intervaller... fredas mys och mke jobb !!!

Jobbigt att vara ifrån barnen i 3 dygn.... jobb 3 nätter på raken hör inte till vanligheterna som tur är :) men pengar pengarna är så välkomna den 27 oktober :)))

Idag så skrittade jag solong och städade hemmet lite..... dammar igen då jag är borta ;)
betalade lite räkningar oxå... suck!

sen skyndade jag o hämtade elias o sandra som hade tårt kalas på dagis.... mumsigt... mysigt att krama på dom små....

sen hemma så myste vi en stund innan jag började med maten det blev hel stekt ytterfile med en ny potatisrätt... läste en recept bok från alla nobelmiddagar genom tiderna och hittade att man skulle skiva potatis tunt sedan steka i olja och sist steka i smör .... men jo dom gick att äta men såg inte så roliga ut då dom blev så mörka... gjorde lite vanligt stekt potatis oxå... rödvins sås och svampsås.... tomat,lök o fetaost sallad....mmmm mke gott!!
En smirrnof ice att dricka som smakade mmm

sedan städade jag bort och jag o sandra gick ut i stallet... skyndade att komma ut och jag gick o sandra red runningen eller jag fick lite intervall träning då sandra galopperade 4 gånger, maxpuls kan jag säga men oj så härligt det var att komma ut i friska luften... sandra var jätte duktig och för mig var det skönt att skumpa ner efterrätten som bestod av en suuuuper god hallonpannacotta!!!! Mmmmmmm va gott det var :)

Nu har vi mÝYYYYYYYYYs i soffan, william o sandra äter chips som dom aldrig sett det och ja må säga att det va gaaanska gott!!! Ellis har ätit en halv klubba och några godisar från ett halsband... nä nu mätt sa ha... fasiken va bra :) nu sova sa han oxå men tror han ångrat sig just nu... men trötta ögon och en sockerbusig unge.... Idol klinkar på tv och hör o häpna men Tomas sitter oxå med oss i soffan ?? japp jätte ovanligt men mysigt!!

Fick ett mindre trevligt samtal idag.... kaklet o klinkern är försenade...bläääää, vi som skulöle upp me det nästa helg ...gaaa... men ska ringa o kolla en till gång på måndag om dom kan spåra det... fanns tydligen inte i sverige då vi bestälde det... prutt!!!!!

Nä men om man ska trycka lite mer chips nu då... det har man väl gjort sig förtjänt av...eller ???

Ha en fortsatt trevlig mys fredag!!!!!  pusss

efterrätt var gottigott!

imag0203 (MMS)

efterrätt var gottigott!


mums!

imag0199 (MMS)

mums!


fredas middag Me hallon pannacotta som eft...

imag0198 (MMS)

fredas middag Me hallon pannacotta som efterrätt står på menyn....vi lever bara en gång, njut.. ja njut av livet!


kunde inte låta bli ätt gå in på dollar st...

imag0197 (MMS)

kunde inte låta bli ätt gå in på dollar store ....


lunch i Lycksele ! besiktar bilen åt mamma!

imag0196 (MMS)

lunch i Lycksele ! besiktar bilen åt mamma!


somnade på soffan en kvart innan jobbet, i...

imag0195 (MMS)

somnade på soffan en kvart innan jobbet, inte bra . helt slö o kropp o knopp! Han iaf rida båda hästarna , laga tjockpannkaka , harva ridbanan o nyss Me Wille en timme på mina lediga timmar idag! hatar ätt va ifrån barnen så länge men ibland måste även jag.... imorgon har jag oxå bara timmar....tjao


båda hästarna ridna, båda va super snälla!

imag0194 (MMS)

båda hästarna ridna, båda va super snälla!


sjuss in i ugnen.... gött och lättlagat!

imag0190 (MMS)

sjuss in i ugnen.... gött och lättlagat!


kanske dax att skriva lite!

Potatisen till midagen kokar så jag har lite tid men ska nog kunna få ner några rader!!


