Så himla duktig liten är!

Nu är det inte över än men tycker att det värsta borde vara gjort...... han har allvarligt klagat och vart arg 2... japp 2 ¨gånger över att vattkopporna kliat!!  2 gånger ?? blir det inte värre så är jag väldigt glad eller det är jag nu oxå att vi lät honom vara nära vattkoppor och bli smittad.... tror att ju äldre man är desstu värre.... Nu är det iaf gjort och det har gått 5 dygn.... alla koppor har torkat ut utom en i handflatan... men det syns att den är på G!

Idag åkte vi ju och tog bort gipset på lillen, under hade han jätte många koppor! Att inte dom har kliat ?? jo, det är en av dom två gångerna... igår men den var just i utkanten så man såg dom.... Att bara ha gips kliar ju.... nej då, våran kille sitter aldrig still.... det tror jag är orsaken, dom hinner aldrig klia!!

Elias håller tunnen fortfarande uppåt och vill inte vika på leden... men doc. sa att det var helt okej när man haft gips i 2 v....  så vi hoppas på det bästa:)





Jag har träningsvärk i benen och magen idag.... skönt med vila :) inte ens en promenad ska jag pressa mig ut på, därimor ska jag pressa i mig lite gosaker senare!

Imorgon ska jag försöka mig ut på prom....inte springa :)





Jag och sandra har ridit ut i skogen ikväll efter regnet.... mys!

Tomas har ju fått semester :)  så jag har satt honom i arbete :)) Vi river hallen och renoverar lite!!!
Fatta hur mke det ryms i våran hall!!!  Vi bar allt ner i källaren och där är nu fullt!! blir en ordentlig utrensning där innan allt ska tillbaks.

sen är ett måste ikea :))


Nu ska jag gosa me elias... han tyckte det var as jióbbigt att stiga upp halv 8 imorse så han sov på em oxå i bilen på väg hem..... lille gosse, så nu är vi snabbt tillbaks i att sova 23 - 9.30, 10.00 :) Älskar sommarlov och semester!!!!

hur har din dag varit??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0