sjukdommarna avlöses....

...ja, ihelgen har ju sandra haft ont i halsen, men bara lite o inte så mke påverkad men hon fick ändå vara hemma i går för att kurrera sig ordentligt och det gjorde vi genom att baka bullar och chokladbollar, samt koka lingon sylt ;)

så dagen igår han vi inte sita still många minuter, kände efter maten att jag var tvungen att komma mig UT, så jag gick runningen i min ensamhet, i månskenet - 15 o rimfrost i ögonfransarna, men härligt det var det :))

Idag så har jag o ellis haft en liten 'inte göra så mke dag' förutom att tvätta all tvätt som fanns, han har dock varit super aktiv o varit överallt o ingenstanns..... sen har han matvägrat idag ???  gröten imorse åt han ifs som vanligt, men sen har det varit några tuggor av lunch , fika o middag..... knasiga lillebror!!!!!

William kom hem från skolan , o jag såg direkt att han hade feber..... trött var bara förnamnet på killen så det blir till att stanna hemma för honom imorgon!!!! Typiskt....

Dom andra barnen ska iaf på dagis /fritids för imorgon väntar jobbet på mig samt ska jag hinna på gymmet (äntligen) först..... som jag har lägntat!!!!!!!
Tur william är så stor så han får stanna hemma själv en stund!! (farmor är nog oxå hemma :)

ikväll väntar film för våran del, min andra hälft hade hyrt en ny.... trevligt!!!   sen frågade han om vi skulle gå runningen oxå när barnen gått i säng - är han sjuk eller??  hihi....

jaja, nu har ni fått er en liten insvishning om vad som sker i sjukstugan.....  hej!

(hej hallå, har fått alla miljoner kort jag framkallade.... bara att vänta på albumen då så dom hamnar på plats)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0