Lööööördag!

Hej o hå, precis gått rundan med U , lääänge sen sist! fan måste börja röra mer på mig..... ska ju ner till mitt mål :)

Före det gick jag ut i skogen och plockade 1 liter av skogens gula guld....som jag kastade i frysen, lite tråkigt är det att det är bara jag i familjen som äter hjortron sylt - det är ju såååå gott!!

Efter den goda middagen vi blev bjudna på igår så åkte jag hem och tomas o barnen sovde över i husvagnen , jag kände att jag inte hade tid med det... jag åkte helt enkelt hem och målade lite i hallen :)

Och det första jag gjorde i morse när jag slog upp mina trötta ögon var förståss att måla igen :))

MEN NU ÄR HALLEN KLAR- JIHOOOO!!!

Det är bara i passagen det saknas lite list, men det ska mannen få spika dit, jag kanske måste måla dom :)



Sen har jag bärt upp kläder från källaren och hängt tillbaks i garderoben , rensat och kastat. rensat ut det som är för litet och sådant som ska på loppis och det som ska sparas....

sen har jag rensat i en skrubb innanför toan uppe, mäst skrot var det där.... dit ska jag he alla kläder som elias kommer att kunna ha i framtiden alltså det jag lägger bort från william... en alldelens egen skrubb.... kommer att bli jätte skönt, som det är nu så vet jag knappt vart allt är så varje gång han går upp i storlek får man leta ihjäl sig på olika ställen där jag tänkbart kan ha stoppat det!!!!


Sandra fick kompis idag och vi bestämde att det skulle få bli en ridfri dag idag. nu har jag börjat sätta lite 'press' på sandra. Nu måste hon rida silver lite mer. annars kan vi lika gärna he bort hästarna. idag så tog hon ut honom på ridbanan och lösgalopperade honom iaf :) sen gick hon på promenad med honom, jag måste sluta ta hand om honom som om han var min..... mera ansvar till sandra :))


Det har även varit en kvinna och tittat på det vita huset idag, till veckan kommer en familj från frankrike och tittar :)


Lax, älskade lax blev det till middag idag och som efter rätt hemgjord glass med ''hemgjorda'' jordgubbar . MMmmm Va gott!!

På måndag börjar vi jobba... det var dom fria ''lata'' veckorna det!!


Min fina bror och svägerska på 'deras' dag!!


Fina syster yster med ''sin'' Erik


tänk om alla kunde le samtidigt!!!


KÄRLEK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0