As förkyld!

Har kännt mig trött i några dar, Tomas har vart förkyld och barnens näsor har runnit så självklart blev det min tur...Måndag mårgon kom det som ett brev på posten men lite smygandes men valde att åka på jobbet ändå då 'brukaren vill att jag ska jobba och det har vart lite si och så med vikarier desutom skulle en ny vikarie skolas in.... det var nästan värre att åka på jobbet igår för då hade den brytit ut på riktigt!

Igår var desutom stressigt hemma, efter en seg morgon så skulle jag som vanligt hinna så mke som möjligt... skulle faktist vilja ha karaktär att vara sjuk på riktigt och bara ligga i soffan och inte lyfta ett finger!!!!
Men det är inte jag. kanske har ADHD ??

Började med att städa skrubben och sortera lite barn kläder, stallet och plocka in lite jordgubbar och rabarber för att frysa in. sen ringde fransmannen som skulle komma och kolla på vithuset, vilket jag totalt hade glömt bort!!!!
kastade i mig lite fil, snabbt in i duchen , husvisning och gärnet till vindeln - handla och lämna varor så tomas kunde ta hem. och sist åka på jobbet....phu.....

Idag var jag trött då elias vaknade kvart i 8.... slumrade lite på soffan medans han såg barn tv.
sen har vi städat undan i huset...såg för täskit ut...
Skurat upp badrummet
Klippt gräsmattan- sjukt jobbigt då jag är kraslig!
Gjort stallet
Byggt pärlplatta
Lagat dagens middag bestående av torsk o äggsås
Lagat morgon dagens middag :)
Skjussat sandra till maltjälen , hon fick oxå följa me mormor o morfar upp till volerim och luleå där william ska köra kart ihelgen :) Tack snälla!!
Badat
Dammsugit och torkat golven

Och nu bloggar jag och tröst äter lite glass..... Igentligen är jag rå peppad på att springa...... men måste bli frisk först..... glömmer lätt att jag är typ sjuk!

Nu ser jag os, ska snart krypa under täcket så jag orkar med en ny arbetsdag imorgon :))

Kram

mina fina badbarn!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0