Ajaja aj..

Igår började dagen precis som vi planerat--- i soffan :)

sen drog jag upp mig själv och vi städade hela huset!!!! Fanken va duktig jag va, lite rena sängkläder oxå :)
Blommorna fick lite vatten och sen strök jag ett berg med kläder, drar ur sladden när jag är klar precis som vanligt sen går jag till garderoberna och hänger in ... ellis är med mig och hjälper till sen tar jag fram min tros låda för att sortera den och då kommer lille man snyftandes, Mamma jag blände mig..... lilla hjärtat han på två ögon blick fara till stryk gärnet och bränna lilla handen :(  tur att den var utdragen så glödhet var den inte men alldelens tillräckligt för att det skulle bli bränt i lill handen med så tunn hud.... Ja han rör nog aldrig mer stryk gärnet iaf....

sen satt han i soffan med handen i en burk med kallt vatten för att kyla, det var det enda sköna.... så i 3 timmar satt lill vännen sen var det bra!  jag lurade ifs i honom en alvedon oxå, krossade den och tog en sked med sylt och stoppade in... det gick!!

medans lille man satt och såg tv så gjorde jag en mat paj samt lagade middag.....

Igår kväll så red jag silver.... måste ju rida till han lite om han ska säljas..... 

Idag har jag packat.... att det alltid ska me så mke vart man än ska, klippt mig och färjat håret (själv) gjort stallet och hunnit myst me ellis..... nu är det strax dax att åka, ska bara kolla att allt är me... elisás ska till morfar, mormor.... sandra o william ska till moster.... och vi tar in på hotell i natt, vi ska gå ut o käka med linda, ak, jonas jossan och ulf o vanja..... det ska bli såååå trevligt!! sen kanske vi svänger våra lurviga på nått dansgolv oxå :))

Trevlig helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0