Sommar, sommar sommar....

Vilken sommar start...håller på att stressa skiten ur mig för att hinna allt jag vill/måste!!
självklart kan jag kanske prioritera bort lite men vem vill det och en massa tid med dom små-
ja det är ju ett måste :-)
 
Lite sömn blir det nu , tur det finns Celsius!!
 
Iaf så är nu midsommar förberedelserna i full gång, vi är hemma på midsommar och ska vara i våran loge då vi kommer att bli ett helt gäng ca 16 vuxna o 18 barn om alla kommer :-)
För en gångs skull ska jag lägga ner lite energi på maten, till lunch blir det sill o potatis, sillsallad, räkpaj och lax snittar samt sallad och tunnbröd....mumma!
Till middag blir det grillat med egengjord potatis sallad och melon sallad.
sen finns det massa olw och brie ost, vindruvor kex nötter och melon....samt gott att dricka!!
 
Tror på en glad och trevlig midsommar :-)
 
 
I helgen då det var tävlingar på klubben så var silver som ett AS på fredan, han gaaaa.. vägrade att gå framåt och sandra fick honom inte ens i galopp, över 2 hinder kom dom men...gaaaaa.... han som hade lovat att sköta sig ;-)
så sandra frågade julia om hon kunde hoppa honom i 70, vilket hon gjorde , hon fick rida men över och runt hela banan kom dom.... hurra!
 
jobbade ju lördagen så facking lite sömn....
och sen efteranmälde vi till 70 med silver på söndagen...tänkte att kanske kanske skulle det gå bättre då julia hade fått runt honom och visat vägen men inte han vägrade till o me ett hinder på framhoppningen så sandra gumman damp i backen...stackarn så med tåren i ögat red hon in på banan och fick honom faktist i galopp, svängde förbi 1 an men andra gången gick det galant,och hoppade 2 an men stopp på 3 an... det var det, fans jävla billiga ponny!! han var billig kan jag lova!!!
 
Idag är han inte billig, för vi har ju börjat forma denna goa ponny och elias har ridit honom måndag o tisdag, haft voltige på honom, elias har sådan balans... ja den ungen!! han travar och släpper en arm och två armar. han galopperar och håller i sig... idag red  han honom med sadel efter att sandra hade ridit runningen med honom och galopp jobbat lite. så trav och han skulle bums galoppera också med sadel, japp, gick bra :-)
jag springer så klart brevid och är nära till hands..... och det ska väl börjas i tid... han ska ju bli ponny proffs tänkte jag :-)
 
Idag har jag varit till läkaren... har fått exem under foten och i båda händerna... fan, vet att det är för att jag stressar för mke... hinner inte ta hand om mig själv.. men fick kortison salva så vi får hoppas att det blir bra, men skit svårt att hålla sig ifrån vatten....
 
sen har vi varit på atg med lollo på återbesök.
vi tog beslutet att vi ska börja sätta igång henne för att se... antingen blir hon ju mer halt eller annars är det inget, i mina ögon är det mindre än för 3 veckor sedan och vetrinären tyckte att det var så lite att hon inte ville börja 'gräva' nånstans... BRA anser jag!!!!
 
 Så det var min lediga dag det :-)
 
Hemma blev det snabb middag sen red sandra lollo runningen och jag gick/sprang medans lille elias cyklade,
känner verkligen att jag måste börja motionera igen... var ju några månader sedan jag sprang senast.. men det som känndes bäst idag när jag sprang var att det inte guppade så mke löst på magen, känndes bra!!!!
 
Har ni smakat olw's hjärtan?? 
Fy farao så goda.... kan inte sluta !!
 
Paus---------lägger elias den hopplöse. ibland blir det mke spring , han kan lixom inte komma till ro!
 
Öland eller inte...öland eller inte....
vi skulle vilja åka ner till öland i sommar en vecka , men vet inte om vi hinner det..Tomas måste jobba och eftersom vi vill stå en vecka i Lycksele på motorveckan så tror jag inte att vi hinner med öland... känns både och.. jävligt långt att åka och med tre trotsiga gnälliga barn i bilen så vet jag hur trevlig den färden blir men samtidigt har jag sagt att jag skulle vilja åka ner dit och se... desutom ska våra kompisar dit i sommar så det hade passat ypperligt men men , om vi inte kan åka så drar vi norrut istället till piteå och några bekanta där bara över helgen... kan va nog så långt att åka det :-)
 
William fyller snart 11....11år!!
vart i hela friden tog dom åren vägen, men den stora frågan är vad han ska få  i födelsedags present???
Gaaaa...
 
Just städat toan medans jag väntade på att ellis pellis skulle somna, nu ska jag måla naglarna lite sommar fina, för jag tror faktist att jag har gjort allt på listan och även tjuvat några 'todo' från morgon dagen :-)
Blir en hel del imorgon att fixa med efter jobbet...mat som skall förberedas och saker som skall fixas..åååå jag läänkter till fredag och midsommar och sol och fest och ett glatt gäng och...och...
 
Nja, det var ett långt inlägg.... men så är det tiden..
.tiden är så dyrbar att jag inte hinner lata mig framför datorn ;-)
 
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0