städat o städat...

....kan jag väl inte påståt att jag riktigt gjort idag.... dammsugit o plockat undan skulle jag vilja säga att det blev... jaja, lite finare iaf!

på fm han jag o ellis gå ut o leka lite....  till lunch blev det pannkaks rester :)

sedan passade jag på att strycka en massa kläder vi ska ha me o på oss i helgen medans ellis lekte så snällt med en mätt o glad mage!!!!

Sedan när han somnat så städade jag bilen.... dyng tråkigt men massa sand, vart det nu kommit ifrån så här på vintern.... jaja, det lär nog bli nytt....

Packningen inför helgen tror jag att jag har koll på men varför blir det alltid så mke  man ska ha me... hallå, vi ska ju bara vara borta i knappt 2 dagar....   tänkte att allt skulle rymmas i en resväska men skor hamnar i en liten bag... man måste väl ha inne skor då man ska vara på hotellet i en hel helg ;)

Nu har iaf ellis o sandra fått i sig lite onyttigt mellanmål... dom ville inte ha nå annat än digestivekex... jaja, dom överlever kanske!!

Imorgon åker vi tidigare till stan..... det blev ett oplanerat läkarbesök.....  jag och min mage... varför slutar det aldrig???   ni kanske mins att jag tog bort en cysta hösten 09, sedan dess har det inte vart bra i magen ... i nov -10 tyckte man att jag skulle prova äta hormoner (p-piller) och smärtan försvann ???? hur den nu kunde göra det men det värsta av det värsta är att jag vill inte äta piller, blir så deprimerad.... arg, sur och NEEEE går inte att beskriva... jävla hormoner säger jag bara.... jag bestämde iaf för 1 ½ sedan att sluta äta pillren för jag orkar inte vara nerstämd någe mer och det han inte ens gå 1 vecka så fick jag tillbaka mitt onda i magen... varför då??? vad kan lite tillsatta hormoner göra ???  ja sedan dess har jag haft ont i magen... det är inte sådan smärta som är akut  men ihållande konstig, som ett tryck eller ja det är svårt att beskriva....

nu ville iaf dom att jag skulle komma in i morgon för att se att det inte bildats någon ny cysta  och vad vi ska göra hädanefter  ......

Nog om det vi får bara några fler timmar i stan :)

ikväll - jobb, fastän jag häldre velat va hemma o mysa o rida... men men, snäll som man är ställer man upp!!


sandra min maskerad tjej...

puss!!


jag och mitt krulliga hår...

Nu säger jag trevlig helg!!!!


Onsdag!

Imorse åkte vi halv nio, lämnade barnen på dagis åkte på ridskolan o jobbade lite sen hade jag med pojkarna oxå så jag red solong eller rättare sagt hoppade lite samt lät silver galoppera lite innan jag åkte hem,
 käkade lunch och duchade,
 sen ran sanden ur mig, fick ont i huvudet o skit trött... la mig o vilade men det slutade inte så efter att jag fikat lite tog jag en tablett o gick sedan runningen...

det såg så varmt o härligt ut men det blåste och var lite små kallt ... men motion fick jag och huvudvärken försvann.....
sedan hämtade jag barnen och ellis hade inte sovit på dagis , vilket resulterade i ett stort gnäll o grininnan vi var hemma men väl hemma så var det tunnpankaka som stod på mat menyn så det var bara att ställa sig i steka..
ellis åt dom första för han var hungrig... sen kladdade han mäst eftersom mamma stod vid spisen..hm..

jag åt oxå pannkakor men LFCH pannkakor gjorda på ägg, grädde och fiberhusk... faktist goda,
åt dom me lite sprutgrädde men hade hälldre velat ha sylt till... smakade lite hallonsylt på dom sista tuggorna...mmmm så gott!!!

efter maten så var det hästarna som stått i fokus, lösdriften skulle göras i ordning så hästarna kan gå ute dygnet runt... eftersom vi åker bort i helgen så ska det vara så lätt som möjligt för hästvakten....
jag gjorde en kort paus och gick in o nattade barnen som vart inne, william passade ellis :)
sen har jag varit ute igen.... nu har jag landat i soffan men som vanligt måste jag ta mig ett krispigt fine crisp me lax på snaart.... tittar på kok program på tv o känner hungern!!!

