Äntligen måndag!!

Eller??
kom isäng kvart i 1 efter 16timmars jobb, kl.8 imorse var jag på jobbet igen .. Trött idag, tur det finns Celsius :-)
ikväll blir det turbo fart hemma, mke som ska hinnas med...

Har jag sagt hur stolt jag är över Sandra...(jo, dom andra barnen oxå) hon var så duktig i lördas då vi var på klubben o hoppade med ponnysarna, först hoppade hon lollo trots hagel skurar och en avtrillning som såg lite spännande ut men hon landade på knäna efter att själv hoppat över hindret då lollo stannat pga att Sandra gjorde en urusel sväng!! ont i knäna så fortsatte hon och hoppade super resten av tiden, en liten bana på 70cm. sen kämpande hon på med silver, och han höll på att sparka när hon skulle galoppera, förut har hon gett upp men nu fick jag henne att fortsätta sparka på och inte ge sig så tillslut gav sig silver och dom hoppade super.... inget stopp eller på sidan.. bana och det högsta på 70cm.. jätte jätte snyggt!!! hoppas nu hästarna sköter sig lika bra på onsdag då det är klubbis :-)

På torsdag(kalas på onsdag) fyller Sandra år...tror hon länktar!!!

Sadelkammarn!


Före..

Bara ponny saker kvar..





Älskade Fredag!!

Oj, mer slut med efter några dagars ledighet ???
Fy vad det är mke att göra hemma nu!!
 
Och eftersom stallet och hästarna går som nr. 1 efter jobb och middag så blir det några hektiska timmar efter ungarna lagt sig.... kan säga att huvudet väger tungt när det väl landar på kudden!!
 
I onsdags så hade sandra silver på hoppträningen...det gick över förväntan dom har blivit så duktig och sandra kommer på någe nytt nu varje gång hon hoppar honom så det är ju bra!
 
städat i källaren och ta hand om tonet ren tvätt och packa upp alla väskor som varit på turne'
fått sandras rum klart men det är några små detaljer som saknas men innan onsdag så :)
rensat bort alla mina häst saker från sadelkammarn för att få plats åt ponnysakerna.... det finns ju ingen häst så dom sakerna hamnade i sopsäckar uppe på vinden....
 
Det kommer en före och efter bild.....
 
Dammsugit bort allt spindelväv och städat den... Nu hittar man kanske nått igen :)
Hållit undan hemma, tvättat alla vinterkläder och städat hallen.....
 
Och idag efter lunch åkte jag o elias och hämtade mormor sen åkte vi till stan, gick i affärer, blev 2 presenter åt sandra, regn set åt dom stora och galonisar åt elias...tyg åt sandras rum och 2 små små saker åt mig!
Elias var som ett virre varv men ändå på gott humör och snäll och faktist lydig :)
Stötte ihop med fina siss som gjorde oss sällskap :)
Elias köpte en liten hamburgare som han mumsade i bilen, handlade på ica i vindeln innan hemfärd och william som var hemma fick under telefon förbereda maten och sätta på potatis och starta ugnen :)
 
Sent hemma och vi satt oss ner för att äta middag kl 19!
Tomas borta på fest och sandra ville så gärna sova över hos cleo så så fick det bli!
Longerade lollo och gjorde kväll i stallet, Elias över trött och trotsig och flamsig...
 
Ingen bra kombo med trött mamma och trött son...
Nu är det iaf tyst i huset....
 
Jag och barnen har 4 veckors inte äta godis eller dricka....
Klarar dom det ska dom få 200 var och mamman får ett - på vågen kanske ;)
så barnen fick en liten glass som fredas mys och jag ska slänga i mig en frukt :)
Trött och ska sedan ögona böj uppsöka sängen..... imorgon ska jag o sandra på klubben och hoppträna lite :)
 
Trevlig helg :)

älskar vår mor & dotter tid...


Fy och blä ...borta bra men hemma.....häst!!
vi kom hem från fjällen kl 18 i söndas och kl21 kom jag in från stallet.... Lollo hade precis rymt när vi kom hem så det var värsta rallyt både i hagen och utanför :-/

så tråd omdragning i hela hagen så strömmen skulle funka sen spikade jag bräder där hon rymt... tydligen var gräset godare på andra sidan.... kan säga att jag inte riktigt har packat upp allt vi hade med oss :-/
en snabb ridtur på sönkvällen och en lång ridtur igår..mys!!

När jag är inne så är jag på Sandras rum... nu ska ju allt på plats! igår var jag dock duktig och betalade bort räkningarna, 8000kr kostade det att vetrinären kom 2 gånger när silver hade kolik!!!
Fy fan....
kan ju säga att jag nu är pank.... tur lönen kommer snart och att jag endast handlade för 1600 kr på Ica... dock blev det mke kött som slängt i frysen :-)
jobbar idag sen ledig till på söndag ...oj oj vad jag ska hinna mke :-)
ha en bra dag !


undebart!




Idag åker vi slalom :-)




Trotsat lite snö!


idag har vi varit på jofjället, jo det snöade lite men vad gör väl det?
Karin o Magnus med barnen kom sen till oss och åt lite middag, trevligt trevligt. en Moberg slank oxå ner :) barnen trötta, förståss grin innan dom kommit sig i säng. jobbigt att vara i fjällen och ute :-)
koda är trött, busat med kompisar idag och fick en lång promenad ner från fjället , jag och Karin gick jag drog desutom Elias på boben.. bra träning! imorgon hoppas vi på en soligare dag :-) kram


Undra om man behöver brillorna i fjällen ..


