Grrr....

Från solsken till..... igår var humöret på topp och allt gick så bra, en glad harmonisk mamma har idag förvandlats till...... ett argt gnällande bi!!!!
 
Hur kunde det bli så??  Konstigt vad dessa hormoner kan ställa till det!!! Men mina 3 barn har faktist oxå en bidragande orsak till det hela!!
 
Koda ville gå ut kl halv 6 imorse- grrr : trött mamma, ikväll ska jag hålla honom vaken länge!!!
sen handlade jag efter jobbet och att det åker 1500 kr på ica gör ju inte en så glad....
När jag kommer hem och bär in det sista från bilen, alldelens för mke vill säga : i ena handen ett paket potatissallad med en varm nygrillad kyckling uppe på och i andra handen två fullproppade tunga ica påsar...... då händer det!!!
Mina slarvigt knytta skosnören hakar fast i hakarna på skorna och självklart faller jag pladask på mage.....suck!!! Tur att inte potatisburken gick sönder eller att kycklingen blev platt....hahaha
 
Inne är det en helt vild elias, en spidad william som inte hör eller gör..... sandra som är trött och retlig.... ja jag skriver inge mer om det!!!
 
Efter den goda kyckling middagen så går vi alla ut och hjälps åt i stallet, min snälla man har i grannbyn hämtat spån som räcker några veckor... har nämligen slut spån och kännde inte för att lägga ut 7000 kr på att få det hemkört från brattby.... funderar på att köpa balar från sävar men det kostar ju det me, sen måste man hämta oxå.... utgifter utgifter....suck!
 
sen byggde william eller grävde han snö grottor med elias så jag fick rida lollo en liten stund. hon provade att trotsa imot lite men insåg ganska snabbt att det var bättre att släppa efter och slappna av. känndes bra idag :)
 
sen han kl redan bli 7 och det var dax för kvälls fika. sandra trött ock inte på det bästa humöret!! När elias somnat och dom stora låg i sina sängar så tog jag min PW på bandet, 3 km i rask takt blev det och jag blev faktist svettig..... nu ska jag avsluta denna kväll med lite honongs melon i soffan.....
 
Är ledig i hela dagarna 3......underbart, undra vad jag ska fylla ut dom dagarna me ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0