Imorgon är jag o ellis hemma heeeela dan, då står städning o helgpackning på shemat...
sedan jobb på ridskolan på kvällen... känns både ock... kanske är för snäll ;)

Kram


Underbar egen tid med både son o dotter!!!

Ibland behövs en liten egen stund me var o en , tror det uppskattas av dom små....
Idag var det först försovnings dax... det var rätt länge sedan det hände sist... jag har ju oftast vaknat kl 6 nu ett tag.. men som jag sa förra veckan tror jag att jag har kommit tillbaka till att vilja sova mer :)
Men vi vaknade 7.15, gärnet på me kläder o lite fil i magarna på dom små sen me bussen!!

Ellis o jag tog det lite lugnare sen gjorde vi oss iordning , gick o hälsade på ellen o stina 1 timme innan vi åkte till vindeln... mormor bjöd på lunch sen åkte jag o hämtade william ... det var kontroll i umeå som gälde för hans del... och nu märks det vad stor han har blivit o så duktig.... allt såg iaf bra ut!!  det är huvudsaken :)

vi shoppade lite hästmat.... present till sandra och lite grejor till hennes kalas.... jo lite nya pysselgrejor till skåpet oxå från barnenshus... det började va lite och slut på vissa saker och då blir det ju tråkigare att pyssla :)

Handlade lite middag på ica innan vi hämtade upp ellis hos mormor....

Hämtade sandra på fritids, hem o käkade middag... grillad kyckling sallad (potatissallad)

sedan gick jag o sandra ut i stallet, vi gjorde iordning hästarna sedan tog vi en härlig tur i kvälls solen... hästarna skötte sig mket bra och sandra tyckte det var kul... hon galopperade  tillome, och sa sedan att han är den snabbaste hästen i norrliden :))

sen mockade jag o fixade klart i stallet, gick in o gav barnen  kvälls fika o nattade dem ...

Nu sitter jag här i soffan, tv på och datorn i knät... brödet jag just bakar doftar ljuvligt ifrån köket och ska snart smakas.... kanske ett ägg på ...mmm, hungrig blev jag!!  snart är min dag över och det har varit en väldigt bra dag!!!!

Önskelista!!

shit alltså, snart fyller jag 30 bast.... man gör väl bara det en gång och då får man väl önska lite dyrare saker.... det är jag väl värd, så här kommer min önske lista, den kommer att uppdateras några gånger eftersom det är ett tag tills jag fyller :)

1. Ny sadel till Hästen!!!

2. utlandsresa (utan barn)

3. En lörda kväll med biobesök och barn vakt!!

4. Nya ridstövlar!

5. ny Mobil!

6. Ny vinterjacka!

7. En ny säng!!!

Helgen går alldelens för fort!!

Det blev som jag hade hoppats på i fredas, det serverades en ''låda'' med brockoli, bacon och fläskfile i typ matlagningsgrädde, samt klyft potatis och sallad.... ni kan ju gissa vad jag hoppade över :))

Lördagen bestod av en lugn dag, jag städade lite här hemma, tvättade osv... stora barnen följde morfar på skoterpizza i kursjön och tomas körde skoter så det var bara jag o ellis som mös!
lörda kväll kom patrik o marina hit på middag, det serverades lax, pressad potatis, hollandie sås och sallad!

Söndag så for vi alla ut på en skoter tur, körde här runt om kring... trevligt, wåffel lunch, stallet och sedan åkte jag o jobbade....

Idag så skulle jag ju vara duktig och fara på gymmet efter jobbet men det ville sig inte riktigt... blääää,
dels så hade jag glömt min sport bh hemma.... och springa utan den är inte riktigt min grej.... sen hade jag haft kläderna i bilen och det var kvar vatten i vattenflaskan så det hade ju frusit så inget vatten fick jag heller....  så jag hade tänkt att åka hem när det inte kändes som min dag men jag bestämde mig för att köra lite mag övningar... sådana som jag igentligen kunnat gjort hemma men  nu var jag ju lix på gymmet....  hoppas det tog och kommer att kännas imorn annars blir jag besviken.... jaja nog om det...

