Måndag...

Ja, killen hade feber i morse me, så jag ringde vct.... fick träffa doktor- idag en bättre!!!!  han tog iaf ett crp på liten som inte var såååå medgörlig men lite blid fick vi iaf.... men senkan var under 8, vilket var skönt.... han tyckte att vi bara skulle vänta ut det.....  och det tycker jag me...hade igentligen inte ens velat ge liten kåvepeninet men man hoppas ju att doktorerna vet vad dom gör då dom sätter in medecin så där på en gång....eller????

ja, lite mat har han iaf fått isig i dag, ska försöka att inte truga...lura o tvinga....hur lätt det nu är?  han kanske måste få känna att han själv är hungrig o vill äta..... ja inte lätt me barn!!!!

Han en sväng på gymmet oxå idag medans ellis sov hos mamma....Guuuud va skönt att komma ifrån en stund!!!!
han är ju ganska krävande den lilla just nu.....

hemma blev det fiskpinnar potatis morötter o sås till middag, sedan han jag genomsöka  duchen innan jag åkte på föräldra möte för ellis.... skönt att slippa natta en dag:)  men barnen hade visst varit förvånansvärt snälla :) ellis hade ätit upp gröten oxå och känndes ok..... så hoppas hoppas det ger med sig NUUUUU!!!!


sitter nu och skriver handlings lapp o mat förslag för kommande 2 veckor.... alltså vet ni hur dyyyyrt det är o handla.... nästan hela min lön far på ica, jo då är förståss blöjor o typ tvättmedel oxå me där men sen så har vi en kille som börjat äta som en häst- idag till middag åt William 7 fiskpinnar  o potatis till..... jag äter 3....
VAAA!!! han är 8 ½ år ???? hallå, tänk när han är 15..... ska han äta ett helt paket då eller ????  
ska man bromsa eller låta gå ????  växer han på längden eller bara på bredden ??  ja ni kanske fattar vad jag tänker på, jag vill ju inte att han blir tjock.... jo han rör på sig men så mke som han äter ???   JÄTTE SVÅRT ATT VA EN MAMMA!!!!

I morgon väntar en soft fm med lek o mys för mig o ellis sedan blir det tandläkaren me william!!

puss på er!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0