandra tonade lite lila slingor i håret... duchade och fixade oss fina i lugn o ro... klippte william oxå!

Nä nu har potatisen kokat klart och vi ska äta!

Ha de'


barbacka i plums snön idag.... mysigt!

imag0358 (MMS)

barbacka i plums snön idag.... mysigt!


Hej på er!!

Oj va mke snö det har kommit i helgen! Nu är det vinter :)

Har varir borta heeeeela helgen känns det som eller jo jag sov ju hemma i lördas natt sen åkte jag o sandra ner till vindeln vid halv 11 för att träna o fixa inför lucia showen nere på ridskolan!
Den började kl 14 och alla barn var sååå duktiga, tyvärr så missade jag slutet då jag skulle åka o jobba och tomas kom å hämtade sandra som hade äran att få sitta på karras i lucia tåget :))


Igår Måndag var en blandad dag- jävligt pissig samt väldans mysig ?? Hur kommer det sig??

Jo, efter jobbet så tränade jag i en timme sen hem o städa lite, gjorde stallet och vilade lite MEN sen... skalle bank nånting.... bara att bita ihop o åka ner på klubben, hämtade sandra på vägen och Hjälpte U med att rida hennes häst  vilket gick över förväntan me tanke på hur länge sen det var jag red ordentligt :)
Hästen är inte heller i super kondis så vi passade ihop :)

Sen hade jag o sandra lite mys och käkade middag nere på klubben, köpt mickro mat... haha känndes som när jag var liten... så mysigt att få lite ensam tid me sandra :)

sen hade jag 2 lextioner och sandra red me i båda... i andra red hon barbacka.... helt facking ameising... ni fattar inte vilken balans hon fått... hon hängde på dom andra i skritt , trav och GALOPP!!!!!

Heja sandra!!!!

Så stolt mamma... ni fattar inte!!!

Tog min skalle bank, åkte o handlade på ica sen hem.... hästarna mat och bar in allt... sen la jag mig på golvet och blev liggandes där.... Blääää!

Sen kröp jag till soffan och elias som sovit på dagis var inte så trött så han låg med mig i soffan och fick somna där.... bortskämda lilla mys unge!!
Så myyyysig dag men ändå ond!!!!


Idag så har jag o elias skottat snö me traktorn efter en mys morgon framför tv'n...
Nu har vi precis ätit lunch och jag kanske ska baka nått ??
Sen när sandra kommer hem ska vi kanske köra silver lite ?

Hoppas eran helg vart bra!!!
Nu är jag ledig 1 vecka och det känns rätt gött!!!!



glömde. ju visa vårt fina hotell som vi sk...

imag0354 (MMS)

glömde. ju visa vårt fina hotell som vi skapade hemma o köket i onsdas.... fint va?? det var grymt skönt att få svettas lite innan jobbet idag... länktar till på måndag då jag kan köra nästa konditions pass.... snöstorm har det nästan varit idag... nu är äntligen vintern här för ätt stanna!! vill till fjällen...... kanske mellan jul i nyår.... beror på om Tomas måste jobba eller inte.... själv set det inte så ljust ut på nyårsafton.... men men..mer ob pengar:)


Hej mitt vinterland...

...nu är du här.... äntligen mer snö!!!!

Det går ju att göra så mke mer bara det kommer lite vitt på backen :)

Sandras kompis som skulle följa me hem idag hade blivit sjuk på skolan så hon kom hem ensam men vi for ut o körde en busig silver... oj va vi tycker det är kul att köra honom.... skulle fått tag på en rockard oxå så vi kan köra när det inte är snö..... blir nog nästa inköp bara vi hittar någon billigare, bättre begagnad!!

liten allmänt städ o plock dag idag.... bakat lite julgodis samt den super goda fiskgratängen till middag....

Efter julkalendern o kvällsfikat så klädde vi granen- fick först svära lite åt han för han var så stor och otymplig så han tippade hela tiden men efter lite hjälp från min man så står den nu och glänser så fint då barnen pyntat den så vacker :))

Imorgon är det fredag- hurra.... nja , jag åker o tränar sen är det jobb för min del :))

Ha en trevlig Fredag - lördag så höres vi!!!

KRAM KRAM


Hej mitt vinterland...

...nu är du här.... äntligen mer snö!!!!

