Min lilla sjukling!

Om man då kunde få ha febern eller alla sjukdommar från dom små, men elias feber har inte varit så hög idag men på em vid middas tid då steg den och var uppe på 39.0, då var det jobbigt för den lille som har varit så lugn idag  :) väldigt ovanligt och lite skönt om jag får säga det själv.... lungd dag med andra ord :)

Killen fick alvedon och en filtalrik till middag nå annat ville han inte ha, tur youtube finns, så killen kan driva lite tid där och han är ju så duktig me musen, klarar att byta klipp själv men måste bara kolla lite då o då så han inte hamnat på nåt konstigt klipp ;) det är grävmaskiner och skogstraktorer som gäller!!

Sen åt han ist en halv pan pizza till kvällsfika, ombytta måltider, huvudsaken lilla killen får i sig nått!

Sen somnade den lille i soffan kl 8!

Skulle ha tagit mig i kragen och gått runningen och det var nära ikväll men jag blir så lat om det blir så sent på kvällen.... igentligen är det ju inte för motionens skull.. eller jo det är det ju men jag springer ju änndå 3-5 gånger i veckan, så det känns ändå som att det är endast isf för friskluftens skull!
Men men kanske på torsdag :)

Imorgon är det tandläkarn både för mig och william...
elias får stanna hemma hos farmor och om tiden tillåter kanske jag hinner springa även i morgon :)

Sandra gumman är ju ledig imorn oxå, oj vilken mys morgon vi ska ha :)
Nä vi ska hinna me stallet och lite läxa oxå innan lunch för sen måste jag åka....

Idag har jag rensat frysen... den skulle vart avfrostad oxå men kännde inte för det...
sen har jag bakat- gjorde sega marenger och en socker kaka fast den hamnade i soporna, den blev inte god utan socker och vetemjöl!!!

sen lagade jag torsk med frasigt täcke på till middag... det var gott! sallad, potatis och advokado röra!!

Nä om man skulle gå i tvättstugan och plocka ur tvättmaskinen...

Trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: lizaloop

vad abakade du sockerkakan av då? om du inte har provat bakerix så tycker jag du ska beställa det på www.lchfbutiken.se, det kan man baka bröd eller bullar av och det blir GOTT, smakar precis som vanligt bröd, eller göra tex pizzabotten osv. På ica (e12an) i umeå har de gjort en extrem liten lchfhylla, men de har åtminstonde sukrin, vilket jag tycker är det bästa sötningsmedlet!!

2012-02-08 @ 07:42:15
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Anna

Detta var ett recept med bakepro och mandelmjöl + sukrin då men NEJ... inte gott! Har bakerix hemma :) får leta något recept på det och prova!

2012-02-08 @ 09:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0