Slalom baby slalom!

sjuk! vad är det??
Jag är dålig på att vara sjuk och stilla, men det vet ni ju vid det här laget :)
Men kan man gå på jobbet och jobba 16 timmar så tycker jag att man kan åka slalom med familjen i 3 timmar :)
 
Det var lite kyligt men barnen var glada och dom älskar ju att åka! Elias som hade glömt bort hur man åkte då vi var i fjällen hade nu kommit på hur man gör och sen hade vi sele (bromslina) och det underlättar ju lite :)
 
Vi hade med varm oboj och mjukkakor + lite kakor...mums!
 
sen avslutade vi med ett skrovmål på ims.... vilken ätar dag!!!!
 
William stannade i vindeln då han har studiedag i morgon och han ville vara med morfar!
Jag höll inte på att hålla mig vaken på väg hem men kämpade och kämpade.... nu sen jag blivit förkyld har jag sovit skit kasst om nätterna :( i natt kom jag ju hem strax innan 1 och sen var jag upp två gånger på toa(?) och sen ut me hunden halv 7.... men lyckades somna om och sov till strax innan 9.... jaja, le och vinka!
 
Men som sagt förkylningen gjorde sig på mind när vi kom hem och energin var tok slut.... det blev en vilo dag till för lollo.... inte för hon mår dåligt av det men men.... vi tog bara in dom små liven och gav dom kvälls mat sen in och värma upp sig i duchen.
 
Fasiken va det satt lång in men tillslut tvingade jag mig själv att ställa mig och steka pannkakor...... så vi kan äta det till middag imorgon..... det är så mke skönare att kunna få äta direkt man kommer hem så vi hinner ut i stallet och göra allt det som ska göras innan det blir kvälls rutiner!!!!
 
Nå väl.... det blir en tidig kväll ikväll.... nu ska jag inte göra många knop, barnen sover och jag ska slänga mig i soffan och hoppas på att det är någe som går att se på :)
 
Ny låååång jobb vecka väntar, suck!
 
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0