Hej i kvällen!!

Liten resume kommer här :

Fredag bestod av att handla fixa baka inför skotercafet, några varv skidor han jag oxå me :)

Lördag blev lite sömn, mke funderingar och en rolig dag me mke fika serveringar, dock alldelens för lite för att det ska vara lönsamt tror jag... mke arbete och lite vinst, nu vet jag ifs inte slutsumman men  känslan säger så...

sen packade vi väskan och åkte till Lycksele  där resten av familjen (läs företagsfest!) var på hotellet, det blev genast bad i spat för dom små och jag försökte vila lite eftersom det vart en lååång dag men det gick inte så bra!

sen var det middag, gott var det... förrätten var någon matsje sill tårta som var si så där... sen var det fläskfilje med skånsk (?) potatis, typ en potatisgratäng.. och det godaste : kantarellbeanäs sås..... såååå otroligt god!!!

Barnen var fruktansvärt snälla och jag är så glad att dom kunde följa me....
vi fick en mini svit fast det var bokat ett familje rum... hm, vi fick två extra sängar så att löste sig :)

jag och elias drog en dans på dansgolvet sen kl 10 hade vi kommit överäns om att dom skulle gå och sova för det tycker jag är en bra tid när man är på fest för efter det kan det bli många som blir så onyckra och det tycker jag är så onödigt för dom stora att se....

Dom var snälla och somnade på två röda!! så vi kunde gå ner o va soceala ett tag till men jag vek in årorna vid halv 1... skönt att sooova!!

Gooooot med frukost och sen han barnen bada innan vi började resan hem med stopp på frasses men jag hälsade på en snabbis hos mina fastrar som var uppe för att flytta åt farmor!!

Hemma han vi packa upp lite, ta hand om stallet och packa om.... jag åkte och jobbade!!

Måndag.... trött som få, toksnöade gjorde det så det blev en inne städar dag + att jag sov en stund innan jag hämtade barnen och lagade middag sen åkte jag o sandra till ridskolan, det var hoppning och sandra hade dexter och var så duktig!

Handlade och åkte hem...phu..

Tisdag var det idag då, började med en lat morgon då elias behagade att vakna tidigt.... sen gjorde jag ett ryck och städade övervåningen och bytte sängkläder, tvättat en massa....
Gick ut och trampade upp skidspåret och drog spårkallen så spåret ska va bra i em....
 Lunchade och myste, elias är så glad sjunger mke och älskar att bygga pussel och leka!

Sen åkte jag på möte på skolan ang. William....  ellis stannade hos farmor!

Kastade mig på skidorna och tvingade mig att åka 5 varv... doch snöade det ju så det klibbade och inte en cm gled jag... men svettig blev jag :)




Hemma stod det tunnpannkaka på menyn och det var tydlingen smaskens!

Trött....trött... varför är jag dö trött??

Har suttit med sam ansökan och slitit mitt hår....GAAAA, men det är sjyst att få jordbruksstöd så att slita sitt hår kanske är ett måste!!

La Elias idag , han o papsen hade bråkat! nä elias var arg på honom av vilken andledning vet jag inte förutom trötthet iaf så låg jag med honom och han sa att pappa var dum.. dum mamma, jag fråga varför då... då funderade han lite och sa : pappa är dum, han är gammal, så gammal.... haha tror ni jag kunde hålla mig... lill vännän!

Imorgon är en ny dag med sista apt på jobbet, dagis, och  kalas  samt killkompis här men allt ska nog lösa sig och gå hand i hanske... med lite planering så!!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0