okej, nu har det hänt....

....efter 3 år , kom det han som vart så duktig men nu vet jag inte vad som hände ??

Elias hade badat, naken i handuk äter han kvälls fil och läser saga vid bordet då kommer dom stora in som varit ute med tomas och säger att silver var lös.... suck!! men dom hade släppt in honom men jag sa åt barnen att kvälls fika och den lille som var klar var nakenfis.... jag går ut ock gör silver klar för natten samt att jag lagar haden som han hade sprungit igenom ?? varför ? tror det är dom vilda djuren som kommit nära byn, dels springer det mke rådjur sen har älgarna börjat komma så nära.... jaja, precis när jag är på väg in så kommer wille o sandra dundrandes......ELIAS HAR BAJSAT I SOFFAN!!!!!

Vad i hela friden..... japp, en liten bajskorv ligger minsann på soffan, ungen har bajs i rumpan och på handen och springer omkring.... bär en skrikandes unge till badkaret och spolar av honom medans tomas får ta bort från soffan sen slänger vi sofftyget i tvättmaskinen.... så jag tror det kommer att bli bra!!

Men VARFÖR ????  ja en liten 3 åring kan ju inte svara riktigt på vad som hände men jag kan bara gissa två orsaker.... ett - han höll på att somna ?? två - det blev väldigt akut!!!!

Ja ja, barn är barn!!!


Idag fick jag 2 tränings pass.... efter jobbet så åkte jag och sprang i 30 min... jag har ju kännt lite flrkylning så jag tog det *lungt* .... sprang inte hela 40 som jag brukar men iaf så åkte jag hem käkade för hungrig , ja det blir man när man tränar....sen gick jag ut till stallet och skodde om silver... kan lova att innan jag var färdig så svättades jag lika mke som om jag sprungit i 30 min.... så det var skönt men fruktansvärt jobbigt!

skönt att spola av sig sen och softa ett tag innan barnen skulle hämtas, när vi kom hem gjorde vi pizza, jag och barnen..... jag gjorde min egna pizza utan deg :) gott i gott gott!

ja och efter maten hände inte mke föränn den stora grejen tog över :))

Imorgon ska jag försöka städa lite......

Kram¨på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ajaj, bajs i soffan är ingen hit, den har Arvid kört här en gång oxå. Egentligen ska man inte tvätta vårt sofftyg i tvättmaskinen men den gången kändes det som att vi inte hade nåt val, för jag tänkte då inte vänta & lämna in den på kemtvätt. Gick hursomhelst bra o det är ju huvudsaken :)



Måste fråga, hur gör man pizza utan deg??? Låter intressant tycker jag :)



Ha en bra dag i kylan! Kramen

2012-02-03 @ 10:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0