Terminens första dag..

...verkar ha gått bra för dom små, OS var visst det som utövats idag- roligt och skönt med en mjuk start!!

Någon som därimot inte var så medgörlig var Lillebror imorse...Han ville förståss inte alls till dagis, och det gör ont i mamma hjärtat att med alla medel ta med honom på morgonen... att lämna ett ledsamt barn är inte så kul men vet att han har det bra, och att han har roligt hela dagen.... det brukar gå lättare o lättare ju längre fram veckan skrider!!

Lite trött på jobbet , men det får man väl vara ;)
Handlade....varför ska det vara sååå dyrt ?? 1300, japp.... ifs så veckohandlar jag ju och det betyder att även dricka och olw inför lördas myset köps in sen handlade jag en massa socker, sylt socker för kommande syltning och mjöl i olika valörer då jag ska baka bröd till 40 års festen som jag ska på på lördag :) Kyckling och lax... Ja... mätt i veckan blir vi nog oxå :)

Det jag är mest stolt över är att jag klarat mig på lönen denna månad...åkte ju till ikea och gjorde av me 4500... så heja mig. en ny jacka har jag oxå köpt sen har jag beställt lite nya höst kläder till barnen men tur nästa lön kommer snart :)

Lagade köttbullar ,sås och makaroner till middag, men hoja för att äta halv 6....stöka bort , mysa med dom små, kvällsfika och lägga dem... Regna gör det ute idag oxå - Hösten är här!!!


Imorgon är det jobb sen ska jag på personalmöte kl 16 ?? Hur kan man lägga ett möte så sent när man typ vill hem!!! Jaja, Ingen ridskola för sandra imorgon helt enkelt.  Känns skönt att jobba em nu torsdag o fredag så jag hinner mysa lite med barnen och göra bort ett o annat....typ baka!!!!

Tjing

Nej... den får inte vara slut.....  vill utomlands till varmare bredgrader!!! Ge mig pengar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0