Tror det kallas för effektivitet!!

Slutade jobbet halv 4 i em... handlade och sedan hem... hemma såg det som vanligt ut som ett bombnerslag när jag vart borta ett dygn...fattar det inte!!!  och eftersom jag städat rätt mke på jobbet så känns det inte ok att komma hem till ett förfallet hem.... så medans jag lagade middag som bestod av ugnstekt potatis och grillat kött så ....
plockade jag undan, damsög och torkade golven.... japp rent o frächt och jag kunde avnjuta middagen med ett glas rött...mmm..

sedan fick tomas städa bort och jag o sandra gick ut i stallet, longerade en pigg herre som vilat någon dag samt mockade och borstade vi hästarna....

Sen gick vi in och jag bäddade rent våran säng, älskar att sova i nybäddat!!!
städade bort det tomas ''glömt'' dessa karar... va , vart är synen... ja ja, inte klagar gör jag ens längre efter 12 år för jag har märkt att det inte ger nått ... bara negativa tankar för mig så idag så gör jag det bara själv. då får jag det som jag vill och tomas behöver inte känna sig dålig för att det aldrig duger.... han gör säkert så gott han kan :)

Nåväl, duchen var skön att stå i ...lääänge!!  Ellis har precis somnat och nu är det dax för dom stora att krypa till kojs... länktar till lite egen tid i soffan me kanske lite ostkrokar ??  mmm va gott!! ett glas zero blir det oxå!!

så känns som det har varit en väldans efektiv lördag och imorn är det söndag då det ska hinnas me lite utejobb, silver ska ridas och ungar skall tas hand om.... vad gör ni imorn ??


HEJ, DET ÄR JAG SOM E' ANNA!!!  VEM E' DU??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0