hihi...

.... ja ni kan ju bara gissa va det första sandra sa när hon kom inrusandes i sovrummet imorse....

-mamma, mamma har jag missat skol bussen???

tur vi fick oss en gos stund :)

Vi såg ju Män som hatar kvinnor i fredas, o jag tyckte den var riktigt bra... något grym kanske men men , det är ju film :)   jag har inte läst böckerna(hatar ju att läsa sen skulle jag inte ha tid) men skulle tro att om man gjort det kanske bli lite besviken då allt inte ryms me i filmerna.... eller hur Linda :)
jag såg att nästa film hade premiär i fredas....  länktar tills den kommer ut på dvd... för att gå på bio det är nog bara att glömma..... fast det hade varit myysigt!!!

Linda- jag tycker ni ska komma upp på en höst mys helg.....   snart!

nä nu orkar jag int skriva mer ikväll..... ska gå o se om tv'n rymmer nått intressant :)

KRAM!


Kommentarer
Postat av: ida

Jag har ju läst alla böckerna men faktum är att de ändå hade tagit med det mesta från boken, dock var en del grejer rent av felaktigal, och det är ju rätt störande! Jag längtar mest tills den tredje filmen kommer, för den boken är helt klart den bästa jag har läst, och jag har ändå läst en hel del böcker.. :)

2009-09-20 @ 20:29:47
URL: http://idahedman.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja jag håller med Ida, tyckte oxå en del var felaktigt men det var så längesen jag läste första boken så jag tänkte att jag kanske mindes fel, men då vet jag att det inte var så :) Och så han ju en riktig kvinnokarl i boken o ligger lite här o var men i filmen var han ju väldigt lugn :)



Vad stort att Sandra har tappat sin första tand! Förstår att hon är stolt :) Hoppas kompisarna blir mäkta imponerade idag :)



Vi måste absolut komma på en höstmys helg, tänkte på det att ta en sån där bakkväll o göra pizza o bara ha det gött, det var längesen! Kramar

2009-09-21 @ 08:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0