4+ grader och regn...suck


Hej i kvällen !

otroligt lugn o Mysig helg vi haft :-)
Barnen har varit super snälla men lite trötta, Elias är lite förkyld så han har varit extra lugn och trött men snäll!
Igår då vi kom hem blev det middag sen tog jag o Sandra hand om hästarna , vi longerade dom!
packade upp och sen har tvättmaskinen gått varm för att imorgon kunna packa om för på onsdag åker vi till fjällen... idag målade jag första varvet på Sandras golv... tänkte först att det skulle få bli svart men ångrade mig till vitt :-) Nu när jag kommer hem från jobbet blir det ett andra varv ! Fy, imorgon är det mke som ska hinnas innan kvartsamtal och jobb.... sov sött!!


karaktären infinns inte ikväll..




Mys!

mysigt att komma fram, barnen visste ju inte vart vi skulle och knappt att vi skulle någonstans :-)

Dom blev överlyckliga kan jag säga :-)
Elias sov längst imorse ? trots att dom andra vaknat och klätt på sig.. tillslut fick vi väcka honom för att hinna äta frukost innan möte... pankakor till barnen och massa GOTT till oss :)
Barnen är i pyssel rum och vi lyssnar på lite info... snart lunch sen bad :-)

Det var den veckan det!

oj.. tiden rusar just nu lite för snabbt... men det bästa jag lärt mig av Williams sjukdoms tid är att vi lever i nuet så än hur mke jag har att göra eller hur stressigt det än är så stannar jag upp flera gånger och njuter av mina barn... dom är bara små en gång och jag älskar att vara med dom hur trotsiga eller bråkiga dom än kan vara :-)
Sandras rum är iaf klart, trots väldiga motgångar från tapeter odylikt... bara allt det andra kvar som säng och grejer.... ja ja, en annan dag :-) vi har lånat hem en dressyr sadel till Lollo, red i den igår...Mmmm så underbart och passade gjorde den oxå.. frågan är bara hur dyr den blir..... för vi måste ju hå en ny hopp sadel till na' oxå....
pengar... pengar....pengar !

ikväll efter jobbet drar vi till Piteåhavsbad och latar oss hela helgen- för barnens skull! Barncancer föreningen har familjehelg :-)
var rädda om varan ! kram

Slalom blev det idag!

Men vilka trötta gnälliga barn det var i morse... lite sömn ? om dom då kunde sova på morgonen men tydligen inte och när elias vaknar och är gnällig och retlig från första stund så blir mamman inte på det bästa humöret, kan jag säga.... Nå väl, vi åt sen frukost och åkte till buberget, pappan lämnade vi hemma och solen lyste....dock packade pappan skidorna och glömde sandras hemma :/  tur vi hade snowborden me så sandra har kämpat på med den :)
 
Elias har varit jätte duktig i backen idag :)
 
Fikade innan vi åkte hem, mm varm choklad o mjukkakor...gott!
Hemma slängde jag köttet i  marinaden, slängde på träningskläderna och sprang 4 km, hade tänkt 5 men kroppen känns inte okej just nu...snorig o tät i näsan natte tid...och igår *inte kan göra nått*  skönt att rensa skallen och få svettas lite.... barnen åkte ner till sjön och fick bada tunna ännen gång :)
svirade snabbt om till stallkläder och skyndade ut med lollo, hade förväntat mig att hon skulle vara hämsk precis som hon varit dom senaste gångerna jag suttit på henne MEN hör och häpna.... hon var som en prinssesa att sitta på, gjorde sitt bästa och allt jag bad om ???!!! så det var en fröjd att rida idag!!
 
Sen äntligen blev det grillat till en sen middag...kvart i 7 ....oj oj, men kan säga att det var VÄLDIGT skönt att hinna göra bort det jag ville innan middagen :)
 
Sen har vi rullat in en höbal till hästarna och barnen protesterar som vanligt trots dom är dunder trötta, alltid någe gnäll från sandra om allt möljigt...ont i ryggen , kan inte sova (trots hon knappt landat på kudden ) men nu äntligen ligger dom i sängen och jag känner hur det kryper innom mig... huvudet vill vill tapetsera sandras rum och få det klart (sandra sover på madrass i vårat sovrum....kanske inte det mäst optimala .... ;)
 
Men kroppen vinner över huvudet idag : det blir soffan och en stor skål glass :)
 
Imorgon 16 timmars jobb!!
 
Det var den helgen det :)  Äntligen vardag och vanliga rutiner :)
 
kram kram
 

Fredag !

vilken vecka!!
idag skulle jag hinna me massa saker, men inget funkade, stressad och tröttheten kom ikapp mig... fick upp lite overcover tapet på Sandras rum. stallet blev mockat ...lite måsten på datorn, typ försäkrings kassan mm... sen duchade jag och åkte till Vindeln, köpte en present till barnens nya kusin och ett par nya brillor till mig :) är nu på jobbet , imorgon kanske det blir slalom :-)

picknick!

med tanke på omständigheterna så blev det picknick lunch i lekstugan :)



kolik!

silver har kolik....ont i magen alltså!
skit oxå... det var min natt det! vet. har just varit här och nu ska han övervakas och promeneras me 1 gång i timmen tills det ger sig......sen kan man glesa ut det.... suck, trött i morgon ?
 
vi som skulle åka slalom... jaja, det kanske vi tar på onsdag då... vi får se!

RSS 2.0