Trevlig helg....eller??!!

Den började inte så bra kan man säga då vi kom oss iväg okej i tid......men efter halva vägen lossnar husvagns hjulet och som tur var hörde vi det snabbt och det stannade kvar i hjulhuset så skada blev inte så stor som den hade kunnat bli....och DYR!!  men ändå väldigt onödigt!!!!
 
Nåväl lämnade den efter vägen på en p ficka, åkte upp till frdrika där vi startade dagen med pulk åkning i deras backe med en liten lift! Hamburgare och gott fika, solen sken och värmde faktist lite- så underbart!!!!!
 
sen när solen gått ner så åkte vi hem till ida o erik och förberedde middagen som blev pizza bak i deras källare, dom har nämligen turen att ha en backu ugn där nere :)  så gott gott med mat i magen. Dom håller på att få det så fint i huset :)
 
Spel och bus och gosaker resten av kvällen. Mys med andra ord.
 
Tomas åkte på em och fixade däcket och hämtatde husvagnen så vi kunde sova gott i den , barnen älskar ju att sova i den!!!
 
Idag käkade vi '' bara'' frukost och packade ihop sen åkte vi hemmåt, vi stannade till i bjurholm där tomas faster bor och hälsade på henne en stund sen tog vi lunch på statiol i vännäs by.
 
När vi kom hem packade ur husvagn o bil och plockade bort allt inne, skönt att göra det på en gång så är det borta sen.
Elias har fortfarande hosta, klagade när vi kom hem att han hade ont i öronen så han måste nog vara hemma imorgon och efter som jag bara jobbar mån o tis denna vecka så känns det som om jag inte kan vabba, så tomas åkte och jobbade ikväll och är hemma imorgon iaf :)
 
Jag drog i mig en celsius sen sprang jag i 35 minuter på bandet.... super skönt och oj va mke piggare man är i benen med lite kolhydrater som jag drämde i mig igår :) tror det blir att öka lite kolhydrater i veckan och motionera mera!!!
 
Duchade och tvättade och dolade på, sen blev det rester till middag (super skönt att det fanns) sen passade william lillebror medans jag och sandra fick ut i stallet och sandra red i ca 45 minuter på banan. Det blev konditions träning idag : mke galopp, minska och släppa på (inte öka)  sandras ben var som spagetti efteråt men hon var så duktig, så duktig och roligt tyckte hon det var.... dock är det inte så roligt att vara mamma och stå och frysa tårna av sig i 45 min ;)
 
Sen har jag lagat morgon dagens middag, låter avanserat men icke, blev tjockpannkaka ;)
Barnen har läst sina läxor och ipada't och sen kvälls fikat. vill ha en ny dunjacka för att kunna ha i stallet ...ska kolla rean om jag hittar någon!!!!
 
Nu ligger dom stora som ska upp i morgon och han me ont i öronen ska få ligga med mig i soffan en stund ...mys söndag helt enkelt!!!
 
Hoppas din helg varit bra, det har min!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0