Allt på samma dag!

Men det blir väl så då man inte är ledig som förut :)
 
Ingen sovmorgon här inte då hunden bums vaknade kl 6 och tyckte det var morgon , men kunde platsa honom till 20 över :) Då vågade jag inte att han skulle hålla sig mer :)
släppte ut dom fyrbenta och när jag kom in så satt den minsta två bente på trappan och väntade snällt på sin mamma. vi väckte dom större tvåbenta , dom tröttaste... skickade dom till skolan och satte semel degen på jäsning :) sen myste vi i soffan tills det var dax att baka.
 
små mumsiga semlor blev det....
Lina min fina Lina kom och hälsade på, bjöd henne på ''lunch'' fast det ekar så tomt i kylen så det blev en kyckling sandwish, en varm sådan, sen kom hovslagaren så nu är man 2500 kr fattigare... Fan han var inte billig, 900kr /skoning.... han skor bra och nogrant så det säger jag inget om han är bra med hästarna men .... det svider!!
 
så det blev lite spring in och ut... hålla koll på hästarna åt hovis försöka hinna prata me lina, och barnen mitt i mellan, eller hundarna oxå... ja ja så kan en vardag se ut :)
 
Vi fikade iaf super goda semlor och jag är nöjd över första gången baket av semlor :)
 
Sen kan ni ju gissa vad jag och sandra gjorde efter hop koket av middag (ungsstekt falukorv från frysen, sallad och potatis mos...)  och semlor igen efter maten :)
 
Jo vi red äntligen ut efter vägen med hästarna :) Nu har även lollo brodd runt om- äntligen :)
 
Är mekta less på förkylningen... fortfarande krasslig på morgonen, hosta ibland.... men när vet man när man törs börja anstränga sig?  imorgon kanske :)
 
God natt, sov sött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0