Underbar, lugn tyst helg med massa pussar och shopping! Kunde inte bli bättre......
saknade dock barnen liiite men nu får jag pussa på dom me :)

Fruktansvärt god mat har vi ätit och avslutade helgen me pizza igår när vi hämtade kidsen :)
Kan säga att jag var mätt heeela kvällen lång igår, nu gäller det att gå på mat avgiftning...haha

Idag blev det en snabb visit till vindeln och farbror docktorn för ellis hade klämt sig i helgen  och hon på sjukvårdsupplysningen tyckte jag skulle åka in o kolla honom men han  (docktorn) tittade knappt... så lite onödigt kanske men  så äre ibland....

mys det var imorse att få göra upp en brasa och väcka snälla barn :) sandra har fått nya hästörhängen som hon vart super glad för... hon har ju ridning ikväll men sandra är lite hängig från en förkylning och värk i benen säger hon, antagligen växt värk kanske... och jag känner oxå att det kanske skulle va skönt att va hemma för jag jobbar nu tisda, onsda och tor natt.... så jag ser inte barnen förns freda em...... så vi blir hemma !!!!

elias leker nu på sitt rum me lego och wille o sandra me barbie på sandras rum.... tv förbud tills efter middan!!! japp, så har vi det när mammi är hemma :)

Nä nu har no potatisen kokat färdigt... kanske är mos :) men vi äter torskgryta me körsbärs tomater, svamp o feta ost i.... mmmmmm


Hur har din helg vart ??

puss o kram!


badrums belysning inköpt! länktar tills...

imag0183 (MMS)

badrums belysning inköpt! länktar tills jag kan ta ett bad :)


dax för sista rycket innan hemfärd... länk...

imag0181 (MMS)

dax för sista rycket innan hemfärd... länktar efter att få pussa på barnen!


fruktansvärt gött idag Me....................

imag0189 (MMS)

fruktansvärt gött idag Me........................... fan, det blev samma resturang i dag Me, men vi kollade läget på allstars och några till,men ne.... på Ikea hittade vi lite gott o blandat men har nog aldrig kommit därifrån så här billigt måste vart för ätt Tomas va Me och styrde vagnen :). sen hittade jag lite kläder till barnen och en kofta, teckisar och va mer... hm.. blir spännande ätt komma hem :) nu softar vi på hotellet, orkar verkligen inte gå 1meter till! puss


lördags skål!!!

imag0188 (MMS)

lördags skål!!!


bortgjort och 3000 fattigare!!!

imag0186 (MMS)

bortgjort och 3000 fattigare!!!


man blir sugen av ätt gå på stan!

imag0185 (MMS)

man blir sugen av ätt gå på stan!


shopping pågår!

imag0182 (MMS)

shopping pågår!


ooo se gött!

imag0179 (MMS)

ooo se gött!


Varför kan man inte sova när man får ? Ku...

imag0178 (MMS)

Varför kan man inte sova när man får ? Kunde inte somna igår , kl var efter 1 och nu har jag legat o vridit mig ett tag!!! Helt vansinne!! Kvällen igår var juvlig, super god middag, vi käkade file minjong, super Gött!!! Sen bio och jägarna som va bra o spännande!! Men nöjdast är jag nog över ätt jag hittade så sjukt snygga kläder redan första Dan, så denna helg kan inte misslyckas,,saknar dock barnen mäst lillskrutt!! Kjol,Linne och en super fin spets ''tröja'' Bilden vart super mörk men här kommer den ändå... pussa barnen mamma, älskar er


glömde ta kort på den goda maten....fan vi...

imag0175 (MMS)

glömde ta kort på den goda maten....fan vilken dålig bloggare jag är ! rödvinet slank ner :)


avkoppling innan middag , ps.. se min nya ...

imag0174 (MMS)

avkoppling innan middag , ps.. se min nya schal :) har hittat super fina kläder!!!


min chafför!!! ...

imag0172 (MMS)

min chafför!!! är vi inte framme snart ?


redo.................................. ...

imag0170 (MMS)

redo.................................. ätt åka på äventyr, haha. mys helg iaf, men saknar redan barnen!!!


