Oj, vilken underbar påsk helg....

...och än är den inte slut  :)
 
Vilket underbart väder.......strålande sol, klarblå himmel heeeela helgen, så underbart!!!!
Är lite daga vill men i Fredas så var vi nere på sjön heeela dagen, till lunchen hade vi ju fin främmen från storsandsjön, mke bus och skoterkörning för barnen... middagen intogs oxå där nere, i vår fina 'holk' , så mysigt :)
Elias ville så gärna somna där nere så han fick det , dom stora var duktig och åkte hem o la sig :)
 
Lördag började med lunch där nere och sen fiske tävling , sandra och william fick varsin fisk och för att få en chans i tävlingen så fick sandra williams fisk så dom skulle väga mer :) en 2'a plats blev det!
 
Sen stannade vi nere vid holken och barnen badade och jag o frida satt på verandan i solen och njöt av ett stort glas vin...mmmm sen åkte dom hem o hämta mat och patrik o marina kom och sa hej, så då blev det ett nytt glas på verandan med nytt sällskap, underbart!!!
 
sen åkte dom och fredrik o frida kom ner igen och vi wookade och njöt av god middag och kvälls sol ....
Åkte hem och la lite barn, farmor kom och vi åkte ner igen, fredrik, niklas,daniel,kristoffer och emerlinda,carro, elin, kom och badade och mös med oss.... kul och sent.... hemma halv 3, skönt me sängen ...
 
Vaknade kvart över 7 eller elias...hm, släpte ut hunden och startade en film åt elias och la mig igen :)
vaknade kl 9.....igentligen 10 eftersom klockan stäldes om....och vi skulle åka halv 11...ja det fanns ju inte en chans men dom andra åkte och vi kom efter, det roliga var att vi ändå trots att vi startat en halv timme senare kom fram samtidigt :)
 
Lunch och lite fisk , mke folk och surr och SOL!!
Hem och fick i barnen middag och sen hade vi skid date, jag o tomas, miklas o emerlinda, och fredrik o frida for och åkte skidor i maltjälen, inte riktigt det tempot vi brukar åka men mysigt att vi var många.... nya norrlidens if :)
 
 
 
Sen har vi varit hos karlssons och käkat tårta :)
 
Nu ska barnen i säng... jag är trött!!  Men känner i magen att den är lite hungrig...har inte ätit någon middag...kannske dax, men vad`? ostkrokar kanske,hehe....
 
Igår sprang jag  5 km.... 5 nya imorgon :)  pepp pepp!!!
 
 
PÅSK KRAMAR!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0