☀️

Socker vadd är gott och.,,,

Blått....

Det är VARMT!!!!!!!!
Vi njuter och idag har T kört folkrace, onödiga små saker har inträffat så det blev ingen final!!!!

Igår var det gokart och det var varmt!
W slutade på en 5'e plats.,..
Jag åkte hem en sväng och såg över hästarna som såg ut att må bra, runda å fina 😊

Nu blir det en promenad mina ett glas 🍷

Vilken sommar det blev!

Det var länge sen det var en sån här varm sommar så lääänge!!!
Klagar inte utan mår bra av värme!
Därimot är det lite svårt att få i barnen tillräckligt med vätska o föda då det är varmt!!

Idag på fm så var jag o hjälpte Tove med Ronja sen red jag lite på Lakris och maran och hjälpte deras små ryttare!
Älskar häst lukten!
Sen drog jag å Sandra på stan en sväng , 1/2 rea priset , så det blev lite shopping 😀

Nu ska vi strax på middag, vilken lyx 😊

På camping kan man bajsa samtidigt!!!!!

Sparar lite tid iaf 😜

Heja William!!

Rafflande dag i dag på gokart banan...
Efter ett bra heat och ett sämre då karten inte gick blev det så att w startade 7'a i finalen och tappade två placeringarar i första kurvan men sen kom hornen och killen började plocka placeringar , en efter en, och hade det varit några varv till hade han till å me vunnit men nu slutade en nöjd kille på en 2'a plats 👏😀🎉

Jobbar dag på gokart banan😊

Dagen har bjudit på sol och många besökare , så trevligt !

Det kom en otrevlig överraskning kl 10 i 6.... Träningen började kl 6.... Jises vad det regnade säkert 20-30mm på 20 min.... Värsta jag varit med om!!!!

Sista veckan!

Oj, tiden flyger iväg och förbi, semestern lider mot sitt slut och det är bara sista veckan kvar, den lataste veckan då vi precis i denna stund åker mot Lycksele och motorveckan i husbilen 😀

Vi har haft det bra, en liten tripp till Piteå på tävling på dagarna och mys på kvällarna!  Förra helgen var det tävling i Umeå och 60 års kalas i svansele för pappsen!🎈🎉🎁