Bull bak idag!

tror det blev ca 110 bullar förutom dom som försvann i magen på en gång...ooooops!
Men gott att ha i frysen, vi brukar ju alltid mys fika me bullar på fredagarna när barnen kommer hem från skolan.... sen kanske man får främmen nån gång oxå ;))

Sketa ont i min handled i kväll... knappt så jag kan skriva ??  blääää!  Docktorn trode det var en sådan 'vanlig' knöl som kan uppstå vid överbelastning, över ansträngning.... och det är klart .. det jobbas ju rätt hårt ibland!!

efter bullbaket så var vi ute efter lunch.. eller först provade ellis sova men det gick inte idag och det är ju klart - han sov ju till halv 8 oxå ... men iaf så promenerade jag me solong sen sycklade jag o ellis me sandra när hon red ut i skogen och hon va så duktig o modig idag!!!

Willaim hade me kompis hem sen så det var full fart!

sen skulle jag laga korvstroganoff till middag men hallå- vi hade ingen falukorv så jag rotade i frysen och tyckte det skulle bli perfekt att få bli av me lite gammal sparad korv som verkligen behövde ätas upp.... MEN det var någon som inte var så god... kanske för gammal ??? dom stora barnen sa inget men jag petade bort dom dåliga och ellis åt inga korvar överhuvudtaget ?? men ris o sås blir man ju mätt på oxå :)

efter maten har jag lagt min tid på barnen.... japp! ni läste rätt... vi har städat toa skåpet...haha, jo men bara för att leta sandras överraskning hon skulle få för att hon städade sitt rum - en nu ögon skugga som jag köpt till henne igentligen för lääänge sedan, men kände att hon behövde en push för att göra det själv :)))

Nä men sen spelade jag tv spel och mös tillsammans medans tomas var i badrummet (??) japp men det regnade...haha, det var nog derför!!

ellis slocknade kl 7 och dom andra har nog slocknat nu... jag sitter o myser till bonde söker fru, måste gå och leta efter nå gott att stoppa i magen :)

Imorgon är det torsdag.... betyder dagis och jobb på em..... sen äntligen på freda morgon åker vi söder ut!!!!!  känner inte alls att jag valde fel, paris eller sundsvall.... haha, kan ju shoppa betydligt mer iaf och inte så långt ifrån mina älskade barn.... tänk om planet skulle störta el nått.... ja ja inget vi behöver oroa oss för nu iaf :)

Kommer att mobilblogga :)  om ni är intresserade!!!!

Puss o kram

bakar bullar idag............................

imag0168 (MMS)

bakar bullar idag................................ Elias gjorde nog den snyggaste :)


okej....... jag äter 3 tunnpankakor, d...

imag0163 (MMS)

okej....... jag äter 3 tunnpankakor, denna lilla tryckte oxå 3...William vann på 4 !!


em mys i soffan!

imag0161 (MMS)

em mys i soffan!


Oj ojoj...

Vilken DYYYYR dag det blev idag..... pengarna ska rulla.... hur ska jag nu ha råd att shoppa i sunsvall till helgen ????  

För på fredag så åker vi söder ut.... ååååå vad jag länktar!!! Behöver verkligen lite mys tid med mannen för nu slåss vi verkligen om ''fri'' tiden här hemma.... när jag är hemma så är tomas ute och när han e hemma så är jag antingen på jobbet eller ute i stallet!!!!! 

Varför så mke nu ??

Jag hör hur regnet smattrar utanför och är glad att hästarna har höbalen under tak så dom behöver inte ens stå ute o bli blöta.... kanske kallas bortskämd!!

Ja iaf så har jag ju tänkt länge att köpa mig en ny sadel.... har ju haft min i 13 år.... så det börjar va på tiden!
Men nu har jag ju bara en häst som går att skritta på och framtiden är ovis om hur mke han håller.....

