Slalom blev det idag!

Men vilka trötta gnälliga barn det var i morse... lite sömn ? om dom då kunde sova på morgonen men tydligen inte och när elias vaknar och är gnällig och retlig från första stund så blir mamman inte på det bästa humöret, kan jag säga.... Nå väl, vi åt sen frukost och åkte till buberget, pappan lämnade vi hemma och solen lyste....dock packade pappan skidorna och glömde sandras hemma :/  tur vi hade snowborden me så sandra har kämpat på med den :)
 
Elias har varit jätte duktig i backen idag :)
 
Fikade innan vi åkte hem, mm varm choklad o mjukkakor...gott!
Hemma slängde jag köttet i  marinaden, slängde på träningskläderna och sprang 4 km, hade tänkt 5 men kroppen känns inte okej just nu...snorig o tät i näsan natte tid...och igår *inte kan göra nått*  skönt att rensa skallen och få svettas lite.... barnen åkte ner till sjön och fick bada tunna ännen gång :)
svirade snabbt om till stallkläder och skyndade ut med lollo, hade förväntat mig att hon skulle vara hämsk precis som hon varit dom senaste gångerna jag suttit på henne MEN hör och häpna.... hon var som en prinssesa att sitta på, gjorde sitt bästa och allt jag bad om ???!!! så det var en fröjd att rida idag!!
 
Sen äntligen blev det grillat till en sen middag...kvart i 7 ....oj oj, men kan säga att det var VÄLDIGT skönt att hinna göra bort det jag ville innan middagen :)
 
Sen har vi rullat in en höbal till hästarna och barnen protesterar som vanligt trots dom är dunder trötta, alltid någe gnäll från sandra om allt möljigt...ont i ryggen , kan inte sova (trots hon knappt landat på kudden ) men nu äntligen ligger dom i sängen och jag känner hur det kryper innom mig... huvudet vill vill tapetsera sandras rum och få det klart (sandra sover på madrass i vårat sovrum....kanske inte det mäst optimala .... ;)
 
Men kroppen vinner över huvudet idag : det blir soffan och en stor skål glass :)
 
Imorgon 16 timmars jobb!!
 
Det var den helgen det :)  Äntligen vardag och vanliga rutiner :)
 
kram kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0