Nån som sett kameran ???

Ne'e inte jag heller, konstigt.... vart har den tagit vägen... hmm, måste nog leta ordentligt i husvagnen o bilen!

I morgon åker jag till stan o shoppar liiite alldelens själv :))))) det var typ 100 år sedan, har ju alltid släpat me kidsen o fått tjat huvudvärk efter 1 timme..... nog för att jag inte ska shoppa kläder för det tillåter inte budjeten men ska ha några grejor till rummet o att bara få gå i lugn o ro o kolla efter grejer.... underbart!!!!!
I dag tog vi en tur till vindeln o käkade först lunch hos underbara mamma medans T gjorde sina ärenden, sedan järnbolaget o lånade hem golv o nu har vi bestämt oss, tror inte dom har hemma utan måste beställa *suck* 10 dar..... blääää innan det kommer.... men men, innan sommaren är slut kanske jag sitter o myser i min soffa o ser på tv :)

sen har tomas gått lös med motorsågen - dammit värre här hemma med andra ord - men väggen är borta o det blev såååååå ljust o fint.....ååååå det blir såååå bra!!!!!
Men det är som vanligt mer arbete än man tror....*suck* ..... jaja...inte klaga, inte klaga!!!!

William o sandra har (nästan) lekt hela dagen tillsammans utan att bråka - man blir alldelens förvånad men det är så skönt att slippa vara arg, o att slippa se dem lessen o arga på varann...lovley!!!

Har hittat ett recept på en jordgubbs cheesecake som jag vill testa men för att få göra något sådant smarrigt måste man ju få gäster.... så släng er i bilen o kom o hälsa på snart...... ni har väl semester ???

Nu ska jag göra ett sista ryck o sedan sängen.... tjao!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vi köm nästa vecka, spara lite cheesecake tills dess, snäääälla! :)

2010-07-20 @ 17:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0