Nu har jag fått i mig lite lunch, brockoli, kyckling, bacon me grädde... smarrigt, innan det så gjorde jag stallet, red på en härlig tur, silver hängde me... mockade o fixade ...

Nu sitter jag här o funderar vad jag ska göra av mina resterande 2 timmar jag har innan barnen ska hämtas.... lite sugen på en promenad i det fina vädret.... duchen lockar.... samt skriker den rena tvätten som ligger där nere i en stor driva på sängen.....  hjälp mig, kloning kanske.... damsugaren skulle behöva gå oxå.. men han får nog jobba ikväll ist ;)

imorgon ska jag till stan, william ska på kontroll . ellis stannar hos mormor och sandra får vara på fritids... så det blir en mor o son dag imorn... trevligt!   men vi måste väl kolla om nån present åt den där stora 6 åringen som snart fyller 7..... 

OVER AND OUT!

Bortbjudna på middag ikväll!!

Vilket uppskattas regält, kan jag säja... att så lite ska bli så skönt, att bara komma hemifrån o slippa laga middan... vi får väl se hur mke jag petar i maten jag som nu försöker vara duktig o inte äta kolhydrater....  jag hoppas på kött o potatis typ för då kan man ju välja bort kolhydraterna, annars är det om det tex är en paj... hmm, ja dey blir spännande att se!!!

Lillebror sov inge på dagis igår och det var ju en låång dag för honom, han lämnades ju redan före kl 7 .... han somnade i soffan hemma när william skulle passa honom en stund ca 18.15.... Tomas försökte väcka honom men det var bara grin o gnäll..... så han bar upp honom till sängen... halv 8 imorse vaknade lilla guldklimpen :)

vi åkte 8 hemmifrån jag o ellis, han fick vara hos mormor ett tag medans jag var me hästarna på ridskolan, hovis kom o skodde solong och jag han rida inne oxå , vilket lyx ;)  desutom skötte sig killen super bra :)

hämtade ellis kl 11, då han just fått lunch i magen och åkte hem.... lastade ur hästarna sedan gick vi in och jag fick bacon o ägg i min mage o ellis gick upp o la sig själv i sin säng när jag stod o lagade maten , jag sa... ellis nu ska du sova, du kan väl ta snutte o tutte o gå upp o lägga dig!!   det gjorde han oxå :))  mäkta förvånad blev jag... men han han komma ut ur rummet en gång så jag fick följa me honom i säng en gång.... men han är så duktig med sin nya säng!!!

gick sedan ut i stallet, mockade bort o plockade ur bilen o städade ur finkan.... 
Nu har barnen kommit hem från skolan , william blinkar mke nu igen.... torra ögon ??
ska fråga n om dom vill fika..... 

hoppas ni får en härlig start på helgen.... det får nog jag!!!

jobbigt!

av sprugna 6 km så var 3 i uppförsbacke och i mot vind.... det var jobbigt!!!

nåväl idag måste jag åka på jobbet.... inte direkt..jihooo.. men men bara att le och se glad ut!!!

fika nått kanske, magen kurrar lite... hmm kyckling lår kanske :)

ellis sov hela denna natt oxå i sin säng...så duktig!

imorgon är en ny dag!!


Neeej då!!!

...Jag har inte ångrat mig, han är SÅ DUKTIG lillebror, det var bara första gången då han sov på dagen det tog 1 timme för honom att somna, igår kväll var det lite bus innan han kom till ro i sin nya säng och idag stannade han kvar på en gång ifs var han nog ganska trött idag då han inte sovit på dagis.....

jag var rädd att han skulle komma på natten men inte det.... hoppas det fortsätter så, det är ju så skönt att få sova en hel natt :)

Idag har jag vart me silver på vetrinär station o kastrerat honom... gick bra, nu får vi bara hoppas att det inte blir några komplikationer så det blir pencilin och mer utgifter... men men så är det att ha hästar ;)

Dessutom ska han motioneras minst 2 gånger om dan så såren hålls öppna och klet kan rinna ut...... så det blir lite mer jobb!

