Gårdagens fiske tur & dagens pressade schema!!!








Härlig kväll vi hade i går.... det är verkligen underbart att bara kunna gå ett stenkast från gården o sätta sig i båten o fiska lite... älskar att bo där vi bor :)

Idag har vi haft ett pressat schema, morgonen startade halv 8, trött var bara förnamnet... jag är ju inte riktigt van att kliva upp så tidigt men killarna skulle ju iväg till lycksele för att träna gokart (william ska ju tävla på onsdag o fredag i lycksele..) sj småpysslade jag hemma innan jag sprang en sväng...abstinens! sen gärnet o vända hö som vi slagit ut..... ducha o fixa till sig lite för vi skulle ju på kalas idag Jenny( svägerskan) fyllde 30, så det firades med pompa o ståt ;) jätte god mat o fika fanns i överflöd o trevligt med kalas!

hem åkte vi o var hemma lagomt för att börja med middan, lax potatis o sallad o en god romsås lyxade jag till o lagade, tomas vände hö....
sen pratade han med en tant som hade hört på radion att det skulle bli regn inatt *suck* vi som hade planerat så bra o det skulle ju inte regna nått förräns på tisdag.... vi hade ju tänkt ta in höet i morgon....  men vi avnjöt middan i lugn o ro sen kollade vi vädrat på datorn o mke riktigt så såg det ut att komma regn.... jaja, bara att kasta sig i traktorn o he sig ut på åkern.... men nu 6timmar senare har vi fått in 7ton löshö o 8 torrhöbalar samt 4 höselage balar..... *pust*
Gymmet- släng dig i väggen ;)

sammanlagt har vi väl tagit in ca 13 ton löshö, 10 balar torrhö, 14 höselage balar....

Men antagligen kommer jag inte ha någon nytta av höet i vinter eftersom jag mest troligt kommer att vara häst lös så vet du någon som är intresserad av hö hör av er!!!

Nu är kl 00.07, middans rester (talrikar o dyl.) står fortfarande kvar på köksbordet.... jag kände att jag behövde varva ner lite innan jag tar tag i det.... men det förflyttas nog bara till diskbänken så blir det morgondagens projekt.....  för det skulle väl regna... eller ?

Godnatt!

ps. tycker ni är förfäligt dålig på att lämna en liten kommentar.... jag blir så glad när någon gör det!!!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Andersson

Guuud vilka härliga bilder=)) Tänk att få bo så=)) och för överig så har jag inga speciella dofter.. hund och kattmat är svårt ibland.. men jag tål det mesta och kan äta det mesta.. är tråkigt nog precis som innan!

2010-07-25 @ 12:15:19
URL: http://primadonnna.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilka härliga fiskebilder! Typiskt att det kommer regn när det inte SKA! Vi fick ju ha loppisen inne idag pga regn, men det gick ganska bra, vi är nöjda! Vi blev av med en hel del grejor och fick in ca 2500 kr! :)

2010-07-25 @ 16:45:46
URL: http://idahedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0