Det går ju att göra så mke mer bara det kommer lite vitt på backen :)

Sandras kompis som skulle följa me hem idag hade blivit sjuk på skolan så hon kom hem ensam men vi for ut o körde en busig silver... oj va vi tycker det är kul att köra honom.... skulle fått tag på en rockard oxå så vi kan köra när det inte är snö..... blir nog nästa inköp bara vi hittar någon billigare, bättre begagnad!!

liten allmänt städ o plock dag idag.... bakat lite julgodis samt den super goda fiskgratängen till middag....

Efter julkalendern o kvällsfikat så klädde vi granen- fick först svära lite åt han för han var så stor och otymplig så han tippade hela tiden men efter lite hjälp från min man så står den nu och glänser så fint då barnen pyntat den så vacker :))

Imorgon är det fredag- hurra.... nja , jag åker o tränar sen är det jobb för min del :))

Ha en trevlig Fredag - lördag så höres vi!!!

KRAM KRAM


ute på tur..... mysigt!!!

imag0356 (MMS)

ute på tur..... mysigt!!!


Varför känns det som det är måndag ??

Ja, men onsdagen har rusat förbi i vanlig takt.... alldelens för snabbt!!

Efter lite stress i morse då elias valde att vilja sova länge så lämnade jag dom på dagis och han i tid till vindeln (halv 10 :)  för att ha personal möte....
 
sen åkte jag gärnet till GYMMET... japp , äntligen tagit tag i mig själv och ser nu gym tiderna som min egen tid!!! Det var såååååå skönt att få svettas lite fastän att jag tog det väldigt lungt första gången och körde bara kondition och lite mage :)

Hemma blev det lite lunch sen hjälpte william mig att sätta upp lite mer utebelysning....blev fint!!

Lagade tjockpannkaka till middag och efter den så blev det att baka pepparkakor och ett fint pepparkaks hus... alltid lika spännande varje år att se hur just vårat hus blir :)

Elias har sovit på dagis och är inte alls trött... hör fortfarande små tassar där uppe..... tur vi har sov morgon imorgon :)  ska försöka städa lite o kanske göra lite jul godis.... sen har sandra med sig en kompis hem från skolan så då kanske vi ska åka släde me silver lite, sen ska jag laga fiskgratäng till middag...mm länktar den är så god :)))

Nä nu tog mina tankar slut...... hopp o hej, leverpastej!!!

jul i vårt hus... pepparkaks bak!!

imag0350 (MMS)

jul i vårt hus... pepparkaks bak!!


En julfest avklarad!

Dagen har vart bra idag, lite lugnare fm me inne lek för mig o ellis som hostar så mke bara han anstränger sig... lite räkningar som är betalda och tvätt som blivit tvättad....

sen när sandra kom hem så fikade vi sen gick vi ut i snön, nä vi selade på silver och gick och hämtade en släde vi hittat.... den var ganska tung och silver fick jobba.... väldans nyttigt!!!  kul var det för alla parter!!

sen gick vi in och gjorde oss fina inför julfesten..... mke barn och föräldrar så det var kul!!
tomte gröt och jul skinka...mmmmm så gott!!


Nu ligger barnen, sover dock inte men förhoppningsvis snart :) vi ska se om vi kan få upp lite innertak i badrummet i kväll...... nog för att man börjar känna sig ganska nöjd nu när kl snart slår 21..... jaja, pepp pepp....

Imorgon är det Onsdag, vilket betyder personalmöte på fm, så det blir en vindel sväng!!!!

Hoppas du haft en fin tisdag :)

Mina fina :


är på Elias julfest!!!

imag0348 (MMS)

är på Elias julfest!!!


Bambi på hal is....

Full speckad men mysig helg!!!!

Idag efter jobb blev det städ av huset, sen kom ellis hem(från farmor som passat honom några timmar..) som var hemma från dagis idag då han har lite hosta..
bra han får va hemma o vila upp sig :)

Lunch och lite vila (elias) och jag passade på att göra stallet, och hämta post mm - ute jobbet eftersom han hostar så mke av att anstränga sig och det gör man ju ute! så en inne dag idag :)

Åkte sen o hämtade sandra och åkte till vindeln, william passade ellis på kornvägen medans jag åkte o klipte mig :)
sen var det ridskola medans wille o ellis var kvar hos mormor...
sandra var suuuuper duktig på voltigen i dag!! helt förvånad, super bra balans och jag fick va en stolt mamma :)

Handlade och åkte hem me alla små troll och vi sjöng julsånger hela vägen hem....
känner att tiden inte riktigt är med mig i år..... vi måste ju hinna fixa pepparkakshus o gran pyntning....
handlade idag så jag kan baka lite julgodis :))

Fy fasiken va jag är socker beroende....skulle vilja bli oberoende nuuuuuu... men ska försöka ,hehe, hålla mig tills efter ny år!!!!

