Pust....

.....äntligen landat i soffan...haft en upp o ner dag, sämre o bättre....pust....

Morgonen började trött efter lite sömn, självförvållat men blev kvar på stallet o surrade sen att träffa min man hör ibland till ''långt mellan gångerna'' så vi satt o surrade om allt mellan himmel o jord(privat alltså ;) tills ögonen ploppade ut...... så ja trött imorse alltså, mys morgon o länge i pyamas innan vi bestämt vad dagen skulle erbjuda!

Vi drog till badhuset efter lunch. tanken var att ellis skulle somna i bilen på väg ner så skulle han få sova medans vi först handlade på ica men den lille krabaten ville inte somna så vi styrde om planen och drog på badet först... vi badade i 1 ½ timme sen klev vi upp, ellis var trött.... åt lite glass.....
Hej, nu glömde jag någe viktigt...

Vi har två syskon som grälar hejdlöst här hemma o i dag var mitt mått överfullt så vi hade en diskution...ja william förstår o accepterar o försöker ändra på sig...men den unga fröken....GAAAAAAAAAAAAAAAAA säger jag bara.... vi har ju i perioder kört lista med 'streck' eller stjärnor... så nu sitter den lappen på kylen igen...  *suck* vill igentligen inte, men vet snart inte vad jag ska ta mig till..... så vi prövar :)

ja , vart va jag....jo glass... sen somna ellis i bilen o vi handlade i lugn o ro, sedan hem, ellis vaknade när vi var hemma, dock något grinig...han har ju blivit ett rutin barn...
Laga middag, spagetti o köttfärssås stod på menyn....

När den var klar kl 16.30 var tanken att min man skulle vara hemma, men utan att bli förvånad men ARG  så var han förståss sen..GAAAAAAAAAAAAA, farmor fick rycka ut o komma o få i barnen middagen för jag skulle ju till kronlund o käka middag med jobbarkompisarna...

Stackars farmor....

Ja ja, sen när jag nu kom hem så var barnen med farmor igen för tomas skulle på någe info om vindkraft här i närheten.... så det var bara att kravla upp armarna o få i dem lite kvälls gröt o fika... nu sover dom gott i sängarna, jag har slagit mig ner i soffan ,känner att köket får vänta tills i morgon....då kommer en till full speckad dag fylld av 'bråk' skrik' o tjat'......eller???  Nej nej, fylld av kärlek, skratt o bus :)

kanske blir någe skuss hit o dit av stora barn.... 

TRÄNA , är det jag skulle vilja göra helst av allt....hmm, men det går nog inte*suck*

Nu ska jag njuta av tystnaden en stund....

Tjao.....


Kommentarer
Postat av: Kicki

Idag är det fredag och vi får hoppas att den blir bra! Går inte att neka till att höstlovet är fylld med konflikter....Mycket tjat om att det är så tråkigt, finns inget att göra.Barnen har just börjat koppla av från skolan och få lite ro i kroppen, då ska dom börja igen. Men på måndag blir det ordning igen! Då hinner vi föräldrar med oss själva bättre! :)

Ha en riktigt trevlig helg!

Kicki

2010-11-05 @ 09:04:24
Postat av: Anna

Ja,men eller hur :) precis när dom äntligen börjat ta sovmorgon en timme, nä då är lovet slut.... Nästa lov blir bättre då finns det förhoppnings vis mer snö så vi kan åka lite mer skidor :)

2010-11-09 @ 09:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0