Oj då!

Jobb , jobb jobb, har ju helgen bestått av både på hemma plan o 'arbetet' .....

Känns bättre o bättre i rygen (tackolov!)   Men om ingen vet om det så syns det inte på mig, brukar inte försöka göra så stor grej av det ;) Tycker inte om medlidande o min egen smärta.... ne det ska stryckas ett streck över  :)

I dag har jag varit duktig o inte startat datorn på hela dagen därför har jag hunnit en väldans massa , så nu är det många 'too dooos' som får strykas från listan :))))

Hämtade ut tapeterna, lim o overcover 'tapeter' som ska sättas upp först så man tecker alla ojämnheter, ska bli spännande o se om jag lyckas :) Dyrt blev det iaf :/  har inte beställt tapeterna som ska sitta i hallen /trapphuset men det ska ju oxå göras men det känns som att nu börjar jag först me rummet.... så fortsätter vi i hallen o sist toan :)

Väl hemma så hämtade jag hem mina gullpluttar från farmor, lekte lite o sedan lunch.
Barnen är ganska snuviga nu o ellis hade vaknat tidigt i morse så jag kastade i säng honom halv12, då gick jag william o sandra ut i stallet o städade i porten, allt gammalt hö kärrade vi ut o vi sopade fint, sen var dom less o sprang ut o lekte medans ja fortsatte. jag snickrade ihop en hylla, dock ej så vacker men funktions duglig ;)
städade o sorterade bland allt rat som är där ute o slängde en hel del :)  wow , nu är det fint där ute....undra bara hur länge.... synd jag inte tog före o efter kort ;)

sen hann jag börja städa i stallet oxå innan elias hade sovit 2½ timme :)
Börjat tvätta massa hästgrejor, sen blir det teckernas tur.....
Damsugit övervåningen för imorgon blir det sängklädesbytning....
Städat williams o sandras rum... sandra fick nya gardiner.....
Kokat Lingonsylt oxå... (tur man har bär i frysen :)

Nu känner jag mig ganska nöjd med dagen o skulle hälst vilja slänga mig framför tv'n.... MEN VI HAR JU INGEN TV NÄR VI RENOVERAR........  OOOOPS!!!   hur kan man ställa sig så????  jag ska säga att det är väldans lugnt att inte ha nån tv... inget tjat från barnen o dom 'måste' leka mer o hitta på andra roliga saker :)))

Därimot fyller WILLIAM SNART 8 ÅR!!!!!  och vi funderar på om vi ska köpa ett nytt tvspel åt han (dom ).... kostar ju en hel del, men samtidigt så leker han ju inte me så mke nuförtiden, o det är svårt att köpa någe annat!

Nästa år torde det kanske bli en ny större syckel..... ja ni hör ju.... vad köper man till en stor 8 åring???

Så, nu ska jag se om jag får isäng dessa sommarlovsfirare sen blir det att kolla internett ett tag till innan sängen får sig en börda :))))

Kram!


Kommentarer
Postat av: Ida

Ja jag satt just o funderade på det, vad man ska hitta på när han fyller år?! Vad skulle han tycka om att exempelvis komma till stan, följa med på bio eller typ leos lekland? Vad ger man annars en stor pojke som har typ allt? :D

2010-06-15 @ 17:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0