Ja iaf så blev det en sprillans ny sadel till den unga stjärnan... alltså sandra och silver! Den gamla ponny sadeln han hade passade kast och var på gränsen för liten för sandra... så bara att punga ut eller skrapa ihop till en ny fin... nä hade inte behövt köpa en helt ny men silver är så rund om ryggen så det är så svårt att hitta en och nu var det ju expert hjälp me massor av sadlar att prova... så bättre och snabbare hjälp kunde vi inte fått :)



Idag efter jobbet så var det någon som stoppade en 5 krona i mig.... damsög, städade undan, diskade, tvättade, ut i skogen och hämtade en tall till pippi och hängde ut mat till dom, en gran att ha ute, enris till bron och en liten gran till tunnan... skrittade solong och mockade... sen var kl halv 2 och jag var tvungen att åka till vindeln me silver... hämtade upp ungarna på vägen och sen har vi vart på ridklubben.... tomas hämtade upp sparven elias och jag o sandra fick det lite lugnare... vi lyxade och åt middag på ims, gott me hamburgare... tror det var... hmmm läääääänge sedan!!!!

Nu sover barnen så gott och det ska bli skönt med en hemma dag imorgon och få rå om lilla elias!!
Dock har tvätt stugan svämmat över av ren tvätt så jag tror att vi måste ta tag i det imorgon.... sen ska solong skrittas och sandra ska rida silver då hon kommer hem!

Nu ska jag njuta av livets goda.... glass blir det, jo jag vet det är måndag men jag jobbade ju i helgen...

Tror det kallas för effektivitet!!

Slutade jobbet halv 4 i em... handlade och sedan hem... hemma såg det som vanligt ut som ett bombnerslag när jag vart borta ett dygn...fattar det inte!!!  och eftersom jag städat rätt mke på jobbet så känns det inte ok att komma hem till ett förfallet hem.... så medans jag lagade middag som bestod av ugnstekt potatis och grillat kött så ....
plockade jag undan, damsög och torkade golven.... japp rent o frächt och jag kunde avnjuta middagen med ett glas rött...mmm..

sedan fick tomas städa bort och jag o sandra gick ut i stallet, longerade en pigg herre som vilat någon dag samt mockade och borstade vi hästarna....

Sen gick vi in och jag bäddade rent våran säng, älskar att sova i nybäddat!!!
städade bort det tomas ''glömt'' dessa karar... va , vart är synen... ja ja, inte klagar gör jag ens längre efter 12 år för jag har märkt att det inte ger nått ... bara negativa tankar för mig så idag så gör jag det bara själv. då får jag det som jag vill och tomas behöver inte känna sig dålig för att det aldrig duger.... han gör säkert så gott han kan :)

Nåväl, duchen var skön att stå i ...lääänge!!  Ellis har precis somnat och nu är det dax för dom stora att krypa till kojs... länktar till lite egen tid i soffan me kanske lite ostkrokar ??  mmm va gott!! ett glas zero blir det oxå!!

så känns som det har varit en väldans efektiv lördag och imorn är det söndag då det ska hinnas me lite utejobb, silver ska ridas och ungar skall tas hand om.... vad gör ni imorn ??


HEJ, DET ÄR JAG SOM E' ANNA!!!  VEM E' DU??


Jag valde...

...att komma hem i några timmar, känns bättre så!!

Potatisen har fått komma upp ur landet, hästarna har fått sitt och jag har kört bort alla gamla blommor!

Lunchen är i magen och nu ska jag bara vara i en liten stund innan jag ska åka igen, tror jag stannar till på affärn är så kopiöst godissugen ??? fasiken va jobbigt men så blir det :)

Nu får ni ha en trevlig helg!!!

Måste önska er en trevlig helg!!

Tror inte jag hinner skriva imorgon då jag bara är ledig några få timmar från jobbet.... har inte bestämt änu om jag ska åka ända hem eller om jag stannar i vindeln och tar en långpromenad och vilar.... vilket jag inte kommer göra om jag åker ända hem... nej nej då blitr det att ta upp den sista potatisen och säkert en massa mer oxå....
Hmm, övervägnings fråga... vi får se!!!!