Idag till middag blev det ugns falukorv med senap och aivar relish immellan 'skivorna' det blir super gott!! till det åt jag vitkåls sallad och resten åt potatis till... gott!!

Nu ska jag slappa i soffan o ladda energi inför morgonens komma skall :)   kram!

Redan ångrat mig????

....jo, det är så att ellis har bytt säng här på fm nu sover han i en ''stor '' säng.... det tog endast 1 timme innan han somnade nu efter lunch....så jo idag ångrade jag min men han är ju stor, klart killen ska få ha en stor säng :)

spjälsängen står inte långt från hans rum om det är så stt det inte går..... då får vi helt enkelt byta till baks men det tror jag han inte vill.....

Dessa mornar.......jag blir galen på min dotter...... jag har fört o främst inget bra morgon humör men sandra gör det inte bättre då hon skriker, gormar och inget duger.... har jag tagit fram kläder så duger det förståss inte men nästa dag kan hon tat fram dessa och då duger dom minsann......jo allt för att protestera mot mamma....gaaaaaaaaa, frukosten tar en evighet och inge duger.... slow motion på ytterkläderna och grin för hon inte hinner ta ut hästen på morgonen.......   det kan väl inte bli värre.......   då flyttar jag ögonen böj!!!!!

skidtävling har det vart på skolan idag och det hade visst gått bra.  nu är barnen hemma och kopplar av framför tv'n... men bara en liten stund till innan vi stänger av den!

Helgen har gått bra, väldigt bra uppslutning på skoter cafet, 70 smörgåsar o 60 korvar såldes + nästan allt go fika!! hoppas på en repris nästa år igen :)

igår var jag in till ridhuset med hästarna- sandra följde oxå me, hon skulle bums rida silver som var mer på tårna än på backen....  hoppas han lugnar sig efter imorn då han blir av me kulorna....  solong skötte sig mke bra!!

Förra veckan vaknade jag ju kl 6 varje dag och sov dåligt men nu verkar jag kommit tillbaka till måste ha sömnen igen- härligt!!  eller??  

ikväll ska jag föröka hinna me o rida o städa i bya huset....  samt natta barnen... hur det nu ska gå... ja ja den som lever får se!!!


Äntligen Fredag!

Idag åkte jag till vindeln på fm, hämtade paket, handlade på ica inför morgondagen och tränade på gymmet!!!
fy, det var jobbigt!!  sprang intervaller på bandet i 20 min... känndes i benen att jag inte sprungit på 4 veckor men skönt att bli lite svettig :) lite armar körde jag oxå!

hem kastade i mig lite bacon o ägg och ut o red me killen ... silver var dock tok halt... fått sig en spark på nån muskler antar!!
Men nu ikväll såg det lite bättre ut o han lyfte benet lite mer.... gagagaga... dessa hästar!!

sen har jag bakat inför morgon dan, 2 äppelkakor och en kladis.... damsugit o torkat golven han jag oxå me innan det blev dax att laga middag.... kyckling me gräddsås och sallad (pommes)  parisare till ellis och....håll i er nu... han åt upp en hel parisare!!!!!   sandra var mke trött och åt lite...hmm... sjuk på g igen?
ifs så vaknade hon före halv 7 imorse.....

stökat i byahuset, myst me barnen i soffan och nu änka som vanligt.....

ja det var min dag.... imorgon är en ny dag att ta hand och vårda ömt!!!

KRAM PÅ ER!


Vår torsdag!!

