5.30 är alldelens för tidigt.....

.....och det är en tid jag vägrar att stiga upp!!! OCH DET MED BASTA!!!

Har ju nu två dar i rad kravlat mig upp kl 6 då lille man vaknat, han har ju haft lite konstiga sov tider nu är han haft feber, igår knoppade han kl 9 men som sagt när han vaknade kl 5.30 imorse så dtenvägrade jag och han fick ett glas jouse som han bums skulle ha sen fick han lägga sig trots protester och påpekningar om att det var morgon och han ville gå ner.... när jag väl fått honom att lägga sig SLOCKNADE HAN PÅ TVÅ RÖDA!

sen vaknade vi kl 9...... Det var SKÖNT!!! Då satt redan dom stora i soffan och såg morgon tv :)

Mys och frukost, sen badade elias i ca 1 timme och då passade jag på att damsuga o släppa ut hästen (jo, då satt william inne i badrummet!!!!) william fick den stora äran att plocka ihop elias leksaker både här nere och på hans rum - extra poäng!!

William o sandra satte sig framför tv spelet som dom knappt använder men nu helt plötslgt var det kul :)
Rester till lunch sen kom pappan hem och jag tog mig en längre promenad på 6 km, det blåser och snöar ute så vädret kunde ju vart bättre!!

Jag är helt säker på att jag såg en ÖRN... den var super stor ,brun och hade vitt på insidan vingarna... Den satt o käkade på en död ren, sen var där två andra svarta fåglar oxå, dubbelt så stora som en kråka.....

Igår föresten så var jag duktig och gick runndan en gång till efter middan!! Heja mig!! men sen firade vi sportlovet med kladdkaka och glass :)

Jag passade på att spela lite tvspel med sandra innan det var dax att laga middag, spagetti o köttfärsås blev det!
Nu sitter jag här och dom stora fortsätter kampen på tv spelet, elias känndes lite varm igen... har varit kall och feber fri hela dagen :) men nu tror jag nog han har 38 igen.... suck men sakta men säkert tar det sig får vi hoppas!!

Imorgon FREDAG!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0