Älskar min Man :)

Varför ?  jo för jag fick sovmorgon i morse :)
Efter 2 oroliga nätter dels av mardrömmar o små barns bekymmer o en fullspeckad dag igår från morgon till kväll.. (jaja i-landsproblem, men man börjar bli ganska bortskämd när barnen sover bättre på natten...)

så fast jag vaknade till o från imorse av olika höga ljudnivåer o barn som vaknade en efter en så somnade jag om fortare än kvickt o vaknade av mina gulliga killar som väckte mig kl 10... japp 10 :)

Igår så blev byafesten väldigt lyckad o maten räckte o alla var glada o nöjda så det var ju jätte trevligt, Logdansen var oxå jätte trevlig dock kom det lite mindre folk än vad vi hade hoppats på men huvudsaken är att det gick runt o det hoppas vi att det gjorde!!! 

Dock är det ganska mke göra med att arrangera dessa grejer o på nått konstigt sätt känns det alltid som om jag måste dra det kortaste strået o fixa det allra sista , mästa städningen osv... kannske alla tycker så? men det står då kvar grytor på logen o nån kartong osv som ska till baks till bönhuset, men jag tänker låta det stå där några dagar o se om någon ids ta tag i det annars måste ju jag! jag var ju trots allt först dit o ställde iordning allt o kvar till sist o plockade bort allt......  
Men när det känns surt o pest o jobbigt allting också få man massa posetiva kommentarer av dom som kommer , då känns det ganska ok o okej då, kanske ett år till.... men vi ska nog kanske ha det när det är lite varmare ute ;) brrrrr va kallt det var igår!!!

summa av kardemumma- Lyckad dag o kväll!!!



Idag så var det kalas i hällnäs som gälde, kände mig bara trött o stirrig... kanske sov för mke i natt :/
barnen hade iaf trevligt!!!!

Kom hem o droppade av barnen framför tv'n - trötta kids...
T o elias var o trog  upp badbryggorna osv...  så jag tänkte klämma in en liten löprunda....
Regnade o var inte allt för trevligt väder men jag plågade mina lungor ganska rejält ...ofy va jobbigt det var....
hör o häpna - 16 min :) men som sagt - j...... jobbigt!!!! blir nog lite lugnare nästa gång ;)

hamburgare till middag ;)

nu väntar det försenade fredasmyset med barnen... stackars dom (läs mamman)  som inte fått någe godis i helgen ;)  så det blir spel o gott nu när ellis kastats i säng :)


Imorgon väntar inskolning med ellis o jag har faktist inte allt för mke planer för veckan vilket känns ganska bra, utan det är inskolningen som är det viktiga.... ja , jo... jobb på onskväll, fylla år på torsda, elias bvc- torsdag, sandra tandläkarn o jobb hela helgen  - inga planer va :)

Tjaoooooooooooooooooooo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0