I love Slalom...

igår så var vi hemma till efter lunch, vi grillade korv o varma mackor  ute på gården....
solen började titta fram o vi åkte in till hemavan o hyrde en snowbord till william , han harr tjatat länge, länge så nu fick han äntligen testa.....  han har ju trott att det skulle vara pice of cake, MEN han upptäckte att det var ganska svårt - nähä... det hade vi aldrig sagt till honom eller va tror ni??
Sandra provade oxå några åk...hon har dock lite bätre balans än brorsan....   men efter några åk el ja man såg att det gick bättre o bättre :)

sen åkte vi bort till solbacken o så dom fick åka slalom i den barnbacken..... jag solade :)

Hemma hade mamma lagat en god kycklinggryta o ris o efter middagen blev det soft o lek medans grabbarna for ut på en skoter tur o sen barnen var lagt i säng o killarna kommit hem tog jag mig en rask kvällspromenad :)

idag hade vi bestämt osss för slalom o vi åkte direkt på morgonen (fm, då vi inte steg upp föränn 8.30-9)
lämnade Elias hemma me morfar o mormor, oj så kul det är...  först åkte vi ända upp i kungsliften...ganska jobbigt att åka lift så länge, blåste mke gjorde det på toppen oxå men en gång måste man åka dit upp :)
vi åkte i 2 timmar innan vi tog lunch o sen åkte vi lite till i hemavan innan vi tog bilen o åkte in till tärna där vi åkte upp med korgliften upp på laxfjället....  gu så läskigt det var, högt o ja.... baaa tur jag hade sandra medmig i korgen....hon var stenkool!!!    nä, det gick fint o skönt att kunna sitta o vila benen ända upp för att sedan åka härliga backar ner.....lovley!!   vi åkte upp 2 gånger :)   Nu är barnen så pass duktiga så det går i ganska hög fart o mke slalom....   känns i benen kan jag säga.....

sen åkte vi hem , köpte hostmedicin till lilla elias som har hemsk hosta o det bara rinner ur lill näsan.....  lillvännen!!!

Grillat kött o pommes , sallad o annat gott stod på menyn idag sen bbakade även jag o sandra en kladdkaka med daimgrädde på som efterrätt....
så nu ligger jag här....magen är som en uppsv'ld balong, benen värker mamma skämmer bort oss o städar bort, barnen o ''papporna'' är ute i snickar boden o snickrar någe spännande .....

har ju gått promenad alla dagar men idag tror jag det får vara....  har plågat dom där benen tillräckligt idag...eller? ja ,vi får se det är ju ljust 2 timmar till :)

sen blir det tvmys me alla mysiga ungar..... imorgon är en annan dag o vi får se vad den har att erbjuda...

I love mom and dad,(and grandma som passar hästar o djur)  som ställer upp på oss så mke- tack!!!!!

ps, bilder i massor kommer när vi  kommer hem pga av att vi inte har med våran dator......

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som ni har det ljuvligt! Kul att åka slalom, det var år o dar sen jag stod på ett par skidor eller bräda. Men snart är ju Oskar så stor att man kanske kan gå skidskola med honom :) Ha en fortsatt härlig vecka! Kram!

2010-04-08 @ 11:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0