Idag började vi dagen med att åka till vindeln jag o ellis, vi var på färgaffärn o köpte skinn till köks stolarna som jag skulle ha klätt om för typ 3 år sedan men aldrig fått tummen ur.... men idag alltså hände det :)
sen ica och handlade för det var eko i kylen... ellis var så duktig o körde egen liten korg och tyckte att vi skulle ha mke mer än vad som stod på lappen :)
glömde att hämta ett paket.... typiskt men sk atill vindeln imorn oxå  :)

Här kommer en före o efter bild på stolarna!!

efter...

va tycks??


Till lunch blev det blodpudding för ellis och jag åt en tonfisk sallad
sen sov killen och jag gjorde bort o mocka i stallet sen klädde jag om stolarna :)

sen kom barnen hem o vi fikade när ellis vaknat sen blev det pyssel stuga för full muggar...
mini mellos blev skapade!!

sandras skapelser:


williams mello:

min o ellis mini...

alla tillsammans :


barnen in aktion :



dock är det någon som e lite missnöjd när det inte går som han tänkt!!!

Oj va många bilder jag bjöd på :)

Efter middan som bestod av parisare till la'familja och mi : kyckling i gräddsås på sallads bädd :)
så tog jag mig en härlig promenad ,runningen och barnen var ute o åkte bob me pappi...

sängen för dom små och jag hamnade oväntat i soffan ://


Onsdag!

Imorse vaknade jag när sandra gick uppför trappen det vill säga 5.44...japp, hon skulle följa me pappsen på jobbet och det var en spännande dag!
men jag tjurade som vanligt kvar i sängen ända till kl 7.00 då väckaren ringde.... iväg me william till skolan sen hade jag en liten gnällig kille att ta hand om... vaknat på fel sida ?   jag var iaf duktig och städade o skurade kylskåpet....det var väl behövligt....fy....ANNA LÄMNA DET INTE SÅ LÄNGE IGEN!!!!

Det tog en stund men sen när jag var klar gick jag o ellis ut på en bobpromenad sen mockade vi lite i stallet men idag var ju ellis på dåligt humör och plockade ur bajset ur kärran istf i.... ja så vi blev inte där inne så länge men 1 timme var vi ute iaf.... sen såg ellis på tv en stund innan det blev lunch tid... han åt blodpudding och jag åt bacon o ägg....  försöker äte en diet utan kolhydrater....

när ellis sov lunch så red jag och gjorde bort stallet : jätte skönt :)

Efter det så fikade vi sen gick vi ut igen sen kom morfar och då var killarna ute en stund o åkte pist maskin...
Middag betod av pannkaka titt familjen och jag åt stekt kyckling och en grönsallad :)

sen gick killarna ut me morfar och jag o sandra gick och duchade, så skönt!!

Ellis var väldigt knäckt när det var dax för nattning - ingen kvällsfika och bara grin.... lite för mke morfar kanske ;)   dom stora barnen var för en gångs skull ganska snälla!!

I kväll var det meningen att det skulle komma någon form av försäljare hit men ringde nu 30 min innanoch sa att dom inte kom - klever!!!  Nott direkt men jag har fått Tomas att börja i badrummet :))))  gips skivorna håller på att komma sig upp.....  några myr steg frammåt till ett nytt badrum..... föresten jag har hittat klinkret jag vill ha MEN det blir nog inget för det kostar minst 870 kr kvadrat metern.... hmmm


ser kanske lite ratut ut på en sådan liten bild men i helhet ser det bättre ut... det gick inte att få me den bilden, typiskt....

Men som sagt drömma kan man ju.......

Detta är jämt fördelat : jag sitter i soffan o ser tv o bloggar och mannen jobbar i badrummet :) *hihi*
Med det säger jag hej från mig!!!

Dålig, utan insperation!!