Idag har jag grävt potatis tills min nacke o axlar strejkade då tog jag ner hela sommarhagen - heja mej!!!
sen har jag hunnit damsugit o städat undan, och duchat!!! så nu är jag snart redo för jobb!!!

skulle behöva ta upp jakten på träning oxå... men hittar ingen insperation ?? höstens regn o mörker kanske inte hjälper till direkt.... men när jag fått lön tror jag att jag ska köpa ett gym kort då känner jag mig lite mer tvingad!!
Har ju fortfarande lite jag vill bli av me :)

sen mår man mke bättre utav att röra på sig :)


så, trevlig helg på er där ute, länktar redan till på lörda kväll då jag får komma mig hem o pussa på dom små....
kram kram


Mjukkakor!!!

Hej å hå, lingon tå...

Imorse var jag ju till vetrinären me solong... och vet ni va, han var knapt halt.... oj så bra så jag ska börja skritta igång honom och se vad som händer... kanske han håller eller inte, det får tiden utvisa!!!

Men första gången jag åker från vetrinären och är glad :)  ja förutom när oksana var dräktig då....

Sen bästemde jag mig för att baka mjukkakor ikväll.... så där har jag hållit hus ikväll, och oj så gott det är me mjukisar!!!

Titta så fin lilla samir blivit!!

Han har förseten bytt hem och hamnat i luleå!!!

Varning!!

Party grabbarna är me...
Linda patrik och vanja
Lina o benny
Min fina Johanna
Yeeey
dansgolvet var fullt heela kvällen
Mina fina flickor... Jossan och marina
Malin och Kent
det svänger ju!
Magnus och johan
Majo spelade bra!
Patrik och Linda
Mina flickor
Benny o glada johanna
ute var det varmt o mysigt vid brasan
avslutar med en härlig bakdel :)

Ont i huvudet!!

Har vart en stressig kväll.... ridskola för sandra 17-17.45  droppa av sandra i hällnäs till pappan, föräldra möte 18-18.30 sandras, 18.30-19.15 för alla och därefter för william ända till kl 21.... så nu  är jag mke trött i huvudet.... men måste tagga ner lite innan jag kan slänga mig i sängen!!!

Annars har det vart en lugn mys dag me ellis, han har varit en naken skrutt ända till kl 15 då det slutat regna och vi gick ut... gu så skönt att kunna springa naken o pott träna :)

Börjat städa i bagarstugan oxå.... blir förhoppningsvis bak på torsdag :)

Bokat hotellrum inför nästa helg oxå :) så mamma bara att du laddar batterierna!!!

Imorgon blir det umeå och kontroll av william på barn3 , först ska jag hinna me ett besök på vct för att ta upp jakten av undersökning av min knöl som jag fått på handleden!!!

Hoppas ni haft en trevlig start på veckan :)

sorry, blev inga bilder ikväll.... kommer en annan dag då tid ges :)

Underbar dag med många ++++

Presenter på G :))
William, Elias o morfar!
Fina syster som oxå firades!
Familjen Hedman!!
Min fina kaksiga bror Patrik!
Min fina bror Robert!
Börjar me lite vin till smörgåstårtan :)
Hittade denna härliga bild i kameran :)
Mer bilder från kvällen kommer imorgon, och kanske är du med :)

Oj så trevligt vi hadde igår!!!!
Först massa go fika kalas me underbara.... Jätte fina presenter, bla present kort a'la 800 kr - mket användbart!
Sen mer pengar, behandlingar hos kiropraktiker och en ny skottkärra :) och kanske bäst av allt - en snickare att låna gratis i 2 hela dagar :))))
Oj va jag älskar min familj :)))

Idag har vart en soft dag, ingen liten knatte att ta hand om :/  utan vaknade halv 9, pigg o glad trots intaget igår... lite smörgåstårta till frukost!!!  sen gick jag fina lina o johanna till bönhuset och städade bort allt , jätte skönt att få hjälp :)
sen åkte dom och det blev lugnt här hemma, jag o william o sandra som var trötta o knäckta efter att sovit hos farmor (lite sömn kanske) ,åt lunch och insåg att det var rätt lugnt o skönt utan lillebror för en gångs skull :)

sen , eller jo , sandra red en sväng på fm, sen har jag städat undan hemma o tvättat lite. promenerat runningen för att svettas lite :) och nu väntar jag på pizza :) min halft okloka man drok imorse kl 6 på folkrace tävling i vännäs, dåre!! men  vill man så vill man :)

ikväll kommer det inte att bli många knop gjorda!!!!

