Attans!

Jag hade tänkt att rida Embla idag då jag alltid fått tjata ut sandra till stallen (fast inte på slutet) men tänkte att hon kanske ville vila idag och Embla behöver ridas 'till' lite så jag tänkte ta tillfälle i akt men självklart frågade jag sandra lite fint om hon ville rida idag? JA!! kom det till svar..... så jag var en tyst och snäll mamma och sa inget om mina planer.... imorgon kanske :)
 
Är impad för det gick super bra idag..... vi hade trav bommar på volten, först trampade hon om och trampade på bommar men efter en stund lyfte hon på benen jätte bra, vi red 3 varv på volten och ett varv på 4-kanten i galopp.... jätte bra övning för dom. dels att fatta galopp så många gånger sen bad jag sandra hålla in henne så hon inte fick galoppera så fort utan lite saktare så dom båda fick jobba :) Dom var super duktig!!
 
Trött som attan har jag varit idag..... Morgonen började lite konstigt då tomas väckte mig 10 över 6 och sa att strömmen var borta så jag fick ställa telefon larmet....dock var det bara 13 minuter kvar av sömn tiden...... men men, lite svårt att hitta i mörkret, lite mysigt me tända ljus till frukosten....Elias tyckte det var konstigt :)
 
När vi kom hem kl 16.30 var strömmen fortfarande borta....vi satt på golvet och filosofiserade om vad vi skulle äta: antingen fil o mjukmackor eller gå till husvagnen och laga köttbullar o mos.... men  värst vad det var ploffade det till och strömmen var tillbaks :)
 
Då blev det köttbullar o mos inne :)
 
William har varit på klubben ikväll Elias lite trött......hoppas han inte håller på att bli sjuk igen.....
 
Imorgon är en ny strålande dag med nya möjligheter och hemligheter ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0