Ja det är vad jag känner för att blogga om på denna blogg som handlar om min vardag.... förstår inte det men just nu är det mke roligar att skriva om allt som rör den nya hästen på hästbloggen men men ... jag har ju sagt det förr o o jag säger det igen... denna blogg är mer som en dag bok för mig , sånt som kan va kul att ha kvar i framtiden... kunna återblicka  o komma ihåg hur det var... nog för att ibland blir det lite som att jag skriver för er oxå... men det är svårt att skilja på det... jaja nog om det!  det kommer helt enkelt blogginlägg när jag känner för det :)))

Idag på fm var jag super eftektiv... sandra var hemma igår från skolan pga ont i halsen men skulle bums gå till skolan idag medans william kom upp till mig 6.30 och inte ville åka på skolan för han var så snorig och det var han verkligen... så han fick va hemma men han har bums bestämt att han ska på skolan imorn.... för det är så här i vårat hus att vi har bestämt att om man är hemma från skolan ska det inte vara roligare än att gå till skolan så alltså inge gå ut.. inge bus.. inge godare att äta (godis o sånt förståss)  bara vara hemma o va sjuk!!!
och det tycker våra barn är så fruktansvärt tråkigt så då är dom inte hemma längre än nödvändigt.... 
självklart släpper jag inte iväg dem till skolan ifall dom fprtfarande är sjuk men nu handlar det om snor.... rinnande... o tät näsa o jo visst... eller näää, min näsa har nu runnit över 1 vecka... och så länge kan ju inte barnen va hemma för lite snor..... eller??

ja vart var jag... jo super aktiv... damsög huset och damtorkade övervåningen (inte sandras rum, det vill hon göra själv) sen kom farmor o fråga om jag skulle rida :)  så då tog hon elias och lekte ute med honom medans jagred på banan!!!  in o fixa lunch, sen var det sovning för ellis och jag gick i stallet o mockade o gjorde klart där....   sen när jag komm in satt jag vid datorn ett tag sen blev jag glatt överaskad då mamma kom o hälsade på :)

Middag : bacon, korv ägg (potatis) , sen badade jag ellis o william duchade. lite tvättstuga innan det var dax för kvällsfika... sen tog tomas över och jag sparkade till bya huset för att städa o ställa iordning inför lördagens skotercafe....  nu hemma och funderar som vanligt om det finns något man kan stoppa i magen... varför kan jag inte låta bli allt gott som finns, som tur är har vi sällan nått hemma men alltid nått slinker ner....

jaja... en dag kanske jag oxå blir smal :)   vill jag va det då?   trivs faktist ganska bra i min kropp som jag har just nu och det är ganska skönt att inte ha ångest el liknande så fort man stoppar nått onyttigt i munnen... men lite mer trimmad kunde den glatt bli men det är ju så förbannat jobbigt ;)

rida mig i form....japp det är mitt nästa hopp :) *haha*

hörni.... sov gott.... kram!


Lill prinsen sjunger imse vimse förra veckan... självklart gjorde han ju rörelserna nästan prick fritt första gången då kameran inte var på ;)

Ash.... funkar inte me överkaddningen men ni kan ju klicka på länken så kommer ni till klippet!!

http://www.youtube.com/watch?v=qu3HWC-4vjE


Min förkylda prins!!


Vilket väder!!!

Solen strålar och det var en underbar ridtur på den nya... spännande att lära känna en ny individ.... han verkar trivas här och jag är glatt överraskad över hanns betende :)))

Bläää, måste dock åka o jobba i em... i detta väder gör det mer ont än när det är snöstorm.... men bara att bita i det sura äpplet....

Min förkylning finns fortfarande kvar och jag är nu rädd att ellis kommer att åka dit... mer gnällig än vanligt lite snor oxå... hoppas det stannar där!!!

snart skola o vanlig ordning oxå.... skönt , alltid trevligt när barnen är hemma men ibland kan dom inte bara njuta utav att vara utan speciellt den älste kan lätt bli rastlös.... leka vad är det!!

jaja, så duktig var jag på att blogga, vill ni ha mer läsning så kan ni läsa om den nya hästen på den andra bloggen :)  fortsatt trevlig helg!!

vi höres- kram


Onsdag, mitten på sportlovet!!

Gissa låten Ellis sjunger....


Elias sjunger,..... visst syns det :)


Min alldelens egna mys propp....



