Härlig helg!

Hej o hå, vi hade en härlig helg i fredrika hos syster yster.... mys... gos... BUS....mat... GODIS... fika... !!!

Ellis sov på vägen hem i en timma vilket inte var det bästa då han inte var spec. trött igår kväll... nej nej, halv 11 slutade det med en grinig trotsig övertrött kille då vi skulle gå o sova... han var så trotsig att han åkte ut på balkongen i 2 sekunder, men det hjälpte och jag fick en snäll pojke som la sig o sov!!!

Om ni bara visste hur många gånger sandra vart ute på bron för att lugna ner sig...(när hon var liten... nu var det läääänge sen :). hoppas elias inte behöver hamna där ute lika många gånger men det är verkligen den bästa metoden som finns.... det är inga tomma hot och det ger förändring!!!

Efter jag skickat dom stora till skolan så kröp jag ner me lill killen igen och vi sov till 9 och myste till halv 10.... mm riktigt mys morgon!

Sen har vi städat och lekt! vart ute i snön o skottat lite snö!

Sen har jag börjat va sten hård.... Elias får bara ha tutte när han sover!!!! så idag har han inte haft den från vi steg upp (ifs lite sent men..) tills nu när han kröp isäng men oj va roligt att få tutten!!! han har saknat den massor idag men oj så trevligt att höra lill killen sjunga och prata hela dan :)
Frågan är hur det går på dagis på onsdag ??

Ridskolan ikväll gick bra, sandra lånade lillen och hon var så duktig!!

Nu ska jag slänga mig igenom duchen sen lite tv......

Hoppas din helg vart bra!!! kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0