Nytt år, nya tag och massor av träning..... pepp pepp!!



sandra gör pirruetter!!

I morgon är en ny spännande dag!!


från ljust till mörk....

imag0347 (MMS)

från ljust till mörk....


Julkort!

Är det försent, jaja vi hade tänkt att hinna få iväg nåra iår!!! Har iaf fotat idag ock av 100 tagna var typ 1 bra!!


Har inte hunnit allt jag skulle idag men vi han åka lite skriskor nere på sjön!!!
Elias var som bambi på hal is!!!
Bild kommer imorgon.... nu ska jag stressa vidare och stax åka på jobbet!!
Hej, svejs!


SMS-inlägg

imag0332 (MMS)


är på julbord... nu det godaste, efterrätt!

imag0330 (MMS)

är på julbord... nu det godaste, efterrätt!


Äntligen helg!

Jag som jobbar så mke....NOT, men skönt att ha resten av familjemedlemmarna hemma iaf :) Nog för att våran helg är full speckad med trevligheter!!

Imorgon kväll ska jag till stan, träffa mina bästa tjejer o käka lite middag!
På lördag så har sandra hopptävling med silver nere på klubben :) sen på em ska vi och käka JULBORD oj , va gott det ska bli!!!
På söndag kanske vi skulle drat på badhuset innan mitt jobb kallar ?? ja vi får se vad vi hittar på, ibland kan barnen tycka det är skönt att hinna va hemma oxå :)


Idag har jag varit på skakel jakt igen men jag hittar dom inte!!! kanske läge att ringa spå tant!! vi har ju använt dem för typ 9-10 år sen, då vi använde risslan  sist..... Vart är dom!!

Ikväll var jag o sandra i stallet :) vi smörjde upp silvers grejer och städade lite i stallet :)

1 dec och julkalendern är igång!!!!
Barnen ville iår ha choklad kalendrar och fick det, inte stackars ellis förståss!!
Jag skulle vilja haft orken , lusten och pengarna till att sytt en egen stor advenskalender med ett paket för varje dag... oj va det skulle vart uppskattat, behöver ju inte va det dyraste paketet varje dag utan kanske en klubba om det var en fredag ... ja ni fattar.... kanske nästa år ??!!

Tuuteriet går det faktist rätt bra med, igår hade det vart svårt att få av ellis tutten på dagis efter han hade sovit... idag bättre.... MEN det jobbigaste är att åka bil, han har verkligen ALLTID haft tutte då och nu är det en jäkla gnäll men jag intalar mig själv att det kommer att bli bättre o bättre, jag biter ihop!!!

Han är så lycklig när han äntligen får tutte när han lägger sig så det står härliga till :))

Idag har nog lill killen sovit länge på dagis för nu är kl 10 i 9 och han sitter och äter en banan i soffan... mamma kan inte sova.... lill vännen, tur det är sov morgon imorgon!!!!

Har jag berättat att tomtarna har flyttat hem hos oss... nu är det jul mysigt! Bara granen som saknas :)

Idag var william hos tandläkaren, det blir att dra 4 tänder :( men bättre det så att dom alla ryms och attd et blir snyggt!!
Sen var han till optikern, han ska få låna glasögon i två veckor och se om det blir bättre, optikern trode med det lilla brytningsfel han hade kunde göra så att han såg bokstäver o siffror konstigt men han ansträngde musklerna rätt mke och det trode han var största boven.... ja vi får se. william är inte så posetiv till att ha glasögon då han tror han kommer att bli retad i skolan.... Det hoppas jag verkligen inte!!

Nåväl, nu tog det stopp i huvudet.... ska gå o gosa me lill skiten o hoppas han vill sova snart!!!

Puss på er!


kyckling wook Me bulgur ti middag!

imag0328 (MMS)

kyckling wook Me bulgur ti middag!


Mmmmm.......

imag0327 (MMS)

Mmmmm.......


RSS 2.0