Resan hem igår gick över förväntan.... snälla barn!!!!!
Middag o handling i Lyckdele innan vi landade hemma, packade upp o städade bort allt sedan gick jag i stallet och tog hand om silver, klippte även bort all långa päls han hade som kliade så mke....

skönt att komma hem...ni vet- BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!

I dag är det då första dagen på sportlovet som barnen ''inte'' fåt göra nåt.....
eller william följde morfar till skogen o sandra har vart en stund hos farmor....ellis har bara fått lekt och kört lite skoter ute... men han tyckte nog det var skönt o komma hem till sina leksaker för han har LEKT hela dan utan gnäll...nästan :)


Imorgon blir det stan på eftermiddan... en ny hamster står på inköps listan...en olycka drabbade lilla tummelisa..
sen lite shopping på öb inför skotercafet samt
HÄMTA HÄSTEN :)))))


sjuk....

tycker det inte var länge sedan jag skrev att jag var sjuk och nu är det alltså dax igen.....
har hört ellis hosta lite på natten men igår bröt min ont i halsen sjuka ut... jobbigt och extra trött..... igår somnade jag några minuter på soffan när ellis sov och idag råkade det bli 1½ timme.... hmm, undra om man kan sova inatt??   jaja, välbehövligt var det nog....

idag på fm så var vi i hemavan så barnen fick åka lite i backen.... sandra slalom o william snowbord, och idag var w tålamod lite bättre och klarade det bra idag.... åkte upp i knappliften med bara  några fall..... duktig pojke!
ellis fick bara åka bob men nästa år, då är det hans tur att börja.... jag länktar :)

hem o käkade lunch, sedan åkte storbarnen skoter me tomas medans jag o ellis vilade.... efter fika pkte jag o ellis in till tärna på jack jakt men hittade inget...... kanske lika bra så jag spar lite pengar till den kommande hästen som snaaaart kommer- länktar ihjäl mig :)) tänk om det bara är skrot jag köpt.....nä ddet hoppas vi inte på :)
Lasange till middag, slängde i massa'rest' grönsaker och den blev mer än god....mmmm
nu har jag diskat undan o duchat... tomass o barnen gick ut o lastade skotrarna på släpen för efter lunch imorgon åker vi hem..... tomas o barnen drar nog in till backen på fm så jag får städa o packa ihop i lugn o ro :)

vill inte åka hem..... men 'bara' 6 veckor tills nästa lov då vi planerar att åka upp :)))

kram

Lite sol!!!

Eller lite april väder har vi haft...... sol, sen kom blåsten me lite snöbyar o sen sol igen..... ja ni vet - fjällväder!!
Elias vaknade tidigt i våra mått.... halv 6, jo men det är väl nästan i tidigaste laget då man är ledig...eller???

På fm så var vi ute, åkte bob o svettades i fjäll sluttningen...snacka om trampmaskin.... bra träning!!
sen efter lunch så lämnade vi ellis hemma me mormor också åkte vi till barnbacken me dom stora så dom fick åka sig less på slalomskidorna och trilla lite me snowborden.....
sen åkta vi hem o mös.... nä körde lite skoter o duchade... pizza till middag -mums!
efter middan gick barnen o 'papporna' ut och jag....vad gjorde jag?  datade lite kanske :)
nu är man trött o kl är inte ens 21.30.... men jag får  väl skylla på den tidiga morgonen som infan sig idag... vi hoppas att det blir en liten sovmorgon imorn :)   om solen lyser på oss imorn så blir det slalom backen i tärna på fm medans mormor är kvar o kan va hemma me ellis.... jo han kan följa me i bärselen men det underlättar om han stannar hemma o leker det tycker han ju är roligast :)


jopp, nu blire soffan en liiten stund till innan johnblund kommer även hit......kram!

Hej hallå fjällen :)

Äntligen uppe ....låångt att åka med dom små men gick bra i bilen....snälla barn!
Nuu har vi fått lite mat i magen och kastat isäng den minsta... dom stora leker (även den gamlaste gubben :)
vi andra sitter o njuter i soffan....
japp det var en liten läges rapport..... imorgon hoppas vi på SOOOOL :))))

kramar


RSS 2.0