TUSEN TACK TILL ER ALLA SOM FÖRGYLLDE FESTEN :))))

Okej...

Nu kör vi - PARTY!!!!

Nja, inte riktigt än :) först lite familje kalas me massor av go fika o smörgåstårta!!!

Sen ett förhoppningvis hejdundrandes kalas :) Länktar ihjäl mig men nu är det nära, har doch inga förväntningar för då brukar allt bli misslyckat!!  Utan vi bara ta kvällen som den kommer och lever i nuet!!!

Party on!!

Mammis tar me sig ellis hem - tack snälla!!! och dom stora sover hos farmor!!


Bakat idag!!


 

 

 

 

 

 

 

 

Morotstårta  
En blåbärs kladdkaka, en morotskaka, en cafe'kladdkaka och 2 socker kakor var det som produserades i köket idag!!!

Länktar till imorgon då man få smaaaka!!!!

Hungrig och trött!!!

I dag efter jobbet blev det en snabb visit på affärn....
sen hemma så blev det städing i ett ryck, damsög hela huset och torkade alla golv... men trött o hungrig, så för en gångs skull käkade jag lunch, annars brukar jag bara fika lite senare... men så äre ibland! sen blev det en vila på soffan oxå...rätt skönt o välbehövligt meeeeen så segt att ta sig upp på rät sida igen... va tvungen att ta en promenad- runningen blev det och väldans uppiggande då det började regna rätt regält efter halva vägen - suck!

Han städa i bönhuset oxå innan jag hämtade barnen som va på bra humör, ellis somnade i bilen och jag bar in honom sovandes på soffan :) lill vännen helt knäckt!!

Middag bestod av kyckling gryta och ris... gott

Morfar gästade oss och tog me ellis efter maten så jag o sandra kunde gå ut i stallet och vi japp vi red lite barbacka... jag satte upp o red lite, han måste ju börja skolas den lille buse.... och det gick fint... jag kände mig faktist inte allt för stor på den lilla b ponnyn :)  så lite skritt o trav ska han no orka me någon gång då o då!!!

Idag provade jag faktist att galoppera oxå :)  måste be sandra ta kort nästa gång....hihi

sen var det min kväll me nattning , myyys och eftersom ellis sov på eftermiddan så var det inte på tal om kl 7 ikväll utan han har fått sitta uppe me mig i soffan o mysa... nu ligger han i sin säng och jag hoppas han somnat!!!

Imorgon är det FREDAG. då fyller min ÄLSKADE LILLA SYSTER ÅR!!! 
Hurra för dig, vi ses på lördag!!!

här är hon som vanligt bakom kameran ;)


Hej hallå!!

Onsdag idag och jag är hemma på timmar :)

Igår såklippte jag silver... skönt att ha det gjort men jag verkade o skodde honom även fram... första gången han har skor (tror jag) men han va så duktig o stod ganska stilla!!!  och me tanke på att det var ett tag sen jag skodde helt själv måste jag säga att jag blev nöjd me resultatet!!!!  Några sömmar som blev kasserade och någon jag fick spika om... men i det hela taget gick det fint!

