Regn idag!

Elias som sovit som en klubbad säl när vi haft sommarlov kom vid halv 5 imorse och kunde inte somna om, dels klev ju tomas upp och dp ville elias dricka och vara nere.... sen gjorde vi ett nytt försök men provade ligga fram till 6, men det kliade för mke på ryggen.... dumma prickar!

vi gick ner och såg barn tv , fikade och spelade på datorn, jag halv slumrade då och då medans killen var pigg som en mört!

10 väckte vi dom andra och jag drog i mig en celsius och började städa, övervåningen och rena säng kläder. dammsuging och torkade golv. tvätt tvättad .Lunch till barnen. sen gick vi ut en stund. sandra var med silver på ridbanan och longerade honom... tror hon tänkt rida imorgon :)  dis regn och mke sviarn ute så vi gick in.

william och sandra har varit vänner och lek med varann heeela dagen!!! kors i taket!!!
elias somnade som en klubbad säl kl 3 i soffan - förståligt! lät honom sova en timme, jag passade på att sitta framför datorn och klick klick.... lite köp!!

Till middag lagade jag feta ost färs biffar me potatis- gott!

sen har vi lekt och myst, jag o ellis har dansat ;)

När tomas kom hem hoppade jag i spring kläderna och hade som mål att springa  på en snabbare tid än jag gjort denna sommar..... pressade tiden med nästan 2 minuter!!!   3,47 km på 18.56  km på 05:29 :heja mig!!

Dock känndes det regält i lungorna kan jag lova.... benen va me men inte andningen.... bara att pressa på :)

Nu sitter jag här.... stora barnen har vart och snabb fiskat... ellis äter frukt i soffan men nu ska dom stoppas i säng......

ps.... jag har fått blommor idag.... tralla la....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0