Så nu kan jag o sandra fara ut mer i skogen... han har ju vart lite ömfotad på grusvägen...

tittade på blocket i går oxå... skulle vilja he en rockard el vagn så vi kunde köra honom oxå, men ekonomin tillåter inte det just nu... har just betalat badkaret och toaletten som har anlänt till vindeln.... tummen upp för nytt o fint och tummen ner för utgiffter!!!!

laga lite mat var jag tvungen att göra igår innan jobbet oxå, sen började väl inte dagen på det bästa sättet då taxin kom 25 min tidigt!!!  det har bytts bolag och det är mäst bara förvirring... blir lite less men ska ge dom en vecka innan jag ringer o klagar om det inte blir bättre.... sen gjorde det inte bättre att sandra kom hem kl 13 , då hon skulle va kvar på fritids... tur jag var hemma än så hon kunde åka tillbaks till fritids me mig, vi sjussade om morfar efter bilen oxå!

skönt att komma på jobbet o varva ner lite!!

Imorse så handlade jag på väg hem, sen så gick jag i stallet direkt, jag verkade o skodde silver bak samt pysslade om dem lite.

Nu sitter jag här och som ni ser skriver av mig lite.... blir mke text o lite bilder ibland... tråk!!
måste åka halv 3 igen, måste in på bolaget för jag glömde köpa en sak och på konsum!  sen jobb igen!!

Imorgon är det torsdag och då måste jag städa lite.... fixa i bya huset ännu mer och ja... jag fyller nog ut timmarna me nått ska ni se :)

Nä, tjing pling!!

sandra med sin hitils största fångst!!!


Trött kille!!

Trötta barn som förväntat imorse, men dom kom iväg me taxin iaf :)

Lite mys morgon me ellis pellis sen åkte vi till vindeln och mormor som ellis bara ällllskar.... han sa det typ 10 gånger på väg ner, lilla söta unge!!!!

Medans han va hos mormora så var det personalmöte för min skull... fick ett litet oväntat besked men det dröjer nog ett tag innan det går i genom hos komunen.... men man kanske inte blir kommun anställd framöver om man vill jobba kvar som persoling ass.... ja ja den dagen den...

Handlade på bolaget ( vilket blev dyrt.. men fyllar man 30 en gång så gör man...) innan jag hämtade upp ellis och åkte hem.

Vi fixade lite hemma och sen kom william o sandra, vi fikade sen åkte jag o ellis till bya huset för att ställa i ordning lite och kolla av.
Sen grävde vi potatis och började me middagen som blev pot. fiskpinnar och sås.... tidig middag - redan halv 4, för att sedan åka ner till vindeln igen , jag o sandra. william var hemma o passade ellis i en kvart innan tomas kommit sig hem men han börjar att bli så duktig nu!!

Sandra o silver skötte sig fint på ridskolan och hemma har det vart kvälls fika o nattning...

Vi hade en trött liten kille som efter fika o pyamas somnade på köks golvet halv 8 medans jag o tomas pratar... lill vännen så bara att bära upp i sin säng!!

Imorgon är en ny dag med massa måsten!!!

Ha det gott- kram!


Boden!!

Åkte, sent som vanligt men vi han iallafall in på kakel huset i skellefteå, hittade mitt kakel, o klinker, bestälde dock inte då måtten på rummet var kvar hemma.... ja ja men vi ska maila så ska han beställa :)

Men det kommer att bli DYRT.... Fan oxå.... men känner samtidigt att det ska bara göras toan 1 gång i vårat liv så varför inte kosta på det som jag vill ha det då ????

Barnen åt korv på maxi och sedan vidare, mke tjat om att det är lååångt men väl framme så var alla nöjda o glada. Tacos buffe och bus o spring för barnen :)

Dock en tidig kväll tror barnen sov innan 22... vi var vaken en liten stund till men snarkare innan 23...haha, knäckta hjältar!!

Men uppe före 8 ock lite mys sen en enormt goood frukost :)

Lite möte sen bad för hela slanten!!

Sen hann jag gå en sväng på stan, hittade en snygg skjorta :) som jag senare hade på när vi åkte ut till western farmen, barnen älskade att vara där. ellis var dock super trött och fick bäras hela tiden. låg på stolen vid midagen , men fick i sig lite mat o piggnade till lite.

sandra tror jag var först upp på tjuren som sedan fick gå varm :)  william vågade sig oxå upp på den och självklart skulle lille bror oxå åka men han fick bara åka på 1 'ans fart :))))

själv nöjer jag med att jag provade den förra gången vi var där :)

Sedan åkte vi hem me bussen kl 20, kvälls fika och lille bror somnade som en stock och vi andra var lite sosial ett tag men ja typ 22.30 så låg vi iaf i sängarna hela familjen :) haha, ja vi har verkligen sovit i helgen och det har vart såååå skönt!

Ellis vaknade vid 7.30 låg en stund innan frukost... oj va man äter... mer än lunch typ :)

Nå väl sandra var inte på sitt bästa humör idag.... fruktansvärt egunytti.... my gard... vi åkte hemmåt vid 10 men stannade till i luleå, biltema och toy's rus och lite julklapps shopping - va , jo ni läste rätt!!!!!

Fasiken va skönt.... 5 klappar inhandlade :)))))

Barnen var förståss hungrig och fick lunch... dock inte ja o tomas efter denna brak frukost :)

vi stannade på maxi i skellefteå, fikade och handlade lite mat hem till kylskåpet!
Men sen .... sandra har ju varit på gränsen  hela dan, och nu brast det för henne och  för mammi... fasiken vilket utbrått hon hade ock vi hade en väldigt livlig diskution.... och tillslut blev det tillräckligt. och det blev en lugnare resa resten av vägen...

Fasiken... länktar inte tills hon blir tånåring me mens och ännu mer hormoner.... jiises!!

Skönt att komma hem och vi packade upp ALLT som vart me ???? Det är inte vanligt!!! Men gu så skönt att ha det gjort :)

Lagade god söndags middag oxå- fläskfile gryta o pasta, mums!

Sen gick vi ut i stallet , jag tömkörde silver då sandra hade så ont i magen men det var honom gott att få jobba ordentligt!!!

Sen kvälls fika, kvälls läsning och nattning.... nu har jag hunnit se Idol som äntligen börjat om!!!!

Känner mig rätt nöjd med helgen och det bästa av allt är att barnen haft så ofantligt kul!!!! -(kanske dock inte att åka bil så långt , men det måste dom ju ta )

Imorgon var det plötsligt personal möte, men känner att jag vill inte ha ellis på dagis, han ska ju va där tisda, onsda o torsta.... så lite ledigt för stackarn... jo han får va hos värdens bästa mormor en stund!!

sen måste jag hinna till bya huset och börja ställa i ordning....läääääänktar till nästa helg!!!

Puss o kram :)

30 ÅR!!!

I 30 år har jag levt, levt det liv jag velat... tagit rätt stig flera gånger och aldrig undrat vad som hänt om jag tagit den andra stigen!!!

Vägskäl och snäva krokar men aldrig ramlat.....ståendes med båda fötterna på jorden vet jag att jag har ett helt underbart liv.

30 år av glädje, sorg och tårar...
30 år av vänskap, föräldraskap o kärlek.....

Min barndom kommer jag bara ihåg som possetivt, Älskar min mamma o pappa och tackar dom för att dom gett mig underbara syskon!!!

Tar lärdom av dåliga dagar och ser frammåt , vågar inte hoppas för långt fram utan lever i nuet!
Älskar här o nu. Njuter här o nu.

3 Underbara barn och är 30, dom har gett mig så mke i livet att jag bubblar av glädje bara jag tänker på dom!

Vad ska näst kommande 30 år ge ??

Jag är så rik, så rik på livets underbara.... Tack för att DU hjälpt mig att välja MIN VÄG I LIVET!!!
Jesus


Rosor på bordet då jag kom hem - me like!!!!
Flera telefon samtal från nära.... FB är det massor som grattat.... visst blir man GLAD!!!

När tomas slutat åker vi upp till Boden för en helg me massor av myyyyyys.... men först lite städ och fika främmande!!!   tror fikat kommer att gå i daimens tecken :)

Ha en helt UNDERBAR helg.... PUSS PÅ ER!!!

RSS 2.0